בחירות 2019

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: בחירות 2019

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב: בוא נעצור סוסים.
לא כתבתי ל-ז-י-י-ן אלא ל-ז-ב-ל. זה יוצא דיי אותו דבר בצנזור האוטומטי של הפורום (האמת שאחרי ת-ז-ב-ל יש 3 כוכביות כמו שנעשה ואחרי ת-ז-י-י-ן אמור להיות 4 כך שרואים הבדל)

וכן, מי שקורא לי בעל ראייה צרה ולא מרחבית ולדיון איתי חד גוני וחסר תכלית אני בהחלט מרשה לעצמי להגיד שהוא מ-ז-ב-ל את השכל. אם זה(="מחמאות" כאלה) לדבר באהבה מבחינתך אז אני פחות רואה את זה ככה. אפשר להעביר ביקורת נהדרת גם בלי שימוש בביטויים כאלה. ואם אתה חושב שאני ילד קטן שנעלב? סבבה, זכותך המלאה. אבל חשוב להדגיש שלא השתמשתי בשורש ז-י-ן והאמת שקצת נעלבתי (כן, שוב) שישר זה מה שקפץ לך לראש, דווקא ציפית שתחזיק ממני כאחד שלא ממהר לזרוק ז-י-ן (תרתי משמע :) ) בדיונים כאלה.

דור - הראיון מראש תוכנן לדבר על פרשת 3,000. בגדול ביבי הגיע לשם כדי להגיב על זה (כך לטענתו) והוא אמר שאין התניות מעבר.
לוקח בחזרה את ההאשמה בשימוש השורש ז-י-ן.
גם ז-ב-ל לא כוס התה שלי אבל הרבה יותר נסבל :)
הכל טוב אחי, נסכים שלא להסכים, הבחירות האלה כבר יצאו לי מהתחת (מאמין שגם לאחרים) מת שיגמר כבר.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הכל טוב :)
ולך תדע איפה נהיה עוד כמה שעות,
אולי לא בבחירות אלא באשכול השני...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הנה קיבלנו שידור חי של גנץ. חסר לו רק לבכות (מילולית) ליונית בשידור

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

oranu כתב:
כתבתי לך טענות ענייניות ומפורשות למה ביבי לא צריך להתראיין בערוץ 2 ועל הרדיפה והתעמולה הברורה כנגדו ולא התייחסת למילה (כרגיל).

קשה להיכנס לדיון עם אדם שעוצם את עיניו.
נכון, ביבי יכול לעמוד מול כל אחד ורק הוא יבחר למי לתת חשיבות ופרסים (רמז - לא לדרוקר ואברמוביץ) וראיונות בלייב, בטח שלא יצפר את רודפיו ושונאיו שיעשו מזה קריירה, למה מי מת התחרפן העולם?

הוא לא עובד אצל התקשורת ולא חייב לה שום דבר וכמובן שגם לטענה של העברת מסרים ברשתות ובנאומים ומסיבות עיתונאים לא התייחסת.

אתה טוען שהוא מתבכיין על ערוצי התקשורת סתם?? סתם אכלו לי שתו לי?
מילא היית אומר על משהו אחר אבל על התקשורת?
קח ככה רק כדי לשים סוף לעניין התקשורת איך היא בעצמה אומרת את כל מה שאני אומר ולא מתכחשת לעובדה המוגמרת שיש נגדו רדיפה תקשורתית ואתה כן מתכחש -
https://vimeo.com/326324641" onclick="window.open(this.href);return false;
אלדד יניב, רביב דרוקר, שלי יחימוביץ, רזי ברקאי ואחרים טוענים בעצמם שיש רדיפה תקשורתית נגד נתניהו ואתה בא בטענות למה הוא לא הולך ומתראיין אצלם בלייב.

אם תגיד לי שזה לא נשמע לך דפוק אז אני כבר לא יודע מה דפוק.
הראייה שלך צרה, לא מרחבית ואתה מתוכנת לחשוב בכיוון אחד בלבד וחבל כי אתה בן אדם חכם וזה לא באמת,משנה לי מה אתה חושב ומצביע, יש לי אמא ואחות פעילות מפלגת העבודה ואני נהנה לדון איתן על פוליטיקה כי מדברים פתוח וחושבים פתוח והדיון ענייני.

