בחירות 2019

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
gooner
Title: קרייזי-רד

Re: בחירות 2019

שליחה על ידי gooner »

yedidel כתב:
ההסתדרות היא סחטנית הכספים הכי גדולה במדינת ישראל, התפקיד הראשון של שר אוצר זה להוריד את ההוצאה שהיא גורמת. איך בדיוק הוא יכול לעשות את זה שהוא שותף פוליטי של היו"ר?
בהידברות?
בכל מדינה יש ועדי עובדים ובארה"ב לדוגמא הם חזקים מאוד, השאלה היא איך הם מתנהגים ולטובת מי הם פועלים.
בכל מקרה אלה חוקי הפורמט.

וגם ההסתדרות לדעתי לא קשורה לפרשת 4000.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

nir767676 כתב:מישהו קרא את מסמך עיקרי החשדות של היועץ?
מסמך רציני מאוד ומפורט מאוד.
קצת שינה לי את הדעה לגבי כל הנושא.

בגדול המסמך מפרט בכל תיק מהן החשדות ומדוע הוא שוקל להעמיד לדין את ביבי.
המסמך לא מחדש הרבה בתיק 1000, שבעייני היה ונשאר חילופי טובות בין אנשים אמידים, לא הייתה שום פעולה של ביבי שעמדה בניגוד לאינטרס הציבורי.
אותו כנ"ל בתיק 2000, שהיה ונשאר יחסי פוליטיקאים-תקשורת, וגם מנדלבליט הבין זאת. למעשה בקריאה של המסמך מצטיירת תמונה בה ביבי בעצם טמן למוזס מלכודת די מתוחכמת, שבעצם הבטיח לו הבטחות גדולות ולא עשה כמעט כלום בפועל, אלא רק פעולות למראית עין שדאגו לכך שבמשך תקופה ידיעות אחרונות לא תקפו את ביבי ומשפחתו, ובסופו של יום מוזס כן עומד בפני אישום לשוחד וביבי כמובן שלא, כי הוא לא באמת התכוון לעמוד באף אחת מהבטחותיו.

עכשיו מה שמעניין באמת ומה ששינה לי את הגישה לגבי כל העניין הזה, הוא עיקרי החשדות בתיק 4000.
עד היום בעיקר דובר על עסקת בזק-יס, שהתקשורת והפרקליטות טענו שמדובר בעסקה שביבי קידם בשביל אלוביץ, וביבי ועיתונאים שונים טענו שמדובר בעסקה שאושרה על ידי כל הגורמים המקצועיים וביבי רק חתם עליה כי זו הייתה עבודתו כשר התקשורת, מה שעד היום נשמע לי הגיוני ולא שיכנע אותי שמדובר בשוחד.

אך, עיקרי החשדות מעלים תמונה שונה לגמרי.
אתן כמה נק':
1. קודם כל, הקשר הישיר בין בני הזוג נתניהו לבין בני הזוג אלוביץ בכל הנוגע לסיקור של מפשחת נתניהו בוואלה איננו מוטל בספק, הקשר מתועד ופרוש לאורך לא מעט נק', וניתן לראות כי אלוביץ פעל לא מעט פעמים כדי לשנות כותרות של כתבות ולדרדר כתבות לתחתית האתר.

אבל זה לא מעניין, מה שמעניין זה מה נתניהו עשה בתמורה, ופה המסמך נהיה מעניין:
2. מכירת אתר "יד2 - "בחודש מאי 2014 חתם מר נתניהו על היתר העברת שליטה בחברה בת
של "וואלה", שהפעילה את אתר המכירות האינטרנטי "יד2 ."החתימה אפשרה את השלמתה
של עסקת מכירת יד2 מקבוצת בזק לתאגיד תקשורת גרמני, בתמורה לסך של כ-800 מיליון
ש"ח שהוזרמו לקופתה של קבוצת בזק בשליטת מר אלוביץ'. לפני חתימת מר נתניהו על היתר
העברת השליטה ביד2 ,עמד מר אלוביץ' בקשר עמו ועם גורמים בסביבתו על מנת להאיץ את
חתימתו ואת חתימת שר התקשורת באותה עת, השר ארדן, על ההיתר הנדרש
. אישור העסקה
באופן מואץ היה בעל חשיבות רבה למר אלוביץ' ולקבוצת בזק, שכן עיכוב במתן האישור
הרגולטורי עלול היה להביא לכך שהרוכש הגרמני ייסוג מן העסקה
.

