החוליה החלשה-גיא עזורי!!!
החוליה החלשה-גיא עזורי!!!
חילופים מאוחרים לא הגיוניים.דגל לבן בדקה 70 לא מובן.
להוציא את קדוסי אסולין ורביבו???מי יכבוש קאלה??
המאמן החיפאי מרענן במחצית והמאמן שלנו לא??אייל שן דקה 60 הפסיק לרוץ ולא מוחלף כי הוא שחקן שעזורי הביא.מגן שמאלי ללא מושג בענף ובספסל משה אסולין לא מובן.חברים מחזור 6 והקבוצה ללא כושר שבפועל מינו מאמן כושר.אז נכון שחיפה גדולה על הליגה ונכון שהיינו שווים יותר במחצית הראשונה אבל לוותר ככה על המשחק לא מקובל .במקום לנסות ולהציל את המשחק בחר הפחדן והניף דגל לבן וניסה לגמור ב3 חתיכות ולא יותר!!!
להוציא את קדוסי אסולין ורביבו???מי יכבוש קאלה??
המאמן החיפאי מרענן במחצית והמאמן שלנו לא??אייל שן דקה 60 הפסיק לרוץ ולא מוחלף כי הוא שחקן שעזורי הביא.מגן שמאלי ללא מושג בענף ובספסל משה אסולין לא מובן.חברים מחזור 6 והקבוצה ללא כושר שבפועל מינו מאמן כושר.אז נכון שחיפה גדולה על הליגה ונכון שהיינו שווים יותר במחצית הראשונה אבל לוותר ככה על המשחק לא מקובל .במקום לנסות ולהציל את המשחק בחר הפחדן והניף דגל לבן וניסה לגמור ב3 חתיכות ולא יותר!!!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: החוליה החלשה-גיא עזורי!!!
מסכים לחלוטיין.
בדיוק באתי לכתוב טופיק עם הכותרת "קבוצה בלי מאמן".
לצערי השנה קיבלנו פוליטקאי על הקווים ולא מאמן כדורגל.
מאמן שתמיד מחפש לדבר בתקשורת, שתמיד מלא בתירוצים אבל לא עושה שום דבר בשטח.
הדבר המרתיח ביותר אצל עזורי היא ההתעלמות המוחלטת מהשחקנים הבולטים בשנה שעברה (אוקוגו, כבדה) והעדפת צי הרכש שהוא הביא.
זה נראה יותר מידי שאצל עזורי אין קבוצת כדורגל אלא רשימה לכנסת. המקומות הראשונים משורינים לשחקני הרכש שהוא הביא (דוד רביבו, אייל שן, יוסי אופיר, ארז מסיקה), כשלפעמים הוא יעדיף להוציא את אילוז/הרוש ולהסיט את מסיקה/שן אחורה מאשר להוציא את אחד משחקני הרכש.
הקבוצה לא נראית מאומנת, אין איזון בקבוצה, ההגנה היא מסננת, ואנחנו מסתמכים יותר מידי על היכולת האישית וההברקות של שחקנים כמו אסולין ורביבו בהתקפה.
גם ניהול המשחק הוא מחפיר. לפני שבועיים מול בית"ר הוא הגיב באיחור וכמעט שילמנו ביוקר עם קאמבק של בית"ר, היום הוא שוב הגיב באיחור ומנע מאיתנו את הצאנס לחזור למגרש.
הבעיה הכי גדולה היא שאני לא רואה את אלונה מודה בטעות ומחליפה את גיא עזורי.
הדבר המרתיח ביותר אצל עזורי היא ההתעלמות המוחלטת מהשחקנים הבולטים בשנה שעברה (אוקוגו, כבדה) והעדפת צי הרכש שהוא הביא.
זה נראה יותר מידי שאצל עזורי אין קבוצת כדורגל אלא רשימה לכנסת. המקומות הראשונים משורינים לשחקני הרכש שהוא הביא (דוד רביבו, אייל שן, יוסי אופיר, ארז מסיקה), כשלפעמים הוא יעדיף להוציא את אילוז/הרוש ולהסיט את מסיקה/שן אחורה מאשר להוציא את אחד משחקני הרכש.
הקבוצה לא נראית מאומנת, אין איזון בקבוצה, ההגנה היא מסננת, ואנחנו מסתמכים יותר מידי על היכולת האישית וההברקות של שחקנים כמו אסולין ורביבו בהתקפה.
גם ניהול המשחק הוא מחפיר. לפני שבועיים מול בית"ר הוא הגיב באיחור וכמעט שילמנו ביוקר עם קאמבק של בית"ר, היום הוא שוב הגיב באיחור ומנע מאיתנו את הצאנס לחזור למגרש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הייתי מוסיף את פדלון שאני לא רואה שהרוש טוב ממנו ב2 דרגות או משהו.משה אוחיון כתב:מסכים לחלוטיין.
