הפועל חדרה- הפועל באר שבע, שבת, 16:00, נתניה
Re: הפועל חדרה- הפועל באר שבע, שבת, 16:00, נתניה
משה, על השורה האחרונה אין בינינו ויכוח וזו הנקודה.
שהר חלוץ טוב, אבל לא מספיק כדי להיות עם פלומבה בהרכב.
ידענו את זה עוד בקיץ, זה שהביאו מישהו שהוא כלום ושום דבר זו הבעיה. את שלו שהר עושה.
ידידאל, מסכים לגבי לוסיו. חלוץ נהדר.
פיזי, מבין משחק, משתתף נהדר בשטף ויודע גם לזוז ולהיות אפקטיבי לא רק מהמרכז. לא גולר מטורף אבל האחד שהייתי רוצה ליד שהר, שניהם לא מספיק טובים כדי להיות לגמרי מובילים אך יחד ישאו יפה בנטל.
הרוב פה חושבים שהוא לא משהו, זורם איתם.
זה גם סגנון החלוץ שהייתי מחפש, לא מישהו עם אגו גדול, מישהו שיכול להוסיף דברים ששהר לא מביא איתו. בעיקר תרומה לשטף המשחק ויכולת ליצור לאחרים.
ידענו את זה עוד בקיץ, זה שהביאו מישהו שהוא כלום ושום דבר זו הבעיה. את שלו שהר עושה.
פיזי, מבין משחק, משתתף נהדר בשטף ויודע גם לזוז ולהיות אפקטיבי לא רק מהמרכז. לא גולר מטורף אבל האחד שהייתי רוצה ליד שהר, שניהם לא מספיק טובים כדי להיות לגמרי מובילים אך יחד ישאו יפה בנטל.
זה גם סגנון החלוץ שהייתי מחפש, לא מישהו עם אגו גדול, מישהו שיכול להוסיף דברים ששהר לא מביא איתו. בעיקר תרומה לשטף המשחק ויכולת ליצור לאחרים.
אוחנה ?dor69 כתב: נייג׳ל ע״ח ממן (בינוני מינוס כבר כמה משחקים רצוף), ביטון ע״ח אלו (דחוף הביתה)
הבנאדם לא שיחק 11 חודש... לתת לו לפתוח בהרכב זה עוד מוקדם. מעדיף להעלות אותו רענן דקה 60-70. מה גם שאני חושב שצריך לשדר לו שאת המקום בהרכב הוא לא יקנה בזולREDZED כתב: אוחנה ?
מתאים לפרופיל שמחפשים בעלות של עד 200....הוא שחקן חופשי?yossi כתב:משה, על השורה האחרונה אין בינינו ויכוח וזו הנקודה.
למיטב זיכרוני מוחמד סלאח לא כבש בליגה כבר לא מעט משחקים. אז מה זה אומר?Sir Alex Ferguson כתב: רצו לפני איזה חודש שני קליפים של חנן ממן ומאור מליקסון של ביצועים שלהם מהעונה הנוכחית, אני ספרתי בין 10 - 15 החמצות מזעזעות של בן שהר מכדורים ששניהם נתנו לו, אני חושב שאנחנו נראים העונה כמו שאנחנו נראים לא מעט בגלל בן שהר שבמשך חודשיים שלמים לא כבש שער שדה למרות שהמשיך לפתוח בהרכב שלנו ולקבל כדורים על מגש משחק אחרי משחק.
12 שערים בקבוצה כמו שלנו, כשלמעט פתיחת העונה הוא באנקר בהרכב, וכשזה כולל גם פנדלים זה לא מתקרב להיות מספיק טוב.
מסכים מאוד.yedidel כתב:חולק על ההגדרה של לוסיו כבינוני.
לדעתי זאת אחת ההברקות סקאוטינג המרשימות שלנו ביחד עם אחד השחרורים הפחות חכמים
כל פעם שלוסיו קיבל הזדמנות הוא סיפק את הסחורה.
בהתחשב בדקות ששיחק נתן לנו המון.
ושער כמו ששם בגלזגו לא רואים מחלוץ בליגה שלנו כל יום.
הזלזול בשהר זה אחד הדברים הכי מביכים בפורום הזה.
ועוד מנסים לתת לזה הצדקה בסיסמאות משונות.
