בחירות 2019
- The red one
Re: בחירות 2019
אני רואה מצב הזוי שבו מ-2001 ראש ממשלה לא התראיין באולפן בשידור חי (כך לפי עמית סגל, אני אישית לא בדקתי). כמובן שלא כל הזמן הזה ביבי היה ראש ממשלה, אבל עשר שנים כן.
מצב אבסורדי והזוי. ראש ממשלה של מדינה שאמור לתת לאזרחיו דין וחשבון מדי תקופה, לא מתראיין בשידור חי באולפן טלוויזיה עשר(!) שנים. ואז כשהוא עושה את זה, אז משבחים אותו שהוא "התקיל אותם" כאילו זה איזה מהלך לא חוקי בכדורגל שאף אחד לא שם לב אליו. אבסורד כבר אמרתי?
ואגב, הוא לא באמת "התקיל" אף אחד. יכלו בערוץ 12 להגיד לו "לא תודה" אם הם לא היו מוכנים לקבל את התנאים. סיכוי קטן מאוד שזה יקרה, אבל יכלו.
וגם - אורן - הוא התראיין אצל קרן מרציאנו ועמית סגל, ככה שכל ההאשמות על "אנשי התקשורת שמתקילים ותעמולה וכו'" בטח ובטח לא תקפים לגבי השניים האלה, למרות שאחרי הראיון אמש כנראה שפוליטיקאים בכירים יתחילו לשקשק יותר ממרציאנו מאשר מיונית או קושמרו
מצב אבסורדי והזוי. ראש ממשלה של מדינה שאמור לתת לאזרחיו דין וחשבון מדי תקופה, לא מתראיין בשידור חי באולפן טלוויזיה עשר(!) שנים. ואז כשהוא עושה את זה, אז משבחים אותו שהוא "התקיל אותם" כאילו זה איזה מהלך לא חוקי בכדורגל שאף אחד לא שם לב אליו. אבסורד כבר אמרתי?
ואגב, הוא לא באמת "התקיל" אף אחד. יכלו בערוץ 12 להגיד לו "לא תודה" אם הם לא היו מוכנים לקבל את התנאים. סיכוי קטן מאוד שזה יקרה, אבל יכלו.
וגם - אורן - הוא התראיין אצל קרן מרציאנו ועמית סגל, ככה שכל ההאשמות על "אנשי התקשורת שמתקילים ותעמולה וכו'" בטח ובטח לא תקפים לגבי השניים האלה, למרות שאחרי הראיון אמש כנראה שפוליטיקאים בכירים יתחילו לשקשק יותר ממרציאנו מאשר מיונית או קושמרו
כי אנחנו בשנות ה2000 ויש מדיה חברתית וראש הממשלה לא צריך לעבור דרך ערוצי תקשורת חובבניים כדי להעביר מסר.The red one כתב:אני רואה מצב הזוי שבו מ-2001 ראש ממשלה לא התראיין באולפן בשידור חי (כך לפי עמית סגל, אני אישית לא בדקתי). כמובן שלא כל הזמן הזה ביבי היה ראש ממשלה, אבל עשר שנים כן.
הייתי שמח שעוד כמה פוליטיקאים היו מפסיקים להתראיין אצל כל מיני ליצנים (אמממ שישי בערב לאחרונה)
1. הוא התראיין. מה זה משנה בשידור חי או לא?
2. בשביל זה יש מסיבות עיתונאים.
3. ״ישקשקו״ מקרן מרציאנו. היא קיבלה בראש אתמול, זה שהיא התלהמה כמו מעריצה של כחול לבן/שונאת ביבי ולא נתנה לו לסיים משפט אחד בלי להיכנס לדבריו זה בעיקר לחובתה.
ביבי הגיע בשביל להעביר דברים מסוימים ועשה זאת בדרך הטובה ביותר.
2. בשביל זה יש מסיבות עיתונאים.
3. ״ישקשקו״ מקרן מרציאנו. היא קיבלה בראש אתמול, זה שהיא התלהמה כמו מעריצה של כחול לבן/שונאת ביבי ולא נתנה לו לסיים משפט אחד בלי להיכנס לדבריו זה בעיקר לחובתה.