.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אבי פעם ראשונה שאני מסכים איתך דוד שלי חחח במילה אחת בדיחה!
מסכים לחלוטין!
גיא עזורי הוא פוליטקאי ולא מאמן, הוא הרים דגל לבן וכבר תכננן מה יהייה התירוצים שלו בסוף המשחק.
אני אומר לך גיא עזורי: בב"ש קראו לכל המאמנים להתפטר ולך זה הכי מגיע, אתה בושה!
גיא עזורי הוא פוליטקאי ולא מאמן, הוא הרים דגל לבן וכבר תכננן מה יהייה התירוצים שלו בסוף המשחק.
אני אומר לך גיא עזורי: בב"ש קראו לכל המאמנים להתפטר ולך זה הכי מגיע, אתה בושה!
טל.
אייל שן הלך בדקה 60 להביא את הריאות מנאפיס.
אייל שן הלך בדקה 60 להביא את הריאות מנאפיס.
משה, לא הטפת שנה שעברה לסובלנות אחרי מקהלת גיא לוי? מה ההבדל? שעכשיו ההרכב של עזורי לא זהה לדעתך האישית?משה אוחיון כתב:מסכים לחלוטיין.
נכון שבניית הסגל היתה יכולה להיות טובה יותר, אבל על מה ולמה להחליף מאמן? הרי המטרה מספר אחת שלנו העונה היא לשדר יציבות ורוגע.
ודי כבר עם טיעוני ה"הרכב פוליטי" הזה. אתה זה שנעול על זה שאוקוגו, שחקן עם רזומה של עונה אחת לא משהו בכלל בליגת העל, הוא יותר טוב משן ואופיר (שאף אחד מהם לא עילוי אגב, אבל דרג ב' לא רע בכלל) עם הרבה יותר הוכחות ברזומה.
חחחח אתה קולט מה קרה פה היום הצגה של יובל המבולבל מאמן גידם ..תאמין לי הביאו לנו מורה לספורט לא מאמן כדורגל ..
יש לי רעיון
אולי בחצית שהשחקנים עולים לחדרי ההלבשה עזורי לא יגיד כלום ופשוט אלכס יחבר את כולם לבלוני חמצן.
הביאו לפה מורה לספורט ולא מאמן כושר!!!
אולי בחצית שהשחקנים עולים לחדרי ההלבשה עזורי לא יגיד כלום ופשוט אלכס יחבר את כולם לבלוני חמצן.
הביאו לפה מורה לספורט ולא מאמן כושר!!!
היום הפסדנו לקבוצה הכי טובה בארץ (כנראה), נכון שעזורי איחר בחילופים, ונכון שעזורי היה צריך להוציא את שן כדי שלא יקבל אדום בטעות ואת הרוש שנראה גמור מפתיחת המחצית השנייה...
אבל שוב אני יגיד, חילופי מאמנים לא יקדמו את הקבוצה כרגע לשום מקום. צריך סבלנות.
חוץ מזה שמעכשיו יש לנו משחקים רק נגד קבוצות מהדרג שלנו ומטה (עד סוף הסיבוב) ובסוף הסיבוב אפשר אולי להתחיל ולבחון את התוצאות...
עד אז סבלנות!
אבל שוב אני יגיד, חילופי מאמנים לא יקדמו את הקבוצה כרגע לשום מקום. צריך סבלנות.
חוץ מזה שמעכשיו יש לנו משחקים רק נגד קבוצות מהדרג שלנו ומטה (עד סוף הסיבוב) ובסוף הסיבוב אפשר אולי להתחיל ולבחון את התוצאות...
עד אז סבלנות!
רק אהבה תנצח...
מה הקשר לזה שאין פה מאמן אז נכון ונכון ונכון.בזמן שאלישע מכניס את בוקולי וגאדיר במצב של יתרון מה אמור לעשות מאמן בפיגור??להוציא את שלושת השחקנים היחידים שמסוגלים להבקיע??סובלנות.סבלנות כמו שבעטה באלגנטיות בגיא לוי ובשכטר היא תגיע גם לחוליה החלשה מיקצועית.אגב נתניה של ראובן עטר ניצחה את זאת שקירקסה אותנו מפתח תקווה אז תבין מה זה מאמן.
עזורי איחר בחילופים ובזה הוא טעה, אחרי ה3-1 כבר המשחק היה גמור ואבוד והיה עדיף לא לחטוף תבוסה בבית.אדומתוק כתב:מה הקשר לזה שאין פה מאמן אז נכון ונכון ונכון.בזמן שאלישע מכניס את בוקולי וגאדיר במצב של יתרון מה אמור לעשות מאמן בפיגור??להוציא את שלושת השחקנים היחידים שמסוגלים להבקיע??סובלנות.סבלנות כמו שבעטה באלגנטיות בגיא לוי ובשכטר היא תגיע גם לחוליה החלשה מיקצועית.אגב נתניה של ראובן עטר ניצחה את זאת שקירקסה אותנו מפתח תקווה אז תבין מה זה מאמן.
