Marin כתב:עכשיו אני באמת פסימי.
הציטוט הזה באיזשהו אופן מרגיש לי שמוותרים על העונה הזאת מראש.
לא תרוץ לאליפות שנה הבאה וזו מחשבה נכונה בהתחשב בשוק הדל ובזה שהתקציב קטן ואין יותר מידי אפשרויות תמרון.
אם המחשבה היא באמת להיבנות מחדש ברור שזה יקח זמן אבל לפחות מכוונים לבנייה מחודשת ולא התפזרות ברכש
Marin כתב:
אבל ברגע שיש שמועות שאוחנה וחאתם בדרך החוצה, והבעלים שלך אומרת שהיא לא מתכוונת להתאבד על הישראלים שיש, מבחינתי זה לא מבשר טובות. אבל את הסיכומים עושים בסוף החלון ועד אז המערכת צריכה לקבל קרדיט.
Totti כתב:לא נאמר ישירות, אבל מאמין שקריו מובא למשבצת זר 6 שמתחרה עם בן ברוטציה
האמת שזה דיי נאמר...
יש הבנה ששהר בחוזה שלו ישאר החלוץ הבכיר והוא גם הוכיח שהוא שווה את זה, בנוסף הביאו חלוץ שיהיה גיבוי בשבילו סטייל לוסיו שהגיע ואם יהיה שיחוק מה טוב.
bs war כתב:
לא הבנתי, עדן שמיר ויובל אשכנזי הם מניות בטוחות?
במה הם שונים מנייג'ל, דור אלו וסאבו בתקופה שהגיעו?
אח שלי אני הולך לסטטיסטיקות לא מדבר כמו איזה סקאוט. תישאר עם חבר שלך קהבא עוד שנתיים הוא נשאר פה לעבוד באחת השטיפות.
נתתי אותם בתור דוגמא שעלתה לי בראש דווקא בעמדה שאין לך שמה כלום עכשיו. להסתמך על הזרים שיביאו אותך לתארים זה כישלון ידוע מראש.
Marin כתב:
אח שלי אני הולך לסטטיסטיקות לא מדבר כמו איזה סקאוט. תישאר עם חבר שלך קהבא עוד שנתיים הוא נשאר פה לעבוד באחת השטיפות.
נתתי אותם בתור דוגמא שעלתה לי בראש דווקא בעמדה שאין לך שמה כלום עכשיו. להסתמך על הזרים שיביאו אותך לתארים זה כישלון ידוע מראש.
שתף אותי אח מה הסטטיסטיקות של יובל אשכנזי? מאיפה הוא הגיע רק השנה?
בני יהודה לא הימרו איתו?
אני חושב שלא תמיד יודעים להעריך את הפערים, גם אם קטנים, בין שחקנים.
לפעמים השפיץ של הנעל הוא זה שעושה את ההבדל בין פלייאוף לאירופה, ובין אירופה לתואר.
עדן שמיר הוא שחקן עם פוטנציאל אמיתי להפוך לאחד המובילים בליגה בתפקידו. כבר היום הוא לא רחוק משם.
הוא שיחק בכל הנבחרות הצעירות וברוב הסטטיסטיקות נמצא במקום מצוין למעלה.
להשוות אותו לכל החתיארים האלה מהלאומית שמעולם לא טעמו את טעמה של ליגת העל זה לא רציני.
אם בכל פעם שיעלה שם של שחקן נתחיל לחשוב על הכסף ועל כך ש"חצי מיליון יורו לא מצדיקים את הפער", לא נתקדם.
איכות עולה כסף, גם אם היא לא תואמת לסטנדרטים שלכם.
זאת הסחורה שיש בארץ.
ForeverRed כתב:אני חושב שלא תמיד יודעים להעריך את הפערים, גם אם קטנים, בין שחקנים.
לפעמים השפיץ של הנעל הוא זה שעושה את ההבדל בין פלייאוף לאירופה, ובין אירופה לתואר.
עדן שמיר הוא שחקן עם פוטנציאל אמיתי להפוך לאחד המובילים בליגה בתפקידו. כבר היום הוא לא רחוק משם.
הוא שיחק בכל הנבחרות הצעירות וברוב הסטטיסטיקות נמצא במקום מצוין למעלה.
להשוות אותו לכל החתיארים האלה מהלאומית שמעולם לא טעמו את טעמה של ליגת העל זה לא רציני.
אם בכל פעם שיעלה שם של שחקן נתחיל לחשוב על הכסף ועל כך ש"חצי מיליון יורו לא מצדיקים את הפער", לא נתקדם.
איכות עולה כסף, גם אם היא לא תואמת לסטנדרטים שלכם.
זאת הסחורה שיש בארץ.
שוב שואל: מה ההבדל בין עדן שמיר לדור אלו בזמנו? או לנייג'ל?
לא אומר ששמיר לא שחקן טוב, וגם הייתי לוקח אותו בשתי ידיים אם המחיר היה פרופורציונאלי. אבל לשרוף עליו 700 אלף יורו וצפונה זה גם בגדר "הימור"