הדיון איתך וגם עם אריאל הוא חד גוני וחסר תכלית כי אין לכם אפשרות להכיל.
ל ns75 ולגדי לעומת זאת כן, איתם יש על מה להתדיין גם אם אנחנו חושבים שונה.
כתוב בספר משלי שמי שמתערב בריב שלא קשור אליו הוא כמו אדם שמושך בלי סיבה באזניו של כלב (וצפוי לקבל נשיכה). אבל מכיוון שהכנסתי אותי לדיון אתערב.
א. התקשורת ברובה שותה לביבי את הדם כבר שנים. ברור למה נתניהו לא רוצה להתראיין אצלם.
ב. ראוי שראש הממשלה יתראיין מעת לעת. גם אצל כלי תקשורת ביקורתיים.
ג. אתה מתאר את מי שלא מסכים איתך כחסר יכולת להכיל ולכן הוא אדם חד גוני וחסר תכלית. לא ברורה לי משמעות הביטוי חסר תכלית אבל היתר לא נכון. עם חלק מדבריך אני מסכים ועם חלק לא. אני מכיל את כולם, מסכים עם חלקם ולא מסכים עם חלקם.
ד. לפני כמה עמודים שטחת מספר האשמות (לא רק הליכוד התנגד לפרסום אנונימי וכו). נדמה לי שעניתי עליהן וראוי שתחזור בך מדבריך שם. הטפת לדיאלוג מכבד אז נאה דורש ונאה מקיים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אלוקים ישמור, הגנץ הזה לא עובר מסך אפילו בערוץ הילדים!!! :בהלם:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אורי אדום בנשמה כתב:אלוקים ישמור, הגנץ הזה לא עובר מסך אפילו בערוץ הילדים!!! :בהלם:
העיקר שהוא לא ביבי.....

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אורי אדום בנשמה כתב:אלוקים ישמור, הגנץ הזה לא עובר מסך אפילו בערוץ הילדים!!! :בהלם:
כי דוד בן גוריון עבר מסך ולוי אשכול היה כריזמה מהלכת....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ממש ככה... אני בשוק שהבדיחה הזאת עוד מקבלת מנדטים

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dor69 כתב: ממש ככה... אני בשוק שהבדיחה הזאת עוד מקבלת מנדטים
גם בקטע שאומר ''ביבי, אני מוכן לעימות איתך'', רואים את הפחד זורם לו בגרון :מעודדת:
דר אדום בנשמה כתב: כי דוד בן גוריון עבר מסך ולוי אשכול היה כריזמה מהלכת....
שחרר ממני באימש'ך, אתה אחת ההזיות היותר גדולות עלי אדמות :נוגח:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

חחחח הלוואי שביבי יילך איתו לעימות. מדהים אותי שמפלגה חסרת אג׳נדה (אם לא מחשיבים את ״רק לא ביבי״ כמובן) מקבלת כל כך הרבה מנדטים... על סמך מה?
לא רוצים ביבי? בסדר, יש מפלגות אחרות שלפחות יש להן אידיאולוגיה ודרך רציניים (גם אם לא נסכים איתם).

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

איזו הפתעה לראות היום את הכתבה בישראל היום על תמלולי הקבינט.

גם לתוך המקומות הרגישים ביותר במדינה נכנסים למען הבחירות. מה עוד צפוי לנו ב-13 יום?

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

The red one כתב:איזו הפתעה לראות היום את הכתבה בישראל היום על תמלולי הקבינט.

גם לתוך המקומות הרגישים ביותר במדינה נכנסים למען הבחירות. מה עוד צפוי לנו ב-13 יום?
לפי השמועות בכתבה שכחו לציין את דבריו של ראש הממשלה בקבינט והתייחסו רק לבנט, גנץ ויעלון. זה נכון?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אריאל2 כתב: לפי השמועות בכתבה שכחו לציין את דבריו של ראש הממשלה בקבינט והתייחסו רק לבנט, גנץ ויעלון. זה נכון?
צוין רק כי הצביע בעד הפסקת האש.
בנט + ישראל ביתנו הצביעו נגד.

איכשהו ביבי תמיד יוצא נקי ממקרים כמו אלה למרות שהוא רוה"מ כבר עשור והאיש החזק בקבינט כפי שהיה אפשר ללמוד מליברמן.
האיש טפלון.

בנט אחלה, בכל תמליל שיוצא מהקבינט הוא יוצא כמעט היחיד שמנסה לאתגר את המערכת, לעלות שאלות קשות ולחתור ליוזמה.
הוא רק חייב להפסיק להתרפס בפני הליכוד אם הוא רוצה לרשת את הכיסא ושיתייחסו אליו יותר ברצינות.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

כל המפלגות יכולות לגנוז את הסרטונים שהכינו נגד כחול לבן ולעשות אחד עם יו יו יו יו חחחחחחחחחח

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

hb7 כתב:כל המפלגות יכולות לגנוז את הסרטונים שהכינו נגד כחול לבן ולעשות אחד עם יו יו יו יו חחחחחחחחחח
לא רוצה שגנץ יהיה רוה"מ ולא הולך להצביע לו, אבל מה שעושים לו ברשתות החברתיות זה פשוט ביזיון בעיניי.
עזבו את זה שהסרטון שהופץ על ידי הליכוד ערוך ומגמתי, עזבו את הדיליי בשידור, כבוד מינימלי לבנאדם שנתן 35 שנה למען המדינה הזאת.

שלח תגובה