הפועל באר שבע- מכבי נתניה, ראשון, 20:30, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ns75

Re: הפועל באר שבע- מכבי נתניה, ראשון, 20:30, טרנר

שליחה על ידי ns75 »

Sir Alex Ferguson כתב: לאן הגענו עם ברדה (צעיר יותר), בוזגלו, הובאן, מליקסון, אוגו, סוארס, דוידזאדה, בן ביטון, פלט וכו' תחת אלישע לוי?

אשמח גם לדעת מתי הפועל רעננה הייתה במקום הרביעי ונלחמה על מקומות 2 - 3 כי לפי מה שאני זוכר היא פעם אחת הייתה בפלייאוף עליון ואז בפלייאוף עצמו הייתה בשר תותחים.

אז אנחנו לא נאבקים השנה על אליפות ורק על מקומות 2 - 3 וכרטיס לאירופה, זה כישלון מקצועי וניהולי ועדין צריך לקחת הכל בפרופורציות הנכונות, זה לא שאנחנו נאבקים נגד הירידה, מההודעה שלך אפשר לחשוב שאנחנו במצב של מכבי פתח תקווה.
לגבי השאלה הראשונה - סגנות אם אני לא טועה

לגבי המיקום בטבלה, זה בכלל לא רלוונטי, איכות המשחק שלנו השנה היא מחפירה, הקבוצה נראית לא מאומנת, לא מחוברת ולא מנוהלת

שלא תבין לא נכון, לא הייתי רוצה אף אחד מלבד ברק על הקווים בעונה הבאה, הרוויח את אמון המערכת בצדק רב

רק אומר שייתכן והוא לא גדול כמו שחשבנו, אלא פשוט היה במקום הנכון בזמן הנכון וקטף פירות מעצים שלא בטוח שהוא נטע

בשנה הבאה נוכל לקבל פרספקטיבה ברורה יותר לגבי יכולתיו כמאמן

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

הוא יבחן כשיבנה קבוצה שתזכיר במשהו את הקבוצות של ברק. חכמה נושכת לא מוותרת יצירתית, גם בלי אליפות

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב: אף אחד לא הרגיל אותי לכלום זה החיים.
כשמישהו מצליח רף הציפיות ממנו עולה.
בוא.. הבן אדם גם מקבל לא מעט הערכה וכסף בגלל זה.
כמו שאתם לוקחים שחקנים ומודדים אותם ביחס עלות מול תועלת,ככה גם מאמן.
ואגב אני לא מודה בכלום,הוא ייבחן שיבנה קבוצה חדשה.
התעלמת משום מה אז אשאל שוב, מה הציפיות שלך מהעונה הבאה? מה יחשב ל"הצלחה במבחן"?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

מסכים לגמרי עם ns75,אין כאן שום זלזול,יש כאן התאמת ציפיות למה שהוא עצמן הרגיל אותנו.
בדיוק כמו מנהל חברה שנמדד שנה אחרי שנה,זה המקצוע.

סמל אישי של משתמש
a-t

שליחה על ידי a-t »

ns75 כתב:אם אני אלונה, אני יושב כמה שעות טובות עם אלי טביב, רושם את ההמלצות שלו ויוצא למסע קניות

אפשר להביא 7-8 שחקני טביב, במחיר של בן בסט אחד ושני עזרות
על כל שחקן טוב שהביא הוא נפל על עם 5.
כמו שרצקי הוא איש מכירות טוב שמחביא כשלונות ומבליט הצלחות.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

לא יודע אם להיאבק על אליפות זו ציפייה ריאלית.
מקווה שנהיה באזור, אבל זה גם תלוי באחוזים של מכבי.

הציפיות שלי הן לקבוצה מאומנת ומסודרת יותר. אחת שתתחיל תהליך ניקיון בסגל וייעול כשבקיץ הבא תהיה קרקע יותר יציבה, ברורה ובעיקר בריאה יותר.
המשחק הדי מביך מול מכבי היה נסלח ואף מעודד כי היה נראה שהוא חלק מתהליך גדילת עמוד שדרה. עמוד שדרה שהתפרק בקלות ומהירות בזק, לפחות זה לא נתן לאנשים לחיות באשליות.
גם אם יקרה מיני נס ונסיים איכשהו 2-3, בני יהודה ונתניה לאורך זמן נראות יותר טוב מאיתנו. אפילו לחיפה יש יותר צורה. וזו הנקודה הכי כואבת.

