מי שחושב שאני טועה- שיקום!
מי שחושב שאני טועה- שיקום!
בשבועות האחרונים יש לי ויכוחים עם חלק מהמשתמשים הנהדרים כאן באתר.
כבר זמן מה שאני טוען שאיל שן הוא חוליה חלשה, שהוא לא עושה את העבודה המוטלת עליו שהוא לא נותן את מה שמצפים ממנו. טענות הנגד אמרו כי הוא עושה את העבודה שהוא צריך, שורף שטחים ועושה את המוטל עליו.
קדוסי כבש היום שער נהדר, באמת אחלה, אבל החמיץ שלושה מצבי כיבוש של מאה אחוז, לא פחות ולא יותר, חלוץ לפי הבנתי אמור לכבוש גולים, ולא לשרוף שטחים לעשות בלאגן ולפנות מקום. טענות הנגד אמרו כי עצם נכוחתו על קדוסי על המגרש עושה את העבודה עבור הקבוצה והוא מוסיף רבות.
אז חבר'ה, אם גם אחרי היום תטענו את אותן טענות מביכות נגדי, אני בהחלט כבר לא יודע מה להגיד לכם.
כבר זמן מה שאני טוען שאיל שן הוא חוליה חלשה, שהוא לא עושה את העבודה המוטלת עליו שהוא לא נותן את מה שמצפים ממנו. טענות הנגד אמרו כי הוא עושה את העבודה שהוא צריך, שורף שטחים ועושה את המוטל עליו.
קדוסי כבש היום שער נהדר, באמת אחלה, אבל החמיץ שלושה מצבי כיבוש של מאה אחוז, לא פחות ולא יותר, חלוץ לפי הבנתי אמור לכבוש גולים, ולא לשרוף שטחים לעשות בלאגן ולפנות מקום. טענות הנגד אמרו כי עצם נכוחתו על קדוסי על המגרש עושה את העבודה עבור הקבוצה והוא מוסיף רבות.
אז חבר'ה, אם גם אחרי היום תטענו את אותן טענות מביכות נגדי, אני בהחלט כבר לא יודע מה להגיד לכם.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: מי שחושב שאני טועה- שיקום!
עוד טעות של עזורי בנוסף לעוד הרבה טעויות ומביאות אותנו למצב לא טוב בכלל.
ניב, שבוע טוב.
אייל שן היה גרוע היום, אבל אייל שן הורס התקפות יריב והרבה! היום ספציפית הוא היה חלש כי גם כשהוא חטף כדור הוא איבד אותו מיד אח"כ.
קדוסי? שחקן גדול! זז הרבה, מפנה שטחים, יודע להחזיק כדור בטכניקה מצויינת ובכלל כבש גם שער יפה מאוד.
אם הוא היה יחד עם כל שאר הדברים גם כובש 100% מצבים הוא לא היה פה, סה"כ כשהוא יהיה בכושר יותר טוב הוא גם יכבוש יותר.
אייל שן היה גרוע היום, אבל אייל שן הורס התקפות יריב והרבה! היום ספציפית הוא היה חלש כי גם כשהוא חטף כדור הוא איבד אותו מיד אח"כ.
קדוסי? שחקן גדול! זז הרבה, מפנה שטחים, יודע להחזיק כדור בטכניקה מצויינת ובכלל כבש גם שער יפה מאוד.
אם הוא היה יחד עם כל שאר הדברים גם כובש 100% מצבים הוא לא היה פה, סה"כ כשהוא יהיה בכושר יותר טוב הוא גם יכבוש יותר.
רק אהבה תנצח...
- red ultras
לגביי אייל שן אני דיי מסכים איתך, הוא עושה המון פאולים מיותרים ובמזל סיימנו את המשחק עם 11 שחקנים.
אוהד קדוסי נתן משחק מעולה, עבודה טובה שער מצויין לקינוח, ההחמצות שלו זה לא החמצות של גולים בטוחים
מצבים קשים, בכדור שהלך לקורה כיסו אותו שם מצויין והבעיטה יצאה חלשה מאוד, ובמחצית הראשונה הוא בעט כדור חזק לאמצע השער ודיוידויץ היה שם, אני חושב שעזורי צריך לשחק עם אסולין לצד קדוסי ולא באגף כי הוא מנטרל אותו ככה!
אייל שן חלש אבל עם כל הכבוד הוא לא הביעה האמיתית של ב"ש, הבעיה היא הרבעייה האחורית,
אביתר אילוז מסננת!!! רפאלוב עשה לו בית ספר לכדורגל ומזל שהוא הוחלף במחצית,
שמעון הרוש כרגיל, לא מגן..