3.עסקת בזק-יס:
באותה עת, עמדת הגורמים המקצועיים במשרד התקשורת, בהם מנכ"ל המשרד אבי ברגר,
וסמנכ"ל הכלכלה, הרן לבאות, היתה כי יש להתנות את אישור העסקה בהסכמתה של קבוצת
בזק לקידום רפורמה תחרותית בשוק התקשורת ("רפורמת השוק הסיטונאי",
אותה הוביל
השר ארדן בתקופתו במשרד בממשלת נתניהו). התנייה זו, שהיתה משמעותית מאד מבחינת
הגורמים המקצועיים, לא היתה מקובלת על מר אלוביץ' ובזק. עמדה זאת הביאה לתרעומת
רבה אצל מר אלוביץ', ותלונותיו בעניין זה וביחס לברגר הועברו למר נתניהו.

מיד עם כינון הממשלה החדשה בראשותו של מר נתניהו במאי 2015 ,בה המשיך לכהן כשר
תקשורת, פיטר מר נתניהו את מנכ"ל המשרד, ברגר, שהתנגד לדרישות מר אלוביץ', בשיחה
טלפונית. כן החליט מר נתניהו למנות במקומו את איש אמונו שלמה פילבר, שהיה נטול ידע
מקצועי בתחום התקשורת, למנכ"ל משרד התקשורת

בסמוך לאחר מינויו, בפגישה ביניהם, הנחה מר נתניהו את פילבר כי עליו לפעול לקידום שורה
של סוגיות שונות במשרד התקשורת, באופן שיהיה לשביעות רצונו של מר אלוביץ'. במסגרת
זו הנחה נתניהו, בין היתר, את פילבר לפעול לקידום עסקת בזק יס בהקדם, ולמתן את הורדת
המחירים במסגרת רפורמת השוק הסיטונאי באופן שייטיב עם בזק. כל זאת בניגוד לעמדת
הדרג המקצועי אותה עת

4. בעקבות הנחייתו של מר נתניהו החל פילבר לפעול באופן מיידי על מנת להביא לאישור עסקת
בזק יס בהקדם האפשרי, ואכן הביא לאישורה על ידי מר נתניהו בתוך פרק זמן של 16 יום
בלבד, באופן שתאם את לוח הזמנים ואת האינטרסים הכלכליים של מר אלוביץ'
. פילבר פעל
בצורה נחרצת לשינוי עמדתם של הגורמים המקצועיים במשרד, שעד כשבוע לפני אישור
העסקה, החזיקו בעמדה לפיה יש להתנות את האישור בקידום רפורמת השוק הסיטונאי. בשל
הנחיית מר נתניהו, פעל מולם פילבר באופן נמרץ ונחרץ והציג בפניהם שבכוונתו לשנות את
מדיניות המשרד ביחס לאישור העסקה, מבלי שגילה להם שהוא פועל במטרה להיטיב עם מר
אלוביץ' בהתאם להנחיית מר נתניהו, ולא בשל עמדה מקצועית שלו.

5. פילבר פעל בהתאם לדרישות אנשי בזק, ואף הביא, לדרישתם של אנשי בזק, לכך שמנוסח אישור העסקה יושמט תנאי משפטי
חשוב שנדרש לעמדת הגורמים המקצועיים במשרד ובראשם היועצת המשפטית של המשרד.
השמטת התנאי היתה חשובה למר אלוביץ' שסבר שהסעיף מסכן את קיום העסקה

6. ביום 2015.6.23 נמסרו למר נתניהו המלצת מועצת הכבלים הלוויין והמסמכים לאישור
העסקה, ועוד באותו יום חתם מר נתניהו על אישור עסקת בזק יס מתוך ידיעה שאישור
העסקה קודם על ידי פילבר, על פי הנחייתו, על מנת להיטיב עם מר אלוביץ' ובהתאם
לציפיותיו של מר אלוביץ'.

