נכון, אבל זה הימור הרבה יותר מושכל משחקני ליגה לאומית גנרייםbs war כתב:
שוב שואל: מה ההבדל בין עדן שמיר לדור אלו בזמנו? או לנייג'ל?
לא אומר ששמיר לא שחקן טוב, וגם הייתי לוקח אותו בשתי ידיים אם המחיר היה פרופורציונאלי. אבל לשרוף עליו 700 אלף יורו וצפונה זה גם בגדר "הימור"
מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
שום הבדל.bs war כתב:
לא אומר ששמיר לא שחקן טוב, וגם הייתי לוקח אותו בשתי ידיים אם המחיר היה פרופורציונאלי. אבל לשרוף עליו 700 אלף יורו וצפונה זה גם בגדר "הימור"
גם על שניהם כולם ריירו כאן ועכשיו רוצים להיפטר מהם.
הבעיה היא עמוקה יותר,המערכת עדיין לא הוכיחה שהיא משדרגת שחקנים.
אבל אחד כמו שמיר היה מגיע להרכב ועם ציפיות(גם העלות בהתאם).
השחקנים האלה מגיעים לסגל הרחב. הם לא מיועדים להרכב.
יש הבדל לא קטן.bs war כתב:
הוא יותר בשל. נתן כמה עונות טובות.
השניים שהזכרת עשו פה חצי עונה טובה לפני זה.
האם זה מבטיח משהו? לא. אבל ישראלים יותר בשלים ממנו לא רלוונטיים כי הם במכבי או בחיפה.
גם בהרכב, יש שחקנים משלימים (הוא יכול להיות כזה לדוגמא) ושחקנים מובילים (רק ויטור, בן ביטון, חאתם, ומליקסון שאלוהים יודע מה איתו כרגע בקטגוריה הזו).CrazyRed7 כתב:אבל אחד כמו שמיר היה מגיע להרכב ועם ציפיות(גם העלות בהתאם).
- ForeverRed
הימור תמיד יהיה.bs war כתב:
קבוצה גדולה עם מסורת ויכולות כלכליות אמורה להשתמש בכוח שלה על מנת למזער את הסיכון.
שאלת מה ההבדל, בעיני יש לא מעט.
יציבות, מספר שנים טובות ברצף שמגובות בנתונים סטטיסטיים, ומחיר יחסית ריאלי.
אני הזהרתי המון מהמחיר של נייגל בקיץ, וגם מהמחיר של דור אלו בזמנו.
שניהם שחקנים מועדים לפורענות ולצערנו במערכת לא יציבה כמו שלנו הם הלכו לאיבוד.
כל מקרה לגופו.
ויודע מה, גם אם נופלים לפעמים זאת לא סיבה להפסיק לנסות.
מועדון חזק צריך ללכת עם הדרך שלו ולבטוח באנשים שמובילים אותו ולא לזגזג כל שני וחמישי.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 06 יוני 2019, 21:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
לטעמי, העונה האחרונה הייתה הטובה ביותר בקריירה שלו ממה שאני מתרשם. בהחלט מראה סוג של בשלות אבל זה לא מספיק בעיני כדי לשבת על טייטל של קרוב למיליון יורו.
שמח שהפסיקו עם הקו הזה של לקנות ביוקר כל מי שנתן עונה אחת טובה, ראינו שזה לא ערובה לשום דבר בעונה שבאה אחריה ובנוסף זה מוציא מאיתנו משאבים לא פורפורציונליים לתפוקה.
זה מזכיר זימונים לנבחרת של שחקנים שחיברו חודשיים שלושה טובים, זה מוזיל את הערך של החולצה.
אם יבוא שחקן שיחבר לפחות שתי עונות ברמה גבוהה זה כבר יהיה סיפור אחר, וזו למען האמת דרישה צנועה למדי.
יש מישהו ישראלי כזה בנמצא? אשמח לשמוע שמות
שמח שהפסיקו עם הקו הזה של לקנות ביוקר כל מי שנתן עונה אחת טובה, ראינו שזה לא ערובה לשום דבר בעונה שבאה אחריה ובנוסף זה מוציא מאיתנו משאבים לא פורפורציונליים לתפוקה.
זה מזכיר זימונים לנבחרת של שחקנים שחיברו חודשיים שלושה טובים, זה מוזיל את הערך של החולצה.
אם יבוא שחקן שיחבר לפחות שתי עונות ברמה גבוהה זה כבר יהיה סיפור אחר, וזו למען האמת דרישה צנועה למדי.
- ForeverRed
תג המחיר הוא 800 אלף יורו.RedBend כתב:לטעמי, העונה האחרונה הייתה הטובה ביותר בקריירה שלו ממה שאני מתרשם. בהחלט מראה סוג של בשלות אבל זה לא מספיק בעיני כדי לשבת על טייטל של קרוב למיליון יורו.
לאיזי רק חצי כרטיס, כך שאם באמת ירצו יצליחו למצוא פיתרון יצירתי.
ב-600 אני לא חושב פעמיים, וזה לגמרי ריאלי לדעתי.
אני בכל מקרה הייתי הולך על זר לתפקיד הזה (ברמת הרכב פותח) בלי לחשוב פעמיים. לא בכוח.ForeverRed כתב: תג המחיר הוא 800 אלף יורו.
