בחירות 2019

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: בחירות 2019

שליחה על ידי אלדר »

gooner כתב: הפוך גוטה,
לדעתי לא היה בתולדות המדינה בעל תפקיד ציבורי בכיר, שנותר בתפקידו לאחר כתבי אישום חמורים לפני שימוע.
זה קורה בעיקר ברפובליקות בננות ובאיטליה.
כמו שיוסי הזכיר לך, ביבי עצמו התבטא שזה לא ראוי. לאנשים כאלה אתם בדרך כלל קוראים פה סטייק, לא?
רצח אופי לראש הממשלה? הכל מגובה בעובדות מפורטות, רצח האופי שהוא עושה לעובדי ציבור ישרים ללא הוכחות הוא הסכנה היחידה לדמוקרטיה.
עצוב ביותר שחקירת ראש ממשלה מתנהלת כמו גן ילדים? דווקא ראש הממשלה הוא זה שמתייחס לנתיניו כאל ילדים -
"מותר לקבל מתנות מחברים", "אם לא עבר כסף זה לא שוחד". באמת?
וכשהוא כותב את זה הוא לא פונה לשמאלנים הוא מדבר לימנים, אז באיזה גן הוא חושב שאתם עדיין נמצאים?
אתה נלהב וזה נחמד אבל זה לא אומר שתמחק 3 שנים לפח ותתייחס רק לחודש האחרון.

אי אפשר לזרוק אבנים קטנות ומציקות על אף אדם במשך תקופה ארוכה ולא לצפות שיום אחד הוא יקום ויתן פטיש 5 קילו על הראש.

כל הפרשה הזו היא פוליטית. הכל פוקר.

הם מלחיצים את ביבי וביבי מלחיץ אותם ולשני הצדדים יש קלפים של 2ו7.

ביבי משחק איתם במגרש שלהם.
הוא שם את הכל על סדר היום. בסוף העם מחליט.

אתה תראה שכל הפרשות האלו לא יגיעו לבית המשפט בכלל.

אבל כשהפרשה הזו תגמר והרדיפה הזו לא תצלח, תהיה כאן מהפכה במדינה. יהיו כאן הפגנות והימין אחרי שנים ארוכות יקום בהמוניו.

תאמין לי, הפגנה אחת רצינית של הימין תרסק את כל המושחתים האמיתיים.

אני לא מצביע ביבי, מעולם גם לא הצבעתי.
יחד עם זאת זה הזוי מה שקורה כאן. הזוי.

סמל אישי של משתמש
drorhalperin
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי drorhalperin »

הטענות לפוטש כנגד השלטון הם מגוחכות אם זה היה ככה אז ביבי כבר לא היה בשלטון.
וההפך לימין יש מוסר כפול עם אולמרט(שהוא גנב בפני עצמו).
גם אני רואה פוסטים של "לא אכפת לי שביבי יקבל דברים בניגוד לחוק ששווים מאות אלפי שקלים" אז בואו נהפוך להיות אוטוקרטיה כמו באימפריה רוסית או בית מלוכה צרפתי טיפוסי.
אנחנו מדינת חוק וכולם צריכים לעמוד בו אף אחד לא יכול להיות חסין!, תפסו אותך? תישא בתוצאות.
זה מתחיל בדברים שנראים כפעוטים לאנשים. ובכלל אני חושב שביבי ישפט בהיסטוריה כפלגן בלתי נלאה לא היה שסעים כאלו בעם מאז המרד גדול של שנת 70

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

drorhalperin כתב:הטענות לפוטש כנגד השלטון הם מגוחכות אם זה היה ככה אז ביבי כבר לא היה בשלטון.
גם אני רואה פוסטים של "לא אכפת לי שביבי יקבל דברים בניגוד לחוק ששווים מאות אלפי שקלים" אז בואו נהפוך להיות אוטוקרטיה כמו באימפריה רוסית או בית מלוכה צרפתי טיפוסי.
אנחנו מדינת חוק וכולם צריכים לעמוד בו אף אחד לא יכול להיות חסין!, תפסו אותך? תישא בתוצאות.
זה מתחיל בדברים שנראים כפעוטים לאנשים. ובכלל אני חושב שביבי ישפט בהיסטוריה כפלגן בלתי נלאה לא היה שסעים כאלו בעם מאז המרד גדול של שנת 70
מתנות? מישהו אי פעם דיבר על זה שמותר מתנות? מותר בחוק!!