סמל אישי של משתמש
rkuka

שליחה על ידי rkuka »

Sir Alex Ferguson כתב:איזה זיכרון קצר יש לכם. בכר צריך עצות מטביב?
מי החתים את הבלם הזר הכי גדול בתולדות הליגה הישראלית?
מי החתים את בן שהר מהחלוצים הישראלים הטובים בליגה?
מי החתים את ראדי שלא רק היה תוספת כוח משמעותית אלא גם שידרג את הובאן ואוגו?
מי רכש את אורן ביטון ששנה שעברה היה נפלא כששנים לא היה לנו מגן עם מספרים והבנת משחק התקפית כמו שלו? אסור לשכוח שהשנה הוא חזר אחרי העדרות ארוכה ופציעה קשה מאוד?
מי החתים את חנן ממן כשכלום לא הלך לנו התקפית והוסיף לנו תוספת כוח משמעותית שלא מעט בגללה זכינו באליפות?
מי רכש את מיכאל אוחנה שהיו לו הרבה זכויות באליפות השנייה שלנו?
מי החתים את דן אייבנדר שתרם המון לאליפות לא רק במגרש גם בחדר הלבשה?
מי הביא את לוסיו שהיה בינגו והיה חלק גדול מהמסע הקסום שלנו באירופה?
מי רכש את קורוהט שבעונת האליפות השנייה היה מצוין כולל באירופה?
מי הביא את גורש מעכו ואת חיימוב מקריית שמונה והפך אותם משוערים שאף אחד לא סופר לשוערי נבחרת שכל אחד תרם בתורו לאליפות שלנו?
מי הביא את אלחמיד מאשדוד שכמעט ירדה ושבזכות בכר הוא היום בלם נבחרת והבלם הישראלי הכי טוב בליגה עם ייני.

לא לדבר על השדרוג של שחקנים תחתיו. מליקסון תחת אלישע היה חושך, תחת ברק זה כאילו החתמנו שחקן חדש.
אופיר דוידזאדה בעונת האליפות הראשונה עשה תחת בכר את העונה הטובה בקרירה שלו והגיע למצב שקבוצה בלגית מוכנה לשלם עליו מיליון יורו.
בכר היה זה שהסיט או אוגו לעמדת הקשר האחורי והפך אותו למפלצת.
בכר היה זה שהוסיף לאוגו והובאן את ראדי והרוויח את הובאן שפתאום יכול היה לתרום בעוד אספקטים.
תחת בכר לואי טאהה התקדם בצורה משמעותית.
תחת בכר גם שיר צדק התקדם משמעותית.
אפילו נואקמה העמיד תחת ברק מספרים שלא העמיד קודם בקרירה.
איפה בן ביטון שלפני בכר קיבל אדום טיפשי כל יומיים ולעומת בן ביטון האחראי של אחרי בכר.

