בחירות 2019

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: בחירות 2019

שליחה על ידי The red one »

אריאל2 כתב: לפי השמועות בכתבה שכחו לציין את דבריו של ראש הממשלה בקבינט והתייחסו רק לבנט, גנץ ויעלון. זה נכון?
כמובן שאין לי מושג וודאי אבל כל אדם עם ראש על הכתפיים יכול להעריך שאם יש להם תמלולים של דיון בקבינט כנראה שנמצא שם משפטים של ראש הממשלה, מה שלא התבטא בכתבה הזו מלבד אזכור מאוד קטן.

סמל אישי של משתמש
The red one

ב-16:00 הולך להתפרסם דו"ח חריף של המבקר על המשטרה. בין היתר על פי השמועות גם גנץ חוטף שם.

מעניין לשמוע האם אותם אלה שהתלוננו על עיתוי פרסום ההחלטות של היועמ"ש יבקרו את העיתוי הנוכחי.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

The red one כתב:ב-16:00 הולך להתפרסם דו"ח חריף של המבקר על המשטרה. בין היתר על פי השמועות גם גנץ חוטף שם.

מעניין לשמוע האם אותם אלה שהתלוננו על עיתוי פרסום ההחלטות של היועמ"ש יבקרו את העיתוי הנוכחי.
מה גנץ קשור למשטרה?

סמל אישי של משתמש
The red one

https://www.haaretz.co.il/news/election ... -1.6938029" onclick="window.open(this.href);return false;

https://news.walla.co.il/item/3219587" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

לגבי כבוד לגנץ אתה צודק.
אבל כבר שלושה חודשים כל החונטה שוחטת את ביבי בעלילות דם,עם כל כינויי הגנאי, כולל רמיזה לבגידה,הלו זה ראש ממשלת ישראל.
מי שהתחיל ברפש היה כחול לבן, ואני יכול אפילו לסמן את הנקודה: הסקופ של סגל לגבי הטלפון. מרגע זה לפיד לקח את הקמפיין ודירדר אותו כדי להסיט את האש.

סמל אישי של משתמש
drorhalperin

שליחה על ידי drorhalperin »

גנץ נתמך על ידי האיראנים זו לא השוואה לבגידה.
ביבי מרוויח הרבה מהביקורות בצדק רב למשל ביבי כבר 10 שנים בשלטון ואין לנו דפ"ע צבאית א בעזה, ודפ"ע צבאית ב בעזה. פעם היינו מדינה שיוזמת יותר מבחינה צבאית.
אם כבר יהיה ימין אז שלפחות תהיה להם דרך או שיהיו יוזמים ולא "נגררים"

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

drorhalperin כתב:גנץ נתמך על ידי האיראנים זו לא השוואה לבגידה.
ביבי מרוויח הרבה מהביקורות בצדק רב למשל ביבי כבר 10 שנים בשלטון ואין לנו דפ"ע צבאית א בעזה, ודפ"ע צבאית ב בעזה. פעם היינו מדינה שיוזמת יותר מבחינה צבאית.
אם כבר יהיה ימין אז שלפחות תהיה להם דרך או שיהיו יוזמים ולא "נגררים"
1. לא זכור לי שנאמר שגנץ נתמך ע״י האיראנים. הזוי להגיד דבר כזה.
נאמר, ולדעתי בצדק, שהאיראנים מעדיפים את גנץ ראש ממשלה.

2. המדיניות הצבאית הנרפית זה כבר משהו שנמשך 15 שנה בערך.
כמובן שלממשלה יש יד בזה, אבל האחריות נופלת גם על הדרג הצבאי שכל הזמן מנסה להימנע מלחימה משמעותית.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אריאל2 כתב: כתוב בספר משלי שמי שמתערב בריב שלא קשור אליו הוא כמו אדם שמושך בלי סיבה באזניו של כלב (וצפוי לקבל נשיכה). אבל מכיוון שהכנסתי אותי לדיון אתערב.
א. התקשורת ברובה שותה לביבי את הדם כבר שנים. ברור למה נתניהו לא רוצה להתראיין אצלם.
ב. ראוי שראש הממשלה יתראיין מעת לעת. גם אצל כלי תקשורת ביקורתיים.
ג. אתה מתאר את מי שלא מסכים איתך כחסר יכולת להכיל ולכן הוא אדם חד גוני וחסר תכלית. לא ברורה לי משמעות הביטוי חסר תכלית אבל היתר לא נכון. עם חלק מדבריך אני מסכים ועם חלק לא. אני מכיל את כולם, מסכים עם חלקם ולא מסכים עם חלקם.
ד. לפני כמה עמודים שטחת מספר האשמות (לא רק הליכוד התנגד לפרסום אנונימי וכו). נדמה לי שעניתי עליהן וראוי שתחזור בך מדבריך שם. הטפת לדיאלוג מכבד אז נאה דורש ונאה מקיים.
אני אכבד ואגיב למרות שהבטחתי לעצמי אחרת כי אתה מתנסח ומדבר שונה עכשיו.
אני לא חוזר לדיון הפוליטי שהיה פה, כשהיה כזה אני הרגשתי שאני מדבר עם קיר, שאני מהצד שלי כן מקבל טיעונים חזקים והגיוניים שלך (גם אם לא מסכים ב 100% ומסייג איפה שצריך) ואתה מהצד השני מתעלם באופן מוחלט ובוטה מטיעונים חזקים והגיוניים שלי ותמיד מסיט את הדיון למקום שבו נוח לך ובמקומות שבהם נגעתי בנקודות רגישות שלך וחזקות מבחינתי פשוט לא התייחסת או ביטלת אותן בלי שום רציונאל (וכשאתה רוצה לכתוב רציונאלית אתה עושה זאת מצוין).

