בחירות 2019
Re: בחירות 2019
מה כל כך קיצוני בפייגלין?
בין הבודדים שבא לדבר על תוכן ולא על הכפשה של האחר, שיש לו מצע ברור ומפורט לפרטים בו הוא לא מתבייש ולא מסתיר את דעותיו.
הוא כבר אמר שכרגע הוא בא לקדם את המצע הכלכלי שלו בלבד.
החלטתי להצביע לו כבר בתחילת הבחירות בעיקר בגלל שסוף סוף יש פה מפלגה עם עמוד שדרה שמציעה דיון על שינויי שורש ולא פתרונות קסם, או דעה שמתהפכת כמו שבשבת רוח לפי דעת קהל כמו השאר.
רק על זה מגיע לו את הפתק.
בין הבודדים שבא לדבר על תוכן ולא על הכפשה של האחר, שיש לו מצע ברור ומפורט לפרטים בו הוא לא מתבייש ולא מסתיר את דעותיו.
החלטתי להצביע לו כבר בתחילת הבחירות בעיקר בגלל שסוף סוף יש פה מפלגה עם עמוד שדרה שמציעה דיון על שינויי שורש ולא פתרונות קסם, או דעה שמתהפכת כמו שבשבת רוח לפי דעת קהל כמו השאר.
גם אם הוא ירצה הוא לא יכול להזיז פה אבן עם 5 מנדטים וגם לא עם 15,לדעתי שווה לתת לו את ההזדמנות בבחירות האלה,בבחירות הבאות נירא לי הוחזר לליכוד ולראשות המפלגה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נו באמת, לבא ולומר שעניין הלגליזציה זה עיקר המצע שלו זו וואחד גניבת דעת שאין כדוגמתה! ומה עוד שהוא ממש לא החלוץ בתחום!MikiRed כתב:אורן, אתה אחד הרציונאליים כאן...
פייגלין זה זאב בעור של גדי, אפילו לא בעור זל כבש. מתון מאד ברעיונות, מאד ליברלי, אבל הוא כשהיה בליכוד, היה ימני קיצוני, כהניסט ויותר מזה.
איש מאד מסוכן, עלה על הליגליזצייה כמכרה זהב, ושמאלנים שבעד לגליזצייה יצביעו בעד האדם הכי קיצוני ומסוכן במנרכת.
יש פה עניין מאוד ברור: אתה ביביסט הארד קור. להערכתי, אתה אפילו חבר מרכז ליכוד ואולי אפילו למעלה מזה... פייגלין, למי ששכח/לא יודע, היה אוייב מר של ביבי. עד כדי כך מר שביבי נתן לו שפיץ באקט אנטי דמוקרטי מובהק לאחר שהאחרון זינק למקום גבוה מאוד בפריימריז של הליכוד...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- ForeverRed
אתה מתבסס כאן על הרבה הנחות שלא ניתן לצפות מראש.yossi כתב:מה כל כך קיצוני בפייגלין?
מצע והבטחות זה טוב ויפה, מה ייושם בפועל והאם הדעה תתהפך בהמשך נדע רק בעתיד.
פייגלין זה אח.
עדיין אצביע לימין החדש.
כרגע בית המשפט הוא נושא שחייב לטפל בו מהשורש.
מדיניות ההכלה מתחילה לחלחל אלי ואני מבין כמה זה גרוע. גרוע ביותר. וחשוב שבנט יהיה בביטחון.
ואחרי מפגש עם אלונה (תודה שי) אני מבין שעתיד ילדינו יהיה במקום הרבה הרבה יותר טוב תחת אלונה. ברגע שהעננה שמרחפת סביב הקבוצה תתבהר אני מאמין שתהיה נהירה לימין החדש בקרב אוהדי בש בזכות אלונה. כרגע אני יכול להבין את ה״סקפטיות״
עדיין אצביע לימין החדש.
כרגע בית המשפט הוא נושא שחייב לטפל בו מהשורש.
