כמו שרשמתי קודם, כל השחקנים ש"שווים בדיקה" ייקבלו דקות העונה כולם כבר קיבלו כמה דקות פה ושם בעיקר בגביע הטוטו ומשחקי אימון.
אין חוץ מאלה עוד שחקנים שראויים לקבל את הצ'אנס, כשיהיו גם הם יקבלו את הצ'אנס להערכתי.
מה שנשאר זה לקוות שבמעט שייקבלו הם יידעו להוכיח את עצמם.
נושא הזהות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: נושא הזהות
ניצן, בוא נחשוב ביחד.nitsande כתב:כמו שרשמתי קודם, כל השחקנים ש"שווים בדיקה" ייקבלו דקות העונה כולם כבר קיבלו כמה דקות פה ושם בעיקר בגביע הטוטו ומשחקי אימון.
אין חוץ מאלה עוד שחקנים שראויים לקבל את הצ'אנס, כשיהיו גם הם יקבלו את הצ'אנס להערכתי.
מה שנשאר זה לקוות שבמעט שייקבלו הם יידעו להוכיח את עצמם.
הרוש פצוע עכשיו לחודש וחצי, אם עכשיו דודיזאדה לא יקבל צאנס, אז מתי?
כרגע, גם אחרי שאטצ'י שוחרר וגם כשיוסי אופיר מורחק, עזורי העלה את דנדי אוקוגו מהספסל כקשר אחורי כשמשה אסולין לפי מיטב ידעתי אפילו לא בסגל. מתי לדעתך אסולין יקבל את הדקות אם אפילו כשיוסי אופיר מורחק לא נותנים לבחור דקות?
דוידי וצריך להגיד כל יתר שחקני הבית, אפילו לא פותחים בגביע הטוטו חסר החשיבות. מזל שעפנו מהמפעל מוקדם אחרת גם את מעט הדקות שהם קיבלו הם לא היו מקבלים.
אין לי ספק שדנדי אוקוגו טוב ממשה אסולין כקשר אחורי היום. אין לי ספק שדוד רביבו עדיף על אלקיים. כמו שאין לי ספק שקאלה עדיף על דוידי.
השאלה מדוע להביא גם את מסיקה, גם את שן, גם את אטצ' וגם את יוסי אופיר (כשיש לך גם דנדי על הספסל) כשיש לך ילד כמו אסולין על הספסל?
גם אם תרצה לתת, איך תיתן? מדוע אין מישהו בקבוצה שיתריע או שלפחות ישחרר את הבחור לפני שישרוף עונה שבה הוא בעיקר נמצא ביציע?
אם יש לך אחד דודיזאדה שבולט, ואחד פדלון עם ניסיון, מדוע לא לשלב? ואם הבאת מגן צעיר מבחוץ והוא פצוע, למה להפוך חצי עולם ולשים את מסיקה בשמאל במקום לתת לילד צאנס? ואם מסיקה יהיה חלש, מי לדעתכם יכנס במקומו, הילד או אוקוגו?
אם יש לך אחד אלקיים שפרץ שנה שעברה לתודעה ובגדול, למה להביא גם את רביבו, גם את מסיקה, גם את נאסר וגם את בלומנשטיין (כשיש לך בסגל בנוסף את מליקסון וכבדה)?
האם אתה לא חוסם לכישרון כמו אלקיים את הדרך לפרוץ להרכב? אם עכשיו כשמסיקה עובר לעמדת המגן השמאלי אלקיים עדיין לא פותח, אז מתי?
אין ספק שהיינו צריכים להתחזק ודוד רביבו הוא חיזוק מצוין, גם אייל שן וגם אסולין.
אבל להביא 15 שחקני רכש! להגיע למצב שגם אם רוצים לתת, שגם אם מישהו מהילדים יצטיין באימונים הוא לא יקבל את ההזדמנות כי הוא בכלל לא מתלבש למשחקים, זה ציניות וזה איבוד הדרך של הפועל באר שבע.
אני בטוח שאם אליניב ברדה היום בקבוצה, אחד שבתחילת דרכו התבלט בעיקר בגלל מלחמה ומהירות ופחות בגלל שבלט מעל היתר (תמיד אמרו שבונפלד מוכשר הרבה יותר) הוא היום ביציע כשמסבירים לנו שיש אסולין וקדוסי בהרכב ואת בלומנשטיין ופדידה בספסל.
לכן מכעיס אותי כשאומרים שאין בכלל שחקני בית ראוים או שאם הם יהיו טובים זה יקרה. זה לא יקרה עם 15 שחקני רכש ועם ספסל מפוצץ בשחקני רכש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תשמע חשוב לעשות סדר בדברים, קודם כל עם כל הכבוד דוידי לא מספיק טוב.
הוא הוכיח את זה בכל הזדמנות שניתנה לו גם השנה וגם שנה שעברה.
