מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה
אם מתפשרים על 1.5 מיליון יורו אנחנו הזויים.
על קינדה שהוא בגיל של אוחנה והיה תקוע באשדוד הם שילמו מחיר כזה.
1.5 מיליון יורו זה רק בתנאי שמביאים לנו שחקן (וראן?). בכללי הם צריכים לשלם 2-3.
על קינדה שהוא בגיל של אוחנה והיה תקוע באשדוד הם שילמו מחיר כזה.
1.5 מיליון יורו זה רק בתנאי שמביאים לנו שחקן (וראן?). בכללי הם צריכים לשלם 2-3.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הייתי בטוח שנגמר בקיץ הבא אבל מסתבר שיש לו עוד שנתיים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ואיפה המאמן? למה אוטומטית אתה הולך להנהלה?ForeverRed כתב: ברור שהכסף הוא גם חלק משמעותי מהעניין.
מה שאני מנסה להגיד זה ששביעות הרצון של אוחנה היא נסיבתית ופתירה.
כנראה שלא כל כך מעניין את ההנהלה לפתור.
ואם השחקן לא רוצה להישאר? אז מה? להשאיר בכוח?
ההנהלה לא יכולה להבטיח לו לשחק, המאמן כן.
מבין את השיקול של אוחנה לעזוב מהבחינה הזאת, בשלב הזה היה אמור להיות באירופה כבר אחרי מעבר נוצץ ויקר, והוא עדיין עסוק ברוטציות עם חנן ממן.
כמובן שהמון מהאשמה עליו כי הוא לא התקדם מספיק ככדורגלן והתעסק בחרא בשנתיים האחרונות, אבל אם לא מובטח לו מקום בהרכב לעונה הבאה שבעיניי זה מאסט עם כל הביקורות שלי עליו, אז גם אני רוצה לעזוב.
מבין את השיקול של אוחנה לעזוב מהבחינה הזאת, בשלב הזה היה אמור להיות באירופה כבר אחרי מעבר נוצץ ויקר, והוא עדיין עסוק ברוטציות עם חנן ממן.
כמובן שהמון מהאשמה עליו כי הוא לא התקדם מספיק ככדורגלן והתעסק בחרא בשנתיים האחרונות, אבל אם לא מובטח לו מקום בהרכב לעונה הבאה שבעיניי זה מאסט עם כל הביקורות שלי עליו, אז גם אני רוצה לעזוב.
- ForeverRed
לברק יש מניות רבות בכישלון עם אוחנה.אדום זקן כתב: ואיפה המאמן? למה אוטומטית אתה הולך להנהלה?
ואם השחקן לא רוצה להישאר? אז מה? להשאיר בכוח?
מבחינתי זה קודם כל עליו.
לדעתי הוא לא רוצה להישאר כמו שאוגו וטוני לא רצו להישאר.
בתנאים הנכונים זה היה נפתר כבר מזמן.
כנראה שלמערכת מסיבותיה זה מתאים.
כבר מזמן כתבתי שהם מחפשים את זה, ואתה תראה שברגע שתגיע הצעה סבירה גם אלחמיד ישוחרר מבלי להניד עפעף.
לשים את אוחנה עם אוגו ווואקמה באותו משפט עושה עוול לשנייםForeverRed כתב: לברק יש מניות רבות בכישלון עם אוחנה.
מבחינתי זה קודם כל עליו.
לדעתי הוא לא רוצה להישאר כמו שאוגו וטוני לא רצו להישאר.
בתנאים הנכונים זה היה נפתר כבר מזמן.
כנראה שלמערכת מסיבותיה זה מתאים.
כבר מזמן כתבתי שהם מחפשים את זה, ואתה תראה שברגע שתגיע הצעה סבירה גם אלחמיד ישוחרר מבלי להניד עפעף.
הם הוכיחו עצמם הוא לא.
שלא תטעה,אני חושב שזו טעות גדולה לוותר עליו אבל יחד עם זאת אם הוא לא רוצה להישאר כאן אז לא בכוח.
לקבל עליו 1.8 מליון על חצי כרטיס זה וואחד עקיצה.
מעבר לזה שים לב מה מטפטפים כל הזמן ובעיקר השחקנים שמתראיינים,שיש מירמור בחדר ההלבשה ויכול להיות שהוא חלק מהמירמור.