ברק בכר זה נכס ואחד המאמנים הכי טובים בהיסטוריה של ישראל, לא פחות, גם אם העונה אחרי שלוש אליפויות רצופות והצלחות גדולות באירופה זה נראה פחות טוב.
אפשר לחשוב אנחנו ריאל מדריד או ברצלונה שאנחנו צריכים כל שנה לדרוס את הליגה, בכל שנה אנחנו מתמודדים עם שתי קבוצות עשירות מאיתנו, אחת בצורה משמעותית פחות ואחת בצורה משמעותית יותר.
עצם העובדה שברק גורם לכם לכתוב כמו שאתם כותבים מלמד עד כמה הוא גדול, מכבי חיפה של שחר שעשתה 3 אליפויות רצופות או מכבי תל אביב של גולדהאר שעשתה 3 אליפויות רצופות עשתה את זה עם תקציב פי כמה וכמה גדול מיתר הקבוצות בליגה, אנחנו עושים את זה עם שליש ורביעית מהתקציב של מכבי, תלמדו להעריך ותחשבו פעמיים לפני שאתם מזלזלים במאמן באיכות של בכר.
אני לא חושב שיש ספק לגבי ההצלחות של ברק עם הפועל באר שבע, אבל צריך להזהר עם פולחן אישיות.
רוב המעלות העיקריות שציינת פה של ברק, לדעתי הם סוג של כשלון.
הבלם הזר הגדול בתולדות ישראל לא שיחק בשלוש שנים האחרונוחת ותפס מקום של זר, לואי טאהה הוא שחקן בינוני לדעתי שברק הפך לשחקן פחות בינוני אבל בשורה התחתונה ההגנה שלנו הייתה לא משהו השנה ובשנה שעברה חטפנו באירופה. אייבינדר הוא שחקן בינוני והראיה הכי טובה לזה היא ששחררו אותו השנה.לוסוי - המציאה הגדולה , שוב ,שוחחר באמצע העונה כך שקצת קשה לי להבין איך זה הפך להיות בינגו מדהים של ברק ,את קורוהט זרקו ליציע באמצע העונה ואז החזירו ואז שוב זרקו.. שוב איך בדיוק זה הפך לבינגו?.
השחקנים שכבר כן באו עם רזומה או אגו כמו ממן, או אוחנה עברו סדרת חינוך נזרקו ליציע ואז חזרו להרכב ואז ליציע ולא בדיוק התקדמו תחת ברק (אוחנה זאת דוגמה מעולה!)
על זה לפני שדיברנו על אנסטיס,סטו,קאוונקה,חן עזרא,בן בסט ,אלו,זריהן,טאפוקו ועוד מיני נגרים שעברו אצלינו בעונות האחרונות.

התחושה הכללית שלי לפחות היא שברק הצליח לשפר כמה שחקנים בינוניים כדוגמאת בן ביטון ולואי טאהה אבל מעטים המקרים של הצלחה אמיתי עם שחקנים - ישנם גם כמה הצלחות כמו אלחמיד ואולי אורן ביטון אבל לדעתי אילו היוצאים מן הכלל שאינם מעידים על הכלל.
ההוכחה הכי טובה לטענה הזאת לדעתי היא שפרט לדוידזדה אף שחקן מהפועל בש לא יצא לאירופה תחת ברק בכר או נרכש בכסף גדול -זאת לדעתי הוכחה חותכת מאוד למאמן טוב, כזה שלוקח שחקן לא מוכח משפר אותו לרמה שקבוצה גדולה באירופה רוצה אותו.
בנוסף - ברק נכשל בבנית עתודה ראויה לקבוצה המדהימה שהוא ירש, בעיקר סביב קניית שחקנים והבנה של תהליכים ארוכי טווח - שים לב שיש לנו את הקבוצה הכי מבוגרת בליגה! ואנחנו עדיין בנויים על שחקן בן 35, ולא נראה שיש לו תחליף.
אז נכון - ברק עשה הישג מדהים של 3 אליפויות עם הפעול באר שבע, אבל אסור לנו לתת לזה לבלבל אותנו, יש לא מעט אתגרים שהמערכת תצטרך להתמודד איתם כשברק חלק ממנה הוא עדיין לא פפ.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב:לא יודע אם להיאבק על אליפות זו ציפייה ריאלית.
מקווה שנהיה באזור, אבל זה גם תלוי באחוזים של מכבי.

הציפיות שלי הן לקבוצה מאומנת ומסודרת יותר. אחת שתתחיל תהליך ניקיון בסגל וייעול כשבקיץ הבא תהיה קרקע יותר יציבה, ברורה ובעיקר בריאה יותר.
המשחק הדי מביך מול מכבי היה נסלח ואף מעודד כי היה נראה שהוא חלק מתהליך גדילת עמוד שדרה. עמוד שדרה שהתפרק בקלות ומהירות בזק, לפחות זה לא נתן לאנשים לחיות באשליות.
גם אם יקרה מיני נס ונסיים איכשהו 2-3, בני יהודה ונתניה לאורך זמן נראות יותר טוב מאיתנו. אפילו לחיפה יש יותר צורה. וזו הנקודה הכי כואבת.
תודה לך, צדיק אחד בסדום שלא מדבר בסיסמאות.
לכל המצפים, מציע להתחיל לנחות.
בתקציב המדובר ועם הגיבנת שאנחנו כבר סוחבים על הגב אנחנו לא ניאבק על התואר.
מכבי עשתה אתה זה בעונה "פיננסית" של מעל למאה מיליון שקל + דור שחקני נוער שלא נראה פה שנים.
אנחנו רחוקים משם.

