בחירות 2019

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: בחירות 2019

שליחה על ידי אלדר »

הפועלעולה כתב:והבית עלמין הצבאי היה "טעות בעריכה" (וכל מי שעסק 4 דקות בעריכה יודע שאי אפשר לטעות ככה...). הכל צירופי מקרים.
עזבו שטויות, הקמפיינרים של הליכוד חצו כל גבול מזמן.

לפני חודשיים הייתי די נעול על לשים פתק מח"ל, עכשיו הרבה פחות.
שים פתק לגוש הימין והכל טוב.
הבחירות הקרובות הם בעיקר בין גושים ולא בין מפלגות.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אלדר כתב: שים פתק לגוש הימין והכל טוב.
הבחירות הקרובות הם בעיקר בין גושים ולא בין מפלגות.
1+
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

לכל הצבועים. תראו את התשדיר על אברמוביץ, ללא המשפט הראשון. הוא מאד עדין כלפיו.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

bs war כתב:
לא מאמין שנתניהו לא מעורב בקמפיין ובתכנים. ואם הוא באמת לא, אז שיתחיל. הקמפיינרים שלו חצו כבר מזמן את הגבולות.
אתה חושב שהוא מכיר כל סרטון? ומאשר כל סרטון? בדגש על כל. הליכוד tv זה לא סרטונים קצרים וערוכים. זה שידור חי.
אני בספק גדול שיש לביבי זמן לצפות בהכל.

הוא מינה מנהלי קמפיין וסומך עליהם. כמובן שכל מה שהם עושים אמור להיות לרצונו.

אז אתם אומרים שאין סיכוי שביבי לא הכיר את הקטע הספציפי? יום לפני נסיעה שלו לארצות הברית ולאחר ימים עמוסים בפגישות?

זה הבעיה שלי. אשכרה תקפו חזק מאוד את דנה וייס על זה שהיא דיווחה שביבי אמר שהוא לא מכיר את הסרטון.

לא שאני חושב שחשבו בכלל על לרדת על אברמוביץ' על הנכות שלו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

MikiRed כתב:לכל הצבועים. תראו את התשדיר על אברמוביץ, ללא המשפט הראשון. הוא מאד עדין כלפיו.
כל הקטע זה המשפט הראשון..

מה אומרים על הראיון של ביבי?
קודם כל, קרן מרציאנו יצאה מלכה
דבר שני, ביבי סתר את עצמו כמה פעמים אבל הוא מרואיין בחסד עליון. אין עליו בקטע הזה. מעניין מאוד אם יעזור לו, כי קרן מרציאנו סירבה להתרגש ונתנה לו קטנות לאורך כל הראיון.
דבר שלישי, חרה לי שב-35 דקות ראיון לא השכילו להשחיל מילה על המצב הבטחוני בדגש על עוטף עזה. מאכזב.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אני חשבתי שזה היה ראיון נוראי עבור ביבי. קרן מרציאנו הייתה ענקית, שחתה בידע והשאירה את הראיון ענייני.
לא רואה איך הוא יוצא מתיק 3000 בשלום.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הפועלעולה כתב:אני חשבתי שזה היה ראיון נוראי עבור ביבי. קרן מרציאנו הייתה ענקית, שחתה בידע והשאירה את הראיון ענייני.
לא רואה איך הוא יוצא מתיק 3000 בשלום.
חחח מה אתה מסתלבט?
הכל מדווח ובאישור(החזקת המניות) אבל הוא לא יצא מזה בשלום. אתה חייב לראות קצת פחות ערוץ 12 ו13 אחי.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

The red one כתב: כל הקטע זה המשפט הראשון..

דבר שני, ביבי סתר את עצמו כמה פעמים אבל הוא מרואיין בחסד עליון. אין עליו בקטע הזה. מעניין מאוד אם יעזור לו, כי קרן מרציאנו סירבה להתרגש ונתנה לו קטנות לאורך כל הראיון.
דבר שלישי, חרה לי שב-35 דקות ראיון לא השכילו להשחיל מילה על המצב הבטחוני בדגש על עוטף עזה. מאכזב.
מראיינת קשוחה, חדה, אבל לא ברור לי עניין הקונפלמנטים אליה. היא לא אמורה להתרגש ולתת קטנות זו לא חכמה גדולה מדי... ביבי הוא כאמור מרואיין בחסד עליון כי הוא איש ברוך כשרונות וזה אחד הביטויים מני רבים. מישהו אחר היה יוצא מראיון כזה בשן ועין.