השחקן הכי יצרתי בסגל עדין לא מצליח להבין מדוע רוצים לוותר עליו (מספר 2 אחרי מליקסון שכנראה גמר את הקרירה)
בביתר הוא יכול לפרוח להיות שחקן מרכזי.
כמובן יוותרו עליו,נפסיד עליו כסף,ובעוד כמה שנים הוא ימכר לקבוצה אחרת כפול המחיר שהסכמנו והתפשרנו ונצטער על זה (דן ביטון מישהו?)
או שאולי יש שחקן אחר מלאומית שבונים עליו..
אנחנו במכירת חיסול חברים תבינו את זה,אלונה לא מוכנה יותר להשקיע בקבוצה,מעדיפה להחתים שחקנים פרווה מהליגה הלאומית שאולי אחד מהם באמת יצליח כאן.
נ.ב - אפרופרו דן ביטון... אתם חושבים שהדיל הזה באמת היה כדאי?! גם וויתרנו על שחקן בית יצרתי מאוד,וגם קיבלו את מיכאל אוחנה+ כסף ששילמנו לאשדוד על העברה,ובסוף מוכנים לוותר עליו!! מה נסגר?!
בביתר הוא יכול לפרוח להיות שחקן מרכזי.
כמובן יוותרו עליו,נפסיד עליו כסף,ובעוד כמה שנים הוא ימכר לקבוצה אחרת כפול המחיר שהסכמנו והתפשרנו ונצטער על זה (דן ביטון מישהו?)
או שאולי יש שחקן אחר מלאומית שבונים עליו..
אנחנו במכירת חיסול חברים תבינו את זה,אלונה לא מוכנה יותר להשקיע בקבוצה,מעדיפה להחתים שחקנים פרווה מהליגה הלאומית שאולי אחד מהם באמת יצליח כאן.
נ.ב - אפרופרו דן ביטון... אתם חושבים שהדיל הזה באמת היה כדאי?! גם וויתרנו על שחקן בית יצרתי מאוד,וגם קיבלו את מיכאל אוחנה+ כסף ששילמנו לאשדוד על העברה,ובסוף מוכנים לוותר עליו!! מה נסגר?!
לא מבין משהו אחד, למה כל המכירות שלנו מתעסקות בלהחזיר את ההשקעות ולא מעבר? לא נראה קצת מוזר לחלקכם?
ראבק פתחו עיניים כבר.
אין סרט בעולם שאוחנה יוצא מכל קבוצה אחרת בליגה בפחות מ2.5 צפונה.
ראבק פתחו עיניים כבר.
2.5 על 50% כרטיס של שחקן עם רצועה משוחזרת ו-4 גולים בליגת העל?RedHell כתב:לא מבין משהו אחד, למה כל המכירות שלנו מתעסקות בלהחזיר את ההשקעות ולא מעבר? לא נראה קצת מוזר לחלקכם?
ראבק פתחו עיניים כבר.
ערן זהבי בסין.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הכל שאלה של מה בא במקום. לי יש תחושה שזה יהיה רועי קהת ובגלל זה אני פסימי.
אם כל קינדה נמכר ב1.5 אחרי ששיחק בביצים במשך כמה עונות באשדוד? בטח ובטח.Totti כתב: 2.5 על 50% כרטיס של שחקן עם רצועה משוחזרת ו-4 גולים בליגת העל?
ערן זהבי בסין.
זה או זה או שתסתום את הפה ותחזור לשחק כדורגל, עלק השחקן רוצה, השחקן מעניין לי תביצה.
בואו נרד אח הקרקע ונתעדכן ליוני 2019;
היום, הצעה מבית"ר התוססת והמתלהבת או באר שבע העייפה והכבויה,
לאן תלך?
לאן תלך?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
בקיצור, לא מפסיקים לדבר על הרעב של השחקנים.
איפה הרעב של המערכת?
איפה הרעב של המערכת?
אני שוב חוזר לזה, לשחקן יש חוזה של שנתיים מזה למי תילך? את מי מעניין בכלל?Totti כתב:בואו נרד אח הקרקע ונתעדכן ליוני 2019;
לאן תלך?
אתה או תשחק פה או תביא רוכש בסכום שיגידו לך אחרת לך שב ביציע שנתיים נראה כמה יקפצו עלייך.