מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
niv1

Re: מאור בוזגלו

שליחה על ידי niv1 »

הפועלעולה כתב: ברגע שברדה חזר היה ברור שאלונה מכוונת גבוה ועם הזמן היא פיתחה ווינריות ורעב מטורף. גם החזרה של מליקסון הייתה רק עניין של זמן.

לא חושב שזה נכון להסתכל על זה ככה, כי יש מיליון תרחישים שהיו יכולים לקרות אם וכאשר. יכול להיות שגם היינו מצליחים לשים את היד על שחקן יותר יציב ועם יותר אופי מבוזגלו. יכול להיות שלא. מי יודע.
בסופו של דבר, בוזגלו נתן צבע ורגעי כדורגל נהדרים בתקופה בתולית ומרגשת, אבל בעיניי בוזגלו רק מקום שביעי-שמיני בחשיבות קבוצת האליפות.
מקבל את מה שאתה אומר ואין מה להתווכח(למרות שלא מסכים) כי זה עניין של דעה ואי אפשר לבדוק את זה.
אבל שמישהו רושם "בוזגלו זה היסטוריה נוראית" זה כן מעצבן אותי וזה זלזול באחד השחקנים הכי חשובים למהפך שעברנו

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

Totti כתב:אם כמה שאני כועס על בוזגלו ואני כועס,
השם שלו כתוב באותיות של זהב בדפי ההיטוריה של המועדון.

טופ 5 של השחקנים ששיחקו כאן, רגעי קסם בלתי נשכחים כמעט בכל משחק גדול, צבעוני, משמח, בחור מתוק...

*** גדול, אבל בשיאו, היה שחקן כדורגל מרגש ויוצא דופן.

כועס, אבל אוהב אותו לנצח.
+ 1

וזה גם הפוך, גם כשהוא מסתכל אחורה, הוא מבין שרגעי השיא שלו בקריירה היו בהפועל באר שבע

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

אתם עדיין מאמינים שיש ניסיון לגישור?חח
נשמע מצוץ

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. מה ששלו שלו.
היה שחקן הרכש הגדול הראשון ששבר את תקרת הזכוכית שהייתה עד אז (כמובן הרבה בזכות החברות עם אליה עוד מבלגיה).
היה משמעותי מאוד בהתקדמות שלנו מקבוצה שנשארת בליגה במחזור האחרון לסגנית האלופה וקבוצה קבועה בצמרת.
היה לו חלק ענק באליפות הראשונה אחרי 40 שנה כולל במאני טיים.
היה לו חלק ענק במסע הקסום באירופה.
השחקן הישראלי הכי גדול שראיתי אצלנו אחרי מליקסון.

2. דווקא בגלל היכולת שהציג על המגרש והחום והאהבה שקיבל וגם סוג של חיבור שהרגשנו שהיה איתו האכזבה ממנו הייתה עצומה.
לא זוכר מעולם שחקן שהאהבה אליו נעלמה כל כך מהר כמו איתו.

3. ואחרי הכל, כשברור שהנושא מורכב ורגיש, אם אלונה, אליה וברק יחליטו להחזיר אותו, לא אצא נגד ההחלטה שלהם, אתן להם קרדיט, בלעדיהם לא היינו איפה שאנחנו היום.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

Totti כתב: זו שאלה לא פתירה.

זה כמו להגיד שאם ניצחנו את אינטר ורעננה ניצחה אותנו ואינטר ניצחה את יובה שניצחה את ברצלונה, אז רעננה יותר טובה מברצלונה.

באליפות, בטח כזו שהיא תולדה של תהליך ודרך, כל אחד מביא את שלו לפאזל.

אל תגנבו דעת, בוזגלו הביא חתיכת חלק.
הוא השאיר זכרונות טובים שלא ישכחו, אין ספק. אבל עכשיו טובת המועדון היא מעל הכל, וזה אומר לא להחזיר אותו. אם היה נשאר בבית״ר הרבה היו מסתלבטים על חוגג
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב:1. מה ששלו שלו.
היה שחקן הרכש הגדול הראשון ששבר את תקרת הזכוכית שהייתה עד אז (כמובן הרבה בזכות החברות עם אליה עוד מבלגיה).
היה משמעותי מאוד בהתקדמות שלנו מקבוצה שנשארת בליגה במחזור האחרון לסגנית האלופה וקבוצה קבועה בצמרת.
היה לו חלק ענק באליפות הראשונה אחרי 40 שנה כולל במאני טיים.
היה לו חלק ענק במסע הקסום באירופה.
השחקן הישראלי הכי גדול שראיתי אצלנו אחרי מליקסון.

2. דווקא בגלל היכולת שהציג על המגרש והחום והאהבה שקיבל וגם סוג של חיבור שהרגשנו שהיה איתו האכזבה ממנו הייתה עצומה.
לא זוכר מעולם שחקן שהאהבה אליו נעלמה כל כך מהר כמו איתו.

