ns75 כתב:
רגע לא הבנתי, היועץ החליט שהוא לא רוצה שביבי יבחר ולכן החליט להקדים את ההחלטה?
וואלה שכחתי,עוד חרדי שמאלני
או שבעצם המפכ״ל דאג לזה מבעוד מועד?מתנחל חובש כיפה שמאלני
אולי פרקליט המדינה אשם? עוד שמאלני מפדל״ניק
אולי,אבל רק אולי, תנסה רגע לחשוב שלא כולם מונעים משנאה כמו שאתה כל כך בטוח, ויש כאלו שהם אנשים ערכיים שעתיד המדינה באמת חשוב להם והם עושים מה שבאמת צריך לעשות?
יצא לך לחשוב על זה פעם?
או שגם אתה כבר שבוי בקונספציה שכל מי שלא מצביע ביבי הוא שמאלן בוגד?
מעבר לכל מה שנאמר ועל זה אפשר להתווכח, כן עשה טוב לא עשה טוב, הכול נתון לפרשנות
יש דבר אחד שאינו נתון לפרשנות וזאת העובדה שהבנאדם פילג ומפלג את העם הזה
כל מי שאיתו זה ימין, וכל מי שלא זה שמאל, ושמאל שווה בוגד
CrazyRed7 כתב:
אני יותר אוהב שדוחפים את המפלגות הערביות לגוש של כחול לבן/המחנה הציוני/איך שקוראים להם. ברור, אחמד טיבי ישב בקואליציה של גנץ.
גם ביבי דוחף את העניין הזה בתשדירי בחירות שלו.
ככה שדיי ברור שגם הליכוד לא רוצים לשבת בממשלה עם כחול לבן למרות שבלי ביבי אני בעד שדבר כזה יקרה.
להוסיף את זהות שלדעתי יעברו את אחוז החסימה ואת כולנו וליצור ממשלה יותר טובה מגוש כזה או אחר.
גנץ עם ניסנקורן וחיימוביץ' בקטע הכלכלי נשמע כמו מצב ממש רע.
אישית מאסתי בכל הפוליטיקה הרגילה, הולך עם זהות בכל הכח.
סוף סוף מפלגה עם רעיון שבא לשנות מציאות מהשורש ולא פתרונות אינסטנט שיביאו לעתיד רק יותר רע (למשוך כספי פנסיה כדי לקנות דירות למשל).
הלוואי ויעברו את אחוז החסימה. די עצוב שמפלגה עם מצע כל כך מפורט, 0 זלזול בבוחר שלא נשענת על שום הסתה, פילוג ושאר השיט הרגיל אולי לא תעבור.
yossi כתב:גנץ עם ניסנקורן וחיימוביץ' בקטע הכלכלי נשמע כמו מצב ממש רע.
אישית מאסתי בכל הפוליטיקה הרגילה, הולך עם זהות בכל הכח.
סוף סוף מפלגה עם רעיון שבא לשנות מציאות מהשורש ולא פתרונות אינסטנט שיביאו לעתיד רק יותר רע (למשוך כספי פנסיה כדי לקנות דירות למשל).
הלוואי ויעברו את אחוז החסימה. די עצוב שמפלגה עם מצע כל כך מפורט, 0 זלזול בבוחר שלא נשענת על שום הסתה, פילוג ושאר השיט הרגיל אולי לא תעבור.
אתה מתכוון בטוח לא תעבור... אני בדעה שזה שוב יגמר בנוקאאוט לשמאל, ולכן לא אומר שהוא משחק רולטה עם קולות הימין...
אורי אדום בנשמה כתב:
אתה מתכוון בטוח לא תעבור... אני בדעה שזה שוב יגמר בנוקאאוט לשמאל, ולכן לא אומר שהוא משחק רולטה עם קולות הימין...
אני אופטימי. אם בסקרים של הערוצים הגדולים הם עם 3%, יש סיכוי לא רע.