7. קביעת אופן היישום של רפורמת השוק הסיטונאי בשוק הטלפוניה בהתאם להעדפת
בזק, אף שפיתרון זה נדחה בעבר על ידי הגורמים המקצועיים במשרד התקשורת.
בנוסף, סיכם פילבר עם מר אלוביץ' על דחיית הרפורמה בשנה נוספת, בהתאם
לאינטרס של בזק שהמשיכה להחזיק במעמד מונופוליסטי בשוק הטלפוניה.

8. ברוח ההנחיה פעל פילבר גם לקדם את ביטול ההפרדה המבנית בקבוצת בזק,
לשביעות רצונו של מר אלוביץ'. תהליך זה קודם על ידי פילבר בחשאיות, תוך שיתוף
פעולה עם אנשי בזק, בניגוד לעמדת הגורמים המקצועיים במשרד ומבלי להתייעץ
עמם או עם הייעוץ המשפטי במשרד.

9. במהלך התקופה שבה כיהן פילבר כמנכ"ל משרד התקשורת, ופעל לקדם את ענייניו של מר
אלוביץ', דאג מר נתניהו מספר פעמים לוודא מול פילבר שענייני בזק מטופלים על ידי פילבר
בהתאם להנחייתו. בין היתר, במהלך אותה תקופה התקשר מר נתניהו לפילבר על מנת לנזוף
בו על כך שאינו מפטר את אחד הפקידים הבכירים במשרד
, סמנכ"ל הכלכלה, הרן לבאות,
שעמד בחזית המחלוקת של המשרד עם בזק בנושא מחירי רפורמת הטלפוניה.

בקיצור, אם עד היום התייחסתי בביטול לכל התיקים של נתניהו, הנק' לעיל שינו לי לחלוטין את המחשבה ונתניהו צריך לתת פה הרבה הסברים כי מדובר באימ-אימא של השוחד אם יש אמת בהאשמות.
עיכוב של משהו כמו רפורמת השוק הסיטונאי בטלפונייה זה משהו שפגע בכיס של כל אחד מאיתנו וזה א' ב' של כלכלה קפיטליסטית חופשית, שבשבילה מצביעים לליכוד. לחלוטין בניגוד לאינטרס הציבורי ובניגוד לעמדות המפלגה עצמה.
הפסקה האחרונה שלך תהיה נכונה אם כל מה שכתוב פה באמת נכון, וזה חתיכת אם.
אני לא יודע מה היה שם ואחכה למשפט ולא אחרוץ גורלות.
קשה לי להאמין שביבי נכנע ללחצים של אלוביץ ופעל בניגוד אינטרסים למשנתו הכלכלית והמדינית באופן כל כך מובהק, ועוד בכזאת קלות? למה מה אלוביץ נתן לו? הסיקור בתאכלס לא השתנה ולא הוטב עם ביבי, לא רואה סנריו שביבי מסכן את כל הקריירה הפוליטית שלו כשהוא יודע שיושבים לו על הזנב בכל רגע נתון והיה פועל בכזו צורה חסרת אחריות ועוד מבלי לקבל דבר בתמורה!

ביבי לא נכנע בעבר ללחצים של עיתונאים ושילם מחיר כבר, הוא גם לא נכנע ללחצים של אובמה והפמליה שלו ושל כל האיחוד האירופי ביחד.
הנוסח של ההאשמות הוא חד מדי, אין מקום לפרשנות, לטענתם הכל נעשה בהוראת אלוביץ וביבי תפקד כמו חייל שלו פעם אחר פעם אחר פעם.
בעיכוב של הרפורמה, בהשמטת סעיף, בפיטורי מנכ"ל ועוד בכיר והכל רק כדי לרצות את אלוביץ שעוד לא נתן לו כלום.
כרגע לא קונה את זה בטח לא אם הכל יתבסס על עדות של פילבר שיעשה הכל כדי להציל את עורו ולא לשבת בכלא.

אם במשפט יהיו ראיות חותכות אז כבר יהיה סיפור שונה, כרגע על סמך העדות של פילבר אני משער שלא תהיה פה הרשעה (השערה לא מספיק מבוססת כמובן אלא ניחוש מושכל).

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ניר אני מצטט את התגובה של ביבי לנושאים שהעלית פה, אני לא הייתי כזה נחרץ אם הייתי אשם ויודע שעלו עליי, נקודה למחשבה:

"מי שצופה במהדורת החדשות של ערוץ 12 - צופה בשידורי תעמולה של מפלגת השמאל לפיד-גנץ.

