מה רע בכריזמטיות עם יכולות התבטאות מצוינת בשילוב של נראות שעוברת מסך? נראה ונשמע אחלה בתור נתונים שטחיים ראשוניים.אדום זקן כתב: אח שלי,דיברתי על בג"צ כמקום היחיד שנשאר במוסדות המשפט כמקום שאני רוצה להאמין שחף מאינטרסים.
צדק אין בבית משפט ואתה צודק לחלוטין,לא רוצה להגיד לך מה אני באמת חושב על בתי המשפט.
אבל בגץ בעיניי זה המוסד הנקי האחרון כאן,גם אם יש דברים שאנחנו לא מסכימים שהוא פוסק.
שקד בסהכ מנסה למנות שם שופטים שיקדמו את האג'נדה שלה וגם זה סוג של התערבות גסה שתדרוש ממי שיכנס בזכותה גם להיות מחוייב לה.
בוא.. איילת שקד לא באמץ מעניין אותה מה קורה כאן,חוץ מהתעסקות בהתנחלויות עדיין לא שמעתי את קולה בדברים אחרים.
האשה היא יחצ מהלך,שוב בגלל הסיבות הבאות:כריזמטית,יודעת לדבר,עיניים כחולות ואשכנזייה חמודה.
איילת שקד מנסה לשנות את מבנה בית המשפט. כי הם שיכורים מכוח ומתערבים איפה שלא צריך.
אני אנסה להקביל את זה לביבי.
ביבי בשלטון המון זמן ללא הגבלת זמן.
הדבר הזה מסוכן לדמוקרטיה כי הוא מייצר כוח פליטי אדיר.
כך לפחות טוענים התקשורת, בתי המשפט, הפרקליטות, המשטרה וכו׳....
אז כשמדובר בבית משפט העליון, זה פי כמה וכמה גרוע יותר.
הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.
וסתם שתדע, הגיבוי שמגבים השופטים שממנים את עצמם הוא אדיר. זו מערכת שמשתיקה דברים בצורה קיצונית.
הם בני אדם. הם לא דמות אל. גם ביניהם יש אנשים שטועים. רק שאצלם סוגרים דברים בדלתיים סגורות.
תקרא קצת ״אדם גולד״. אתה תזדעזע והתקווה שלך תתחלף במהירות לחרדה.
בית המשפט העליון מוטה בכוחו לצד הליברלי.
לא יקרה כלום אם יהיה איזון גם לצד השמרני.
על ״איזונים ובלמים״ שמדברים בהקשר לפוליטיקה, זה נכון פי כמה כשמדובר במערכת שיכולה לשלוח אנשים לכלא ולחרוץ גורלות של אדם פרטי, מדינה או עם שלם.