בדיוק אותו דבר.The red one כתב:הנה עמית סגל עם הדלפה מחקירת גבי אשכנזי מפרשת הרפז. סכנה לדמוקרטיה!!11
אחד לאחד.
בדיוק אותו דבר.The red one כתב:הנה עמית סגל עם הדלפה מחקירת גבי אשכנזי מפרשת הרפז. סכנה לדמוקרטיה!!11
בוא תרגיע,האחרון שאפשר לקרוא לו שמאלני זה אשכנזי.gooner כתב: כמו שאומר שימי ריגר - בפרצוף שלך
בטח צפויה הפגנת ימין לנוכח הידיעה על ההדלפה.
מצחיק אותי השיח על הדלפות, כי הוא בדיוק כמו בכי על טעויות שיפוט.ForeverRed כתב: בדיוק אותו דבר.
אחד לאחד.
א. בחלקנו כן.The red one כתב:כל מי שטוען לאנשים "מוטים" - אתם אובייקטיבים?
היה לי ברור שזה יגיע, ככה זה שבניגוד לרשתות החברתיות לא ניתן לחסום מי שתוקע לך מקלות בגלגלי הפרופג'נדה ושם זרקור על הנכלוליות שלך ומציג אותך במערומיך, אז המפלט האחרון זה לנמק התעלמות בשל סגנון זה או אחר. אלים? שהיושר האינטלקטואלי של הגולשים יכריע. עד אז, אל תשכח ליצור סימטריה בין כל ימני מצוי לאחרון האנטישמיים בעולם. שא ברכהgooner כתב: עליך אני מדלג רק בגלל הסגנון האלים שלך,
וגם בגלל שאין לי מושג על איזה אדבוקט אתה מדבר.
ברור שאני איש שמאל, בינתיים זה עדיין מותר.אדום זקן כתב: בוא תרגיע,האחרון שאפשר לקרוא לו שמאלני זה אשכנזי.
גם בליכוד לא קוראים לו ככה ותשים לב שהוא תמיד מחוץ ללופ של ההשמצות.
וחוץ מזה כל הויכוח איתך עקר מיסודו.
אתה איש שמאל שונא ליכוד,שונא נתניהו,מקשקש על דמוקרטיה,בתי משפט וכו וכו,לא מעניין אותך ששמים מולך טענות מוכחות ומבוססות שזה קורה,קרה ויקרה גם בצד שלכם.
לכן אסיים ואומר ואצטט מפי אחד מגדולי האומה, א.ב לוזון "על אפיכם וחמתיכם" גם את הממשלה הבאה יקים מנהיגנו הדגול קים גונג איל נתניהו.
בתודה מראש,צוות ההנהלה והשפוטים.
אם אתה פוטר אותי מלהתייחס לקלטות אשכנזי אני אשמח, כי אני בכל זאת צריך לעבוד לפעמים.MikiRed כתב:לגבי קלטות אשכנזי, או שאתם לא מבינים את הסטטוסים, או שאתם מיתממים.
לגבי נתניהו ההדלפות ללא תקדים היו במהלך החקירות, ובכל מדינה מתוקנת בלי שיפוט סלקטיבי, היו נחקרות ונעצרות.
לגבי קלטות אשכנזי, מדובר בקבירת רפש שלפי עיתונאים מסויימים, ללא קשר לשמאל וימין, היו צריכים לקבל ביטוי, כיוון שהיה מדובר כמעט במרד של איש צבא בדרג הממשלתי.
הכל ניקבר, כולל רפש על מנדלבליט כפצ"ר.
כיוון שאין כבר חקירה והכל נקבר, הרי אין כאן שיבוש הליכי חקירה, אלא הצפת מידע לגיטימי על מישהוא ששואף להוביל את המדינה, בהחלט נושא עם עניין לציבור.
מדגיש שהפרשה לא הייתה בין שמאל לימין,
אני מסכים שהדלפה יכולה להזיק לחקירה, וגם לנחקרים.MikiRed כתב:גאנר, נעזוב את אשכנזי, אין כאן ימין או שמאל, לא קשור לליכוד אבל ישפיע על ההצבעות.
כשהחקירה מתנהלת, ההדלפות מזיקות לחקירה או לנחקרים (וגם זה חשוב) וזה גם עבירה על החוק, של המדליף כמובן חושב שלא דל העיתונאי.
מתי הדלפה יכולה לקבל פירוש אחר ("גרון עמוק", ניקסון), כשקוברים חקירה, כמו במקרה של אשכנזי, כשהוא מועמד לממשלה, הרי יש בהדלפה, ושוב לא במהלך חקירה, עניין לציבור.