כבכל ערב ערוץ 12 משדר כתבות שקריות וחד צדדיות נגד נתניהו ואפילו לא מבקש תגובה. כשאנחנו שולחים תגובה - מצנזרים אותה כמו הערב ומשמיטים ממנה את העיקר. ממש משטרת מחשבות. מסתבר שבניסיון להעלות את ממשלת השמאל של לפיד וגנץ, כל האמצעים כשרים בערוץ 12.

בניגוד גמור למה ששידרו שם הערב, כל גורמי המקצוע והרגולטורים אישרו את עסקת בזק-יס ונתניהו הוא זה שיישם את רפורמת "השוק הסיטונאי" ששברה את המונופול של בזק בשוק הטלפונים, עלתה לאלוביץ' ולבזק מיליארדים והכניסה תחרות שהורידה מחירים לטובת כל אזרחי ישראל.

לא בכדי ערוץ 12 גם לא שידר בסיקור התקשורתי העולמי שלו על החלטת היועץ את מה ששודר באחת התוכניות הנצפות ביותר בארה"ב, שהוקיעה את הרדיפה הפוליטית נגד רה"מ.

גם הערב כמדי ערב ברור עד כמה פרסום החלטה חד צדדית לפני הבחירות, בלי לשמוע את תשובותיו המוחצות של ראש הממשלה, הוא התערבות בוטה וחסרת תקדים בבחירות שמטרתה הפלת ממשלת הימין בראשות נתניהו והעלאת ממשלת שמאל. כפי שאמר פרופ׳ אלן דרשוביץ׳, מגדולי המשפטנים בעולם, זו סכנה ממשית לדמוקרטיה.

כשראש הממשלה נתניהו יתן את תשובותיו, כל מגדל הקלפים נגדו יקרוס."

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

oranu כתב:ניר אני מצטט את התגובה של ביבי לנושאים שהעלית פה, אני לא הייתי כזה נחרץ אם הייתי אשם ויודע שעלו עליי, נקודה למחשבה:

"מי שצופה במהדורת החדשות של ערוץ 12 - צופה בשידורי תעמולה של מפלגת השמאל לפיד-גנץ.

כבכל ערב ערוץ 12 משדר כתבות שקריות וחד צדדיות נגד נתניהו ואפילו לא מבקש תגובה. כשאנחנו שולחים תגובה - מצנזרים אותה כמו הערב ומשמיטים ממנה את העיקר. ממש משטרת מחשבות. מסתבר שבניסיון להעלות את ממשלת השמאל של לפיד וגנץ, כל האמצעים כשרים בערוץ 12.

בניגוד גמור למה ששידרו שם הערב, כל גורמי המקצוע והרגולטורים אישרו את עסקת בזק-יס ונתניהו הוא זה שיישם את רפורמת "השוק הסיטונאי" ששברה את המונופול של בזק בשוק הטלפונים, עלתה לאלוביץ' ולבזק מיליארדים והכניסה תחרות שהורידה מחירים לטובת כל אזרחי ישראל.

לא בכדי ערוץ 12 גם לא שידר בסיקור התקשורתי העולמי שלו על החלטת היועץ את מה ששודר באחת התוכניות הנצפות ביותר בארה"ב, שהוקיעה את הרדיפה הפוליטית נגד רה"מ.

גם הערב כמדי ערב ברור עד כמה פרסום החלטה חד צדדית לפני הבחירות, בלי לשמוע את תשובותיו המוחצות של ראש הממשלה, הוא התערבות בוטה וחסרת תקדים בבחירות שמטרתה הפלת ממשלת הימין בראשות נתניהו והעלאת ממשלת שמאל. כפי שאמר פרופ׳ אלן דרשוביץ׳, מגדולי המשפטנים בעולם, זו סכנה ממשית לדמוקרטיה.

התגובה הזאת עוד עדינה יחסית למה שהוא פירסם ואמר בימים האחרונים.