שמעון פרס נהנתן פי מאה מביבי
יאיר לפיד פי מליון

שלא נדבר על סיקור אוהד לשניהם. מישהו העז לדבר? או אפילו לנסות לחקור?

על מה אתה מדבר בכלל?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

drorhalperin כתב:הטענות לפוטש כנגד השלטון הם מגוחכות אם זה היה ככה אז ביבי כבר לא היה בשלטון.
חבל שלא שמעת את כבוד השופט טירקל,או שגם הוא חשוד כימני.
דיבר בדיוק על אנשים כמוך שהתקשורת עשתה להם שטיפת מוח בעניין נתניהו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: חבל שלא שמעת את כבוד השופט טירקל,או שגם הוא חשוד כימני.
בול.
ובגדול, משתתפי העליהום על ביבי בקרב אזרחים מן השורה מתחלקים לשתי קבוצות עיקריות: תמימים שעברו שטיפת מוח, ואלו שהתמימות מהם והלאה ומזהים יפה את התהליכים, אלא שהאג'נדה הפוליטית שלהם מכתיבה את צעדיהם. אצל הקבוצה השנייה, אני צופה תופעת חארקירי המונית ב-9/4....
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אורי אדום בנשמה כתב:
בול.
ובגדול, משתתפי העליהום על ביבי בקרב אזרחים מן השורה מתחלקים לשתי קבוצות עיקריות: תמימים שעברו שטיפת מוח, ואלו שהתמימות מהם והלאה ומזהים יפה את התהליכים, אלא שהאג'נדה הפוליטית שלהם מכתיבה את צעדיהם. אצל הקבוצה השנייה, אני צופה תופעת חארקירי המונית ב-9/4....
האם תומכי ביבי בקרב אזרחים מן השורה מתחלקים לקבוצות מסוימות?

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

אדום זקן כתב: חבל שלא שמעת את כבוד השופט טירקל,או שגם הוא חשוד כימני.
השופט טירקל אם לא אכפת לך הוא אכן שופט דתי. אין עם זה בעייה, אבל כנראה שהוא אכן ימני.
על כל טירקל יש עשרות שופטים שחושבים הפוך.

בכל מקרה אפשר להגיד עד מחר שיש הפיכה ומושפעים לא רואים אותה, ורק ימנים, במקרה אוהדי ביבי מסוגלים לראות אותה.
אבל יש גם את הפשט.
והפשט הוא שאין שום הוכחה להפיכה הזו, היא לכאורה נמשכת כבר 3 שנים,
מה שמזכה אותה אולי בשיא גינס של ההפיכה האטית בהיסטוריה.
זה שאחרי 3 שנים אין בדל מידע לגבי מחולליה, והדרך בה היא מתבצעת,
מעלים את החשש, שהאשמים לא יימצאו אף פעם, למרות שבכל המשרדים המדוברים
שולט הימין כבר כמעט 40 שנה.
מה שכן יישאר מכל זה, זה האשמה כללית של חצי עם כלפי החצי השני שהוא גונב לו את השלטון.
עם זה כולנו נצטרך לחיות גם אחרי שהעבריין לכאורה יורשע או יזוכה.

סמל אישי של משתמש
a-t

שליחה על ידי a-t »

אלדר כתב: מתנות? מישהו אי פעם דיבר על זה שמותר מתנות? מותר בחוק!!

