הרוש יחמיץ את משחקה של ב"ש מול מכבי חיפה
הרוש יחמיץ את משחקה של ב"ש מול מכבי חיפה
בעיה... בטח מסיקה יפתח שם..
https://www.one.co.il/Article/145434.html" onclick="window.open(this.href);return false;
וצריך לקוון את השעון באתר..
https://www.one.co.il/Article/145434.html" onclick="window.open(this.href);return false;
וצריך לקוון את השעון באתר..
Re: הרוש יחמיץ את משחקה של ב"ש מול מכבי חיפה
בעייה רצינית !
אותי יותר מדאיג מי ישחק במקום מסיקה?
האם מליקסון יעבור שמאלה? אפשרות טובה בזמן שרביבו יהיה באמצע ואולי אולי ניראה את יוסי אלקיים פותח העונה בצד ימין יכול להיות יופי של זה שי !
האם מליקסון יעבור שמאלה? אפשרות טובה בזמן שרביבו יהיה באמצע ואולי אולי ניראה את יוסי אלקיים פותח העונה בצד ימין יכול להיות יופי של זה שי !

אני הייתי שם את מסיקה כמגן שמאלי, בקישור בימין את מליקסון, באמצע את רביבו ובשמאל את נאסר או אלקייםזה שי ! כתב:בעייה רצינית !
מסיקה יהיה מגן שמאלי... מליקסון בשמאל,רביבו באמצע,אלקיים/בלומנשטיין בימין, קדוסי
ואסולין בחוד (זה האידיאל מבחינתי)
ואסולין בחוד (זה האידיאל מבחינתי)
כנראה שעוד לא הבנתם את הראש של עזורי, ההרכב יהיה בדיוק אותו הרכב רק שמסיקה יוסט לעמדת המגן שמאל ויוסי אופיר יחזור להרכב לעמדת הקשר האחורי.
מערך של 4-4-2 הגנתי.
מערך של 4-4-2 הגנתי.
רק אהבה תנצח...
עם כבר 4 4 2 הגנתי ההיתי שם את דנדי במקום יוסי אופיר
דנדי יותר אגרסיבי ממנו וזה מה שאנחנו צריכים מישהו עם כוח שיוריד את השחקנים של חיפה לדשא בכל פעם שיעברו תחצי
יש להם קישור מאוד אגרסיבי עם זה קולמה וכיאל צריך לדעת לעצור את קטן ודבשביילי ההיתי שם את שן צמוד צמוד על קטן במשחק הזה !
זה שי !
דנדי יותר אגרסיבי ממנו וזה מה שאנחנו צריכים מישהו עם כוח שיוריד את השחקנים של חיפה לדשא בכל פעם שיעברו תחצי
יש להם קישור מאוד אגרסיבי עם זה קולמה וכיאל צריך לדעת לעצור את קטן ודבשביילי ההיתי שם את שן צמוד צמוד על קטן במשחק הזה !
זה שי !

אני מפחד מגולסה...
תה מפחד מגולסה? עוד תחלום על הספרינטים של גאדיר.
שלא לדבר על הסיומת של ארבייטמן והיצירתיות של קטן.
חיפה מפחידה
שלא לדבר על הסיומת של ארבייטמן והיצירתיות של קטן.
חיפה מפחידה
רק אהבה תנצח...
- liraninhio
צריך המון אגרסיביות המשחק הזה
חייב לעצור את קטן,לשחק חזק באמצע ולאזוק את גאדיר לשחקן שלנו!
בבית שלנו אסור לצאת בלי נקודות!
חייב לעצור את קטן,לשחק חזק באמצע ולאזוק את גאדיר לשחקן שלנו!
בבית שלנו אסור לצאת בלי נקודות!
לא רואה שחקנים שיכולים להפתיע אותנו חוץ מקטן וגאדיר...
מקווה שעזורי ישכיל לעשות וישים על קטן שחקן ששומר בצורה פיזית חזקה שבדרך כלל תמיד קוטלת אותו, ועל גאדיר חייבים לשים שחקן מהיר שיוכל להתמודד איתו ..
אך יש לי שאלה קטנה, גאדיר משחק בצד שמאל או ימין ..?
מקווה שעזורי ישכיל לעשות וישים על קטן שחקן ששומר בצורה פיזית חזקה שבדרך כלל תמיד קוטלת אותו, ועל גאדיר חייבים לשים שחקן מהיר שיוכל להתמודד איתו ..
אך יש לי שאלה קטנה, גאדיר משחק בצד שמאל או ימין ..?

בדרך כלל ימין !
רפאלוב או גולסה משחקים בשמאל
למרות שבבורדו גולסה שיחק גם בימין במחצית השנייה!
זה שי !
רפאלוב או גולסה משחקים בשמאל
למרות שבבורדו גולסה שיחק גם בימין במחצית השנייה!
זה שי !

אם הוא ישחק בימין זה אומר שמסיקה יצטרך לשמור עליו...
נראה לי זאת הפעם הראשונה שהייתי מעדיף שאילוז ישמור על שחקן יריב ולא שחקן אחר מהקבוצה. מסיקה פשוט לא מהיר מספיק, ואם המסירות של קטן שיחתוך לנו את ההגנה מסיקה לא יספיק לרדוף אחרי גאדיר.
נראה לי זאת הפעם הראשונה שהייתי מעדיף שאילוז ישמור על שחקן יריב ולא שחקן אחר מהקבוצה. מסיקה פשוט לא מהיר מספיק, ואם המסירות של קטן שיחתוך לנו את ההגנה מסיקה לא יספיק לרדוף אחרי גאדיר.

מסיקה יכול לשחק מגן שמאלי
אלקיים, אוקוגו, שן, מליקסון.
-------רביבו
-------אסולין
זה יכול להיות סבבה לדעתי.
-------רביבו
-------אסולין
- dardasmiley
האמת במצב שנוצר הייתי משחק 3-5-2 עם אדלי, פרגל ומוריירה כבלמים ואת מסיקה הייתי משאיר בצד שמאל ומורה לו לעשות יותר הגנה. לשים את מסיקה כמגן שמאלי יהיה טעות גדולה מכיוון שהוא לא מהיר וכך נאבד אותו במרכז ולא נרוויח אותו כמגן, מה גם שגאדיר יעשה ממנו פורפרה ורפאלוב יעשה מאילוז מסננת חורים גדולים.
לדעתי עדיף להתרכז בניטרול המשחק שלהם באמצע מאשר לחכות שיתקרבו לקאלה ואז להגן. במשחק הזה ובהעמדה נכונה, 5 קשרים יעשו בדיוק את זה.
לדעתי עדיף להתרכז בניטרול המשחק שלהם באמצע מאשר לחכות שיתקרבו לקאלה ואז להגן. במשחק הזה ובהעמדה נכונה, 5 קשרים יעשו בדיוק את זה.
למה ? אבל הלך לנו טוב עם שני חלוצים.שמעון א כתב:מסיקה יכול לשחק מגן שמאלי
-------רביבו
-------אסולין