הרוש יחמיץ את משחקה של ב"ש מול מכבי חיפה
Re: הרוש יחמיץ את משחקה של ב"ש מול מכבי חיפה
את האמת? אם לוקחים בחשבון שכנראה גאדיר ישחק על צד שמאל, הייתי מפתיע את כולם ומעלה את דודזאדה מהנוער.
שחקן מהיר שיכול להתמודד איתו גם בטכניקה.
שחקן מהיר שיכול להתמודד איתו גם בטכניקה.
רק אהבה תנצח...
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
גולסה בכלל פצוע.
שיחקנו עם חלוץ אחד נגד בית"ר! אסולין שיחק קשר ימני.danielys כתב: למה ? אבל הלך לנו טוב עם שני חלוצים.
כולכם זועקים דוידזדה דוידזדה,אבל אף אחד לא חושב שמדובר פה במשחק נגד סוג של מכונה
משומנת (בקנה מידה ישראלי) עם כנפיים מפחידות מאוד אפילו ברמות של צ'מפיונס ליג.
לשים שחקן כל כך חסר ניסיון כמו דוידזדה על גאדיר רק בגלל שאתם חושבים שהוא מהיר זה
הדבר הכי מטומטם ששמעתי מכם לאחרונה.
אז שכמגן שמאלי יפתח מסיקה (שכבר התנסה בתפקיד הזה מס' פעמים בעבר) ולא יעלה יותר
מדי להתקפות אלא יחכה למטה לגאדיר וככה אולי פערי המהירות יתקזזו מעט.
כבודו של דוידזדה במקומו מונח וכשיגיע הרגע שלו לשחק הוא ישחק - לא זורקים שחקן צעיר חסר
ניסיון למים העמוקים,זו התאבדות.
לשים שחקן כל כך חסר ניסיון כמו דוידזדה על גאדיר רק בגלל שאתם חושבים שהוא מהיר זה
כבודו של דוידזדה במקומו מונח וכשיגיע הרגע שלו לשחק הוא ישחק - לא זורקים שחקן צעיר חסר
קודם כל יפה לראות שאתה מכבד את דעתם של אחרים, גם כשאתה לא מסכים.messiah כתב:כולכם זועקים דוידזדה דוידזדה,אבל אף אחד לא חושב שמדובר פה במשחק נגד סוג של מכונה
עכשיו לעניין מסיקה, מסיקה הוכיח נגד רעננה והפועל רמת גן שהוא לא מוכיל בכלל בתור מגן, אז אם הוא נכשל בסגירה של קובי חסן או משהו בסגנון יהיה טיפשי לתת לו לסגור את גאדיר.
לעניין אופיר דודזאדה, הילד שחקן טוב מאוד. אם אתה חושב שבגלל שהוא מהיר אני מציע אותו כאופציה אז כנראה שאתה באמת מזלזל באינטילגנציה של אחרים.
דודזאדה הוכיח שהוא מגן טוב, ואני ציינתי שהתכונות שיעזרו לו להתמודד עם גאדיר זה המהירות שלו והטכניקה הלא רעה בכלל שלו.
ולהעלות אותו בהרכב דווקא מול חיפה זה באמת סיכון גדול מאוד אני מסכים.
אבל זה גם אמוד מפתיע ויצירתי וזה מה שמאמן צריך לעשות לפעמים, במהלך המשחק אם זה לא עובד תמיד אפשר לשנות.
מעבר לכל זה כמו שציינתי מסיקה זה לא ממש אופציה, אז באין ברירה אחרת זאת בדיוק ההזדמנות.
רק אהבה תנצח...
צודק,השתמשתי בביטויים קצת מזלזלים,זו לא הכוונה.nitsande כתב: קודם כל יפה לראות שאתה מכבד את דעתם של אחרים, גם כשאתה לא מסכים.
עכשיו לעניין מסיקה, מסיקה הוכיח נגד רעננה והפועל רמת גן שהוא לא מוכיל בכלל בתור מגן, אז אם הוא נכשל בסגירה של קובי חסן או משהו בסגנון יהיה טיפשי לתת לו לסגור את גאדיר.
לעניין אופיר דודזאדה, הילד שחקן טוב מאוד. אם אתה חושב שבגלל שהוא מהיר אני מציע אותו כאופציה אז כנראה שאתה באמת מזלזל באינטילגנציה של אחרים.
דודזאדה הוכיח שהוא מגן טוב, ואני ציינתי שהתכונות שיעזרו לו להתמודד עם גאדיר זה המהירות שלו והטכניקה הלא רעה בכלל שלו.
ולהעלות אותו בהרכב דווקא מול חיפה זה באמת סיכון גדול מאוד אני מסכים.
אבל זה גם אמוד מפתיע ויצירתי וזה מה שמאמן צריך לעשות לפעמים, במהלך המשחק אם זה לא עובד תמיד אפשר לשנות.
מעבר לכל זה כמו שציינתי מסיקה זה לא ממש אופציה, אז באין ברירה אחרת זאת בדיוק ההזדמנות.
בקשר למה שאתה אישית אמרת,די תפס אותי העניין של המהירות שציינת ולאו דווקא הטכניקה.
אני לא מכיר לא את המהירות של דוידזדה ולא את הטכניקה שלו,ככה שקשה לי לשפוט אותו- מה שאני בוודאות יודע זה שהוא
שחקן חסר ניסיון שלא זורקים כמוהו למים העמוקים נגד מכבי חיפה.
אי לכך,האופציה היחידה שנותרת לנו היא מסיקה ואני לא רואה אותו כאופציה כל כך גרועה.