הבן אדם בעונה בינונית מינוס ועם דקות משחק לא מרובות,מלך השערים של הליגה אוטוטו.
אף אחד לא מזלזל בשהר, ואף אחד לא רוצה שיעזוב, אבל חייבים לידו עוד חלוץ "שיאתגר" אותו, מה שהיה אמור לעשות בן בסט.
בתקופות שהוא נעלם, צריך חלופות.
4 שנים מנסים לאתגר אותו ו4 שנים הוא זה שמאתגר את כל מי שבא לכאן ומעיף אותו לספסל ואחרי עונה גם מחוץ לקבוצה.MikiRed כתב:אף אחד לא מזלזל בשהר, ואף אחד לא רוצה שיעזוב, אבל חייבים לידו עוד חלוץ "שיאתגר" אותו, מה שהיה אמור לעשות בן בסט.
אולי מי שמביאים ל"אתגר" אותו לא מסוגל להתמודד איתו?
הכל סיסמאות,בסוף יש עובדות.
ביום שיבינו כאן שבהפועל בש בעידן ברק בכר המספרים בחלק ההתקפי תמיד התחלקו בין כל החלק הקדמי ולא ימוקדו בשחקן אחד או שניים גדול ככל שיהיה,כך ייטב לכולנו ונרד אחת ולתמיד מהאגדה שבן שהר צריך לכבוש 25 שערים בעונה,כי זה יגיע על חשבון מישהו אחר.
- yanivnew91
דקות משחק מועטות? הבנאדם מולחם להרכבאדום זקן כתב:הזלזול בשהר זה אחד הדברים הכי מביכים בפורום הזה.
אמתאדום זקן כתב: 4 שנים מנסים לאתגר אותו ו4 שנים הוא זה שמאתגר את כל מי שבא לכאן ומעיף אותו לספסל ואחרי עונה גם מחוץ לקבוצה.
אולי מי שמביאים ל"אתגר" אותו לא מסוגל להתמודד איתו?
הכל סיסמאות,בסוף יש עובדות.
ביום שיבינו כאן שבהפועל בש בעידן ברק בכר המספרים בחלק ההתקפי תמיד התחלקו בין כל החלק הקדמי ולא ימוקדו בשחקן אחד או שניים גדול ככל שיהיה,כך ייטב לכולנו ונרד אחת ולתמיד מהאגדה שבן שהר צריך לכבוש 25 שערים בעונה,כי זה יגיע על חשבון מישהו אחר.
כשפתח את העונה כשחקן ה23 בסגל.yanivnew91 כתב: דקות משחק מועטות? הבנאדם מולחם להרכב
ההלחמה שלו מגיעה לו וזה בזכות לא בחסד.
יש כאן מישהו שיכול להגיד לי שבן בסט לא היה חלוץ מצוין בחיפה? מנהיג?
ואללה בן שהר השאיר לו אבקקק הפער ביניהם שנות אור.
- ForeverRed
גם אביתר אילוז בעט לספסל כמה וכמה שחקנים שהגיעו לו על המשבצת.
רק אומר.
רק אומר.
אתה יכול לספר לי את מי בעט לספסל?ForeverRed כתב:גם אביתר אילוז בעט לספסל כמה וכמה שחקנים שהגיעו לו על המשבצת.
רק אומר.
חוץ מזה שלא הביאו מגנים על חשבונו אני לא זוכר תחרות עם אילוז בהרכב...,
- ForeverRed
זה לא באמת משנה.אלדר כתב: אתה יכול לספר לי את מי בעט לספסל?
חוץ מזה שלא הביאו מגנים על חשבונו אני לא זוכר תחרות עם אילוז בהרכב...,
אני חושב שעל השורה התחתונה כולם מסכימים.
בן שהר הוא חלוץ ליגה טוב ומהישראלים הטובים בתפקידו.
הוא לא מספיק טוב כבאנקר בהרכב ולא מסוגל להוביל או לקחת קבוצה על הגב.
השכר שהוא מרוויח הוא לא פרופורציונלי לתרומה המקצועית אבל זה מה יש ועם זה צריך לעבוד.
יש לדאוג לאלטרנטיבה ראויה בדמות חלוץ זר שיתן את הטון לאורך רוב העונה ובעיקר בתקופות שבן שהר נעלם.
רצוי שזה יהיה שחקן שונה בסגנון וכזה שמסוגל לתרום לשטף המשחק.