שמעון פרס נהנתן פי מאה מביבי
יאיר לפיד פי מליון

שלא נדבר על סיקור אוהד לשניהם. מישהו העז לדבר? או אפילו לנסות לחקור?

על מה אתה מדבר בכלל?
אסור לאנשי ציבור לקבל מתנות!!!!

https://www.nevo.co.il/law_html/Law01/P221K4_001.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

תפסיקו לאכול את הספינים האלו כמה אפשר לחזור על המשפט הזה אם מישהו אחר עובר על החוק זה לא אומר שלך מותר
אנחנו לא בשלטון מלוכה אף אחד לא מעל החוק!!!!!
נערך לאחרונה על ידי a-t ב 05 מרץ 2019, 13:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

The red one כתב: האם תומכי ביבי בקרב אזרחים מן השורה מתחלקים לקבוצות מסוימות?
ברור, רק שמה הרלוונטיות של זה? זה לא מפריך את האמור קודם.
gooner כתב:השופט טירקל אם לא אכפת לך הוא אכן שופט דתי. אין אם זה בעייה, אבל כנראה שהוא אכן ימני.
במדבר, כידוע, כל קוץ הוא פרח... ועד שיש שופט עליון שרח''ל מעז לצטט בהרחבה מהמקורות ולהסתמך על המשפט העברי, חזקה עליו שיתוייג כ'דתי' גם כאשר איננו כזה... וביננו? בטוח שלדידכם יש עם זה בעיה.. והסיפא שלך, בו החלטת על עמדותיו הפוליטיות לאור 'דתיותו', הוא כאלף עדים על כך... :roll:
gooner כתב:על כל טירקל יש עשרות שופטים שחושבים הפוך.
אני מבין שכבודו בוחן כליות ולב? או שמא כבודו יושב בועדה לבחירת שופטים וחוקר כל מועמד שתי וערב?
gooner כתב:בכל מקרה אפשר להגיד עד מחר שיש הפיכה ומושפעים לא רואים אותה, ורק ימנים, המקרה אוהדי ביבי מסוגלים לראות אותה.
אבל יש גם את הפשט.
והפשט הוא שאין שום הוכחה להפיכה הזו, היא לכאורה נמשכת כבר 3 שנים,
מה שמזכה אותה אולי בשיא גינס של ההפיכה האטית בעולם.
זה שאחרי 3 שנים אין בדל מידע לגבי מחולליה, והדרך בה היא מתבצעת,
מעלים את החשש, שהאשמים לא יימצאו אף פעם
נותר לנו רק לקוות, ידידי האדבוקט, שחלומך הרטוב להתמנות אי פעם לשופט מן המניין ישאר לנצח בגדר חלום ותו לא. כי לפי מבחן ההוכחה שלך, 95% מהעבריינים יצאו זכאים בדין.. :ugeek:
gooner כתב:למרות שבכל המשרדים המדוברים שולט הימין כבר כמעט 40 שנה.
רק תסביר לי איפה שולט הימין בדיוק? האם בפרקליטות בה לפחות 2/3 מעמדות המפתח שבה מאויישות בהארד קור של משהו בין בל''ד למרצ? אותה פרקליטות אשר מקרבה יצאו ועדיין יוצאים 90% מהשופטים, כן? או שמא בתקשורת - שמיותר להרחיב את הדיבור על עוצמתה והשפעתה - שאפילו לא מנסה לעשות פאסון של אובייקטיביות? או שמא באקדמיה - בה מתעצב כל אחד ואחד ללא יוצא מן הכלל בשני הגופים הללו - בה הפוסט ציונות על גבול הפרו חמאסיות נותנת את הטון?
gooner כתב:מה שכן יישאר מכל זה, זה האשמה כללית של חצי עם כלפי החצי השני שהוא גונב לו את השלטון.
עם זה כולנו נצטרך לחיות גם אחרי שהעבריין לכאורה יורשע או יזוכה.
הפועל במומו פוסל.
את השיסוע והקיטוב אתם יוצרים בעצם הטענות המופרכות שלכם. כי בניגוד למה שאתם מנסים לטעון בשם ההסתה שלכם, ה-האשמה היא נטו כנגד נפשות פועלות מאוד ספציפיות ותו לא.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ביבי כבר עשור בשלטון. מספיק זמן כדי לשנות את הפרקליטות נניח.
בפועל ביבי הוא אחד ה"אשמים" החזקים בכך שאין בגוף הזה אף שינוי ואף התגאה בכך.
אישית אני חושב שהמצב הזה הוא אידיאלי בשבילו ולכן גם לא ישתנה תחתיו לעולם. הוא ימשיך להגיד אעשה x, y, z ואז יוכל להאשים את השמאל ששולט בגופים השונים כתירוץ לחוסר המעש שלו, כסולם לרדת מהעץ.
פעם זה הפרקליטות, פעם אובמה שבגללו הקפיא (כמה בנה בתקופת טראמפ?), פעם זה "עניינים ביטחוניים נסתרים" שמתגלים פעם אחר פעם ככלום ושום דבר, תמיד יש את האשם השמאלני התורן או איום ביטחוני שאפשר לנפנף בו.
באי פינוי חאן אל חאמר אין לו את מי להאשים, אפילו בגץ אומר לו תפנה והוא פשוט לא מסוגל.
פעמיים הצבעתי ליכוד, היום אני כבר לא מסוגל להאמין לאף מילה שיוצאת לו מהפה. לא יכול להצביע לאדם כזה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

