אוהד מכבי מאיים בתביעה בעקבות הרימון
אוהד מכבי מאיים בתביעה בעקבות הרימון
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 16088.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הם התחילו עם השטויות, יש לי סרטון של אןהד מכבי מאיים ברצח המוני, רואים אותו אומר: "אתם מתים, אתם מתים" לכיוון היציע המזרחי, אני הולך להגיש תלונה במשטרה היום.
הם התחילו עם השטויות, יש לי סרטון של אןהד מכבי מאיים ברצח המוני, רואים אותו אומר: "אתם מתים, אתם מתים" לכיוון היציע המזרחי, אני הולך להגיש תלונה במשטרה היום.
Re: אוהד מכבי מאיים בתביעה בעקבות הרימון
חחחחחחחח
פאתטים.
פאתטים.
הכי הצחיק אותי שהוא דורש פיצוי בסך 1,000 שקל על נסיעות. פששש, בא משוויץ ישר לטרנר.
שיתבע... בהצלחה לו עם חברת הביטוח. אני עד היום בתהליכי תביעה על אבן שקיבלתי בראש במשחק נגד ביתר בוסרמיל
הם כאלו גינגים, למות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מאיפה הוא הגיע ב 1000 שקל ?או שיש לו טנק שאוכל 4ל1 חחחחחחחחחחחחחחחחח
- yanivnew91
מבייש את השם משפחה
הוא חישב 2 פסק זמן לבן+ אספרסו קצר+ LM ארוך ועוד קבב ברהטhb7 כתב:מאיפה הוא הגיע ב 1000 שקל ?או שיש לו טנק שאוכל 4ל1 חחחחחחחחחחחחחחחחח
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הזורק נתפס? איך בכלל אפשר להוכיח שזה לא הם שזרקו את הרימון?
הוא היה אדום...bs war כתב:הזורק נתפס? איך בכלל אפשר להוכיח שזה לא הם שזרקו את הרימון?
הוא היה אדום... מה גם שהוא תובע את המועדון על רשלנות בבידוק שגרמה לו לעוגמת נפשbs war כתב:הזורק נתפס? איך בכלל אפשר להוכיח שזה לא הם שזרקו את הרימון?
אז מה אם הוא היה אדום? שואל באמת משפטית, למי שיודע, כל עוד הרימון נזרק אצלם ביציע והזורק לא נתפס, יש משמעות בכלל לצבע?dor69 כתב: הוא היה אדום... מה גם שהוא תובע את המועדון על רשלנות בבידוק שגרמה לו לעוגמת נפש
ואם הפנאטיקס היו מדליקים אבוקה אפורה, גם היה לו קייס לתבוע את המועדון?
משפטית זה לא משנה גם אם זה אוהד טוטנהאם. לקבוצה יש אחריות שילוחית וכל מה שקורה בתחום השטח התפעולי של האיצטדיון על אחריותהbs war כתב:
אז מה אם הוא היה אדום? שואל באמת משפטית, למי שיודע, כל עוד הרימון נזרק אצלם ביציע והזורק לא נתפס, יש משמעות בכלל לצבע?
ואם הפנאטיקס היו מדליקים אבוקה אפורה, גם היה לו קייס לתבוע את המועדון?
מן הסתם, יש גם חברת ביטוח ככה שזה יתגלגל הלאה לשם וייתקע כמה שנים טובות.. מניסיון אישי
נערך לאחרונה על ידי dor69 ב 26 מאי 2019, 19:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אני בכלל חושב שזה היה רימון של אוהדי חדרה מלפני שבוע שלא התפוצץ..
השלט של הדרומי בכלל דיבר על שחרור של שחקן ניגרי Take 2
אין לי ספק שמדובר באוהד שלנו אם לרגע היה ספק בכךclark kent כתב:אני בכלל חושב שזה היה רימון של אוהדי חדרה מלפני שבוע שלא התפוצץ..

פשוט שואל איך אפשר להוכיח את זה כל עוד הוא לא נתפס