בן תורג'מן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: בן תורג'מן

שליחה על ידי ForeverRed »

הראל כתב:אין בעיה אם הוא היה בא לסתימת חור השנה אבל שנתיים וחצי לטעמי זה יותר מדי.
הגיעו להבנה שאין טעם להחזיק סגל מפלצתי.
הוא מגיע כמחליף זול ובריא לחדר ההלבשה וכך צריך להתייחס אליו.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

The red one כתב: המשחק נגדנו היה לפני שבוע :)

מעבר למשחק מולנו שיחק 92 דקות העונה אבל בעונה שעברה היה המגן הפותח של בני יהודה.

אני לא מבין את הדיון שמתפתח כאן על את מי להביא במקום. למה לא פשוט להשאיר את קורהוט ואורן ביטון לפחות עד לקיץ?
כי סופסוף הייתה הצעה רצינית ומכבדת על קורהוט, רק מזכיר כמה לא הצלחנו להיפטר ממנו לפני תחילת העונה ולהחזיק זר כמגן שמאלי מחליף נראה לי בזבוז.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 13 ינואר 2019, 19:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אריק כתב:אחלה תורג'מן. תמיד הבין את מקומו, שמר על צניעות ונתן את הנשמה שעלה לשחק.
+1
ברוך הבא.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

קיבל חוזה לשנתיים וחצי. בטח בסכום יפה. הסתדר הבחור.

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

BaRdA10 כתב: שון גולדברג, מגן שמאלי מצויין בין הטובין בליגה הזו, הפועל חיפה רכשה אותו במאה אלף יורו בלבד, תמיד אפשר לעשות טרייד בן בסט או ממן תמורתו.
כשאומרים "שון גולדברג" אני נזכר מייד ב-4:1 הגדול בטדי. הרביעי של טוני נגרם ממסירה רשלנית שלו.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

בהצלחה לך ולנו בן. שחקן שתמיד נתן הכל, גם אם לא הכי נוצץ....

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אף אחד לא ידבר עליו כי הוא שם פחות סקסי, לא תרם בכלל התקפית כולל כמה פעמים שפשוט העיף כדור למעלה, אבל חייב להגיד שאני מעריך אותו על זה שהוא מכניס את הראש למקומות ששחקנים אחרים פוחדים להכניס רגל.
תמיד מחויב, תמיד נכנס חזק ונאבק על כל כדור לא משנה איפה ואיך, עושה הרבה עבודה שחורה שלפעמים לא שמים לב אליה אבל כשאתה כשחקן רואה אחד כמו בן נלחם ונותן כל מה שיש לו גם אתה מרגיש מחויב יותר.
חבל לי מאוד שהוא קיבל דקות בגלל הפציעה של חאתם, אבל מקווה שבעתיד כשאורן יחסר לא יחשבו פעמיים ויפתחו איתו ולא עם כל מיני אילתורים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

Sir Alex Ferguson כתב:אף אחד לא ידבר עליו כי הוא שם פחות סקסי, לא תרם בכלל התקפית כולל כמה פעמים שפשוט העיף כדור למעלה, אבל חייב להגיד שאני מעריך אותו על זה שהוא מכניס את הראש למקומות ששחקנים אחרים פוחדים להכניס רגל.
תמיד מחויב, תמיד נכנס חזק ונאבק על כל כדור לא משנה איפה ואיך, עושה הרבה עבודה שחורה שלפעמים לא שמים לב אליה אבל כשאתה כשחקן רואה אחד כמו בן נלחם ונותן כל מה שיש לו גם אתה מרגיש מחויב יותר.
חבל לי מאוד שהוא קיבל דקות בגלל הפציעה של חאתם, אבל מקווה שבעתיד כשאורן יחסר לא יחשבו פעמיים ויפתחו איתו ולא עם כל מיני אילתורים.
מסכים.
משחקן ששנאתי פעם (בעיקר כי התנהג כמו שבור ולא שמר על עצמו תדמיתית) אני מאוד מעריך אותו היום

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:אף אחד לא ידבר עליו כי הוא שם פחות סקסי, לא תרם בכלל התקפית כולל כמה פעמים שפשוט העיף כדור למעלה, אבל חייב להגיד שאני מעריך אותו על זה שהוא מכניס את הראש למקומות ששחקנים אחרים פוחדים להכניס רגל.
+1
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

איתך לגמרי.
מה גם שלדעתי היה לו משחק לא רע בכלל.

שלח תגובה