a-t כתב:
אסור לאנשי ציבור לקבל מתנות!!!!
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7 ... 7%95%D7%A8_(%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%AA" onclick="window.open(this.href);return false;)

תפסיקו לאכול את הספינים האלו כמה אפשר לחזור על המשפט הזה אם מישהו אחר עובר על החוק זה לא אומר שלך מותר
אנחנו לא בשלטן מלוכה אף אחד לא מעל החוק!!!!!
בקישור שנתת רשום
״אין בוויקיפדיה ערך בשם זה.״

(ברצינות)

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

yossi כתב:ביבי כבר עשור בשלטון. מספיק זמן כדי לשנות את הפרקליטות נניח.
אישית אני חושב שהמצב הזה הוא אידיאלי בשבילו ולכן גם לא ישתנה תחתיו לעולם. הוא ימשיך להגיד אעשה x, y, z ואז יוכל להאשים את השמאל ששולט בגופים השונים כתירוץ לחוסר המעש שלו, כסולם לרדת מהעץ.
פעם זה הפרקליטות, פעם אובמה שבגללו הקפיא (כמה בנה בתקופת טראמפ?), פעם זה "עניינים ביטחוניים נסתרים" שמתגלים פעם אחר פעם ככלום ושום דבר, תמיד יש את האשם השמאלני התורן או איום ביטחוני שאפשר לנפנף בו.
באי פינוי חאן אל חאמר אין לו את מי להאשים, אפילו בגץ אומר לו תפנה והוא פשוט לא מסוגל.
פעמיים הצבעתי ליכוד, היום אני כבר לא מסוגל להאמין לאף מילה שיוצאת לו מהפה. לא יכול להצביע לאדם כזה.
בסדר אחי גם אני מעולם לא הצבעתי לו כי הדעות שלי הן ימינה ממנו. אבל ברור לי שגם אתה וגם אני מעריכים אותו.

דבר שני, אין קשר בין מעשיו או לחוסר מעשיו לבין הברדק שקיים פה.

אני יודע דבר אחד בחיים.
שכשיש קייס אמיתי על מישהו, לא מנסים לעצב דעת קהל.

אם היה קייס היו חקירות סמויות במשך שנים ומפוצצים את הפרשה בבום.

מה שיש כאן זה סתם ניפוח שטויות כדי לשנות דעת קהל.

זה לא יגיע לבית משפט.