הנחרצות שלו בהחלט מצליחה לבלבל. אני לא רואה סיבה שהוא יהיה כה נחרץ (כאמור, התגובה הזאת עוד עדינה, אבל המתקפה שלו במסע"ת והסרטון עם הבלונים ואנשי התקשורת יותר רציניים) אם יש לו את הספק הכי קטן שבסוף הוא יורשע.
אז זה או שהוא באמת מאמין בחפותו בצורה חד משמעית או שהוא "שורף את המועדון" כמו שכבר אמרו רבים לפניי, מעדיף ללכת ALL IN, ובמקרה הכי גרוע יספוג את כל הרפש הזה (שיזכירו את כל האמירות, סרטונים, הכחשות חד משמעיות) במידה ויורשע, אבל לפחות ידע שעשה הכול על מנת לשמור על הכס כל עוד היה עם חזקת החפות לצידו.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

oranu כתב:ניר אני מצטט את התגובה של ביבי לנושאים שהעלית פה, אני לא הייתי כזה נחרץ אם הייתי אשם ויודע שעלו עליי, נקודה למחשבה:

עזוב אותך זו תגובה שמכוונת כלפי אלה שרוצים לשמוע מביבי את הצפירת הרגעה הקבועה שלו, אין פה מענה לטענות, ולטעון שביבי הוא זה שאישר את הרפורמה בסופו של דבר, לא אומר שהוא לא דחה אותה בשנה.
ובנוסף אין מענה לשאר ההאשמות.
מה שכן אני מסכים איתך שזה ביזארי מצידו לעשות מהלכים מסוכנים כאלה בשביל הטיית סיקור שבקושי התרחשה, אבל אולי השתן קצת עלה לראש, בכל זאת עשור ראש ממשלה לך תדע.

בכל מקרה אלי ציפורי דווקא כתב פוסט שקצת יותר עונה על ההאשמות, אבל גם הוא נוטה קיצונית לטובת ביבי ומצייר תמונה חד צדדית מדי:

• ב-5.11.2014 נתניהו מחליף את גלעד ארדן כשר התקשורת ומפטר את ברגר אחרי הרכבת הממשלה רק ב-17.5.2015. כלומר, נתניהו פיטר את ברגר רק קרוב ל-7 חודשים מתחולת כהונתו ולא החליף אותו "מיד" כפי שמשתמע מכל הפטפוטים בתקשורת-תשקורת.

• הממונה על ההגבלים העיסקיים אישר את המיזוג בין בזק ל-יס ב-26.3.2014, אבל ברגר והרן לבאות, סמנכ"ל הכלכלה במשרד התקשורת, החליטו "לתקוע" את ההליך אישור המיזוג והפנייתו למועצת שידורי הכבלים והלוויין, רק בגלל גחמות אישיות וניסיון לסחוט את בזק. כן, ברגר ולבאות מרחו ותקעו את הליך אישור המיזוג יותר משנה תמימה, רק בגלל שרצו למסמס את המיזוג בגלל פקיעת אישור המיזוג על-ידי הממונה. הם עשו זאת בלי סמכות והמחישו עד כמה עריצות הפקידים היא מסוכנת להליכים דמוקרטיים וכלכליים. כל העובדות הללו נעלמו מהדיווחים של פלג וכמובן גם מכתב החשדות נגד נתניהו ששי ניצן מתפאר שהוא "מקצועי". ממש לא, לא מקצועי ולא הגון ולא ישר.

• ברגר ולבאות רחוקים מלהיות אובייקטיביים: ברגר עבד בתפקיד בכיר בפרטנר לפני שהגיע למשרד התקשורת ולאחר פרישתו ייעץ לסלקום, שתי המתחרות של בזק. לבאות עבד בתפקיד בכיר באקספון ולכן הם גילו גישה מאוד מיליטנטית נגד בזק ונגד האינטרס של הצרכנים.

• בראיונות שהעניק ברגר סמוך לפיטוריו וגם אחרי פיטוריו הוא לא הזכיר במילה אחת וגם לא בחצי מילה את התנגדותו למיזוג בזק-יס. צירפתי את הלינקים לראיונות, בין היתר, בערוץ של פלג בעצמו, בראיון של ברגר עם קרן מרציאנו. הוא מוזמן, אם הוא הוגן והגון, לשדר קטעים נרחבים מהראיון בשביל זכות הציבור לדעת ובשביל שהציבור ישפוט לבדו, לא באמצעות דברור של הפרקליטות.

