הגיעו להבנה שאין טעם להחזיק סגל מפלצתי.הראל כתב:אין בעיה אם הוא היה בא לסתימת חור השנה אבל שנתיים וחצי לטעמי זה יותר מדי.
הוא מגיע כמחליף זול ובריא לחדר ההלבשה וכך צריך להתייחס אליו.
הגיעו להבנה שאין טעם להחזיק סגל מפלצתי.הראל כתב:אין בעיה אם הוא היה בא לסתימת חור השנה אבל שנתיים וחצי לטעמי זה יותר מדי.
כי סופסוף הייתה הצעה רצינית ומכבדת על קורהוט, רק מזכיר כמה לא הצלחנו להיפטר ממנו לפני תחילת העונה ולהחזיק זר כמגן שמאלי מחליף נראה לי בזבוז.The red one כתב: המשחק נגדנו היה לפני שבוע
מעבר למשחק מולנו שיחק 92 דקות העונה אבל בעונה שעברה היה המגן הפותח של בני יהודה.
אני לא מבין את הדיון שמתפתח כאן על את מי להביא במקום. למה לא פשוט להשאיר את קורהוט ואורן ביטון לפחות עד לקיץ?
+1אריק כתב:אחלה תורג'מן. תמיד הבין את מקומו, שמר על צניעות ונתן את הנשמה שעלה לשחק.
כשאומרים "שון גולדברג" אני נזכר מייד ב-4:1 הגדול בטדי. הרביעי של טוני נגרם ממסירה רשלנית שלו.BaRdA10 כתב: שון גולדברג, מגן שמאלי מצויין בין הטובין בליגה הזו, הפועל חיפה רכשה אותו במאה אלף יורו בלבד, תמיד אפשר לעשות טרייד בן בסט או ממן תמורתו.
מסכים.Sir Alex Ferguson כתב:אף אחד לא ידבר עליו כי הוא שם פחות סקסי, לא תרם בכלל התקפית כולל כמה פעמים שפשוט העיף כדור למעלה, אבל חייב להגיד שאני מעריך אותו על זה שהוא מכניס את הראש למקומות ששחקנים אחרים פוחדים להכניס רגל.
תמיד מחויב, תמיד נכנס חזק ונאבק על כל כדור לא משנה איפה ואיך, עושה הרבה עבודה שחורה שלפעמים לא שמים לב אליה אבל כשאתה כשחקן רואה אחד כמו בן נלחם ונותן כל מה שיש לו גם אתה מרגיש מחויב יותר.
חבל לי מאוד שהוא קיבל דקות בגלל הפציעה של חאתם, אבל מקווה שבעתיד כשאורן יחסר לא יחשבו פעמיים ויפתחו איתו ולא עם כל מיני אילתורים.
+1Sir Alex Ferguson כתב:אף אחד לא ידבר עליו כי הוא שם פחות סקסי, לא תרם בכלל התקפית כולל כמה פעמים שפשוט העיף כדור למעלה, אבל חייב להגיד שאני מעריך אותו על זה שהוא מכניס את הראש למקומות ששחקנים אחרים פוחדים להכניס רגל.
תמיד מחויב, תמיד נכנס חזק ונאבק על כל כדור לא משנה איפה ואיך, עושה הרבה עבודה שחורה שלפעמים לא שמים לב אליה אבל כשאתה כשחקן רואה אחד כמו בן נלחם ונותן כל מה שיש לו גם אתה מרגיש מחויב יותר.
חבל לי מאוד שהוא קיבל דקות בגלל הפציעה של חאתם, אבל מקווה שבעתיד כשאורן יחסר לא יחשבו פעמיים ויפתחו איתו ולא עם כל מיני אילתורים.
איתך לגמרי.Sir Alex Ferguson כתב:אף אחד לא ידבר עליו כי הוא שם פחות סקסי, לא תרם בכלל התקפית כולל כמה פעמים שפשוט העיף כדור למעלה, אבל חייב להגיד שאני מעריך אותו על זה שהוא מכניס את הראש למקומות ששחקנים אחרים פוחדים להכניס רגל.