ג'קי עבריין אבל לא עיוורCrazyRed7 כתב:זריהן תמורת דן מתאים לי
דן ביטון
- yanivnew91
Re: דן ביטון
ידעתי שתשאל.Sir Alex Ferguson כתב: החלטה הזויה? אמרת שיש עשרות שחקנים טובים ממנו ושאני מקפיץ תנושא שלו רק בגלל שהוא שחקן בית, אז מה השתנה שפתאום ההחלטה לוותר על שחקן שיש רבים שטובים ממנו היא הזויה?
תמיד טענתי שההחלטה לוותר עליו הייתה הזויה.
הטענה שלי מולך הייתה (ואני עדיין חושב כך) שאחרי שכבר ויתרנו עליו, הוא לא שווה את הסכום הגבוה שיבקשו עליו, ושאם לא מדובר על שחקן בית אני בספק אם אנחנו בכלל מעלים רכישה שלו כאופציה.
ראש בראש עם זריהן אני עושה בלי לחשוב בכלל, אבל אני לא מאמין שיש אופציה כזאת.
זה תמיד היה ככה..Sir Alex Ferguson כתב: רק אצלנו שחקני הבית צריכים להוכיח יותר מאחרים ויש אנטי לא מובן כלפיהם.
אוהבים את התל אביבים שהואילו בטובם לרדת דרומה
לכאורה מתבקש אבל בפועל רק יעמיס על האמצע. הייתי מביא אותו במקום שחקן אמצע ולא שחקן כנף, לדוגמא ממןCrazyRed7 כתב:זריהן תמורת דן מתאים לי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שלישי בליגה במסירות מפתח אחרי דור מיכה ומאור מליקסון...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בספורט 5 רשום שכן,אני מאמין שאלונה השאירה משהו כמו שגקי עושה לה,מה נגמר להם הכסף לשלם לברזילים?, עוד שנה מגיע לפה בחינםniv1 כתב:אנחנו מקבלים משהו במידה ונמכר?
- ForeverRed
מיליון ש"ח ראשונים הולכים לאשדוד.
היתר מתחלק באופן שווה בין הקבוצות.
יענו אם הסכומים נכונים, פלוס מינוס מיליון וחצי ש"ח הולכים אלינוForeverRed כתב:מיליון ש"ח ראשונים הולכים לאשדוד.
- Sir Alex Ferguson
כניראה גם בבולגריה יש העדפה מתקנת לילדי סורוקה -bs war כתב:
מדהים כמה התאמצת למצוא סיבות להקפיץ את הנושא הזה.
אם הוא לא נולד בסורוקה, אתה לא חושב אפילו להעלות את השם שלו.
נייחים יש לו ללא ספק, אחלה בעיטה. מחצית שנייה נפל לו כדור על הרגל בתוך הרחבה ממהלך מאוד מקרי ומזווית קשה בעט על הגוף של הרוש. אני אמור להתלהב מזה?
"היה צריך לסיים עם צמד", איזה גניבת דעת.
אין אף שחקן באשדוד שאני מביא אלינו, קבוצה מזעזעת.
מסכים שאולי הוא לא נופל מזריהן, ומסכים שהעסקה ההיא הייתה הזויה, ויודע מה, במסגרת טרייד על איזה שחקן זניח בסגל שלנו אני אולי כן מביא אותו.
כסף אני לא שם עליו וגם אתה לא היית שם לולא היה באר שבעי. אבל הוא נולד בסורוקה אז בוא נעוף על כל פעולה סופר בסיסית שלו

- ForeverRed
שמע אתה מתיש.Sir Alex Ferguson כתב:
כניראה גם בבולגריה יש העדפה מתקנת לילדי סורוקה -
די עם ההקפצות הילדותיות האלה.
אתה חושב שהוא שווה מיליון יורו?
בכדורגל של היום לא צריך לעשות יותר מדי.
מספיק סוכן טוב.
והסוכן שלו אחד הטובים בלחרטט את האירופאים.
לא אומר שדן ביטון הוא לא שחקן טוב אבל מפה ועד לצאת לאירופה זה עוד רחוק ביותר, שיהיה שחקן בולט בליגת העל קודם ואח"כ נדבר.
לא אומר שדן ביטון הוא לא שחקן טוב אבל מפה ועד לצאת לאירופה זה עוד רחוק ביותר, שיהיה שחקן בולט בליגת העל קודם ואח"כ נדבר.
רק מזכיר לכל המתלהבים למינהם את רשימת השחקנים שדודו הטיס לאירופה, מבלי שקרעו זוג נעליים והם כדלקמן:
מתן אוחיון
דור מלול
רועי דיין
גל שיש
מרואן קהבא
דודו ביטון
סנטיהו סלליך
אלי אלבז
בן רייכרט
וכו וכו וכו...
מתן אוחיון
דור מלול
רועי דיין
גל שיש
מרואן קהבא
דודו ביטון
סנטיהו סלליך
אלי אלבז
בן רייכרט
וכו וכו וכו...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
לא עקבתי אחרי השמות למעלה בתקופות שיצאו לאירופה, כן ראיתי את דן המון השנה והוא שווה סגל בכל קבוצה בליגה כולל אותנו ומכבי תל אביב.
לזכותו של דן צריך להגיד שבכל עונה שעוברת הוא רק מתקדם ומתקדם, השיא עוד לפניו לדעתי, מאז בוזגלו לא היה שחקן ישראלי עם סט יכולות כמו של דן במצבים נייחים, גם במסירות מפתח הוא שלישי בליגה אחרי מיכה ומליקסון, וזה עוד בקבוצה מוגבלת כמו אשדוד.
לא יודע מה יהיה בבולגריה, כן יודע שבקבוצה כמו שלנו, שצמאה לשחקן בית, שצמאה לשחקן רעב, שצמאה לשחקן שיחבר את הקהל לקבוצה בניגוד להרבה מאוד שחקני אגו ששיחקו השנה, היה צריך לעשות מאמץ להביא אותו כבר בינואר וחבל שלא עשינו את זה.
לזכותו של דן צריך להגיד שבכל עונה שעוברת הוא רק מתקדם ומתקדם, השיא עוד לפניו לדעתי, מאז בוזגלו לא היה שחקן ישראלי עם סט יכולות כמו של דן במצבים נייחים, גם במסירות מפתח הוא שלישי בליגה אחרי מיכה ומליקסון, וזה עוד בקבוצה מוגבלת כמו אשדוד.
לא יודע מה יהיה בבולגריה, כן יודע שבקבוצה כמו שלנו, שצמאה לשחקן בית, שצמאה לשחקן רעב, שצמאה לשחקן שיחבר את הקהל לקבוצה בניגוד להרבה מאוד שחקני אגו ששיחקו השנה, היה צריך לעשות מאמץ להביא אותו כבר בינואר וחבל שלא עשינו את זה.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 19 מאי 2019, 12:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
מסירות מפתח זה כולל קרנות ומצבים נייחים.