Sir Alex Ferguson כתב:
רצו לפני איזה חודש שני קליפים של חנן ממן ומאור מליקסון של ביצועים שלהם מהעונה הנוכחית, אני ספרתי בין 10 - 15 החמצות מזעזעות של בן שהר מכדורים ששניהם נתנו לו, אני חושב שאנחנו נראים העונה כמו שאנחנו נראים לא מעט בגלל בן שהר שבמשך חודשיים שלמים לא כבש שער שדה למרות שהמשיך לפתוח בהרכב שלנו ולקבל כדורים על מגש משחק אחרי משחק.
12 שערים בקבוצה כמו שלנו, כשלמעט פתיחת העונה הוא באנקר בהרכב, וכשזה כולל גם פנדלים זה לא מתקרב להיות מספיק טוב.
כמה פנדלים הוא בעט?
גם לאגווארו וסוארז יש תקופות יובש וזמנים בהם לא הולך, אין חלוץ בעולם שנותן מונוטונית את אותה התפוקה לאורך עונה שלמה.
נכון, שהר החמיץ בצורה מזעזעת במשך לא מעט זמן, אבל זה האיש, זה היה ידוע שהוא לא מספיק טוב כדי להיות האיש המרכזי מבלי שיהיה מישהו לצידו בתקופות הפחות טובות.
אשמתו של מי שחשב שבבסט באמת יכול להוות תחרות ואלטרנטיבה.
שהר גם פתח את העונה פנטסטי, דבר שלא זוכרים לו פה יותר מדי.
סטטיסטית שהר לאורך תקופה תמיד מתיישר לדו ספרתי, זה לא וואו אבל משהו שגם לא כזה קל להחליף.
עם חלוץ נוסף לצידו נהיה בסדר גמור.
כמו לויטה בשער, לא זה מה שמונע מאיתנו להיות קבוצה טובה.
כן צריך להביא חלוץ, לא אומר אחרת, אבל אם זה היה משחק בו יש לי בינגו או שניים מובטחים בזרים, אני לא שם אותם על עמדת החלוץ לצורך העניין.
גם עם חלוץ בינוני סטייל לוסיו/מלמד שמביא קצת דברים אחרים לצד שהר, אפשר לסחוב יפה מאוד.
מרכז הקישור ו-וינגר נוסף חשובים הרבה יותר.