בקשר לאלקיים אני באופן אישי חושב שהוא עולה למגרש עם יותר מדי פוזה,אבל הוא בהחלט מוכשר.
עדיין אי אפשר להסתך עליו כשחקן הרכב בטח לא במשחקים מול ביתר וחיפה, בגלל זה אני דווקא עם עזורי בעניין שלו.
חוץ מזה שהוא קיבל כבר הרבה דקות העונה ועונה שעברה (ואגב הוא לא תמיד היה מבריק כמו שאתה טוען) והוא עוד יקבל הרבה דקות העונה.
בקשר למשה אסולין אני מסכים איתך לגמרי, אני באופו אישי מאוד אוהב לראות את הילד (כבר בן 21) הזה משחק ואני מאמין גדול שלו.
יש הרגשה שהוא מתפספס איכשהו ולא מקבל מספיק תשומת לב מעזורי וגם מהקהל, אגב הסיבה לזה היא כנראה אותו רכש מאסיבי שציינת בעמדה שלו.
ובקשר לדודזאדה (רק בן 18), יש קצת בעייה אני באופן אישי מאוד מאמין בו וחושב שיש לו כישרון ענק ואם זה היה תלוי בי הוא היה פותח מול חיפה.
אבל זה הימור, אתה לא יכול לצפות מעזורי לשים שחקן בן 18 בפעם הראשונה בליגת העל דווקא מול ההתקפה הכי חזקה בליגה...
אז אני אומר סבלנות, אלקיים יקבל הרבה דקות העונה ואני מאמין שגם דודזאדה ואסולין יקבלו דקות לא מועטות.
תחשוב על סיטואציה (שיכולה לקרות עוד העונה) שבה אילוז מגן ימני, דודזאדה מגן שמאלי, משה אסולין קשר אחורי, יוסי אלקיים קשר שמאלי ובונפלד קשר במרכז = 5 שחקני בית בהרכב...
עם הזמן הדברים יתיישרו יותר לכיוון שאנחנו רוצים בע"ה.
הוא הוכיח את זה בכל הזדמנות שניתנה לו גם השנה וגם שנה שעברה.
בקשר לאלקיים אני באופן אישי חושב שהוא עולה למגרש עם יותר מדי פוזה,אבל הוא בהחלט מוכשר.
עדיין אי אפשר להסתך עליו כשחקן הרכב בטח לא במשחקים מול ביתר וחיפה, בגלל זה אני דווקא עם עזורי בעניין שלו.
חוץ מזה שהוא קיבל כבר הרבה דקות העונה ועונה שעברה (ואגב הוא לא תמיד היה מבריק כמו שאתה טוען) והוא עוד יקבל הרבה דקות העונה.
בקשר למשה אסולין אני מסכים איתך לגמרי, אני באופו אישי מאוד אוהב לראות את הילד (כבר בן 21) הזה משחק ואני מאמין גדול שלו.
יש הרגשה שהוא מתפספס איכשהו ולא מקבל מספיק תשומת לב מעזורי וגם מהקהל, אגב הסיבה לזה היא כנראה אותו רכש מאסיבי שציינת בעמדה שלו.
ובקשר לדודזאדה (רק בן 18), יש קצת בעייה אני באופן אישי מאוד מאמין בו וחושב שיש לו כישרון ענק ואם זה היה תלוי בי הוא היה פותח מול חיפה.
אבל זה הימור, אתה לא יכול לצפות מעזורי לשים שחקן בן 18 בפעם הראשונה בליגת העל דווקא מול ההתקפה הכי חזקה בליגה...
אז אני אומר סבלנות, אלקיים יקבל הרבה דקות העונה ואני מאמין שגם דודזאדה ואסולין יקבלו דקות לא מועטות.
תחשוב על סיטואציה (שיכולה לקרות עוד העונה) שבה אילוז מגן ימני, דודזאדה מגן שמאלי, משה אסולין קשר אחורי, יוסי אלקיים קשר שמאלי ובונפלד קשר במרכז = 5 שחקני בית בהרכב...
עם הזמן הדברים יתיישרו יותר לכיוון שאנחנו רוצים בע"ה.
רק אהבה תנצח...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ארז3333 כתב:כבר אמרתי לא אחת בעבר. כאן בדיוק חבויה עבודת הקודש של אלי ז'ינו.
הרבה לפני עידן אלונה, היה ברור לכל מי שעיניו בראשו שהנזק בחלקו הוא לטווח הארוך ואף כמעט בלתי הפיך. כאחד שמזה שנים הולך מדי פעם למשחקי השלשה, אני יכול לומר שזו העונה השלישית שאני נדהם כל פעם מחדש נוכח העליבות והרמה הירודה. שחקנים שפשוט נטולי יסודות בסיסיים בענף, שעל רובם אני חותם שיעלמו בשנים הקרובות בליגות של האותיות..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר