Marin כתב:עכשיו אני באמת פסימי.
הציטוט הזה באיזשהו אופן מרגיש לי שמוותרים על העונה הזאת מראש.
למה פסימי, דווקא זה ציטוט ריאלי מאוד.
וזה גם השורה התחתונה מכל הדיונים האחרונים כאן:
1. פנמה שאת הבלגן שנעשה כאן אי אפשר לתקן בחלון אחד וגם לא בשניים,
2. הפנמה שאין יותר מדי ישראלים ששווה להתאבד עליהן והם על המדף (אם נשים בצד את הרלוונטיות של כיאל דאבור ניר ביטון נאתכו ואולי אלמוג כהן),
3. הפנמה שכל הזיטונים חייבים ללכת על זרים ושם פחות או יותר נקום או ניפול.
Marin כתב:עכשיו אני באמת פסימי.
הציטוט הזה באיזשהו אופן מרגיש לי שמוותרים על העונה הזאת מראש.
אם אתה משלה את עצמך שאפשר להחליף ישר 7 שחקנים בהרכב ולהצליח?
זה אף פעם לא מצליח סתכל על חיפה שניסו לעשות מהפכה כל שנה עם תקציב ענק ויותר משלך וכשלו.
אני מרוצה שזה הכיוון כי את הקבוצה האדירה של לפני 3 שנים נבנתה בהדרגה במשך שנתיים שלוש.
אין מה לעשות נעשו המון טעיות בבניית סגל לא מאוזן ושבע בשנתיים האחרונות ויקח זמן לתקן אותם.
העיקר שיש נסיון להסיק מסקנות ולתקן הקהל צריך להיות סבלני ותומך כדי להחזיר את הרתעה ושנמשיך להיות קבוצת צמרת.
RedBend כתב:
למה פסימי, דווקא זה ציטוט ריאלי מאוד.
וזה גם השורה התחתונה מכל הדיונים האחרונים כאן:
1. פנמה שאת הבלגן שנעשה כאן אי אפשר לתקן בחלון אחד וגם לא בשניים,
2. הפנמה שאין יותר מדי ישראלים ששווה להתאבד עליהן והם על המדף (אם נשים בצד את הרלוונטיות של כיאל דאבור ניר ביטון נאתכו ואולי אלמוג כהן),
3. הפנמה שכל הזיטונים חייבים ללכת על זרים ושם פחות או יותר נקום או ניפול.
מסכים וגם שזרים עם שכר של חצי מליון יורו בשנה לא בהכרח יותר טובים
a-t כתב:
אם אתה משלה את עצמך שאפשר להחליף ישר 7 שחקנים בהרכב ולהצליח?
זה אף פעם לא מצליח סתכל על חיפה שניסו לעשות מהפכה כל שנה עם תקציב ענק ויותר משלך וכשלו.
אני מרוצה שזה הכיוון כי את הקבוצה האדירה של לפני 3 שנים נבנתה בהדרגה במשך שנתיים שלוש.
אין מה לעשות נעשו המון טעיות בבניית סגל לא מאוזן ושבע בשנתיים האחרונות ויקח זמן לתקן אותם.
העיקר שיש נסיון להסיק מסקנות ולתקן הקהל צריך להיות סבלני ותומך כדי להחזיר את הרתעה ושנמשיך להיות קבוצת צמרת.
אבל ברגע שיש שמועות שאוחנה וחאתם בדרך החוצה, והבעלים שלך אומרת שהיא לא מתכוונת להתאבד על הישראלים שיש, מבחינתי זה לא מבשר טובות. אבל את הסיכומים עושים בסוף החלון ועד אז המערכת צריכה לקבל קרדיט.