ההסעה למשחק בעילוט בוטלה!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

ההסעה למשחק בעילוט בוטלה!

שליחה על ידי RedRock »

המועדון מודיע בצער כי ההסעה למשחק מחר בעכו בוטלה. זאת משום שלא נקנו 25 כרטיסים לפחות כנדרש.

כל מי שקנה כרטיס להסעה, יוכל מיום ראשון לקבל את כספו בחזרה במשרדי "לונה טורס".

בכל מקרה, כרטיסים למשחק עדיין נמכרים ב"לונה טורס" (עם עמלה של 10 אחוזים).

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: ההסעה למשחק בעילוט בוטלה!

שליחה על ידי אריק »

בהחלט מובן, זה מגוחך להוציא הסעה עם 10 אנשים.

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

גם מי שקנה כרטיס למשחק ואין לו דרך להגיע למשחק בעקבות ביטול ההסעה יוכל לקבל את כספו בחזרה בלונה טורס.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

פעולה טיפשית ביטול ההסעה.
הסעה צריכה לרוץ באופן קבוע לכל משחקי החוץ גם כשיש 10 או 50אוהדים, אפשר לעשות עיסקה בחברת האוטובוסים ולהוזיל משמעותית את ההסעה, ויהיה נוהג קבוע של הסעות למשחקי הקבוצה.
כשאוהדים ידעו שבכל מקרה יש הסעה אז ידאגו להשתמש בה, אבל כשאוהד לא יודע האם תהיה הסעה בגלל שאין מספיק אוהדים או שהוחלט לא לשלוח הסעה למקום כזה או אחר אז גם לא יעשו את המאמץ לפנות זמן בשביל להגיע בהסעה.
הסעה קבועה לקבוצה תהיה רווח לאורך זמן [לא כספית] והסעה מהמרכז לעיר באר-שבע במשחקי בית תהיה גם רווח כלכלי לקבוצה.
מישהו פה מפספס אותנו וחבל!!!

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

בכל מקרה אני אהיה בעילוט.
בלי קשר להסעה.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

הבעיה היא שרק 3(!!!) אנשים רכשו כרטיסים להסעה ו-7 למשחק...
להוציא מונית לעילוט זה בבחינת בושה לאוהדים ולקבוצה...מהלך מובן ומתבקש

סמל אישי של משתמש
בוריס

שליחה על ידי בוריס »

אם למישהו יש מקום באוטו שיגיב באתר בבקשה

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

אביאל כתב:הבעיה היא שרק 3(!!!) אנשים רכשו כרטיסים להסעה ו-7 למשחק...
להוציא מונית לעילוט זה בבחינת בושה לאוהדים ולקבוצה...מהלך מובן ומתבקש
3 אוהדים בלבד!!! ממש ביזיון לאוהדים.
אבל אני בטוח שאילו הייתה הסעה קבועה למשחקי חוץ בלי קשר לכמות שיקנו מראש, אז היו הרבה יותר מ 3 אוהדים.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

המאירי כתב: 3 אוהדים בלבד!!! ממש ביזיון לאוהדים.
אבל אני בטוח שאילו הייתה הסעה קבועה למשחקי חוץ בלי קשר לכמות שיקנו מראש, אז היו הרבה יותר מ 3 אוהדים.
למה שאוהדים יבואו לעילוט? 3 שעות נסיעה...אנשים עובדים, לומדים, שומרים על השבת.
אם יהיו 50 אוהדים אני יהיה מופתע.

שיהיה לנו בהצלחה! יאללה הפועל! :רעשן:
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אז אחרי שבוריס חיפש ומצא מקום, ובעקבות העובדה שהאנשים שאני בניתי עליהם שיסעו איתי התפזרו לרכבים אחרים הגעתי למצב המצחיק שאני כרגע בלי דרך להגיע למשחק.

אז אם למישהו יש מקום באוטו אני אשמח אם הוא יצור איתי קשר ( אני כמובן אשתתף בהוצאות הדלק):
0523891925
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

ניב כתב: למה שאוהדים יבואו לעילוט? 3 שעות נסיעה...אנשים עובדים, לומדים, שומרים על השבת.
אם יהיו 50 אוהדים אני יהיה מופתע.

שיהיה לנו בהצלחה! יאללה הפועל! :רעשן:
שכחת לספור את קולות החיילים.
אתה בא לעילוט? יש לנו מקום נוסף מתחנת רכבת ארלוזורוב.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

תמוה ומוזר שלמשחק שלא משודר יש הענות השואפת לאפס...רק 3 אנשים?..

