חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
יעשה טלפון לסבע, סבע יספר לו על העיר, ובזה זה ייגמר
50 אחוז מהרווחיםbs war כתב:כמה יילך לג'קי ?
סלטיק, אנדרלכט ולודוגורץ
בדיוק הקבוצות של דודו
בדיוק הקבוצות של דודו
לדעתי פה תבחן המוטיבציה של אלונה. שחקן שלא מוותרים עליו אחרי עונה כזו
אבל אם השחקן נחוש לעזוב לאירופה, וגם שדרוג שכר של 300k יורו בעונה לא יגרום לו לרצות להישאר בארץ?eitam כתב:לדעתי פה תבחן המוטיבציה של אלונה. שחקן שלא מוותרים עליו אחרי עונה כזו
לפעמים אין ברירה
- ForeverRed
אני בספק אם אפילו ינסו.שמעון א כתב: אבל אם השחקן נחוש לעזוב לאירופה, וגם שדרוג שכר של 300k יורו בעונה לא יגרום לו לרצות להישאר בארץ?
לפעמים אין ברירה
שמע, אם באמת תגיע הצעה של 3+ מיליון יורו...ForeverRed כתב: אני בספק אם אפילו ינסו.
אם אני אלונה, אני לא יודע אם הייתי מצליח לעמוד בפיתוי
3 מיליון יורו שווה למכור. הוא בן 27, המנייה בשיאה.
אין בעיה למכור אותו ב3 מיליון ואת וואקמה במיליון ואת סבע בלא זוכר כמה , השאלה מה עושים הלאה ואיך מנצלים את הכסף להתחזק.
אם הכסף הוא רק לצמצם עלויות קודמות ( לפני שקופצים עליי כן זו זכותה של אלונה אני יודע) אז זה מראה על כיוום מדאיג
אם הכסף הוא רק לצמצם עלויות קודמות ( לפני שקופצים עליי כן זו זכותה של אלונה אני יודע) אז זה מראה על כיוום מדאיג
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הסיכוי שיציעו עליו סכום כמו 3 מיליון יורו הוא אפסי, ופחות מזה עבור אלונה זה למכור בהפסד וקשה לי להאמין שיקרה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שירים טלפון, אני אספר לו קצת על רזגראד.maxkid22 כתב:יעשה טלפון לסבע, סבע יספר לו על העיר, ובזה זה ייגמר
+1שיש כתב:אין בעיה למכור אותו ב3 מיליון ואת וואקמה במיליון ואת סבע בלא זוכר כמה , השאלה מה עושים הלאה ואיך מנצלים את הכסף להתחזק.
למה כמה שילמנו עליו?Sir Alex Ferguson כתב:הסיכוי שיציעו עליו סכום כמו 3 מיליון יורו הוא אפסי, ופחות מזה עבור אלונה זה למכור בהפסד וקשה לי להאמין שיקרה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
5.5 מיליון שקל (במקומות שדיברו ביורו כתבו 1.2 מיליון יורו) עבור 50%.delta7 כתב: למה כמה שילמנו עליו?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!