הפועל באר שבע- הפועל חיפה, שני, 21:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- הפועל חיפה, שני, 21:00, טרנר
שמעו גם לויטה וגם הרוש שוערים מצויינים..
מקווה ששניהם ישארו כי בקבוצה גדולה יש שני שוערים טובים .
מקווה ששניהם ישארו כי בקבוצה גדולה יש שני שוערים טובים .
ולחשוב שלא הרכיבו פה את מליקסון בהרכב. פשוט קוסם, איך התגעגעתי.
הוא וחאתם המצטיינים.
סוף סוף משחק קצבי, אינטנסיבי ואגרסיביות נכונה, הרבה שקט בהנעת כדור.
שהר על אף השער במשחק.. פשוט רע. גם אורן נמצא בתקופה פחות טובה.
הוא וחאתם המצטיינים.
סוף סוף משחק קצבי, אינטנסיבי ואגרסיביות נכונה, הרבה שקט בהנעת כדור.
שהר על אף השער במשחק.. פשוט רע. גם אורן נמצא בתקופה פחות טובה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חאתם לקח מנהיגות, איש המשחק בלי מתחרים.
כמה קסם יש במליקסון, מדהים שהוא וורמוט בגילם המופלא עדין השחקנים שהכי כיף לראות, כשהם יפרשו יהיה הרבה פחות קסם בכדורגל הישראלי.
כמה קסם יש במליקסון, מדהים שהוא וורמוט בגילם המופלא עדין השחקנים שהכי כיף לראות, כשהם יפרשו יהיה הרבה פחות קסם בכדורגל הישראלי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מחצית ראשונה, פעם ראשונה העונה שנראינו כמו קבוצת כדורגל
משחק מעולה. המון לחימה, אופי ועמידה נכונה על המגרש.
מזכיר את המשחק מול אשדוד בעונה שעברה.
צדק ואלחמיד במשחק מעולה, אין דבר כזה שטאהא חוזר להרכב. על מאור נגמרו המילים מזמן.
מזכיר את המשחק מול אשדוד בעונה שעברה.
צדק ואלחמיד במשחק מעולה, אין דבר כזה שטאהא חוזר להרכב. על מאור נגמרו המילים מזמן.
שמעו ההצטרפות של אלחמיד בגול.. כל בלם אחר היה צריך אופנוע בשביל להגיע למהירות הזאת ,פאקינג שחקן ליברו
אוהב את טאהה אבל מעדיף לראות את חאתם ושיר צדק בהרכב.
בהמשך במקום שיר בתקווה שיתחולל נס ומיגל וויטור יחזור,ואז באמת אנחנו עם ההגנה חזקה שתביא נקודות.
בהמשך במקום שיר בתקווה שיתחולל נס ומיגל וויטור יחזור,ואז באמת אנחנו עם ההגנה חזקה שתביא נקודות.
מחצית ראשונה, הכי טובה העונה.
אלחמיד מעולה, יש לו לפעמים שטויות, אבל הוא קורא את המשחק מעולה בהגנה וגם בהתקפה.
אלחמיד מעולה, יש לו לפעמים שטויות, אבל הוא קורא את המשחק מעולה בהגנה וגם בהתקפה.
לא טעויות קריטיות אבל עדיין לא ניגש טוב לשחקנים שבאים אליוסתיו אלימלך כתב:אה כן, שיר צדק בלי טעות!!!! הוא חזר!!!!!
כולם נלחמו היום כמו אריות.
חאתם היה מעל כולם.
חאתם היה מעל כולם.
מליקסון! איזה תענוג.
לויטה מצדיק את מקומו, איזה יופי של שוער.
אל חמיד, אוגו, קבהא ובן ביטון היו טובים גם כן לטעמי.
אורן ביטון ממשיך להיות חלש (ולמרות זאת הפליא אותי שמליקסון לקח את רוב החופשיות והקרנות).
סאבו שיהיה לי בריא, פשוט רפה שכל השחקן הזה. עוד לא דקה על המגרש וכמעט השאיר אותנו שוב בעשרה שחקנים.
מחצית ראשונה בלי תכלס (תגידו טובה אבל אז תספרו כמה פעמים בעטנו למסגרת...), אנחנו מתקשים מאוד ליצור מצבים במשחק עומד.
בשניה הייתה להערכתי הוראה של בכר לחכות מאחורה ולצאת (כמו נגד חדרה בשבוע שעבר) במהירות קדימה. עבד יפה בסך הכל.
בהחלט רואים שיפור בהשקעה וברוח הלחימה ועם הניצחונות ניכר גם שיפור ביכולת. חשוב להמשיך במומנטום ולא לפספס את הכרטיס לאירופה!
אורן ביטון ממשיך להיות חלש (ולמרות זאת הפליא אותי שמליקסון לקח את רוב החופשיות והקרנות).
סאבו שיהיה לי בריא, פשוט רפה שכל השחקן הזה. עוד לא דקה על המגרש וכמעט השאיר אותנו שוב בעשרה שחקנים.
מחצית ראשונה בלי תכלס (תגידו טובה אבל אז תספרו כמה פעמים בעטנו למסגרת...), אנחנו מתקשים מאוד ליצור מצבים במשחק עומד.
בשניה הייתה להערכתי הוראה של בכר לחכות מאחורה ולצאת (כמו נגד חדרה בשבוע שעבר) במהירות קדימה. עבד יפה בסך הכל.
בהחלט רואים שיפור בהשקעה וברוח הלחימה ועם הניצחונות ניכר גם שיפור ביכולת. חשוב להמשיך במומנטום ולא לפספס את הכרטיס לאירופה!
מחזק לגבי סאבו, כמה חסר אחריות השחקן הזה יכול להיות.delta7 כתב:מליקסון! איזה תענוג.
שהר כרגע בנקודת זמן שהוא נגר באופן קיצוני, קשה לבנות מהלכי התקפה ראויים במשחק עומד כשהוא די הורס כל מהלך שהוא מעורב בו.
אני פשוט לא רואה איך האסלביינק יתחבר לפה מתישהו.
הלוואי ותהיה קבוצה שתצמצם לגביו את ההפסדים.
בן שהר זה בן שהרyossi כתב: מחזק לגבי סאבו, כמה חסר אחריות השחקן הזה יכול להיות.
שהר כרגע בנקודת זמן שהוא נגר באופן קיצוני, קשה לבנות מהלכי התקפה ראויים במשחק עומד כשהוא די הורס כל מהלך שהוא מעורב בו.
אני פשוט לא רואה איך האסלביינק יתחבר לפה מתישהו.
הלוואי ותהיה קבוצה שתצמצם לגביו את ההפסדים.
החלוץ הכי טוב בליגה ולא יעזור לאף אחד.
מה שהוא עושה בלי הכדור מבחינתי מגדיר אותו כהכי טוב בליגה.
שלא נדבר על הקילריות כשהוא בפורמה.
צריך להכניס לכלא את עורכי התקציר של המשחק הזה
מסכים ששיחקנו כדורגל שוטף ברוב שלבי המשחק...yedidel כתב:צריך להכניס לכלא את עורכי התקציר של המשחק הזה
אבל לא הגענו למצבים כאלה טובים ליד השער. המצבים של חיפה היו מסוכנים יותר.