יפה אמרתאורי אדום בנשמה כתב:
ברור, רק שמה הרלוונטיות של זה? זה לא מפריך את האמור קודם.
במדבר, כידוע, כל קוץ הוא פרח... ועד שיש שופט עליון שרח''ל מעז לצטט בהרחבה מהמקורות ולהסתמך על המשפט העברי, חזקה עליו שיתוייג כ'דתי' גם כאשר איננו כזה... וביננו? בטוח שלדידכם יש עם זה בעיה.. והסיפא שלך, בו החלטת על עמדותיו הפוליטיות לאור 'דתיותו', הוא כאלף עדים על כך...![]()
אני מבין שכבודו בוחן כליות ולב? או שמא כבודו יושב בועדה לבחירת שופטים וחוקר כל מועמד שתי וערב?
נותר לנו רק לקוות, ידידי האדבוקט, שחלומך הרטוב להתמנות אי פעם לשופט מן המניין ישאר לנצח בגדר חלום ותו לא. כי לפי מבחן ההוכחה שלך, 95% מהעבריינים יצאו זכאים בדין..![]()
רק תסביר לי איפה שולט הימין בדיוק? האם בפרקליטות בה לפחות 2/3 מעמדות המפתח שבה מאויישות בהארד קור של משהו בין בל''ד למרצ? אותה פרקליטות אשר מקרבה יצאו ועדיין יוצאים 90% מהשופטים, כן? או שמא בתקשורת - שמיותר להרחיב את הדיבור על עוצמתה והשפעתה - שאפילו לא מנסה לעשות פאסון של אובייקטיביות? או שמא באקדמיה - בה מתעצב כל אחד ואחד ללא יוצא מן הכלל בשני הגופים הללו - בה הפוסט ציונות על גבול הפרו חמאסיות נותנת את הטון?
הפועל במומו פוסל.
את השיסוע והקיטוב אתם יוצרים בעצם הטענות המופרכות שלכם. כי בניגוד למה שאתם מנסים לטעון בשם ההסתה שלכם, ה-האשמה היא נטו כנגד נפשות פועלות מאוד ספציפיות ותו לא.
אז כשמדובר בביבי החוק מעל הכל והסיגרים זה פשע ואיך הוא לא דיווח וזאת סכנה לדמוקרטיה אבל כשמדובר בהדלפות נגד ביבי החוק כבר לא מעל הכל, אנתה שמם עליו ז** כי הוא לא מתאים כבר לאג'ינדה ומי שעבר על החוק עשה מעשה מוסרי כי אתה חושב שזה מה שנכון לעשות.gooner כתב: אלדר, אני מקווה שמה שאומר לא מעליב. אתה באמת נראה בחור נחמד וענייני.
אך אני חושש שלהסבר שנתת יש כמה בעיות מובנות:
1. לא ניתן לבצע שנים של חקירות סמויות של טאייקונים ובטח לא של ראש ממשלה מכהן.
2. אני מניח שאתה מתייחס להדלפות מהחקירה.
מעבר לכך שכבר נאמר שיש אינטרסים רבים גם לעורכי הדין של הנאשמים, של עדים רגילים,
וגם של עדי מדינה, להדליף מידע מהחקירות.
אבל גם אם לא היו כאלה, הראייה שלי לגבי חקירות של איש ציבור, בטח
כל כך בכיר, הן שלא רק שהדלפות הן חשובות, אני אפילו הייתי מקווה שחקירות כאלה יהיו
אך ורק פומביות כמו שימוע בקונגרס.
מנבחר ציבור הצפייה צריכה להיות שיהיה ישר כמו סרגל, לא יעמוד על זכות השתיקה וכו'.
כל תשובה שלו בחקירה היא מידע קריטי שעל הציבור לדעת.
כיוון שזה לא החוק, ולמשל ליברמן בחר לשתוק בחקירתו, אני לוקח בכיף הדלפות.
היו כאלה בתקופת אולמרט, יש כאלה בחקירות טראמפ וזה בסה"כ חשוב מאוד לדמוקרטיה.
3. אם אתה בטוח כמו כמה אחרים פה שמדובר בקנוניה, לא ברור לי מדוע אתה חושב שזה
לא יגיע לבית המשפט, הרי אותו יועץ משפטי לממשלה אמור לקחת את ההחלטה.
ואם כבר קנוניה, אז למה לא עד הסוף, הרי עד כמה שהבנתי פה מפוסטים שונים
בית המשפט אפילו מוערך פחות ממנדלבליט.
לפי כך, אם זו קנוניה, אפשר להניח שהוא יורשע בוודאות.