ניב זריהן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: ניב זריהן

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:אפשר לחשוב כמה שחקני בית כבר יש היום במועדון שאפשר לטעון שאני לא סימטרי בהודעות שלי.
היחידי הוא יוספי שכתבתי על הכניסה שלו מול חדרה כמחליף שהיא הייתה טעות והיה צריך להכניס את ניג׳ל, והיה גם את הפרסום על החזרת שחקני הבית בקיץ ששם כתבתי שלהחליף בינוני ומטה בבינוני ומטה זאת טעות גם אם הבינוני ומטה האחרון הוא שחקן בית.
עכשיו שימשיכו לכתוב הודעות הזויות, במצב הנוכחי שלנו שחקני בית זה פיקציה, יוספי לא באמת שם, אף אחד מהמושאלים כולל עמית ביטון לא הוכיח שהוא שווה יותר מקצה הספסל (חלקם גם את זה לא שווים), היחידי שיכול להשתלב מבחינתי באמת ברוטציה הוא דן ביטון אבל הוא היחידי שהוא לא שלנו מבחינת כרטיס שחקן...
זה לא לשחקני בית בהכרח, אלא לכאלו שחביבים עליך.

מטאהא לא שיחררת שלוש שנים וכלפי צדק תמיד תנהג בעידנא דה ריתחא וזו רק דוגמא.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

אז אם נטב זריהן יתפתח ןמה שציפו אפשר לזקוף את זה לברק?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

שיש כתב:אז אם נטב זריהן יתפתח ןמה שציפו אפשר לזקוף את זה לברק?
אגיד משהו בעדינות והמבין יבין; נלקחה החלטת הנהלה לא לחזק את הסגל בינואר מתוך רצון לתת הזדמנות לאותם שחקנים שאבדו בתוך הסגל העמוס.

גם ברק היה שותף לה, אבל זו לחלוטין היתה אסטרטגיה של המועדון.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: זה לא לשחקני בית בהכרח, אלא לכאלו שחביבים עליך.

מטאהא לא שיחררת שלוש שנים וכלפי צדק תמיד תנהג בעידנא דה ריתחא וזו רק דוגמא.
אני שופט לפי מה שאני רואה, וכמובן ששחקן שהוכיח את עצמו בעבר יזכה ממני ליותר קרדיט, ככה זה עובד בכדורגל, אתה מרוויח קרדיט בזכות היכולת שהצגת.
שיר צדק אגב לא נראה העונה כמו שחקן כדורגל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אחזור ואגיד מה שאמרתי 1000 פעם.
זריהן ואוחנה זה העתיד של המועדון הזה.
הקלות שלכם לקרוע תצורה לכל ילד שלא עומד בציפיות שלכם,תביא אותנו למצב שאף אחד לא יצליח כאו.
אם קרה משהו טוב במועדון הזה בחצי השנה האחרונה,זה שהוא הבין שהוא חייב לתת צאנס ולהאמין בכל אותם צעירים שהוא השקיע בהם.
שהוא חייב יותר סבלנות,שהצלחה של שחקן היא באופן של דרך ההתנהלות של המועדון איתו.
זריהן בכיוון הנכון,גם אוחנה יצליח אני בטוח.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Totti כתב: אגיד משהו בעדינות והמבין יבין; נלקחה החלטת הנהלה לא לחזק את הסגל בינואר מתוך רצון לתת הזדמנות לאותם שחקנים שאבדו בתוך הסגל העמוס.

אתה טועה, מידיעה אישית, בהרבה תחומים בינואר בקבוצה החליפו כל יום דעה, ודי זרמו עם המציאות, ההתנהלות הייתה הכל חוץ מאסטרטגיה מכוונת מראש.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: אתה טועה, מידיעה אישית, בהרבה תחומים בינואר בקבוצה החליפו כל יום דעה, ודי זרמו עם המציאות, ההתנהלות הייתה הכל חוץ מאסטרטגיה מכוונת מראש.
אם אמרת שאני טועה לא אתווכח.
אני די משוכנע שהידיעה "האישית שלי" במקרה הזה מגובה בכמה דקות של שיחה עם דמות בכירה במערכת.