מדיניות ההכלה מתחילה לחלחל אלי ואני מבין כמה זה גרוע. גרוע ביותר. וחשוב שבנט יהיה בביטחון.
ואחרי מפגש עם אלונה (תודה שי) אני מבין שעתיד ילדינו יהיה במקום הרבה הרבה יותר טוב תחת אלונה. ברגע שהעננה שמרחפת סביב הקבוצה תתבהר אני מאמין שתהיה נהירה לימין החדש בקרב אוהדי בש בזכות אלונה. כרגע אני יכול להבין את ה״סקפטיות״
זאב בעור של זאב.MikiRed כתב:אורן, אתה אחד הרציונאליים כאן...
פייגלין זה זאב בעור של גדי, אפילו לא בעור זל כבש. מתון מאד ברעיונות, מאד ליברלי, אבל הוא כשהיה בליכוד, היה ימני קיצוני, כהניסט ויותר מזה.
איש מאד מסוכן, עלה על הליגליזצייה כמכרה זהב, ושמאלנים שבעד לגליזצייה יצביעו בעד האדם הכי קיצוני ומסוכן במנרכת.
הוא לא מסתיר כלום, הכל כתוב במצע המפורט שלו. זה שהיריבים שלו רידדו את המצע שלו רק ללגליזציה זה משהו אחר.
מי שמצביע לו לא יוכל להתלונן ששיקרו לו או משהו בסגנון.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בדיוק.bs war כתב:
זאב בעור של זאב.
הוא לא מסתיר כלום, הכל כתוב במצע המפורט שלו. זה שהיריבים שלו רידדו את המצע שלו רק ללגליזציה זה משהו אחר.
מי שמצביע לו לא יוכל להתלונן ששיקרו לו או משהו בסגנון.
ואני מתלבט אם להצביע לזהות או לכחול לבן.
בכל מקרה מפלגת זהות לא מסתירה כלום מהבוחרים.
הכל כתוב וגלוי והם יישבו עם מי שיקדם את המצע שלהם הכי רחוק או ביבי או גנץ.
ופייגלין צודק, האובססיה הזאת לגוש זה דבר כל כך סתמי.
צריך לעשות ממשלת אחדות שתדאג לבוחר.
כחול לבן,הימין החדש וזהות וכולנו וישראל ביתנו אם יעברו את אחוז החסימה ממשלה טובה לדעתי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בפוליטיקה הישראלית מצע מפורט והבטחות מפורטות ולא סיסמאות נבובות על צדק חברתי זה גם משהו.ForeverRed כתב: אתה מתבסס כאן על הרבה הנחות שלא ניתן לצפות מראש.
מצע והבטחות זה טוב ויפה, מה ייושם בפועל והאם הדעה תתהפך בהמשך נדע רק בעתיד.
מבחינתי הוא יקבל את הצ'אנס להוכיח, מהשקרים של רוה"מ ושאר חבריו שבעתי מספיק.
הצבעתי לליכוד בפעמיים הקודמות, מודה שהיום אני לא מסוגל להאמין למילה שיוצאת לו מהפה.
אני מעדיף אותו בהרבה על כחול לבן, אך אחזק מפלגה אחרת בתקווה שזהות תיקח את האוצר.
רק אתה יכול להתלבט בין זהות לכחול לבן. קצת כמו להתלבט בין הליכוד למרצ.דר אדום בנשמה כתב: בדיוק.
ואני מתלבט אם להצביע לזהות או לכחול לבן.
בכל מקרה מפלגת זהות לא מסתירה כלום מהבוחרים.
הכל כתוב וגלוי והם יישבו עם מי שיקדם את המצע שלהם הכי רחוק או ביבי או גנץ.
ופייגלין צודק, האובססיה הזאת לגוש זה דבר כל כך סתמי.
צריך לעשות ממשלת אחדות שתדאג לבוחר.
כחול לבן,הימין החדש וזהות וכולנו וישראל ביתנו אם יעברו את אחוז החסימה ממשלה טובה לדעתי.