• בראיון סמוך לפיטוריו טען ברגר שנושא המיזוג "בבדיקה" ולא ציין מי בודק. הוא כנראה התכוון לבדיקה שעושה מועצת הכבלים והלוויין אבל בכל מקרה לא אמר כאן ולא אמר בשום הזדמנות אחרת שהוא מתנגד למיזוג. גם אין שום עדות כתובה לכך, מלבד עדותו במשטרה. איך ברגר פתאום מתנגד למיזוג בעדות במשטרה כשאין עדות לכך בשום מקום אחר? פשוט מאוד: הוא לא אמין. באותו ראיון הוא מתח ביקורת חריפה מאוד על בזק, איים לפרק אותה, אבל על המיזוג לא אמר דבר, אלא למעשה אישר שבמשרד התקשורת נוטים לאשר אותו. אתם יכולים לשפוט בעצמכם.

• הסמכות לאישור המיזוג לא נתונה לברגר, אלא לממונה על ההגבלים על העסקיים ועל-פי החוק שר התקשורת אמור להיוועץ עם מועצת הכבלים והלוויין (אגב, מדובר בבקשה של חברת יס ולא של בזק עצמה). כך נעשה וכך אושר, ולחץ הזמנים היה אך ורק בגלל שברגר ולבאות החליטו לתקוע את המיזוג בלי כל סמכות במשך שנה ובלי שסיפקו כל נימוקים מקצועיים לכך. זו השערורייה האמיתית, ולא שום עדות "דרמטית" כפי שפלג מנסה למכור לציבור. "הדרמה" היחידה היא חוסר האמינות של ברגר וגם תפקודו המקצועי הלקוי, למרות שבתקשורת כל הזמן מקפידים לכנות אותו "גורם מקצועי". לא, הוא רחוק מזה. תפקודו של ברגר במשרד התקשורת היה רחוק מלהיות מקצועי והוא פעל נגד האינטרס של הצרכנים רק בגלל אינטרסים זרים.

זה הלינק לראיון בחדשות 12 עם ברגר לאחר פיטוריו ב-9.6.2015
https://www.mako.co.il/news-military/po ... d41004.htm" onclick="window.open(this.href);return false;\

זה הלינק לראיון עם ברגר ב"גלובס" לפני פיטוריו ב-3.5.2015 שבו הוא אומר שהמיזוג ב"בדיקה", למרות שאין לו כל סמכות ממשית לכך על-פי החוק והוא מעולם לא הציג תנאים חדשים למיזוג אלא פשוט "תקע" את המשך הליך האישור במשך שנה במגירה בגלל עריצות של פקיד
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001032235" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

"סיקור כעבירה פלילית",זה מה יש כאן פשוטו כמשמעו.
מה הלאה? השתנה בפינת הרחוב כסיכון הציבור?
יריקה במדרכה כהעלבת מדרכות ציבור?
כל התיק הזה יילך לעזאזל בבית המשפט.
אבל זה לא רלוונטי,השיגו מה שרצו.
תפירת תיק לראש הממשלה שכבר 15 שנה מחפשים אותו בכל סיכה ומחט.
אתם אפילו לא מבינים את הרצון האובססיבי של מערכת אכיפת החוק "למצוא" כאן מושחתים גם אם זה אומר לגמור אותם על פארש.
זה הדבר המסוכן כאן.
ואגב סיקור אוהד,נא לפתוח ידיעות עמוד ראשי פלוס עמוד 2 ולהבין מה זה סיקור אוהד.
יום טוב.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

תודה על הדברים ניר.

יחסי פוליטיקה-תקשורת זה משהו בשגרה
יחסי פוליטיקאים ובעלי הון ידוע גם ידוע וזה חלק בלתי נפרד בפוליטיקה.

העשיר שמריץ את הנציג שידבר בשמו... זה פוליטיקה

התקשורת גם יותר מתונה כרגע כי היא מבינה שתפתח פה תיבת פנדורה קשה.

