הנאפחה של קאלה
הנאפחה של קאלה
"עד עכשיו ספגתי 11 גולים אבל עצרתי 35 גולים" אמר בראיון לחדשות הספורט. על מה הוא מדבר?? פוזה זה מה שנשאר כשאין יכולת
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
Re: הנאפחה של קאלה
מה הוא לא צודק?! הראיון היה בצחוק ובחיוך..
מה בצחוק? כל הכתבה הוא רמז איזה הגנה גרועה יש לו ושהוא בעצם שוער ענק ומנע עד עכשיו תבוסות גדולות יותר
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
אין ספק שאני, וכניראה גם אתה, לא היינו אומרים את מה שאמר, אבל אין מה לעשות הבחור צודק...
מאז שאדון קאלה הגיע הוא דואג רק לקאלה.
היכולת שלו ירודה מתחילת העונה והבלוף שלו יתגלה לכולם אם הזמן בנתיים הוא רוכב על גב התקשורת שזוכרת לו ימים יפים במכבי ת"א.
חוץ מזה כל הראיון סבב סביב קאלה מילה לא נשמע על ב"ש, כרגיל ערץ הספורט....
היכולת שלו ירודה מתחילת העונה והבלוף שלו יתגלה לכולם אם הזמן בנתיים הוא רוכב על גב התקשורת שזוכרת לו ימים יפים במכבי ת"א.
גוני שחכתי שאת הגביע הוא לא הביא לביתר אחרי כמה עצירות פנדלים !
קאלה שוער טוב והוא חיי את המשחק אין מה לעשות עם זה
מה שבטוח הוא עדיף על מי שהיה לנו בשער בשנים האחרונות שכל כדור גבוה ההיתי חוטף התקף לב
זה שי !
קאלה שוער טוב והוא חיי את המשחק אין מה לעשות עם זה
מה שבטוח הוא עדיף על מי שהיה לנו בשער בשנים האחרונות שכל כדור גבוה ההיתי חוטף התקף לב
זה שי !

מאז מכבי פ"ת בגביע הטוטוdanielys כתב:עכשיו בכדורי הגובה אתה לא חוטף התקף לב ?
בשבילי כל קרן זו בעיטה חופשית מ-16 מטר..
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
לפי דעתי הוא צודק ההגנה בתחילת העונה ועכשיו נראת גרועה.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
תשלחו לקאלה זר פרחים על כך שספגנו רק 11 שערים ולא 21.
אם קאלה זה בלוף אז אני באמת לא יודע מה זה שוער טוב.
אם קאלה זה בלוף אז אני באמת לא יודע מה זה שוער טוב.
א. העבודה שניצחנו את בית"ר היא לא מעט בזכות קאלה, כשכל הקבוצה קרסה במחצית השנייה, הוא עמד לבד במערכה והיה יכול בכייף לחטוף 5 גולים.
ב. קאלה שוער טוב שפתח את העונה בצורה גרועה, לאט לאט הוא מתייצב, יש יאמרו ששוער כמו קאלה צריך לתת 12 נקודות בעונה לפחות, 3 נקודות הוא כבר נתן נגד בית"ר.
ב. קאלה שוער טוב שפתח את העונה בצורה גרועה, לאט לאט הוא מתייצב, יש יאמרו ששוער כמו קאלה צריך לתת 12 נקודות בעונה לפחות, 3 נקודות הוא כבר נתן נגד בית"ר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
שי יספר שוחט תפסיק כבר עם זה זה שיש לנו הגנה גרוע זה כן .. על קאלה שישב בשקט עם איך זה שהוא עומד בשער זה לא שוער ביכלל .. ואתה מזכיר שהביא לביתר ג ביע אז מה גם ביגללו הפיל אותם פעמיים בליגת האלופות זה שוער לא אמין מממשוווגעעע .. הוא בא לפה לקחת את הכסף ולא יותר ולא איכפת לא ממש מאיתנו על הזין שלנו במחיר שלנו יכלנו להביא שוער צעיר וטוב ממנו חאלס כבר עם כל השוערים הבני 40 שלנו
מעטים אלה שיכולים להגיד שהוא לא צודק אבל הייתי מצפה ממנו לא להגיד את אותם דברים מפני שזה לא הפועל קאלה אלא הפועל ב"ש.
הוא היה צריך להגיד שהקבוצה חדשה ועדיין צריך חיבור וכל המשפטים הקבועים אבל זה קאלה וככה צריך לקבל אותו.
אני חושב שצריך לקחת את כל נושא הכתבה בערבון מוגבל מאוד, שכן אני בטוח שהוא אמר עוד הרבה דברים אבל לא את הכל שידרו.
הוא היה צריך להגיד שהקבוצה חדשה ועדיין צריך חיבור וכל המשפטים הקבועים אבל זה קאלה וככה צריך לקבל אותו.
אני חושב שצריך לקחת את כל נושא הכתבה בערבון מוגבל מאוד, שכן אני בטוח שהוא אמר עוד הרבה דברים אבל לא את הכל שידרו.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
מביאים לך את השוער ה3 הכי טוב בליגה ואתה מתלומן?!?! די! לא יכלנו להביא שוער יותר טוב ממנו! ואם הוא לא היה בשער המשחק מול ביתר היה נגמר מינימום 6-3!! חלאס! גם נגד פ"ת אם לא הוא היה 5 ברשת!!ג'וני כתב:מאז שאדון קאלה הגיע הוא דואג רק לקאלה.
וכל הכתבה על קאלה כי החליטו לעשות כתבה על קאלה

די לחפש דברים רעים!
מביאים לך את השוער ה3 הכי טוב בליגה ואתה מתלומן?!?! די! לא יכלנו להביא שוער יותר טוב ממנו! ואם הוא לא היה בשער המשחק מול ביתר היה נגמר מינימום 6-3!! חלאס! גם נגד פ"ת אם לא הוא היה 5 ברשת!!niv1 כתב:
וכל הכתבה על קאלה כי החליטו לעשות כתבה על קאלה

די לחפש דברים רעים![/quot
מי מספר 2? בהנחה שהתכוונת שאניימה מספר 1..