ביבי הגיע בשביל להעביר דברים מסוימים ועשה זאת בדרך הטובה ביותר.
- The red one
גם מסיבות עיתונאים עם שאלות הוא כמעט ולא עושה. עשה 2 כאלה רק לקראת ההכרזה על הבחירות, אולי אחת אחריי.
לא מבין את החרטא הזאת עם הלא נתנה לסיים משפט, 35 דקות ראיון סיים את רוב המשפטים כמו גדול
ידידיאל, לי בא לשמוע ולראות את נבחרי הציבור שלי עונים על שאלות ולא מדקלמים רק באופן חד צדדי. אנחנו בדמוקרטיה.
לא מבין את החרטא הזאת עם הלא נתנה לסיים משפט, 35 דקות ראיון סיים את רוב המשפטים כמו גדול
ידידיאל, לי בא לשמוע ולראות את נבחרי הציבור שלי עונים על שאלות ולא מדקלמים רק באופן חד צדדי. אנחנו בדמוקרטיה.
די נווה די.The red one כתב:גם מסיבות עיתונאים עם שאלות הוא כמעט ולא עושה. עשה 2 כאלה רק לקראת ההכרזה על הבחירות, אולי אחת אחריי.
אתה לא יכול להתרעם על כך שביבי לא מתראייו לערוץ 2.
לערוץ 20 הוא כן התראיין והוא מעביר את המסרים שלו באופן ברור, חד ושוטף את הציבור באמצעות הרשתות החברתיות, מסיבות עיתונאים ונאומים.
הוא לא כלי משחק של קשת ורשת שממזמן לא מתפקדות כרשתות טלוויזיה אובייקטיביות אלא ככלי תעמולה אנטי נתניהו פר אקסלנס.
רוב בלתי נתפס בפרשנות אובססיבית כנגדו, כותרות מסולפות, וואינט, ידיעות, קשת, רשת, מאקו, וואלה, מי לא בעצם?
כשכל הערוצים בעלי הרייטינג הגבוה יוצאים נגד ראש ממשלה באופן גלוי, מוטה, לא אובייקטיבי ומסקרים סיקור מסולף טאגרסיבי כנגד אנשי ימין באופן קבוע ומלטפים את מי שמתאים לאג'ינדה בלי להניד עפעף (להזכיר לך את אברמוביץ שטען שיש לאתרג את שרון למרות החשדות החמורים כנגדו רק משום שהוא הוביל את ההתנתקות וזה התאים לאג'ינדה?) אז אי אפשר להתפלא למה הוא לא מתראיין אצלם.
הוא יתראיין מתי שבא לו למי שבא לו והוא לא חייב לערוצי התקשורת דין וחשבון, אך ורק לאזרחי ישראל ואת המסרים הוא מעביר בדרכים שהוא בוחר ואם הוא לא היה פועל כך הוא היה חתיכת אדיוט שמשחק להם לידיים.
יש טענות שתשמיע נגד ביבי ואני גם אסכים איתך עליהם, נשבע לך שיש לי ביקורת עלין כמו על כל פוליטיקאי אחר אבל דחיל רבאק, הטענות על ביבי שלא נכנס לתוך גוב האריות שמחפשים דם וטרף הן חסרות קשר למציאות בעיני ואני לא מצליח להבין למה אדם אינטילגנט כמוך לא מנסה אפילו לראות את התמונה הכוללת? לא מנסה להבין איפה האחריות של הצד השני?
אי אפשר לחשוב בצורה כל כך חד-גונית.
אני ימני בכל רמ"ח אבריי ואני ביקרתי ומבקר את מנהיגי ונציגי הגוש בכנסת באופן קבוע.
בין אם זה אורן חזן שעשה בושות למפלגה, אמסלם בהתבטאות אומללה, רגב כשהיא מתלהמת ומאבדת את זה.
אבל זה נרכה כאילו אצל מצביעי השמאל אין גרם של ביקורת עצמית, אין מודעות לטעויות ולמעשים שהמנהיגים והנציגים של השמאל עושים.