סמל אישי של משתמש
a-t

שליחה על ידי a-t »

אלדר כתב: בקישור שנתת רשום
״אין בוויקיפדיה ערך בשם זה.״

(ברצינות)
צודק משום מה הקישור לוויקיפדיה לא עובד
החלפתי לזה:
https://www.nevo.co.il/law_html/Law01/P221K4_001.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

כמו כן כי שכתוב היה תיקון לחוק שמאפשר לקבל בתנאים מסויימים אבל זה צריך להיות בעל ערך סימלי נמוך
יש דוגמאות כאן למקרים שאישרו ולא:
https://www.themarker.com/markerweek/1.4475313" onclick="window.open(this.href);return false;

כמו כן חייב מקבל המתנה לדווח עליה ולא להסתיר אותה במשך שנים כמו ביבי

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

yossi כתב:ביבי כבר עשור בשלטון. מספיק זמן כדי לשנות את הפרקליטות נניח.
אתה בחור חכם ופיקח, אבל לא מכיר מספיק את החיים... בשביל לעשות ריבזיה מהשורש בגוף כפרקליטות המדינה, צריך להחליף את שיטת הממשל, כזו שתהיה אנטיתזה לדמוקרטיה. המנגנון משומן דיו כדי לשמר את עצמו להרבה זמן.

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

אלדר כתב: בסדר אחי גם אני מעולם לא הצבעתי לו כי הדעות שלי הן ימינה ממנו. אבל ברור לי שגם אתה וגם אני מעריכים אותו.

דבר שני, אין קשר בין מעשיו או לחוסר מעשיו לבין הברדק שקיים פה.

אני יודע דבר אחד בחיים.
שכשיש קייס אמיתי על מישהו, לא מנסים לעצב דעת קהל.

אם היה קייס היו חקירות סמויות במשך שנים ומפוצצים את הפרשה בבום.

מה שיש כאן זה סתם ניפוח שטויות כדי לשנות דעת קהל.

זה לא יגיע לבית משפט.
אלדר, אני מקווה שמה שאומר לא מעליב. אתה באמת נראה בחור נחמד וענייני.
אך אני חושש שלהסבר שנתת יש כמה בעיות מובנות:
1. לא ניתן לבצע שנים של חקירות סמויות של טאייקונים ובטח לא של ראש ממשלה מכהן.
2. אני מניח שאתה מתייחס להדלפות מהחקירה.
מעבר לכך שכבר נאמר שיש אינטרסים רבים גם לעורכי הדין של הנאשמים, של עדים רגילים,
וגם של עדי מדינה, להדליף מידע מהחקירות.
אבל גם אם לא היו כאלה, הראייה שלי לגבי חקירות של איש ציבור, בטח
כל כך בכיר, הן שלא רק שהדלפות הן חשובות, אני אפילו הייתי מקווה שחקירות כאלה יהיו
אך ורק פומביות כמו שימוע בקונגרס.
מנבחר ציבור הצפייה צריכה להיות שיהיה ישר כמו סרגל, לא יעמוד על זכות השתיקה וכו'.
כל תשובה שלו בחקירה היא מידע קריטי שעל הציבור לדעת.
כיוון שזה לא החוק, ולמשל ליברמן בחר לשתוק בחקירתו, אני לוקח בכיף הדלפות.
היו כאלה בתקופת אולמרט, יש כאלה בחקירות טראמפ וזה בסה"כ חשוב מאוד לדמוקרטיה.
3. אם אתה בטוח כמו כמה אחרים פה שמדובר בקנוניה, לא ברור לי מדוע אתה חושב שזה
לא יגיע לבית המשפט, הרי אותו יועץ משפטי לממשלה אמור לקחת את ההחלטה.
ואם כבר קנוניה, אז למה לא עד הסוף, הרי עד כמה שהבנתי פה מפוסטים שונים
בית המשפט אפילו מוערך פחות ממנדלבליט.
לפי כך, אם זו קנוניה, אפשר להניח שהוא יורשע בוודאות.

שלח תגובה