לכן אחי היקר הותשתי, הותשתי גם מהדיון עם נווה ולא בגלל אי ההסכמה.
על סמך הדיון שלנו הסקתי שאתה חד-גוני ולא יודע להכיל, ממש לא על סמך אי הסכמות.
אמא שלי ואחותי שמאלניות שמצביעות עבודה ואני ממש לא חושב שהן חד גוניות.
כי הן וגם אני תמיד מגיבים עניינית ויודעים להודות בנקודות שהצד השני צודק בהן.
יודעים לבקר גם את הצד שלנו ואת הצדדים הרעים והפחות טובים שקיימים אצלו.

איתך זה הרגיש לי אחרת, שאין טעם כי אף פעם לא תהיה פה אובייקטיביות וממרום 30 שנותי הצנועות הספקתי לפתח חוש חד מאוד לחוסר אובייקטיביות.

בהודעות האחרונות שלך זה נראה ומרגיש אחרת אבל הדיון כבר מוצה ובאמת שאין לי כבר כוחות וזה מיותר.
לעניין - מסכים איתך על א' ו ב', לא נכנס שוב לדיון הקודם, ושומר על שיח מכבד ככל שניתן ואשמור גם בעתיד.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב:ב-16:00 הולך להתפרסם דו"ח חריף של המבקר על המשטרה. בין היתר על פי השמועות גם גנץ חוטף שם.

זה דו"ח מבקר המדינה והוא כפוף לזמנים שמוגדרים בחוק, זה קורה באופן סיסטמתי מאז שנולד החוק הזה.
היועמ"ש היה צריך לקבל החלטה וזה יכל לקרות הרבה לפני והרבה אחרי, אם הוא היה רוצה "לתזמן" את הפרסום, הוא היה יכול והמבקר לא, ועל זה הביקורת (שאיננה מוצדקת לטעמי ואני חושב שהיועמ"ש עשה עבודתו נאמנה בניקיון כפיים מוחלט)
זו בכלל לא אותה סיטואציה ואין פה השוואה.

*אני לא חושב שיש טעם לפגם במועד פרסום ההמלצות של היועמ"ש, אם סיים את עבודתו והגיע להחלטה סופית ראוי שיפרסם בלי קשר לגורמים חיצוניים כמו תקופת בחירות וטוב שכך עשה*

סמל אישי של משתמש
The red one

הכל נכון אורן אבל בינינו סביר להניח שהיינו שומעים תרעומת רבתי על ״העיתוי״ אם הדוח הזה היה מפורסם והיה בו אזכור נגד ביבי כשאנחנו 12/13 יום לבחירות, אתה לא חושב?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

oranu כתב: אני לא חוזר לדיון הפוליטי שהיה פה, כשהיה כזה אני הרגשתי שאני מדבר עם קיר, שאני מהצד שלי כן מקבל טיעונים חזקים והגיוניים שלך (גם אם לא מסכים ב 100% ומסייג איפה שצריך) ואתה מהצד השני מתעלם באופן מוחלט ובוטה מטיעונים חזקים והגיוניים שלי ותמיד מסיט את הדיון למקום שבו נוח לך ובמקומות שבהם נגעתי בנקודות רגישות שלך וחזקות מבחינתי פשוט לא התייחסת או ביטלת אותן בלי שום רציונאל (וכשאתה רוצה לכתוב רציונאלית אתה עושה זאת מצוין).
:roll:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב:הכל נכון אורן אבל בינינו סביר להניח שהיינו שומעים תרעומת רבתי על ״העיתוי״ אם הדוח הזה היה מפורסם והיה בו אזכור נגד ביבי כשאנחנו 12/13 יום לבחירות, אתה לא חושב?
כן, אני חושב שהייתה תרעומת, לא בהכרח מוצדקת.
אבל יחד עם זאת נווה, האם אתה חושב שהסיקור התקשורתי של פרשה כזו על ביבי היה במימדים דומים לסיקור הכמעט ולא קיים לפרשה של גנץ?
לכן אתה גם לא שומע תרעומות.
אם התקשורת הייתה אובייקטיבית ועיתונים היו מלאים בשערים על פרשת גנץ וערוצי החדשות היו פותחים מהדורות עם הסיפור הזה אז היית שומע תרעומות גם מאנשי מפלגת כחול לבן.