לאיזי רק חצי כרטיס, כך שאם באמת ירצו יצליחו למצוא פיתרון יצירתי.
ב-600 אני לא חושב פעמיים, וזה לגמרי ריאלי לדעתי.
אם עדן שמיר עשוי מהחומרים האלה שמייחסים לו, הייתי מחכה שיחבר שוב עונה טובה בקש ובמידה וזה קורה תשמע אותי מדבר אחרת לגמרי
עדן שמיר הוא עכשיו הגחמה החדשה?
לא מכיר אותו כל כך וזה רק לרעתו אגב כי שחקן שהוא טוב אתה שומע עליו די הרבה ועליו לא שמעתי יותר מדי ואני גם לא כזה משועמם בשביל לצפות במשחקים של ק"ש.
אין היום שום שחקן ישראלי ששווה יותר מ250,000 בלחץ.
הקבוצות הגדולות מתחילות להבין את זה,אין עליו קופצים ואיזי יכול לעשות חמוצים.
ולכם יש תמיד נטיה להאדיר שחקנים שלא נמצאים כאן ולהסביר "שחייבים להקדים את היריבות ושאם זה לא יקרה זאת אכזבה ובלה בלה".
וואלה אני לא רואה היום שום ישראלי ששווה לשים עליו כסף אפילו לא אחד.
סהכ בבסיס הישראלי אנחנו לא רעים בכלל צריך לפגוע בזרים זה המפתח,עזבו אותי משמיר,פטרוזיליה וכל האלה שנותנים עונה טובה,קופצים לסיבוב באיזה ליגה נידחת וחוזרים לכאן עם חוזים של מאות אלפים.
לא מכיר אותו כל כך וזה רק לרעתו אגב כי שחקן שהוא טוב אתה שומע עליו די הרבה ועליו לא שמעתי יותר מדי ואני גם לא כזה משועמם בשביל לצפות במשחקים של ק"ש.
ולכם יש תמיד נטיה להאדיר שחקנים שלא נמצאים כאן ולהסביר "שחייבים להקדים את היריבות ושאם זה לא יקרה זאת אכזבה ובלה בלה".
סהכ בבסיס הישראלי אנחנו לא רעים בכלל צריך לפגוע בזרים זה המפתח,עזבו אותי משמיר,פטרוזיליה וכל האלה שנותנים עונה טובה,קופצים לסיבוב באיזה ליגה נידחת וחוזרים לכאן עם חוזים של מאות אלפים.
- ForeverRed
גם שני זרים לאמצע זה אחלה.
לא בטוח בכלל שקיים תכנון כזה.
לא בטוח בכלל שקיים תכנון כזה.
ברור שחייב זר, אבל צריך שניים לקישור כדי להתחיל לייצב אותו. קשה לי להאמין שנביא לשם 2 זרים ולכן צריך עוד ישראלי.RedBend כתב: אני בכל מקרה הייתי הולך על זר לתפקיד הזה (ברמת הרכב פותח) בלי לחשוב פעמיים. לא בכוח.
אם עדן שמיר עשוי מהחומרים האלה שמייחסים לו, הייתי מחכה שיחבר שוב עונה טובה בקש ובמידה וזה קורה תשמע אותי מדבר אחרת לגמרי
אתה כותב פה את האבסורד הכי גדול.אדום זקן כתב:עדן שמיר הוא עכשיו הגחמה החדשה?
אין ישראלים מספיק טובים ולכן המחיר של הבינוניים עולה. מי שלפני 4 שנים היה שווה 200 אלף יורו, שווה היום פי שניים במקרה הטוב.
מה זה שווי? מי קובע אותו? יש מדד לזה?
נטו היצע וביקוש.
נכון.izguy83 כתב: אתה כותב פה את האבסורד הכי גדול.
אין ישראלים מספיק טובים ולכן המחיר של הבינוניים עולה. מי שלפני 4 שנים היה שווה 200 אלף יורו, שווה היום פי שניים במקרה הטוב.
מה זה שווי? מי קובע אותו? יש מדד לזה?
נטו היצע וביקוש.
אבל תמיד בכל תחום מי שקובע את המחיר זה הקונה ולא המוכר.
המוכר יכול לבקש מה בא לו,אם לא ישלמו לו יירד מהעץ.
ככה זה בכדורגלנים,נדל"ן וכל תחום אחר.
בינתיים זה נראה שבעלי הקבוצות הפסיקו את ההשתוללות.
גם חוגג שנראה כמו הפראייר התורן לא רץ לשלם על ישראליים בינוניים סכומים הזויים.
בני יהודה עשו לו שרירים על אשכנזי הוא ירד ממנו.
ככה מורידים מהעץ את כל בעלי הקבוצות ונכנסים לפרופורציות.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עוד החלטה מצוינת, גם כאן הייתי שמח שהיו מוציאים הודעה רשמית שאין כוונה להחתים אותו כדי שעוד אנשים יחשפו לזה.Totti כתב:אם זה מרגיע מישהו, אני אחרי שיחה עם אלונה.
לא יקרה בוזגלו, נקסט.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!