לדעתי זה המקרה האידיאלי של "עדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ" ואתה בוחר (בצדק) ללכת על הציפור הבטוחה שלך, אני באופן אישי מעדיף לנסות לתפוס את שתי אלה שעל העץ (ואם אפשר לשמור גם את זאת שביד)...messiah כתב:
צודק,השתמשתי בביטויים קצת מזלזלים,זו לא הכוונה.
בקשר למה שאתה אישית אמרת,די תפס אותי העניין של המהירות שציינת ולאו דווקא הטכניקה.
אני לא מכיר לא את המהירות של דוידזדה ולא את הטכניקה שלו,ככה שקשה לי לשפוט אותו- מה שאני בוודאות יודע זה שהוא
שחקן חסר ניסיון שלא זורקים כמוהו למים העמוקים נגד מכבי חיפה.
אי לכך,האופציה היחידה שנותרת לנו היא מסיקה ואני לא רואה אותו כאופציה כל כך גרועה.
בקיצור, אני מקווה שלעזורי יהיה אומץ לעלות עם דודזאדה,גם אם לא זאת לא החלטה רעה.
רק אהבה תנצח...
יש לעזורי הרבה זמן לתרגל את ההרכב נגד חיפה.
מסיקה נגד בית"ר היה מצויין,ובניגוד לקשרים האחוריים שלנו(שן,אופיר ואוקונגו) שמשחקים לרוחב הוא משחק לעומק.
למרות זאת זה סיכון גדול מאוד לעלות בהרכב שחקן צעיר כמו דויזאדה,אז הייתי שם את מסיקה מגן שמאלי,ובמקומו מכניס את אלקיים,אוקונגו או אופיר להרכב,עם העדפה ברורה לאלקיים.
קדוסי ואסולין למרות שלא שיחקו שניהם בשפיץ עשו הרבה בעיות להגנה של בית"ר שהייתה מאוד איטית.גם ההגנה של חיפה לא כל כך מהירה,וגם נגדם הם יכולים לעשות הרבה מאוד בעיות.
חשוב מאוד להצמיד לקטן ולגולסה שמירה אישית שלא יעשו כל מה שעולה על רוחם במגרש.
בשונה מבית"ר,לא רק שיש לחיפה כישרון,הם גם קבוצה מאומנת מאוד.
ההרכב שהייתי רוצה לראות:
קאלה
אילוז פרגל מוריירה מסיקה
מליקסון שן רביבו אלקיים
קדוסי אסולין
לא כל כך מאמין שהוא יעלה עם הרכב כזה,או אפילו דומה לזה אבל בסדר.
מסיקה נגד בית"ר היה מצויין,ובניגוד לקשרים האחוריים שלנו(שן,אופיר ואוקונגו) שמשחקים לרוחב הוא משחק לעומק.
למרות זאת זה סיכון גדול מאוד לעלות בהרכב שחקן צעיר כמו דויזאדה,אז הייתי שם את מסיקה מגן שמאלי,ובמקומו מכניס את אלקיים,אוקונגו או אופיר להרכב,עם העדפה ברורה לאלקיים.
קדוסי ואסולין למרות שלא שיחקו שניהם בשפיץ עשו הרבה בעיות להגנה של בית"ר שהייתה מאוד איטית.גם ההגנה של חיפה לא כל כך מהירה,וגם נגדם הם יכולים לעשות הרבה מאוד בעיות.
חשוב מאוד להצמיד לקטן ולגולסה שמירה אישית שלא יעשו כל מה שעולה על רוחם במגרש.
בשונה מבית"ר,לא רק שיש לחיפה כישרון,הם גם קבוצה מאומנת מאוד.
ההרכב שהייתי רוצה לראות:
קאלה
אילוז פרגל מוריירה מסיקה
מליקסון שן רביבו אלקיים
קדוסי אסולין
לא כל כך מאמין שהוא יעלה עם הרכב כזה,או אפילו דומה לזה אבל בסדר.
זה בדיוק ההרכב שיעלה רק שאופיר יעלה במקום אלקיים כקשר אחורי שני.
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לאור הידיעה כי שמעון הרוש קרע את שריר המשפעה וייעדר כחודש (החלמה מהירה) עכשיו זה יותר מתמיד זמן אוקוגו (בלי האות נ' בשם של הבחור אורי).
האופציה המועדפת צריכה להיות הכנסת דנדי להרכב כמגן שמאלי לדעתי, למרות שיש סיכוים לא מעטים שאם מסיקה יוסט לעמדת המגן, מליקסון יוסט שמאלה ואז דנדי יפתח באמצע הקישור מול הקישור העמוס של חיפה.
אני מקווה מאוד שגיא עזורי לא יתנהג שוב בצורה פוליטית ויעדיף את שחקני הרכש שהוא הביא. או במילים אחרות, מסיקה לעמדת המגן השמאלי ויוסי אופיר חזרה להרכב. זאת תהיה טעות חמורה והתנהלות לא נכונה.

האופציה המועדפת צריכה להיות הכנסת דנדי להרכב כמגן שמאלי לדעתי, למרות שיש סיכוים לא מעטים שאם מסיקה יוסט לעמדת המגן, מליקסון יוסט שמאלה ואז דנדי יפתח באמצע הקישור מול הקישור העמוס של חיפה.
אני מקווה מאוד שגיא עזורי לא יתנהג שוב בצורה פוליטית ויעדיף את שחקני הרכש שהוא הביא. או במילים אחרות, מסיקה לעמדת המגן השמאלי ויוסי אופיר חזרה להרכב. זאת תהיה טעות חמורה והתנהלות לא נכונה.

אפשר לשים קרטון במקומו...
זה אותו דבר
זה אותו דבר