הלהבות מתחילות לרדת והאש תכף תכבה... כל התיק הזה בנוי על דברים שמניעים דמוקרטיה (על שלל חסרונות ויתרונות)

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אדום זקן כתב:"סיקור כעבירה פלילית",זה מה יש כאן פשוטו כמשמעו.
מה הלאה? השתנה בפינת הרחוב כסיכון הציבור?
יריקה במדרכה כהעלבת מדרכות ציבור?
כל התיק הזה יילך לעזאזל בבית המשפט.
אבל זה לא רלוונטי,השיגו מה שרצו.
תפירת תיק לראש הממשלה שכבר 15 שנה מחפשים אותו בכל סיכה ומחט.
אתם אפילו לא מבינים את הרצון האובססיבי של מערכת אכיפת החוק "למצוא" כאן מושחתים גם אם זה אומר לגמור אותם על פארש.
זה הדבר המסוכן כאן.
ואגב סיקור אוהד,נא לפתוח ידיעות עמוד ראשי פלוס עמוד 2 ולהבין מה זה סיקור אוהד.
יום טוב.
מה ביבי כזה פראייר?
מליארדים תמורת סיקור אוהד שאפשר לקנות בשקל 90 ?

ועוד לסכן על זה חיי משפחה ומעמד?

בשביל סיקור אוהד?? החליקו על הראש
אין בשר בכלל

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אלדר כתב:תודה על הדברים ניר.

יחסי פוליטיקה-תקשורת זה משהו בשגרה
יחסי פוליטיקאים ובעלי הון ידוע גם ידוע וזה חלק בלתי נפרד בפוליטיקה.

העשיר שמריץ את הנציג שידבר בשמו... זה פוליטיקה

התקשורת גם יותר מתונה כרגע כי היא מבינה שתפתח פה תיבת פנדורה קשה.

הלהבות מתחילות לרדת והאש תכף תכבה... כל התיק הזה בנוי על דברים שמניעים דמוקרטיה (על שלל חסרונות ויתרונות)
אין בעיה כל מה שאמרת כנראה נכון, אבל אם לצורך העניין נתניהו עיכב רפורמה חשובה, שהורידה את יוקר המחיה עבור כולנו עוד טיפה, שנמצאת בלב ליבה של התפיסה החופשית של המפלגה, זה לא מפריע לך?

עכשיו כן, אני יודע שכמעט כולם ככה, אבל זה לא אומר שצריך לחיות עם זה בשלום. אם העם לא יעניש על דברים כאלה, זה הרי לעולם לא ישתנה.

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

אז אמר,
הוא גם אמר שמדובר בשתיים וחצי כתבות ומדובר במאות, ויש הקלטות ועדים רבים.
הוא גם אמר שהערבים נוהרים אל הקלפיות, עמותות השמאל מסיעות אותן (מאיפה לאן?)
הוא גם אמר שאסור לפרק ממשלת ימין לקראת אירוע מדיני-ביטחוני דרמטי, ואז הסתבר ששופכים בטון למנהרות חיזבאללה,
וחודשיים אחר כך דווקא כדאי לפרק ממשלת ימין, כי אולי מנדלבליט לא יספיק להגיש המלצות.
הוא גם אמר שלא היה כלום כי אין כלום, ועכשיו הפסיק לומר את זה.

ובקשר לנחרצות, מצאו בזמנו נאום כתוב של בן גוריון שעליו היה רשום במקום מסוים בכתב יד משהו כמו:
"הטיעון פה חלש צריך להרים את הקול".

כדאי לשים לב מה הוא לא אמר: שום טעון שסותר את האירועים המפורטים בהמלצות של מנדלבליט.
ושוב אזכיר, זה מנדבליט, חרדי-ימני חבר המשפחה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

gooner כתב:
אז אמר,
הוא גם אמר שמדובר בשתיים וחצי כתבות ומדובר במאות, ויש הקלטות ועדים רבים.
הוא גם אמר שהערבים נוהרים אל הקלפיות, עמותות השמאל מסיעות אותן (מאיפה לאן?)
הוא גם אמר שאסור לפרק ממשלת ימין לקראת אירוע מדיני-ביטחוני דרמטי, ואז הסתבר ששופכים בטון למנהרות חיזבאללה,
וחודשיים אחר כך דווקא כדאי לפרק ממשלת ימין, כי אולי מנדלבליט לא יספיק להגיש המלצות.
הוא גם אמר שלא היה כלום כי אין כלום, ועכשיו הפסיק לומר את זה.