3. ואחרי הכל, כשברור שהנושא מורכב ורגיש, אם אלונה, אליה וברק יחליטו להחזיר אותו, לא אצא נגד ההחלטה שלהם, אתן להם קרדיט, בלעדיהם לא היינו איפה שאנחנו היום.
חד משמעית

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

לעולם לא אשנא אותו, השבריר שנייה הכי מטורף שלי היה בסאות'המפטון וזה לעד יהיה חקוק על שמו. לעולם לא קיללתי אותו ולא אקלל. לאחר שזה נאמר, אני לא מסוגל יותר להסתכל עליו ועל המשפחה שלו, מצטער הוא לא מספיק טוב כדי להביא אותו לקבוצה רצינית שרוצה לבנות קבוצה בריאה שתתמקד בכדורגל ולא במה שמסביב (וטיפש מי שחושב שלא נראה פה קרנבלים בשנייה הראשונה שאבא יעקב אוכל אותה בפלופ) - לא הייתי מביא אותו גם אם לא היה משחק אף פעם אצלנו.

חלאס עם הפתרון הקל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי REDZED »

נטו מקצועית, לדעתי בוזגלו ואלחמיד זה מטורף, גם אם הלכה המהירות

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

CrazyRed7 כתב: אוקיי מסכים אבל גם אין צורך להגיד שבלעדיו לא היינו לוקחים אליפות כי זה לא נכון.
זה נכון בדיוק באותה המידה כמו שלא היינו לוקחים אליפות בלי ברדה, מליקסון, טוני, הובאן ואוגו. אלה, יחד עם בוזגלו היו שוברי השווין בעונה שהוכרעה במחזור הסיום. לכל השאר היה תחליף כזה או אחר.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

Guevara כתב:לעולם לא אשנא אותו, השבריר שנייה הכי מטורף שלי היה בסאות'המפטון וזה לעד יהיה חקוק על שמו. לעולם לא קיללתי אותו ולא אקלל. לאחר שזה נאמר, אני לא מסוגל יותר להסתכל עליו ועל המשפחה שלו, מצטער הוא לא מספיק טוב כדי להביא אותו לקבוצה רצינית שרוצה לבנות קבוצה בריאה שתתמקד בכדורגל ולא במה שמסביב (וטיפש מי שחושב שלא נראה פה קרנבלים בשנייה הראשונה שאבא יעקב אוכל אותה בפלופ) - לא הייתי מביא אותו גם אם לא היה משחק אף פעם אצלנו.

חלאס עם הפתרון הקל.
+1

הוא אפילו לא בקטגוריה של פיתרון
שחקן ששרוף בחיפה שרוף במכבי שרוף בביתר.. לאן ילך? הפועל תא?
כן כועסים לא כועסים זה לא רלוונטי בכלל, עצם העניין- מקצועית+החבילה מסביב...
לא החתמה נכונה בלשון המעטה
מאוד אופתע אם זה יקרה

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

Totti כתב: לא צריך להקטין אותו, זה לא הופך אותנו לגדולים יותר.

בוזגלו היה שחקן ענק והוא חלק בלתי נפרד מההפיכה שלנו למועדון גדול. יש שיגידו שהוא ה-חלק. יחד עם אליניב.
אנחנו עדיין לא מועדון גדול, היינו קבוצה גדולה מספר שנים.
חובת ההוכחה עלינו

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

שמעון א כתב: אל תיהיה כ"כ בטוח.
אני בטוח.

משה לגבי הרוב השפוי? מי אלה בעינייך? מבטיח לך שחוץ ממלחמות קהל שיפצלו בין הארגון לבין אותם אלה שמתחנפים לכל מי שפכע במועדון בעבר או בהווה ינסו לעודד וכרגיל יהיה פיצול מטופש שיגרום לקרע.

אבל פאק איט בוא נביא עוד שחקן מקצועית גמור לחלוטין ואחד שפגע גם בפגע בקבוצה.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

RedHell כתב: אני בטוח.

משה לגבי הרוב השפוי? מי אלה בעינייך? מבטיח לך שחוץ ממלחמות קהל שיפצלו בין הארגון לבין אותם אלה שמתחנפים לכל מי שפכע במועדון בעבר או בהווה ינסו לעודד וכרגיל יהיה פיצול מטופש שיגרום לקרע.

+1000 על הפסקה הראשונה.

+100000 על הפסקה השנייה.

אנשים חושבים שגול אחד יסובב את השונאים שלו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

RedHell כתב: אני בטוח.

מתחנפים? יש כאלה שחושבים שברגע שהשחקן כבר חותם ולובש את מדי המועדון אין סיבה לקלל ולפגוע בסופו של דבר בקבוצה.
לדעתי דווקא יש כאן אגו של הרבה אוהדים שנפגעו שמדבר.
שוב, לא מאמין שהוא יחזור, אבל לא מבין מה קללות יתנו, חוץ מפגיעה בקבוצה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

Sir Alex Ferguson כתב: מתחנפים? יש כאלה שחושבים שברגע שהשחקן כבר חותם ולובש את מדי המועדון אין סיבה לקלל ולפגוע בסופו של דבר בקבוצה.
לדעתי דווקא יש כאן אגו של הרבה אוהדים שנפגעו שמדבר.
שוב, לא מאמין שהוא יחזור, אבל לא מבין מה קללות יתנו, חוץ מפגיעה בקבוצה.
אין לי ספק שהוא לא יחזור.
עצוב לי לראות אבל את אלה שמחפשים הצדקות ללמה כן אפשר להחזיר.

עומד על שלי בעניין, למעט הצדדים בדרומי שמורכבים מהמבוגרים או מתיירים כאלה ואחרים וקצת מהחבר'ה שלכם שם למעלה הרוב ישרוק ויקלל.
כן יש עדיין חלקים גדולים מהקהל הזה שיש להם קווים אדומים, מאור ואבא יעקב הם חלק מזה.

שלח תגובה