ועוד להאמין שכחול לבן תרכיב ממשלה עם פייגלין, הימין החדש(שהצהירו שימליצו על נתניהו) וליברמן(שצהיר שאין סיכוי שישב בממשלה של כחול לבן).
גם אין לכחול לבן מספיק מנדטים בלי הדתיים/מרץ והערבים
- ForeverRed
לגיטימי. רק ממליץ להוריד ציפיות.yossi כתב: בפוליטיקה הישראלית מצע מפורט והבטחות מפורטות ולא סיסמאות נבובות על צדק חברתי זה גם משהו.
הצבעתי לליכוד בפעמיים הקודמות, מודה שהיום אני לא מסוגל להאמין למילה שיוצאת לו מהפה.
אני מעדיף אותו בהרבה על כחול לבן, אך אחזק מפלגה אחרת בתקווה שזהות תיקח את האוצר.
זוכר את פייגלין מדבר הרבה שטויות בתקופתו בליכוד.
זוכר את ליברמן למשל, מדבר על מעשים נורא ספציפיים ולא מעביר כמעט כלום בהמשך.
לדבר זה נחמד, בסוף רק המעשים קובעים.
מסכים שזה עדיף בהרבה על כחול לבן, גם מבחינת הסיכון שכן מדובר במפלגה קטנה ולא במועמד לראשות הממשלה.
זה מרגיש שהאוצר והבטחון אלה תיקים חסרי משמעות כי ביבי קובע הכל בסופו של יוםyossi כתב: בפוליטיקה הישראלית מצע מפורט והבטחות מפורטות ולא סיסמאות נבובות על צדק חברתי זה גם משהו.
בנושא האוצר זה בדיוק ההפך. נתן יד חופשית לשרי אוצר שרחוקים שנות אור ממשנתו הכלכלית.שיש כתב: זה מרגיש שהאוצר והבטחון אלה תיקים חסרי משמעות כי ביבי קובע הכל בסופו של יום
אורי, גילוי נאות, אני אכן ליכודניק.
לגבי פייגלין, אפשר להתחבר למצע המאד ליברלי שלו ואפילו ללגליזצייה, אבל אני זוכר דעות שלו בהקשר "לפתרונות המדיניים" שמפחידים אותי.
איך נאמר, היהפוך כושי עורו ונמר חבורבורותיו? אנשים עם אידיאולוגיה דתית שעלולה לפוצץ את האזור, מפחידים אותי.
לגבי פייגלין, אפשר להתחבר למצע המאד ליברלי שלו ואפילו ללגליזצייה, אבל אני זוכר דעות שלו בהקשר "לפתרונות המדיניים" שמפחידים אותי.
איך נאמר, היהפוך כושי עורו ונמר חבורבורותיו? אנשים עם אידיאולוגיה דתית שעלולה לפוצץ את האזור, מפחידים אותי.
אורי, כנס לאינטרנט ל "פייגלין מצע", לפרק תוכנית מדינית,תעבור את הניתוח שלו שנראה טוב ומקצועי ותגיע ל"שלבי התוכנית המדינית".
חוץ מהמילה טרנספר בכל ההגיות, המשמעות של המצע שלו זה מחר מלחמת עולם עם כל הערבים, בארץ או בעולם. מפחיד מאד מאד!
האיש מפחיד אותי הרבה יותר מבן גביר.
אם יש לי משהוא להגיד לזכותו, זה שהוא טרח לכתוב מצע מאד מפורט. הוא יכול להביא בשורה בכל תחום, אבל כשאתה קורא את הפרק המדיני, זה פרק של מבעיר בערות.
חוץ מהמילה טרנספר בכל ההגיות, המשמעות של המצע שלו זה מחר מלחמת עולם עם כל הערבים, בארץ או בעולם. מפחיד מאד מאד!
האיש מפחיד אותי הרבה יותר מבן גביר.
אם יש לי משהוא להגיד לזכותו, זה שהוא טרח לכתוב מצע מאד מפורט. הוא יכול להביא בשורה בכל תחום, אבל כשאתה קורא את הפרק המדיני, זה פרק של מבעיר בערות.