כאילו אם השמאל באופוזיציה לא מגיעה לו ביקורת וכאילו לשמאל אין אשמה במצב שהגענו אליו עם הפילוג בעם, עם השנאה בין המחנות, עם העדפה של אויבים על פני אחים (כסיף ע"ח בן ארי וכו וכו).
תנסה לפתוח את העיניים ולהסתכל על התמונה במלואה ותבין שיש דברים בגו.
יש פה רדיפה פוליטית, יש פה שנאה יוקדת לאדם שלא מתאים לאג'ינדה ויש פה מגמתיות בלתי נתפסת כנגדו.
הוא לא טלית שכולה תכלת, יכול להיות שגם עשה מעשים לא מוסריים כראש ממשלה, את זה רק במבחן הזמן נדע.
אבל להציג אותו כאילו הוא אולמרט שקיבל מעטפות מתחת לשולחן על סיגרים ושיחה עם נוני מוזס זאת בדיחה עצובה.
הוא לא צריך את הכסף של אף אחד ועשה ויעשה מספיק לביתו.
אל תבחר בו, אל תאהב אותו, אפילו תשנא אותו.
אבל תהיה אובייקטיבי ואמיתי עם עצמך ותסתכל גם על החרא שיש בצד שלך.
אני משתדל לעשות זאת כל הזמן, ממליץ גם לך כי אז גם השיח הרבה יותר פלורליסטי ומכבד כי אתה ניזון ממידע משני הצדדים, מכל הגופים התקשורתיים, מאושיות ימניות ושמאלניות, מנציגים מכל הקשת הפוליטית, זה יעשה לך, לי ובכללי לעם שלנו הרבה יותר טוב.
תנסה מבטיח לך שלא תצטער!
- The red one
די אורן די.
היו לנו כאן מספיק ויכוחים (על ספורט) כדי שתבין שאני לא בשום "צד", אז אותו כנ"ל לפוליטיקה. נכון, בסוף שמים פתק אחד, אבל כשצריך לבקר - מבקר. כצריך לשבח - משבח. וכמובן שאני מדבר בעד עצמי ולא מתיימר להביע דעתם של אחרים.
בנוגע לשאר מה שכתבת - אני ועוד איך יכול להתרעם על כך שביבי לא מתראיין לערוץ 2. פאקינג ראש ממשלה במדינה שהיא לא בדיוק שוויץ, שמתבכיין על אכלו לי שתו לי ומחרים ערוצי תקשורת. הבן אדם נואם בחסד עליון, מרואיין מהשורה מהראשונה, מתמודד עם מנהיגי העולם הגדול (כאמור - מה ששלו שלו) אבל לעמוד מול רביב דרוקר ואמנון אברמוביץ' הוא לא יכול? תעשה לי טובה.
להגיד לך שהמצב פה (בקשר לתקשורת אני מתכוון) הוא רק באשמה של ביבי? לא. אבל אני מצפה מראש ממשלה שידע להתמודד גם עם האתגר ההו-כה מפחיד הזה. כל הפרשנויות והראיונות אחרי הראיון של ביבי במוצ'ש מזכירות לי אופוריות אחרי משחקי נבחרת גדולים (בדיוק מה שקורה הבוקר, אגב). ולמה? כי ניצונות גדולים בנבחרת הם נדירים, כמו ראיון לייב של ביבי. וזה לא צריך להיות ככה. לא ניצחונות גדולים, ולא ראיונות באולפן של ראש ממשלה.
היו לנו כאן מספיק ויכוחים (על ספורט) כדי שתבין שאני לא בשום "צד", אז אותו כנ"ל לפוליטיקה. נכון, בסוף שמים פתק אחד, אבל כשצריך לבקר - מבקר. כצריך לשבח - משבח. וכמובן שאני מדבר בעד עצמי ולא מתיימר להביע דעתם של אחרים.