אבל לא נמשיך, לך יש יותר גדול.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

לא קשור יותר גדול, בדיעבד הסתדר להם עם ממן וזריהן ועזרא עד הפציעה, וגם עם אלו עכשיו כשבן כניראה גמר תעונה, אבל זה לא היה מתוכנן, ואם היו משווים להם תחוזה במקום אחר הם לא היו כאן, וגם בקשר לרכש, היה לפחות שחקן אחד שהיה אמור להגיע אבל היו כל כך לא החלטיים ולא חדים שנפל. זאת האמת. ואתה יודע כמה הגנתי בעבר על הצוות המקצועי/הניהולי.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני לא יכול להגיב על הכל...נשאיר את זה ככה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אלונה בעצמה אמרה בראיון לפודקאסט של הקהל שלנו, שבקשר לזריהן רצו שיושאל, לא הצליח, כשהחלון נסגר ברק נתן לו הזדמנות והוא לקח אותה, בטח לא משהו מתוכנן.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:אלונה בעצמה אמרה בראיון לפודקאסט של הקהל שלנו, שבקשר לזריהן רצו שיושאל, לא הצליח, כשהחלון נסגר ברק נתן לו הזדמנות והוא לקח אותה, בטח לא משהו מתוכנן.
מתוכנן מרגע שחרור דיא סבע.
הצעות לשאול אותו היו מאשדוד ובני יהודה.

ההבדל בנינו, זה שאתה אוהב להגיד "אני יודע", "ממקור ודאי" וכו' ועם זה אי אפשר להתווכח.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Totti כתב: אגיד משהו בעדינות והמבין יבין; נלקחה החלטת הנהלה לא לחזק את הסגל בינואר מתוך רצון לתת הזדמנות לאותם שחקנים שאבדו בתוך הסגל העמוס.

אבל ההתעקשות על ניב הייתה עוד לפני ינואר האחרון. תמיד כתבו פה מה לעזאזל ברק רואה בו אז אולי בכל זאת הוא ראה משהו? ימים יגידו

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אדום זקן כתב:אחזור ואגיד מה שאמרתי 1000 פעם.
זריהן ואוחנה זה העתיד של המועדון הזה.
הקלות שלכם לקרוע תצורה לכל ילד שלא עומד בציפיות שלכם,תביא אותנו למצב שאף אחד לא יצליח כאו.
אם קרה משהו טוב במועדון הזה בחצי השנה האחרונה,זה שהוא הבין שהוא חייב לתת צאנס ולהאמין בכל אותם צעירים שהוא השקיע בהם.
שהוא חייב יותר סבלנות,שהצלחה של שחקן היא באופן של דרך ההתנהלות של המועדון איתו.
זריהן בכיוון הנכון,גם אוחנה יצליח אני בטוח.
אני עדיין חושב שמה שקרה בינואר האחרון זה כורח הנסיבות יותר מאשר אסטרטגייה לטווח ארוך

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Totti כתב: מתוכנן מרגע שחרור דיא סבע.
הצעות לשאול אותו היו מאשדוד ובני יהודה.

ההבדל בנינו, זה שאתה אוהב להגיד "אני יודע", "ממקור ודאי" וכו' ועם זה אי אפשר להתווכח.
יש הבדל בין לא להביא מחליף לסבע (למרות שהיה שחקן התקפה אחד שכמעט הגיע, מה שאומר ששוב לא הכל שחור ולבן),
לבין העובדה שממן, זריהן, אלו, בן בסט ועזרא כולם היו על המדף, בגלל זה גם כולם היו תקופה לא בסגל בכלל, ואם הייתה מגיעה הצעה שמשווה להם את השכר הם לא היו כאן היום. ככה שלא נכון להגיד שמדובר באסטרטגיה, כי בקבוצה זרמו עם המציאות ונתנו להצעות שיגיעו או לא יגיעו להכתיב האם זריהן למשל ישאר או ילך.
כל הרשימה כאן הייתה זמן משמעותי ביציע, אז איפה האסטרטגיה כאן?
רק שלא מצאו לשמות למעלה קבוצה (ממן מבחירה שלנו אחרי שביקש להישאר, כל היתר לא מצאו קבוצה שתשלם מה שמרוויחים אצלנו) החליטו לתת להם הזדמנות אם הם כבר כאן, וצריך להגיד מילה טובה לברק כי מאמנים אחרים היו משאירים אותם ביציע, אבל לטעון שמדובר באיזה אסטרטגיה כשהשאלה האם זריהן למשל ישאר לא תלויה בך אלא בזה שבני יהודה תסכים להשוות תשכר שלו כי מבחינתך באותו הרגע הוא חופשי ללכת? סתם יצא שבגלל המצב הכלכלי הרע בישראל וחוסר היכולת של קבוצות לשלם כמונו הרווחנו את ממן, זריהן ואולי גם את אלו ועזרא שיקבלו הזדמנות גדולה עד לסוף השנה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

לא מבין למה אי אפשר היה לספר את כל הסיפור הזה בכמה משפטים.

אין לי כח לקרוא, נכנעתי

שלח תגובה