ובקשר לנחרצות, מצאו בזמנו נאום כתוב של בן גוריון שעליו היה רשום במקום מסוים בכתב יד משהו כמו:
"הטיעון פה חלש צריך להרים את הקול".

כדאי לשים לב מה הוא לא אמר: שום טעון שסותר את האירועים המפורטים בהמלצות של מנדלבליט.
ושוב אזכיר, זה מנדבליט, חרדי-ימני חבר המשפחה.
אתה מפספס את הנק המרכזית או שאתה פשוט רוצה לפספס.
אם הוחלט שאיש ציבור עומד למשפט על יחסיו עם התקשורת,אז נא לחקור את כל בעלי המשרות בעבר,שרים,ראשי ממשלה,ח"כים,כוווללללםם.
אין דין אחד לנתניהו ודין אחד לשאר.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

אוהב את התגובה של אנשי השמאל, מגבאי עד לפיד... קצת בטון במנהרות, הסכם הגרעין עם אירן הוא טוב (לפחות זה מה שאמרו בזמן אמת).
לגבי גנץ, לא יודע, אבל מבין שגם הוא ראה בהסכם הגרעין את חצי הכוס המלאה.

קצת צניעות וחשבון אישי לא יזיק לכם.
מתחלחל מהמחשבה שלפיד ראש ממשלה...
ושוב, לגבי גנץ לא ברור עדיין, אבל אני משוכנע שאפילו הוא מבין שהוא צריך להשתפשף ושהוא לא מוכן לתפקיד.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אדום זקן כתב: אתה מפספס את הנק המרכזית או שאתה פשוט רוצה לפספס.
אם הוחלט שאיש ציבור עומד למשפט על יחסיו עם התקשורת,אז נא לחקור את כל בעלי המשרות בעבר,שרים,ראשי ממשלה,ח"כים,כוווללללםם.
ובהמשך לזה, רק מניח כאן:
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001260960" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מדברים על כתבי אישום וממשיכים להתעלם מהבעיה האמיתית.
90 אחוז מהאישומים בכלל לא היו אמורים להפוך לתיקים פליליים.
על פי הלוגיקה הזאת כמעט כל ראשי הממשלה בתולדות מדינת ישראל היו אמורים לשבת מאחורי סורג ובריח.

מרגע שהתיקים התגלגלו לאן שהתגלגלו, ליועץ המשפטי ה"דתי ימני" כבר לא היה הרבה מה לעשות.
ידיו כבולות.

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

אדום זקן כתב: אתה מפספס את הנק המרכזית או שאתה פשוט רוצה לפספס.
אם פספסתי זה לא במודע - לא ראיתי את הטענה הזו עד עכשיו. אשמח לענות ישירות על כל שאלה.
ולטענה עצמה - המשטרה חוקרת אם מגיע אליה מידע מחשיד או שמוגשת תלונה.
כיוון שלדעתי אתה לא חושד בליכוד ובכל עמותות הימין שהם פראיירים שמשיגים מידע מחשיד ולא מתלוננים במשטרה,
המסקנה היא שמדובר בשקרים שדוחפים לך כתעמולת בחירות.

ולשם השוואה, כששחקן אחד נתפס על חומרים אסורים, לא חוקרים את כל שחקני הקבוצה שלו, לא חוקרים מה עשה לפני 5 שנים, ולא חוקרים
את יתר הקבוצות בליגה, כל עוד אין חומר מחשיד.

אבל אם אתה בקטע של תשובות ענייניות, אשמח לקבל תשובה מדויקת על השאלה שלא השבת עליה האשכול:
כיוון שבראש המשטרה, הפרקליטות והיועמ"ש עומדים 3 דתיים, ושניים מהם ביבי בחר בקפידה, והיו מעורבים פה במהלך 3 שנים
עשרות שוטרים (מקצוע שלא ידוע כשמאלני במיוחד), גם בפרקליטות עשרות תובעים נחשפו לנתונים, וכל האופרציה נוהלה ע"י
מנדלבליט עצמו - מי המעורבים בנסיון ההפיכה ואיך הם הצליחו לבצע אותה מבלי שאף ימני ישר יחשוף את העוולה?

שלח תגובה