בנוגע לשאר מה שכתבת - אני ועוד איך יכול להתרעם על כך שביבי לא מתראיין לערוץ 2. פאקינג ראש ממשלה במדינה שהיא לא בדיוק שוויץ, שמתבכיין על אכלו לי שתו לי ומחרים ערוצי תקשורת. הבן אדם נואם בחסד עליון, מרואיין מהשורה מהראשונה, מתמודד עם מנהיגי העולם הגדול (כאמור - מה ששלו שלו) אבל לעמוד מול רביב דרוקר ואמנון אברמוביץ' הוא לא יכול? תעשה לי טובה.
להגיד לך שהמצב פה (בקשר לתקשורת אני מתכוון) הוא רק באשמה של ביבי? לא. אבל אני מצפה מראש ממשלה שידע להתמודד גם עם האתגר ההו-כה מפחיד הזה. כל הפרשנויות והראיונות אחרי הראיון של ביבי במוצ'ש מזכירות לי אופוריות אחרי משחקי נבחרת גדולים (בדיוק מה שקורה הבוקר, אגב). ולמה? כי ניצונות גדולים בנבחרת הם נדירים, כמו ראיון לייב של ביבי. וזה לא צריך להיות ככה. לא ניצחונות גדולים, ולא ראיונות באולפן של ראש ממשלה.
יש איזה חוק במדינת ישראל שקובע באיזו תדירות ראש הממשלה צריך להתראיין בשידור חי לטלויזיה?The red one כתב:די אורן די.
אם הוא מתראיין מספיק או לא, את זה יקבע רק הציבור.
- The red one
אין חוק ואין חובה. אני כותב את דעתי בלבד.
כתבתי לך טענות ענייניות ומפורשות למה ביבי לא צריך להתראיין בערוץ 2 ועל הרדיפה והתעמולה הברורה כנגדו ולא התייחסת למילה (כרגיל).The red one כתב:די אורן די.
קשה להיכנס לדיון עם אדם שעוצם את עיניו.
נכון, ביבי יכול לעמוד מול כל אחד ורק הוא יבחר למי לתת חשיבות ופרסים (רמז - לא לדרוקר ואברמוביץ) וראיונות בלייב, בטח שלא יצפר את רודפיו ושונאיו שיעשו מזה קריירה, למה מי מת התחרפן העולם?
הוא לא עובד אצל התקשורת ולא חייב לה שום דבר וכמובן שגם לטענה של העברת מסרים ברשתות ובנאומים ומסיבות עיתונאים לא התייחסת.
אתה טוען שהוא מתבכיין על ערוצי התקשורת סתם?? סתם אכלו לי שתו לי?
מילא היית אומר על משהו אחר אבל על התקשורת?
קח ככה רק כדי לשים סוף לעניין התקשורת איך היא בעצמה אומרת את כל מה שאני אומר ולא מתכחשת לעובדה המוגמרת שיש נגדו רדיפה תקשורתית ואתה כן מתכחש -
https://vimeo.com/326324641" onclick="window.open(this.href);return false;
אלדד יניב, רביב דרוקר, שלי יחימוביץ, רזי ברקאי ואחרים טוענים בעצמם שיש רדיפה תקשורתית נגד נתניהו ואתה בא בטענות למה הוא לא הולך ומתראיין אצלם בלייב.
אם תגיד לי שזה לא נשמע לך דפוק אז אני כבר לא יודע מה דפוק.
הראייה שלך צרה, לא מרחבית ואתה מתוכנת לחשוב בכיוון אחד בלבד וחבל כי אתה בן אדם חכם וזה לא באמת,משנה לי מה אתה חושב ומצביע, יש לי אמא ואחות פעילות מפלגת העבודה ואני נהנה לדון איתן על פוליטיקה כי מדברים פתוח וחושבים פתוח והדיון ענייני.
הדיון איתך וגם עם אריאל הוא חד גוני וחסר תכלית כי אין לכם אפשרות להכיל.
ל ns75 ולגדי לעומת זאת כן, איתם יש על מה להתדיין גם אם אנחנו חושבים שונה.