ולא הייתי מתייג אותם כימין. זה אחד הדברים היפים במפלגה הזו, היא יותר גדולה מזה ובעלת מצע מפורט בנוגע לכל תחומי החיים.
עם כל הכבוד למצב הביטחוני, זה פשוט אוברייטד.
עם גנץ לא תהיה מדינה פלסטינית ועם בנט לא תהיה החלת ריבונות ביוש ומיטוט חמאס בעזה. זה ייראה פחות או יותר אותו הדבר.
במצב החברתי-כלכלי לעומת זאת ההבדלים כן יכולים להיות גדולים. ולפי זה צריך להצביע.
yossi כתב:
ולא הייתי מתייג אותם כימין. זה אחד הדברים היפים במפלגה הזו, היא יותר גדולה מזה ובעלת מצע מפורט בנוגע לכל תחומי החיים.
עם גנץ לא תהיה מדינה פלסטינית ועם בנט לא תהיה החלת ריבונות ביוש ומיטוט חמאס בעזה. זה ייראה פחות או יותר אותו הדבר.
במצב החברתי-כלכלי לעומת זאת ההבדלים כן יכולים להיות גדולים. ולפי זה צריך להצביע.
הם לחלוטין ימין מדיני ובטח ובטח כלכלי. אם יישבו בממשלת שמאל זו תהיה בגידה באידאולוגיה שלהם
yossi כתב:
לא היית מתייג אותם כימין? אז אתה לא מכיר את פייגלין בגרוש.
ולא רוצה להשמע קונספרטיבי מדי, אבל יש מצב שהסקרים הללו מטרתם לעודד כמה שיותר מצביעי ימין לזרוק את קולותיהם לפח ע''י הפחת תקוות שווא...
פייגלין היה סמן ימני בליכוד. בוא נגיד שאני לא רואה אותו יושב בקואליציה אחת עם מרצ.
הוא עושה עבודה טובה בקמפיינים שלו אבל מאחורי הקמפיינים מדובר באדם די קיצוני בנושאים מסוימים.
שיש כתב:שמים פתוחים? את מי זה מעניין? בואו נדבר על דברים יותר רלוונטיים כמו המחירים בסופר ביחס למחירים של אותם מוצרים בחו"ל.
שמים פתוחים זה מותרות עם כל הכבוד
בוא נגיד שלבחור ממשלה סוציאליסטית לא יוריד את המחירים בסופר
yedidel כתב:
בוא נגיד שלבחור ממשלה סוציאליסטית לא יוריד את המחירים בסופר
חח תן להם לחיות בסרט. אל תפריע
בתור התחלה שהמתמודד לראשות הממשלה יגיד מה הדעות שלו. חודש לפני הבחירות ולאף אחד אין מושג מה הדעות שלו. הזוי!
כרגע המצע היחיד שלהם זה ״אנחנו לא ביבי. רק לא ביבי. אנחנו לא נשב עם ביבי. ביבי, ביבי, ביבי״
bs war כתב:
הם לחלוטין ימין מדיני ובטח ובטח כלכלי. אם יישבו בממשלת שמאל זו תהיה בגידה באידאולוגיה שלהם
כלכלית אין ספק. המפלגה הכי ליברלית ביי פאר.
מדינית לדעתי הם יהיו יותר גמישים מהימין החדש נניח. הם יתנו להם לממש כמה נקודות מהמצע שלהם אני כן רואה אותם יושבים בממשלת מרכז בראשות גנץ נניח (מבחינה רעיונית, ברור שממדלה שנוטה לשמאל כלכלי והם פשוט לא הולכים ביחד).
מה שאני בא להגיד שפילוג המצביעים שלהם לא מורכב מימין בלבד. במדגם פנימי שנערך בין המצביעים שלהם החלוקה בין ימין ושמאל הייתה קרובה.
לכן גם כל הקריאות לפייגלין להתאחד עם עוצמה ושאר מפלגות הימין היה מנותק מהמציאות. הם פשוט לא דרים תחת אותם רעיונות. גם אם היחס שלהם בנוגע למדינה פלסטינית קרוב יחסית.