הציפיות צריכות להיבנות בהתאם לכלים שברק יקבל.
הבעיה שהקהל שלנו לא יפנים את זה, וסיר הלחץ שיווצר יפרק את הקבוצה.
נותנים פה כדוגמה קבוצות מסודרות כמו נתניה.
אז בעונה רעה שלנו, עד אתמול היינו מעליהם בטבלה.
פשוט הכדורגל רע והתחושות קשות כי הציפיות בשמיים.
בנתניה זה בדיוק הפוך. לא מצפים לכלום ולא לוקחים שום דבר כמובן מאליו, ואז יש תחושה של הגעה להישגים ומצב רוח ומומנטום שמתגבשים לאחדות קבוצתית.

כמו שאני רואה את הדברים אנחנו בבעיה לשנה שנתיים הקרובות לפחות, וזה בכלל לא משנה מי המאמן.
בעל הבית הלך לישון, ואם הוא לא יתעורר אז שום דבר לא ישתנה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב: תודה לך, צדיק אחד בסדום שלא מדבר בסיסמאות.
לכל המצפים, מציע להתחיל לנחות.
בתקציב המדובר ועם הגיבנת שאנחנו כבר סוחבים על הגב אנחנו לא ניאבק על התואר.
מכבי עשתה אתה זה בעונה "פיננסית" של מעל למאה מיליון שקל + דור שחקני נוער שלא נראה פה שנים.
אנחנו רחוקים משם.

הציפיות צריכות להיבנות בהתאם לכלים שברק יקבל.
הבעיה שהקהל שלנו לא יפנים את זה, וסיר הלחץ שיווצר יפרק את הקבוצה.
נותנים פה כדוגמה קבוצות מסודרות כמו נתניה.
אז בעונה רעה שלנו, עד אתמול היינו מעליהם בטבלה.
פשוט הכדורגל רע והתחושות קשות כי הציפיות בשמיים.
בנתניה זה בדיוק הפוך. לא מצפים לכלום ולא לוקחים שום דבר כמובן מאליו, ואז יש תחושה של הגעה להישגים ומצב רוח ומומנטום שמתגבשים לאחדות קבוצתית.

כמו שאני רואה את הדברים אנחנו בבעיה לשנה שנתיים הקרובות לפחות, וזה בכלל לא משנה מי המאמן.
בעל הבית הלך לישון, ואם הוא לא יתעורר אז שום דבר לא ישתנה.
הכדורגל רע, אי אפשר לברוח מזה גם אם נסיים מקום שני. תקרא לי נאיבי אבל יש דברים שהם מעבר למיקום ונקודות בקופה.
גם בניצחונות מסוימים שלנו, התחושה הייתה לא טובה.
צריך להסתכל מעבר לתוצאה שעל הלוח בסיום, הקבוצה העונה לפרקים כמעט מוחלטים של העונה לא הראתה שום דבר שקרוב למשהו מסודר, בעל טביעת אצבע ומאמן ששולט במצב.
היו משחקים באמת בודדים שהצלחנו להניע כדור וללחוץ בצורה טובה.
צריך לומר את האמת, עברנו את נתניה ובני יהודה הרבה בזכות הבליץ' שנתנו לא מזמן, בסופו של דבר הסטטיסטיקה מתיישרת ותהיה מידת מה של צדק אם נסיים את העונה הזו במקומות 4-5. וזה בעונה בה לצמרת יש אחוזי הצלחה עלובים.
באף משחק מול הקבוצות הללו לא הרגשתי שאנחנו עליונים, וגם בבסיס הנוכחי זה לא משהו שאמור לקרות בצורה כה קיצונית.