כולם (חוץ מביבי וערוצי התקשורת הימניים שהשפעתם נמוכה מאוד ביחס למקביליהם) משתיקים את זה ולא מייחסים לזה חשיבות כשמדובר בפרשה שאם תתברר כנכונה היא חמורה עשרות מונים מסיגרים, שמפניות ומשא ומתן על סיקור תקשורתי (שמעולם לא צלח).

סמל אישי של משתמש
The red one

oranu כתב: כן, אני חושב שהייתה תרעומת, לא בהכרח מוצדקת.
אבל יחד עם זאת נווה, האם אתה חושב שהסיקור התקשורתי של פרשה כזו על ביבי היה במימדים דומים לסיקור הכמעט ולא קיים לפרשה של גנץ?
לכן אתה גם לא שומע תרעומות.
אם התקשורת הייתה אובייקטיבית ועיתונים היו מלאים בשערים על פרשת גנץ וערוצי החדשות היו פותחים מהדורות עם הסיפור הזה אז היית שומע תרעומות גם מאנשי מפלגת כחול לבן.

כולם (חוץ מביבי וערוצי התקשורת הימניים שהשפעתם נמוכה מאוד ביחס למקביליהם) משתיקים את זה ולא מייחסים לזה חשיבות כשמדובר בפרשה שאם תתברר כנכונה היא חמורה עשרות מונים מסיגרים, שמפניות ומשא ומתן על סיקור תקשורתי (שמעולם לא צלח).
יש הבדלים דיי ניכרים בין הפרשיות נכון לנקודת הזמן הזו.
יחד עם זאת אני מסכים איתך שראוי שיחקרו את הנושא עם גנץ וייתכן שהתקשורת עושה "הנחות". כאן חשוב להדגיש שדובר מבקר המדינה מדגיש שיש "חשש למעשה פלילי (מצד המשטרה, כי מבקר המדינה לא חוקר גופים פרטיים) ב-18 מהמקרים שהופיעו בדו"ח שפורסם השבוע אך המקרה של חברתו של גנץ לא אחד מהם. זה הוא אמר ומעניין מה הנימוק לכך.
סתם אנקטודה מעניינת שיכולה לבוא לטענת נגד של "תקשורת מגוייסת" (לכל צד שהוא) היא שהאתר שחשף בעצם את הפרשה של גנץ הוא "הארץ". קטע.

ובלי קשר לבחירות לא ברור לי למה מבקר המדינה לא המליץ להעמיד לדין את בכירי המשטרה עם דו"ח כזה חמור.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מה יהיה עם בני גנץ?זה מתדרדר מרגע לרגע. יש לו מזל שהבחירות בשבוע הבא :)
גם הדלפות בלתי נגמרות, גם לכלוכים בין ארבעת המוסקטרים(וזה רק בפאקינג קמפיין, מה יהיה אחרי הבחירות?) וגם אוכל סרטים שהמוסד הדליף את הפריצה לפלאפון(פעם זה הרוסים, פעם זה נתניהו שבכלל רוצה לרצוח אותו) או ההדלפות מהכנסים שלו(?).

ואני חשבתי שבוז׳י זה השיא של המרכז-שמאל.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 31 מרץ 2019, 23:08, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

CrazyRed7 כתב:מה יהיה עם בני גנץ?זה מתדרדר מרגע לרגע. יש לו מזל שהבחירות בשבוע הבא :)
גם הדלפות בלתי נגמרות, גם לכלוכים בין ארבעת המוסקטרים(וזה רק בפאקינג קמפיין, מה יהיה אחרי הבחירות?) וגם אוכל סרטים שהמוסד הדליף את הפריצה לפלאפון(פעם זה הרוסים, פעם זה נתניהו שבכלל רוצה לרצוח אותו).

ואני חשבתי שבוז׳י זה השיא של המרכז-שמאל.
איך אתה מרשה לעצמך להתבטא כך על רמטכל לשעבר?
לא מצביע גנץ, אבל מביך איך שאתה אוכל בכפית את הקמפיין העלוב של הליכוד.
ולמען הסר ספק, גם ההתבטאויות כלפי ראש הממשלה מחליאות אותי. לאיפה נעלם הכבוד?
שתגמר כבר התקופה המסריחה הזאת, בלתי נסבל לפתוח חדשות ולראות את הזלזול באינטלגנציה של העם. משני הצדדים.

כבר לא מעניין איך יגמרו הבחירות האלה, רק שלא נשכח שאנחנו צריכים לחיות פה אחד עם השני אחכ.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

שלח תגובה