- The red one
בוא תפסיק כבר עם ההתנצחויות הטיפשיות והרדודות האלה ("חד גוני, חסר תכלית", "ראייה צרה", "לא מרחבית"), לא ביקשתי ממך ביקורת אז תעשה לשנינו טובה. אתה אומר לי דיון ענייני ואז משתלח בצורה רדודה.
קודם כל מעולם לא כתבתי את המילה "סתם" אז חבל על פסקה שלמה.
דבר שני, אין לי עניין להכנס לוויכוחים ארוכים וחסרי תועלת כאן. עניתי לך כמו שראיתי נכון לענות ודווקא התייחסתי לטענותייך. לא השקעתי בזה מחשבה וחיברתי חיבור פסיכומטרי. לא נאה לך? סבבה. אבל אל תזבל ת'מוח עם ראייה צרה שמה צרה כי תאמין לי שהראייה שלי לא פחות "רחבה" משלך.
אולי בהזדמנות נתדיין על זה פנים אל פנים. כאן אין לי שום כוונה לכתוב מניפסטים שלמים. אתה תמשיך לחשוב שזה הגיוני שראש הממשלה שלך מחרים כלי תקשורת ותגיד שזה סבבה שיש לו את ערוץ 20 (כלי תקשורת של ראש מדינה...תזכיר לי איזה משטר זה מאפיין? למרות שגם לשם הוא לא מתראיין) ואני אמשיך לחשוב שבהחלט יש דברים בגו במה שאתה כותב, אך עם זאת, זה לא מצדיק את זה שראש ממשלה לא מתראיין עשר שנים באולפן טלוויזיה, ובטח לא שהוא משסה ומשתלח באנשי תקשורת.
מוזמן להמשיך להתדיין עם NS75 וגדי, למרות שנראה שהאחרון נטש את הספינה.
דבר שני, אין לי עניין להכנס לוויכוחים ארוכים וחסרי תועלת כאן. עניתי לך כמו שראיתי נכון לענות ודווקא התייחסתי לטענותייך. לא השקעתי בזה מחשבה וחיברתי חיבור פסיכומטרי. לא נאה לך? סבבה. אבל אל תזבל ת'מוח עם ראייה צרה שמה צרה כי תאמין לי שהראייה שלי לא פחות "רחבה" משלך.
אולי בהזדמנות נתדיין על זה פנים אל פנים. כאן אין לי שום כוונה לכתוב מניפסטים שלמים. אתה תמשיך לחשוב שזה הגיוני שראש הממשלה שלך מחרים כלי תקשורת ותגיד שזה סבבה שיש לו את ערוץ 20 (כלי תקשורת של ראש מדינה...תזכיר לי איזה משטר זה מאפיין? למרות שגם לשם הוא לא מתראיין) ואני אמשיך לחשוב שבהחלט יש דברים בגו במה שאתה כותב, אך עם זאת, זה לא מצדיק את זה שראש ממשלה לא מתראיין עשר שנים באולפן טלוויזיה, ובטח לא שהוא משסה ומשתלח באנשי תקשורת.
אני עם נווה.
התקשורת אכן שונאת את ביבי, אבל זה לא מעניק לו פטור מלענות על שאלות קשות.
הבן אדם בקושי נואם בעברית בכהונה האחרונה.
תקשורת ישירה באמצעות טוויטר ופייסבוק היא כלי נוח, שם הוא מכתיב מה יאמר ועל מה ידבר.
מה הוא מתכוון לעשות בנוגע לכך שזוג צעיר לא יכול לקנות דירה למשל?
בפייסבוק קל לצעוק ימין חזק שמאל חלש וכל הבולשיט הזה,
איכשהו זה עובד על אנשים.
תקשורת ישירה באמצעות טוויטר ופייסבוק היא כלי נוח, שם הוא מכתיב מה יאמר ועל מה ידבר.
איכשהו זה עובד על אנשים.
אתה מתנהג כמו ילד קטן בגן חובה שנפגע ממשהו שאומרים לו.The red one כתב:בוא תפסיק כבר עם ההתנצחויות הטיפשיות והרדודות האלה ("חד גוני, חסר תכלית", "ראייה צרה", "לא מרחבית"), לא ביקשתי ממך ביקורת אז תעשה לשנינו טובה. אתה אומר לי דיון ענייני ואז משתלח בצורה רדודה.