אז כן תוציא את רביבו (שממילא היה בינוני) ואת אסולין שלא הגיע למשחק היום וקדוסי יצא בדקה 85 לדעתי לא? אז תעשה טובה...
אלונה בעטה באלגנטיות בגיא לוי? מוכר לך השיר: "תישאר תישאר תישאר"???
מוכר מהתקופה ההיא שבה התחננו שהוא יישאר ובסוף הוא בעט אותנו (לא באלגנטיות) והוא עשה את זה בגלל אנשים כמוך שאין להם סבלנות...
אז העפת את גיא לוי (שהיה עדיף בהרבה על עזורי) ואז בא עזורי עכשיו אתה רוצה להעיף את עזורי? מי אתה חושב שיבוא במקומו?
אף אחד!!!!!!!!!!!!!!!! רק מאמנים דרג ז' יבואו אחריו בגלל שהם יידעו שבב"ש מפטרים מאמנים אחרי הפסד וחצי.
סבלנות!
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כמה הבהרות:
1. גיא לוי לא הלך בגלל הקהל של הפועל באר שבע. גיא לוי הלך בגלל חילוקי דעות בינו לבין אלונה.
הקהל לא היה פקטור בהחלטה של גיא לוי שאם היה רוצה היה ממשיך כאן עוד שנה.
2. בשביל להיות קבוצת אמצע טבלה ומטה לא צריך 16 שחקני רכש.
עדיף קבוצה עם תקציב נמוך יותר ויותר זהות.
אם כבר שופכים כסף, עדיף היה להשאיר את הבסיס של הסגל בשנה שעברה (אוקוגו, כבדה, אופיר, פדלון) ולצרף עוד 7-8 שחקנים איכותים (כמו קאלה, אסולין ורביבו) במקום שחקני הרכש הבינונים שהגיעו לכאן.
3. בניגוד לגיא לוי, שלגביו היו חילוקי דעות כאלה ואחרים אבל ראית שמדובר במאמן, גיא עזורי לא הוכיח עדיין שהוא מאמן כדורגל.
קיבל תקציב נאה והצליח עד עכשיו לעשות בעיקר בלאגן בקבוצה ובסגל.
עכשיו מדברים על עוד 2 שחקני רכש בינואר, לך תבין...
4. אל תהיו תמימים. שם המשחק היום זה כסף.
מבטיח לכם שאם אלונה פותחת את הכיס גם קשטן יכול להגיע לכאן.
אף אחד לא אומר שזה יקרה, אבל אם מאמן כמו פרננדס הגיע לאמן את בית"ר י"ם, אני בטוח שעבור שכר נאה יגיעו לכאן מיטב המאמנים הישראלים.
1. גיא לוי לא הלך בגלל הקהל של הפועל באר שבע. גיא לוי הלך בגלל חילוקי דעות בינו לבין אלונה.
הקהל לא היה פקטור בהחלטה של גיא לוי שאם היה רוצה היה ממשיך כאן עוד שנה.
2. בשביל להיות קבוצת אמצע טבלה ומטה לא צריך 16 שחקני רכש.
עדיף קבוצה עם תקציב נמוך יותר ויותר זהות.
אם כבר שופכים כסף, עדיף היה להשאיר את הבסיס של הסגל בשנה שעברה (אוקוגו, כבדה, אופיר, פדלון) ולצרף עוד 7-8 שחקנים איכותים (כמו קאלה, אסולין ורביבו) במקום שחקני הרכש הבינונים שהגיעו לכאן.
3. בניגוד לגיא לוי, שלגביו היו חילוקי דעות כאלה ואחרים אבל ראית שמדובר במאמן, גיא עזורי לא הוכיח עדיין שהוא מאמן כדורגל.
קיבל תקציב נאה והצליח עד עכשיו לעשות בעיקר בלאגן בקבוצה ובסגל.
4. אל תהיו תמימים. שם המשחק היום זה כסף.
מבטיח לכם שאם אלונה פותחת את הכיס גם קשטן יכול להגיע לכאן.
אף אחד לא אומר שזה יקרה, אבל אם מאמן כמו פרננדס הגיע לאמן את בית"ר י"ם, אני בטוח שעבור שכר נאה יגיעו לכאן מיטב המאמנים הישראלים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מאיפה המידע??משה אוחיון כתב:
.
אלונה תצא טיפשה אם תתן לעגלה הזה עוד שקל לרכש..
לתת לגיא עזורי עוד כסף לרכש זה כמו לתת לברוקר שהפסיד לך 70% מהכסף שנתת לו עוד כסף להשקיע!
גיא עזורי נכשלת לך הביתה!
גיא עזורי נכשלת לך הביתה!