מול בני יהודה - 4 מ-9.
מול נתניה - 2 מ-9 (+ הדחה מהגביע כשהם ב-10 שחקנים ליותר מ-40 דקות).
מול חיפה - 1 מ-9.
סה"כ 7 מ-27. לא ככה אנחנו אמורים להיראות. ושלא נטעה, שלושת הקבוצות הללו רחוקות מלהיות שוס גדול. כמו שכבר נאמר, הצמרת הזו היא בולטת בחולשתה בצורה עובדתית.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב: הכדורגל רע, אי אפשר לברוח מזה גם אם נסיים מקום שני. תקרא לי נאיבי אבל יש דברים שהם מעבר למיקום ונקודות בקופה.
גם בניצחונות מסוימים שלנו, התחושה הייתה לא טובה.
צריך להסתכל מעבר לתוצאה שעל הלוח בסיום, הקבוצה העונה לפרקים כמעט מוחלטים של העונה לא הראתה שום דבר שקרוב למשהו מסודר, בעל טביעת אצבע ומאמן ששולט במצב.
היו משחקים באמת בודדים שהצלחנו להניע כדור וללחוץ בצורה טובה.
צריך לומר את האמת, עברנו את נתניה ובני יהודה הרבה בזכות הבליץ' שנתנו לא מזמן, בסופו של דבר הסטטיסטיקה מתיישרת ותהיה מידת מה של צדק אם נסיים את העונה הזו במקומות 4-5. וזה בעונה בה לצמרת יש אחוזי הצלחה עלובים.
באף משחק מול הקבוצות הללו לא הרגשתי שאנחנו עליונים, וגם בבסיס הנוכחי זה לא משהו שאמור לקרות בצורה כה קיצונית.

מול בני יהודה - 4 מ-9.
מול נתניה - 2 מ-9 (+ הדחה מהגביע כשהם ב-10 שחקנים ליותר מ-40 דקות).
מול חיפה - 1 מ-9.
סה"כ 7 מ-27. לא ככה אנחנו אמורים להיראות. ושלא נטעה, שלושת הקבוצות הללו רחוקות מלהיות שוס גדול. כמו שכבר נאמר, הצמרת הזו היא בולטת בחולשתה בצורה עובדתית.
אנחנו ללא ספק נראים רע, אפילו רע מאוד.
הטענה הייתה שלציפיות יש חלק בכך.
העונה הזאת התחילה עם תקוות גדולות והתרסקויות על בסיס שבועי וזה משהו שמלווה את הקבוצה מדי משחק.
לדעתי זה ימשיך לקרות גם בעונה הבאה, כי שינויים גדולים לא נראים באופק ומרחב התמרון הוא קטן.
הציפיות ישארו גבוהות, היכולת לממש תישאר נמוכה והלופ ימשיך לעבוד.
המשוואה הזאת של ציפיות לעומת יכולת מפרקת את מכבי חיפה מדי עונה כבר שנים.
הקברניטים יצטרכו להיות סופר מדויקים בקיץ על מנת להוביל לשינוי משמעותי.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב: אנחנו ללא ספק נראים רע, אפילו רע מאוד.
הטענה הייתה שלציפיות יש חלק בכך.
העונה הזאת התחילה עם תקוות גדולות והתרסקויות על בסיס שבועי וזה משהו שמלווה את הקבוצה מדי משחק.
לדעתי זה ימשיך לקרות גם בעונה הבאה, כי שינויים גדולים לא נראים באופק ומרחב התמרון הוא קטן.
הציפיות ישארו גבוהות, היכולת לממש תישאר נמוכה והלופ ימשיך לעבוד.
המשוואה הזאת של ציפיות לעומת יכולת מפרקת את מכבי חיפה מדי עונה כבר שנים.
הקברניטים יצטרכו להיות סופר מדויקים בקיץ על מנת להוביל לשינוי משמעותי.
שאלת מקודם מה הציפיות לעונה הבאה...
הדבר הכי קשה השנה היה לקבל את העובדה שקבוצה שקשה מאוד להתכונן למשחק מולה, הפכנו לקבוצה שהכי קל להתכונן למשחק נגדה.
ככה פשוט.
מעבר לסיסמא שרשמתי למעלה, רוצה לראות קבוצה של בכר. עזוב כוכבים בצד, זוכר את קרית שמונה של בכר? קבוצה עיקשת שעומדת נכון במגרש, לוחצת גבוה וקשה להגיע לשער שלה? זה מה שאני מצפה. לראות קבוצה על המגרש ולא אסופת שחקנים.
בכר אמר בכתבה בספורט 5 לא מזמן שזו העונה שבה הוא למד הכי הרבה. בוא נראה איך זה יבוא לידי ביטוי בעונה הבאה.
עד לפני שנה בדיוק, הוא חשב (ואפשר להבין למה) שהוא יכול להפוך חרא לזהב. היום הוא התפכח.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הציפייה האישית שלי מברק בכר זה שיבנה קבוצה בצלמו כמו שהוא בנה לכאורה בק"ש ולמה אני אומר לכאורה? כי מאוד יכול להיות שבבניית סגלים הוא לא באמת טוב ואיזי שירצקי בנה בשבילו את הסגלים.
וכמובן לחזור לראות קבוצה שרצה 90+דקות ורצה יותר מהיריבה וגם אם נסיים במקום 3 נגיד תודה.
הבעיה שהעונה חוץ מהסדרת משחקים ללא הפסד לא ראינו קבוצה כזאת.
אם גם עונה הבאה נראה איך שנראינו העונה אין מנוס מלהחליף מאמן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:הציפייה האישית שלי מברק בכר זה שיבנה קבוצה בצלמו כמו שהוא בנה לכאורה בק"ש ולמה אני אומר לכאורה? כי מאוד יכול להיות שבבניית סגלים הוא לא באמת טוב ואיזי שירצקי בנה בשבילו את הסגלים.
וכמובן לחזור לראות קבוצה שרצה 90+דקות ורצה יותר מהיריבה וגם אם נסיים במקום 3 נגיד תודה.
הבעיה שהעונה חוץ מהסדרת משחקים ללא הפסד לא ראינו קבוצה כזאת.
אם גם עונה הבאה נראה איך שנראינו העונה אין מנוס מלהחליף מאמן...
לא בהכרח שהעונה הבאה תהיה כישלון שלו. צריך קודם לראות מה האמצעים שיעמדו לרשותו... אם מה שאומרים פה ושם נכון והחתמות כמו סטו וקואנקה עפו לו על הראש ביחד עם עוד כמה החלטות (חיימוב למשל) אז העתיד לא מנבא טובות... בייחוד לא עם איך שזה נראה תקציבית היום (ותסלח לי אלונה, אבל כל הסימנים עד היום תומכים דווקא בתיאוריות של התקשורת. לפחות עד שהיא תפזר את הערפל ותשים סוף לשמועות ההרגשה הזאת תישאר)