דבר שני, אין לי עניין להכנס לוויכוחים ארוכים וחסרי תועלת כאן. עניתי לך כמו שראיתי נכון לענות ודווקא התייחסתי לטענותייך. לא השקעתי בזה מחשבה וחיברתי חיבור פסיכומטרי. לא נאה לך? סבבה. אבל אל ת*** ת'מוח עם ראייה צרה שמה צרה כי תאמין לי שהראייה שלי לא פחות "רחבה" משלך.
אתה רואה חד גוני וצר וממש לא רחב ואני עומד מאחורי המילים האלו ואני לא מנסה לפגוע בך ואתה סתם לוקח את זה למקום של להיעלב.
אתה לא ביקשת ביקורת אבל אתה גם לא יכול לקבוע לאחרים מה לחשוב או לכתוב, זו מהות של דיאלוג.
אתה לא מוכן לקבל ביקורת ואם אתה לא רוצה לקבל אותה אל תקבל אבל למה לרדת לרמה כזאת ולקלל?
אתה אומר שאני מרדד את השיח? אתה זה שהשתמש הרגע בביטויים כמו ל-ז-י-י-ן את השכל ולקח מכל מה שאמרתי רק את הביקורת ולא את הפרגונים (כמה פעמים כתבתי שאתה אדם חכם ואינטילגנט בעיני? לזה לא ייחסת חשיבות, אפילו לא מעט) ואת המילים הטובות שכתבתי עליך, אתה קורא הכל ומתייחס רק למה שפחות טוב והופך אותו למרכז הדיון, אם זה לא חדגוני וראייה צרה אינני יודע מה כן.
ולכתוב לאדם שהוא רואה חדגוני וצר בעיני זו לא קללה, זו דעה וביקורת לגיטימית ואם היית כותב עליי הפוך לא הייתי נפגע אלא עונה עניינית ומסביר למה לדעתי אתה טועה, בטח שלא מקלל ומשתלח.
אז תבחר לקרוא מה שבא לך ואם תבחר להיפגע ממני זה עניין שלך.
אני עד לתגובה הזו שלך דיברתי אליך רק בכבוד ובאהבה גדולה וניסיתי לנהל דיון ענייני ואתה בתגובה הזאת הפכת את הדיון לאלים ומכוער ואני לא לוקח בזה חלק.
כתבתי המון דברים שניסו לקרב ולחבר אבל אין עם מי לדבר ואני עומד מאחורי המילים שלי אתה אנטי לגמרי וחבל.
זו התנהגות ילדותית בעיני כי אתה מדבר מסריח ומקלל וזה כבר לא לרמה שלי מצטער.
אפסיק את הדיון כאן כדי להישאר חבר אינטרנטי שלך אין לי שום דבר אישי נגדך ואין לי שום רצון להתנגח בך אבל הלכת עם זה רחוק.
לא רק גדי התייאש ופרש גם אני, בפעם הבאה שאתה מתנסח כמו ז-י-ן (סלח לי על הביטוי) תחשוב פעמיים כי יש לכך השלכות, יצאת מעפן.
ועד שהוא כבר מגיע לריאיון המראיינת בחרה לראיין את בנימין נתניהו על חקירותיו וחייו האישיים ולא את ראש ממשלת ישראל על ענייני המדינה. אז למי צריך לבוא בטענות?yossi כתב:אני עם נווה.
איכשהו זה עובד על אנשים.
- The red one
בוא נעצור סוסים.oranu כתב:
אתה מתנהג כמו ילד קטן בגן חובה שנפגע ממשהו שאומרים לו.
אתה רואה חד גוני וצר וממש לא רחב ואני עומד מאחורי המילים האלו ואני לא מנסה לפגוע בך ואתה סתם לוקח את זה למקום של להיעלב.
אתה לא ביקשת ביקורת אבל אתה גם לא יכול לקבוע לאחרים מה לחשוב או לכתוב, זו מהות של דיאלוג.
