מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
זה ספין וכולכם יודעים את זה.
בוזגלו שחקן שנתן לנו רגעים של אושר בלתי נשכחים, יחד עם זאת גם לי היו אקסיות שגרמו לי אושר אבל לעולם לא אחזור אליהם.
שוב משפחת בוזגלו משחקת ברגשות האוהדים דרך התקשורת.
עד מתי אוהדים גברים חסונים עם לב של נערות מתבגרות?
בוזגלו שחקן שנתן לנו רגעים של אושר בלתי נשכחים, יחד עם זאת גם לי היו אקסיות שגרמו לי אושר אבל לעולם לא אחזור אליהם.
גבר,תתחילו להתקדם עם משפטי המחץ המביכים שלכם.אלדר כתב:זה ספין וכולכם יודעים את זה.
"חסונים,לא חסונים",זה מה יש.
תן טיעון ענייני ואל תדברו איתי כמו חבורת נינג'ה נינאג'גו כדי לעשות רושם שאתם אלה עם הביצים ומי שלא חושב כמוכם,איזה רפיסה.
יהיה לא יהיה,זה לא מעניין,אבל שלא תחשבו שאם זה יקרה בדרך כזאת או אחרת,מישהו ממכם יעשה את המוות.
זה לא יקרה ולא ניתן לזה לקרות,אז בוא נתקדם.
מי יעשה את המוות? להפך.אדום זקן כתב: גבר,תתחילו להתקדם עם משפטי המחץ המביכים שלכם.
"חסונים,לא חסונים",זה מה יש.
תן טיעון ענייני ואל תדברו איתי כמו חבורת נינג'ה נינאג'גו כדי לעשות רושם שאתם אלה עם הביצים ומי שלא חושב כמוכם,איזה רפיסה.
יהיה לא יהיה,זה לא מעניין,אבל שלא תחשבו שאם זה יקרה בדרך כזאת או אחרת,מישהו ממכם יעשה את המוות.
זה לא יקרה ולא ניתן לזה לקרות,אז בוא נתקדם.
אם הוא ישחק בבש בסופו של דבר אמחא כפיים סוערות למשפחת בוזגלו על היכולת לשחק בכולם כל הזמן לאורך זמן כזה ארוך.
יעריץ אותם הערצה עיוורת.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-815822" onclick="window.open(this.href);return false;
משתמשים בשם שלנו כדי להשיג חוזה בבית"ר.כאן מודים בזה במפורש, טיפת תחכום אין כאן
משתמשים בשם שלנו כדי להשיג חוזה בבית"ר.כאן מודים בזה במפורש, טיפת תחכום אין כאן
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
אני יודע שהרבה לא יאהבו את זה,אבל דווקא במצב הנוכחי אני חושב שאין יותר ראוי ממנו לחזור לכאן לקאמבק מהסרטים.
יכול לתרום לנו,מתאים לפה כפפה ליד,יכול להוביל אותנו,וכמובן להוסיף סעיף לחוזה שקשור לאבא שלו(זה עבד יפה בביתר,אין סיבה שזה לא יעבוד פה)
יכול לתרום לנו,מתאים לפה כפפה ליד,יכול להוביל אותנו,וכמובן להוסיף סעיף לחוזה שקשור לאבא שלו(זה עבד יפה בביתר,אין סיבה שזה לא יעבוד פה)
- ForeverRed
שמישהו יסביר לי מה עובר ליעקב ההזוי הזה בראש.
The return of the trollLIAV00S כתב:אני יודע שהרבה לא יאהבו את זה,אבל דווקא במצב הנוכחי אני חושב שאין יותר ראוי ממנו לחזור לכאן לקאמבק מהסרטים.
עתידות - "מאושר לחתום בהפועל תל אביב, המועדון בו גדלתי ובו אבי שיחק. מתרגש לשחק בבלומפילד המחודש מול הקהל הטוב בארץ. יאללה הפועל!".
נשמע שבוזגלו ביקש כפול וחוגג זרק אותו מכל המדרגות
כל קבוצה שהיה בה, ברגע שהיא נתנה לו את הבמה והוא הצליח לעלות דרכה על הסוס - מיד גמל לה בדרישות מופרזות.
ואפשר לחשוב איזה סוס היה לו העונה, צמד במשחק ראווה מול שחקני ספסל באתלטיקו שהיו בשלוותא כל הלילה. ממש הישג כביר.
שילך לחפש את הפראייר התורן.
ואפשר לחשוב איזה סוס היה לו העונה, צמד במשחק ראווה מול שחקני ספסל באתלטיקו שהיו בשלוותא כל הלילה. ממש הישג כביר.
שילך לחפש את הפראייר התורן.
- ForeverRed
אם אני מבין נכון את הגישה של האיש ההזוי הזה, אז הוא מעדיף להרוויח 250 בקבוצה בינונית ולא 250 בקבוצה גדולה.
בתפיסה שלו שכר מגיע יחד עם מעמד ולא יכול להיות שהבן שלו ירוויח כמו עוד שחקן בקבוצה.
ראש לשועלים קלאסי.
מעניין איזה קלף הוא שומר, אם בכלל.
הוא שרוף כמעט בכל מועדון שמסוגל לשלם כסף.
בתפיסה שלו שכר מגיע יחד עם מעמד ולא יכול להיות שהבן שלו ירוויח כמו עוד שחקן בקבוצה.
ראש לשועלים קלאסי.
שיעבור כבר לסין ולא נצטרך לשמוע עליו יותר.ForeverRed כתב:אם אני מבין נכון את הגישה של האיש ההזוי הזה, אז הוא מעדיף להרוויח 250 בקבוצה בינונית ולא 250 בקבוצה גדולה.
ראש לשועלים קלאסי.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חחח... מאז הקופי פסט האחרון שעשיתי לא הופתעתי ככה!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
האמת שהכי תפורה עליו זו בני יהודה של יוסי אבוקסיס. לילה במיטה עם דן מורי במחנה אימונים יישר אותו טוב טוב
לא ברור לי למה אלונה לא מודיעה בצורה חד משמעית שלא קיים תרחיש עלי אדמות שהוא חוזר להפועל באר שבע. אם היא תתפתה לקרקס הזה שוב, אני אתאכזב מאד.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.