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

dor69 כתב: לא בהכרח שהעונה הבאה תהיה כישלון שלו. צריך קודם לראות מה האמצעים שיעמדו לרשותו... אם מה שאומרים פה ושם נכון והחתמות כמו סטו וקואנקה עפו לו על הראש ביחד עם עוד כמה החלטות (חיימוב למשל) אז העתיד לא מנבא טובות... בייחוד לא עם איך שזה נראה תקציבית היום (ותסלח לי אלונה, אבל כל הסימנים עד היום תומכים דווקא בתיאוריות של התקשורת. לפחות עד שהיא תפזר את הערפל ותשים סוף לשמועות ההרגשה הזאת תישאר)
אם מנחיתים לו על הראש שיקום וילך

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

izguy83 כתב: שאלת מקודם מה הציפיות לעונה הבאה...
הדבר הכי קשה השנה היה לקבל את העובדה שקבוצה שקשה מאוד להתכונן למשחק מולה, הפכנו לקבוצה שהכי קל להתכונן למשחק נגדה.
ככה פשוט.
מעבר לסיסמא שרשמתי למעלה, רוצה לראות קבוצה של בכר. עזוב כוכבים בצד, זוכר את קרית שמונה של בכר? קבוצה עיקשת שעומדת נכון במגרש, לוחצת גבוה וקשה להגיע לשער שלה? זה מה שאני מצפה. לראות קבוצה על המגרש ולא אסופת שחקנים.
בכר אמר בכתבה בספורט 5 לא מזמן שזו העונה שבה הוא למד הכי הרבה. בוא נראה איך זה יבוא לידי ביטוי בעונה הבאה.
עד לפני שנה בדיוק, הוא חשב (ואפשר להבין למה) שהוא יכול להפוך חרא לזהב. היום הוא התפכח.
עם זה אני בהחלט מסכים.
השאלה הגדולה היא האם במקרה כזה כל החכמים פה לא ישלחו את ברק הביתה.
אני לא חושב שהאוהדים שלנו באמת מפנימים את המצב שאנחנו נמצאים בו.
השושלת נגמרה.

שלח תגובה