עם כל הצער בדבר, החלטה לגיטימית ומובנת של המועדון.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אורי אדום בנשמה כתב:תמוה ומוזר שלמשחק שלא משודר יש הענות השואפת לאפס...רק 3 אנשים?..

עם כל הצער בדבר, החלטה לגיטימית ומובנת של המועדון.
אני חולק עלייך אורי. לא לגיטמי ולא מובנה.
אם כל האהבה להנהלה החדשה כשצריך להעביר ביקורת אז מעבירים, ואני חושב שבמקרה הנ"ל צריך להעביר ביקורת על ההתנהלות.
אם מועדון האוהדים בזמנו, גוף כלכלי הרבה הרבה הרבה פחות עשיר ומבוסס מהפועל באר שבע, יכל להוציא הסעות לכל מגרש ובהתאם לכל מצב ( אני זוכר מיניבוס עם 9 אנשים שנסע לפתח תקווה בזמנו ), אין סיבה שזה לא יקרה היום.
על השיטה של קניית הכרטיסים מראש אפשר להתווכח, אבל גם אני חושב שלא צריכים למלא את האוטובוס על הכרטיס.
לא יקרה כלום אם יצא אוטובוס חצי ריק, כי אם כל הכבוד לעובדה שההנהלה תפסיד כלכלית במקרה הנ"ל על חצי האוטובוס, זה מזערי לעומת ההפסד של אותם 20 איש שלא יבואו למשחק בגלל שהתבטל האוטובוס, בטח ובטח כשמסתכלים על הדברים האחרים שהקבוצה "מפסידה" עליהם כסף.

קח לדוגמא היום, במצב אחר הייתי נוסע עם ההסעה, אבל בגלל שהיא התבטלה בגלל חוסר באנשים, אני עם סיכוים לא מעטים לא אהיה במשחק.
עכשיו אני לא רוצה לדבר על עצמי כי זה לא לעניין, אבל לדעתי כל אוהד חשוב, בטח ובטח אם המטרה שלו היא לעודד ולתמוך בקבוצה ולא לקלל ולהרוס.

שכל אחד יעשה את החשבון שלו.
במקרה הזה לצערי זה נראה כאילו הקבוצה מעדיפה את הצד הכלכלי והחסיכה בעלויות על דאיגה לאוהדים בכל מצב ולעשות את המקסימום כדי שכל אוהד שרוצה יגיע למשחקים.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

משה אוחיון כתב:
אני חולק עלייך אורי. לא לגיטמי ולא מובנה.
אם כל האהבה להנהלה החדשה כשצריך להעביר ביקורת אז מעבירים, ואני חושב שבמקרה הנ"ל צריך להעביר ביקורת על ההתנהלות.
אם מועדון האוהדים בזמנו, גוף כלכלי הרבה הרבה הרבה פחות עשיר ומבוסס מהפועל באר שבע, יכל להוציא הסעות לכל מגרש ובהתאם לכל מצב ( אני זוכר מיניבוס עם 9 אנשים שנסע לפתח תקווה בזמנו ), אין סיבה שזה לא יקרה היום.
על השיטה של קניית הכרטיסים מראש אפשר להתווכח, אבל גם אני חושב שלא צריכים למלא את האוטובוס על הכרטיס.
לא יקרה כלום אם יצא אוטובוס חצי ריק, כי אם כל הכבוד לעובדה שההנהלה תפסיד כלכלית במקרה הנ"ל על חצי האוטובוס, זה מזערי לעומת ההפסד של אותם 20 איש שלא יבואו למשחק בגלל שהתבטל האוטובוס, בטח ובטח כשמסתכלים על הדברים האחרים שהקבוצה "מפסידה" עליהם כסף.

קח לדוגמא היום, במצב אחר הייתי נוסע עם ההסעה, אבל בגלל שהיא התבטלה בגלל חוסר באנשים, אני עם סיכוים לא מעטים לא אהיה במשחק.
עכשיו אני לא רוצה לדבר על עצמי כי זה לא לעניין, אבל לדעתי כל אוהד חשוב, בטח ובטח אם המטרה שלו היא לעודד ולתמוך בקבוצה ולא לקלל ולהרוס.

שכל אחד יעשה את החשבון שלו.
במקרה הזה לצערי זה נראה כאילו הקבוצה מעדיפה את הצד הכלכלי והחסיכה בעלויות על דאיגה לאוהדים בכל מצב ולעשות את המקסימום כדי שכל אוהד שרוצה יגיע למשחקים.
להגיד לך את האמת?

