8red כתב:בשידור הישיר של המשחק נגד בית"ר המצלמה עברה לא אחת על הקהל שלנו - שרבים ממנו דווקא חשבו שלא יאה להם לבוא באדום (כדי שחס וחלילה לא יחשבו שהם "מתלהבים מידי") ולא מעט מאלו שלא באו באדום באו דווקא בחולצה בגוון צהוב - שזה היה ממש חורה לי ואני בטוח שלכל אוהד שלא יכל להגיע וראה את השידור.
אני אגב, מתלבט אם להפתיע עם חולצה ודגל של יובנטוס...

ניר, מיותר לגמרי להביא משהו של יובנטוס. באמת. מה אתה אוהד הפועל תל אביב? אלו שמחכים בבן גוריון לקבוצות שמשחקות נגד מכבי עם פרחים.
במשחק נגד בית"ר באזור שבו "ישבתי" בשער 2 היתה קבוצה שהתעקשה להתמקד בלקלל את ירושלים במקום לעודד את ב"ש. צעקו שוב ושוב "ירושליים" וחיכו ששער 5 יענה "על ה@%^&*". קמו כמה וניסו "להסביר" להם שעדיף שיעודדו מאשר לצעוק כמו מפגרים "ירושליים, ירושליים". באיזשהו שלב אוהדי בית"ר שמעו וכל פעם ענו, במקום שער 5 שהיה עסוק בעידוד (חוץ מפעם אחת שזה תפס)
כל כך מיותר לקלל, כל כך מיותר לבוא ב-אנטי היריבה. תבוא עם חולצה ודגל של באר שבע, הרבה יותר טוב מדגל של יובנטוס.
באופן אישי אני מאחלת להם בהצלחה דווקא, מה יש? קצת פירגון לקבוצה ישראלית שמשחקת באירופה.
באמת לא ברור מה כל כך קשה לבוא באדום. שלא יכניסו לשער 5 מישהו בחולצה לא אדומה, שלא יבזבזו מקום של אוהדים שבאים לעודד, ולא כל האלה שרוצים להיות חלק מהחוויה ולראות מקרוב את "המשוגעים" בלייב.