ופרגל ומורייה? עושים רושם של בלמים טובים אבל הם כ"כ רכים, שחקני חיפה כמו גם שחקני בית"ר הסתובבו עליהם בכזו קלילות...
ראיתי פתחו פה נושא על כך שקאלה עושה פוזות, אבל יש לנו שוער מעולה בשער! אם לא קאלה היינו מקבלים העונה כבר איזה 30 גולים
הוא לוקח הצלות אירועיות!!
חבל עזורי לא מאמן.. הבלוף הזה יתגלה מתיישהו גם לאלונה אני רק מקווה שזה לא יהיה מאוחר מדיי
אוהד קדוסי נתן משחק מעולה, עבודה טובה שער מצויין לקינוח, ההחמצות שלו זה לא החמצות של גולים בטוחים
מצבים קשים, בכדור שהלך לקורה כיסו אותו שם מצויין והבעיטה יצאה חלשה מאוד, ובמחצית הראשונה הוא בעט כדור חזק לאמצע השער ודיוידויץ היה שם, אני חושב שעזורי צריך לשחק עם אסולין לצד קדוסי ולא באגף כי הוא מנטרל אותו ככה!
אייל שן חלש אבל עם כל הכבוד הוא לא הביעה האמיתית של ב"ש, הבעיה היא הרבעייה האחורית,
אביתר אילוז מסננת!!! רפאלוב עשה לו בית ספר לכדורגל ומזל שהוא הוחלף במחצית,
שמעון הרוש כרגיל, לא מגן..
ופרגל ומורייה? עושים רושם של בלמים טובים אבל הם כ"כ רכים, שחקני חיפה כמו גם שחקני בית"ר הסתובבו עליהם בכזו קלילות...
ראיתי פתחו פה נושא על כך שקאלה עושה פוזות, אבל יש לנו שוער מעולה בשער! אם לא קאלה היינו מקבלים העונה כבר איזה 30 גולים
הוא לוקח הצלות אירועיות!!
חבל עזורי לא מאמן.. הבלוף הזה יתגלה מתיישהו גם לאלונה אני רק מקווה שזה לא יהיה מאוחר מדיי
זה לא ממש משנה עם כמה חלוצים נעלה .
א. הם מחטיאי מצבים של גולים בטוחים
ב. הם עומדים כמו ניצבים באיזה שהוא סרט , לא מפעילים לחץ על הגנות כלל.
א. הם מחטיאי מצבים של גולים בטוחים
ב. הם עומדים כמו ניצבים באיזה שהוא סרט , לא מפעילים לחץ על הגנות כלל.

אייל שן החוליה החלשה כבר מתחילת העונה. הוא הצליח לטשטש הרבה אוהדים ע"י לחימה
בלתי פוסקת וכמה גליצ'ים אבל הוא חלש מאוד ולא מתאים להרכב.
בלתי פוסקת וכמה גליצ'ים אבל הוא חלש מאוד ולא מתאים להרכב.
ניצן יקירי,nitsande כתב:ניב, שבוע טוב.
הורס התקפות יריב???? אני לא יודע מה רואים שם משער חמש, הוא בפירוש בונה התקפות יריב!!!!!!! המון איבודי כדור שהובילו למצצבים של גולים בטוחים מול קאלה!
קדוסי חלוץ גדול? בהשוואה למי? לפדידה? קדוסי מ5 מצבים עשה גול אחד. דאבלשווילי (חלוץ ליגה בינוני לא יותר) עשה מ2 מצבים 2 גולים.
שאתה מחטיא אתה מקבל אין מה לעשות ב"ש לא שמה שהיתה צריכה לשיים וחיפה שמה משתי קרנות ועוד חור באגף של אילוז
אין מה לעשות זה הכדורגל
בכל זאת ההיתי מצפה מעזורי קצת יותר להיות מעורב במשחק !
שיעשה חילופים בזמן הקבוצה לא עלתה למחצית השנייה !
איפה הכיסוי בקרנות איפה השחקן על הקו בקרן בגול השני של חיפה מוזר באמת שמוזר משחק ההגנה שלנו מאוד מאוד רך !
חלק התקפי מצויין יש לנו וחבל עליו !
זה שי !
אין מה לעשות זה הכדורגל
בכל זאת ההיתי מצפה מעזורי קצת יותר להיות מעורב במשחק !
שיעשה חילופים בזמן הקבוצה לא עלתה למחצית השנייה !