סמל אישי של משתמש
The red one

למה לא חוכמה גדולה? מותר לה לבקר את המרואיין שמתחמק משאלות או שאומר דברים סותרים (כמו למשל בקטע עם היועץ המשפטי לממשלה שפתאום ביבי מתפאר בזה שלא מצאו כלום ב-3,000 על סמך חוות דעת שלו מנדלבליט).

לדעתי עשתה עבודה נהדרת, אבל, כפי שכתבתי, אני חושב שביבי הצליח לצאת מזה טוב. לא נהדר, לא מעולה. טוב.

וכן, ייתכן מאוד שמרואיינים אחרים היו יוצאים מזה בשן ועין - למרות שבחצי הראשון של הראיון גם ביבי התפתל. וגם בעניין השאלה על החוק הצרפתי והעימות.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

The red one כתב:למה לא חוכמה גדולה? מותר לה לבקר את המרואיין שמתחמק משאלות או שאומר דברים סותרים (כמו למשל בקטע עם היועץ המשפטי לממשלה שפתאום ביבי מתפאר בזה שלא מצאו כלום ב-3,000 על סמך חוות דעת שלו מנדלבליט).

לדעתי עשתה עבודה נהדרת, אבל, כפי שכתבתי, אני חושב שביבי הצליח לצאת מזה טוב. לא נהדר, לא מעולה. טוב.

וכן, ייתכן מאוד שמרואיינים אחרים היו יוצאים מזה בשן ועין - למרות שבחצי הראשון של הראיון גם ביבי התפתל. וגם בעניין השאלה על החוק הצרפתי והעימות.
לא אמרתי שאסור לה, התכוונתי שזה לא דבר יוצא דופן/פנומנלי בגינו מגיע לה קונפליקטים.

ובנסיבות הקיימות, בהן כמעט כל אחד אחר היה יוצא משופד שתי וערב מראיון כזה, התפתלויות פה ושם בקטנה, בפרט שזה רק בתחילת הראיון, זה לצאת מזה מצויין!

סמל אישי של משתמש
The red one

אני מניח שכולם מתלהבים מזה כי הם פשוט לא זוכרים מתי זה קרה.

עמית סגל טען בהתחלה שפעם אחרונה שראש ממשלה מכהן הגיע לאולפן היה ב-2001(!). חוץ מזה, שמרציאנו קיבלה את הראיון של החיים שלה בהתראה של כחצי שעה, בלי להתכונן מראש, בלי להכין שאלות, תוך כדי הגשה של מהדורה אחרת. בהחלט מגיע לה על זה שאפו.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

The red one כתב: כל הקטע זה המשפט הראשון..

בקצוות זה לא שינה כלום.
מי שנגדו ישאר נגדו. מי שבעדו ישאר בעדו.
אולי הוא מזהה איבוד קולות באמצע בסקרי עומק. צייצו על זה בטוויטר.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

The red one כתב:חוץ מזה, שמרציאנו קיבלה את הראיון של החיים שלה בהתראה של כחצי שעה, בלי להתכונן מראש, בלי להכין שאלות, תוך כדי הגשה של מהדורה אחרת. בהחלט מגיע לה על זה שאפו.
וואלה? אז מגיע לה!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אגב מתי יגיע אדון גנץ לראיון אמיתי?בערוץ 20 נניח ולא מול המעריצות שלו בחדשות 12?
ואם אפשר בשידור חי ובלי לקבל את השאלות מראש. נראה אם יצליח לסיים את הראיון בלי לבכות.

סמל אישי של משתמש
The red one

20 זה ראיון אמיתי? בחייך. באמת נראה לך שגנץ קיבל שאלות מראש?
20 לגנץ זה כמו 13 לביבי, בהנחה וביבי לא יתנה מראיינים (רוצה לומר: רביד ודרוקר לביבי הם כמו 20 לגנץ)
בוא נראה מה מהשניים יקרה, אם בכלל

שלח תגובה