למרות שעל פניו יש אמת בדבריך, אני רואה את זה בבחינת פשע של האוהדים.
נכון שהמשחק בשעה , יום ומיקום לא נוח.

אבל, זה בדיוק הזמן לעמוד לצד הקבוצה.

אני זוכר בשנה שעברה כששיחקנו מול עכו בנהריה הגיע אוטובוס מלא ביום שני למשחק.
אין שום סיבה להוציא אוטובוס או אפילו מוניות אייל למשחק כשהקהל מצביע ברגליים ולא רוצה להגיע.

זה מביש ולא מכובד שמועדון שכל הזמן מדבר על כמות הקהל שלו, לא מסוגל להעמיד 50 אוהדים באוטובוס...

אני כן יכול לקבל טענה לגבי המחיר של הנסיעה לא מעבר...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אביאל כתב:
להגיד לך את האמת?

למרות שעל פניו יש אמת בדבריך, אני רואה את זה בבחינת פשע של האוהדים.
נכון שהמשחק בשעה , יום ומיקום לא נוח.

אבל, זה בדיוק הזמן לעמוד לצד הקבוצה.

אני זוכר בשנה שעברה כששיחקנו מול עכו בנהריה הגיע אוטובוס מלא ביום שני למשחק.
אין שום סיבה להוציא אוטובוס או אפילו מוניות אייל למשחק כשהקהל מצביע ברגליים ולא רוצה להגיע.

זה מביש ולא מכובד שמועדון שכל הזמן מדבר על כמות הקהל שלו, לא מסוגל להעמיד 50 אוהדים באוטובוס...

אני כן יכול לקבל טענה לגבי המחיר של הנסיעה לא מעבר...
אביאל, הקהל של באר שבע, מבחינת המספרים שהוא מביא, הוא הקהל האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות.
מתי לאחרונה ראית בוסרמיל קהל של קבוצה יריבה?
עזוב כרגע כמויות של אלפים כמו שאנחנו מביאים לעיתים קרובות.
אפילו קבוצות עם "מסורת" וקהל כמו הפועל י"ם, אחי נצרת והפועל חיפה לא הביאו אוהדים לבאר שבע, וגם אם כן, מדובר בעשרות בודדות.
אנחנו מביאים לכל חור בארץ בכל מזג אוויר כמות יפה של אוהדים.
אז משחק ביום שישי, בשעה מוקדמת, בצפון, כשהתחזית מדברת על גשם חזק, וכשהקבוצה לאחר הפסד בית מרגיז, לגיטמי שמעטים יסעו.

אבל זה לא הנושא כאן.
ההנהלה לא אמורה להסתכל על האוהדים ולבקר אותם אלא לתת להם את הכל כדי שהם יוכלו להגיע למשחק בלי בעיות נוספות.
אצלנו האוהדים מקופחים בצורה מחפירה, והרוב לא בגלל ההנהלה הנוכחית.
כי לבוא לאדם, ולבקש ממנו שישלם מאות שקלים בעונה בשביל לבוא למתקן שנקרא "וסרמיל" זה בושה.
לבוא לאדם ולשאול אותו למה הוא גם לא בא למתקנים של קבוצות כמו רמת השרון ורעננה זה גם לא רציני.
ברובם אין שירותים לא לדבר על מים לשתייה ( נראה לי אתה העלת את הטענה אחרי ששתית כמו כולנו מים מהברז של כיבוי האיש במכתש ).

במקומות אחרים ( מכבי פתח תקווה ) הקבוצה מסבסדת את ההסעות לאוהדים וההסעה היא חינם. במקומות מסוימים ההנהלה גם משתתפת/ממנת את הכרטיסים למשחקי החוץ כי התועלת ( קהל אוהדים תומך ) גוברת על העלות.

אז כן, מצופה אצלנו באופן עקרוני, שההנהלה תיתן את הבסיס לקהל.
אני לא מדבר על הסעות בחינם או הוזלה של כרטיסי החוץ, אבל לדעתי להעמיד אוטובוס/מינבוס לאוהדים בכל מצב, גם אם הוא חצי ריק כמו שקרה בשנה שעברה כשנסענו למשחק החוץ של הנוער + למשחק הליגה, זה דבר בסיסי שחייב לקרות אצלנו.
ואם זה לא קורה, אז ההנהלה לא עשתה את המקסימום בשביל האוהדים והיא צריכה לקבל על זה את כל הביקורת.

שלח תגובה