אתה לא מוכן לקבל ביקורת ואם אתה לא רוצה לקבל אותה אל תקבל אבל למה לרדת לרמה כזאת ולקלל?
אתה אומר שאני מרדד את השיח? אתה זה שהשתמש הרגע בביטויים כמו ל-ז-י-י-ן את השכל ולקח מכל מה שאמרתי רק את הביקורת ולא את הפרגונים (כמה פעמים כתבתי שאתה אדם חכם ואינטילגנט בעיני? לזה לא ייחסת חשיבות, אפילו לא מעט) ואת המילים הטובות שכתבתי עליך, אתה קורא הכל ומתייחס רק למה שפחות טוב והופך אותו למרכז הדיון, אם זה לא חדגוני וראייה צרה אינני יודע מה כן.
ולכתוב לאדם שהוא רואה חדגוני וצר בעיני זו לא קללה, זו דעה וביקורת לגיטימית ואם היית כותב עליי הפוך לא הייתי נפגע אלא עונה עניינית ומסביר למה לדעתי אתה טועה, בטח שלא מקלל ומשתלח.
אז תבחר לקרוא מה שבא לך ואם תבחר להיפגע ממני זה עניין שלך.
אני עד לתגובה הזו שלך דיברתי אליך רק בכבוד ובאהבה גדולה וניסיתי לנהל דיון ענייני ואתה בתגובה הזאת הפכת את הדיון לאלים ומכוער ואני לא לוקח בזה חלק.
כתבתי המון דברים שניסו לקרב ולחבר אבל אין עם מי לדבר ואני עומד מאחורי המילים שלי אתה אנטי לגמרי וחבל.
זו התנהגות ילדותית בעיני כי אתה מדבר מסריח ומקלל וזה כבר לא לרמה שלי מצטער.
אפסיק את הדיון כאן כדי להישאר חבר אינטרנטי שלך אין לי שום דבר אישי נגדך ואין לי שום רצון להתנגח בך אבל הלכת עם זה רחוק.
לא רק גדי התייאש ופרש גם אני, בפעם הבאה שאתה מתנסח כמו ז-י-ן (סלח לי על הביטוי) תחשוב פעמיים כי יש לכך השלכות, יצאת מעפן.
לא כתבתי ל-ז-י-י-ן אלא ל-ז-ב-ל. זה יוצא דיי אותו דבר בצנזור האוטומטי של הפורום (האמת שאחרי ת-ז-ב-ל יש 3 כוכביות כמו שנעשה ואחרי ת-ז-י-י-ן אמור להיות 4 כך שרואים הבדל)
וכן, מי שקורא לי בעל ראייה צרה ולא מרחבית ולדיון איתי חד גוני וחסר תכלית אני בהחלט מרשה לעצמי להגיד שהוא מ-ז-ב-ל את השכל. אם זה(="מחמאות" כאלה) לדבר באהבה מבחינתך אז אני פחות רואה את זה ככה. אפשר להעביר ביקורת נהדרת גם בלי שימוש בביטויים כאלה. ואם אתה חושב שאני ילד קטן שנעלב? סבבה, זכותך המלאה. אבל חשוב להדגיש שלא השתמשתי בשורש ז-י-ן והאמת שקצת נעלבתי (כן, שוב) שישר זה מה שקפץ לך לראש, דווקא ציפית שתחזיק ממני כאחד שלא ממהר לזרוק ז-י-ן (תרתי משמע

דור - הראיון מראש תוכנן לדבר על פרשת 3,000. בגדול ביבי הגיע לשם כדי להגיב על זה (כך לטענתו) והוא אמר שאין התניות מעבר.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 25 מרץ 2019, 16:29, נערך 4 פעמים בסך הכל.
אם תחזור דף או שניים אחורה תראה שבאתי בטענות גם אליהם.dor69 כתב: ועד שהוא כבר מגיע לריאיון המראיינת בחרה לראיין את בנימין נתניהו על חקירותיו וחייו האישיים ולא את ראש ממשלת ישראל על ענייני המדינה. אז למי צריך לבוא בטענות?