איפה הכיסוי בקרנות איפה השחקן על הקו בקרן בגול השני של חיפה מוזר באמת שמוזר משחק ההגנה שלנו מאוד מאוד רך !
חלק התקפי מצויין יש לנו וחבל עליו !
זה שי !

שים לב להמשך המשפט, היום (!) הוא איבד 90% מהכדורים שהוא חטף אבל הוא קודם חטף אותם.ניב כתב:
ניצן יקירי,
הורס התקפות יריב???? אני לא יודע מה רואים שם משער חמש, הוא בפירוש בונה התקפות יריב!!!!!!! המון איבודי כדור שהובילו למצצבים של גולים בטוחים מול קאלה!
קדוסי חלוץ גדול? בהשוואה למי? לפדידה? קדוסי מ5 מצבים עשה גול אחד. דאבלשווילי (חלוץ ליגה בינוני לא יותר) עשה מ2 מצבים 2 גולים.
בקשר לקדוסי, אי אפשר להגיד שהוא החמיץ 5 פעמים... פעמיים הוא היה במצב של גול (ומתוכם הוא כבש אחד) ועוד פעמיים במצבים קשים מאוד שהיה קשה לשחרר בעיטה...
בסה"כ כשקדוסי יהיה בכושר טוב (להזכירך זאת רק פעם שנייה שהוא פותח ופעם ראשונה שהוא משחק 90 דקות העונה) הוא יכבוש הרבה.
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מתחילת השנה יוסי אופיר, ארז מסיקה ואייל שן לא קיימים בכלל. גם אם מחברים את הדקות שלהם ביחד לא מגיעים לבישול אחד או למהלכים חכמים מבחינה התקפית.
גם מבחינה הגנתית הם לא מתעלים והם בינונים ומטה.
בשביל שחקן שיתאקל וירוץ יש את דנדי. שלדעתי מבחינה הגנתית עולה על כל השלושה.
אם היה לנו מאמן בקבוצה, הוא היה משחק עם אחד גרזן כמו דנדי באמצע, לידו מישהו יצרתי כמו רביבו ובאגפים מליקסון בצד אחד ואלקיים/נאסר בצד השני.
אבל אין לנו. יש לנו פוליטקאי שנותן דקות רק לשחקנים שהוא הביא ולכן אנחנו נמשיך לראות את מסיקה, יוסי אופיר ואייל שן פותחים בהרכב משחק אחרי משחק.
אם היה לנו מאמן בקבוצה, הוא היה משחק עם אחד גרזן כמו דנדי באמצע, לידו מישהו יצרתי כמו רביבו ובאגפים מליקסון בצד אחד ואלקיים/נאסר בצד השני.
אבל אין לנו. יש לנו פוליטקאי שנותן דקות רק לשחקנים שהוא הביא ולכן אנחנו נמשיך לראות את מסיקה, יוסי אופיר ואייל שן פותחים בהרכב משחק אחרי משחק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מדוייק משה.משה אוחיון כתב:מתחילת השנה יוסי אופיר, ארז מסיקה ואייל שן לא קיימים בכלל. גם אם מחברים את הדקות שלהם ביחד לא מגיעים לבישול אחד או למהלכים חכמים מבחינה התקפית.
פולטיקאי גונב דעת.
הוא הביא את מסיקה שן ואופיר לא רק שהביא אותם, נלחם עליהם . אז שהוא יושיב אותם על הפסל? חס וחלילה!
הקישור האחורי שלנו הוא גם אחד הגורמים להגנה המביישת שלנו. הטיילת שיש במרכז המגרש עד לרחבה שלנו פשוט בלתי נסבלת.
בינואר הייתי שמח לראות פה שוב את קלדיירה.
בינואר הייתי שמח לראות פה שוב את קלדיירה.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
קדוסי הוא איש המשחק בהפועל באר שבע.
אייל שן חלש ביותר.
אייל שן חלש ביותר.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
צודק ב100% פעם ראשונה אני רואה באתר מישהו שמבין בכדורגל ולא חושב שקדוסי שחקן גדול שקחן חלש כמו כל הקבוצה ושלא דבר על ההגנה אלק זרים זאת בדיחהההה .. בקיצור עזורי לא פגעתה בכלום לך הבית ודי עם הסבלנות תקציב של 25% מיליון סבלנות כל דבר סבלנות חביבי אמרנו סבלנו מי לפני שלוש שנים ובמזל שאבי לוזון עילה אותנו ליגה בבאר שבע אין סבלנות יש תוצאות טעיתה לך הביתה יזבלניב כתב:
ניצן יקירי,