"סבלנות בבאר שבע זאת מילה גסה"
"סבלנות בבאר שבע זאת מילה גסה"
על החתום,
עזורי.
לפחות תתזמן את האימרות שלך כמו שצריך ולא ביום שהקבוצה מפסידה בו 3-1 בבית והקהל נשאר להודות לשחקנים.
עזורי.
לפחות תתזמן את האימרות שלך כמו שצריך ולא ביום שהקבוצה מפסידה בו 3-1 בבית והקהל נשאר להודות לשחקנים.
נערך לאחרונה על ידי ניב ב 17 אוקטובר 2009, 22:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: "סבלנות בבאר שבע זאת מילה גיסה"
עזורי מאמן פ-ח-ד-ן !!
שום סבלנות ושון נעליים שילך הביתה!!!
מנסה למכור לנו שטיות עלק "סבלנות" פה הסבלנות נגמרה , אי אפשר להגיד אחרי כל משחק "צריך סבלנות " , "צריך זמן " ..
צריך דבר פשוט : שעזורי ילך הביתה!!!!!!!
שום סבלנות ושון נעליים שילך הביתה!!!
מנסה למכור לנו שטיות עלק "סבלנות" פה הסבלנות נגמרה , אי אפשר להגיד אחרי כל משחק "צריך סבלנות " , "צריך זמן " ..
צריך דבר פשוט : שעזורי ילך הביתה!!!!!!!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
חשבתי שהוא יגיד שהוא שילב היום צעירים כמו נאסר ובלומשטין
עושה לי חילופים דקה 80 שהקבוצה שלו מדקה 50 לא רצה !
זה שי !
עושה לי חילופים דקה 80 שהקבוצה שלו מדקה 50 לא רצה !
זה שי !

זהו למדו כל המאמנים שהגיעו לפה כל אחד סבלנות 3 שנים אמרנו סבלנות זהו מספיק רוצים תוצאות אבל שיש לנו מאמן כזה מגעיל שאין לו מושג ולא פוגע בזרים זה בושה שהילך הביתה .. הגנה כזאת אני אומר משהו עדיף את יניב אלול לפחות שישחק עם הנשמה שלנו זה מספיק לי ולא כמו כל הזבלים שבאו לקחת כסף וללכת והזריםם חח יש פה טעות הזרים האלה לא קשורים לכדורגל עם צריכים לטפל בזקנים זה עובדים זרים לא שחקנים
Re: "סבלנות בבאר שבע זאת מילה גסה"
מעניין רק כמה תפר המאמן יחד עם הסוכני שחקנים כשהביא לפה את העובדים הזרים.מסכן קאלה בעונה לא היה חוטף מה שקיבל פה ב6 מחזורים.אגב אלירן אמזלג קיבל ציון 7 במכבי באר שבע.
"סבלנות בב"ש זאת לא מילה!"
על החתום
ניצן דמרי!!!!!
על החתום
ניצן דמרי!!!!!
רק אהבה תנצח...
"מאמן בבאר שבע לא יכול להרים דגל לבן בדקה 70""ואם הוא עושה זאת הוא לא צריך להיות פה.
מאמן שקבוצתו צריכה במחצית בלוני חמצן לא עושה עבודה טובה.
מאמן שהביא לפה עובדים זרים כשחקנים לא מאמן.
מאמן שקבוצתו נכנעה 14 פעמים ב6 מחזורים לא מאמן.
סבלנות לא קשורה לדעתי.לגיא לוי הייתה לי סבלנות עד כמעט סוף העונה שעברה.למי שכל הזמן מטיף ומרמה אותי אין לי סבלנות!!!
מאמן שקבוצתו צריכה במחצית בלוני חמצן לא עושה עבודה טובה.
מאמן שהביא לפה עובדים זרים כשחקנים לא מאמן.
מאמן שקבוצתו נכנעה 14 פעמים ב6 מחזורים לא מאמן.
סבלנות לא קשורה לדעתי.לגיא לוי הייתה לי סבלנות עד כמעט סוף העונה שעברה.למי שכל הזמן מטיף ומרמה אותי אין לי סבלנות!!!
לא הייתי במשחק לצערי אבל כשאני רואה שאנחנו חוטפים שלישייה נוספת בבית ומאזן הספיגה שלנו עומד על 14 שערים בששה משחקים - זה מדאיג מאוד.

מסכים, אבל הן גם רושמות שער חובה.danielys כתב:נראלי קבוצות מגיעות לפה כבר רושמות לעצמן שער זכות..
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
4 מחזורים אחרונים - שלישיה מהפועל ת"א, שלישיה ממכבי פתח תקווה, צמד מבית"ר י"ם והיום שלישיה ממכבי חיפה.ניב כתב:על החתום,
עזורי.
לא מכיר קהל אחר בארץ שאחרי כל ההשפלות שעברנו בחודש האחרון (בית"ר י"ם המתיקה את הגלולה) היה נשאר גם היום להודות לשחקנים.
כל קהל אחר בליגה היה על הגדרות. אצלנו שקט ומשום מה אנשים לוקחים את זה כמובן מאליו.
אדון גיא עזורי, יש לנו סבלנות רבה למאמני כדורגל, לצערנו אתה לא אחד כזה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עזורי כותב ומכין את התגובות שלו כבר במהלך המשחק ולפניו, לצערי הוא התגלה כאחד המאמנים החלשים שהיו פה בשנים האחרונות ובכלל
.
בגלל שהקהל שלנו קילל וקרא לפיטורי כל המאמנים שהיו פה יכול האדון עזורי לטעון את הטענות שלו לחוסר סבלנות וכולם מאמינים לו. עכשיו כשיש פה מאמן שבאמת צריכים לקרוא לו להתפטר, התנהגות הקהל בעבר וחוסר הסבלנות שלו פועלים כנגדנו ואף אחד לא יפטר את עזורי.

בגלל שהקהל שלנו קילל וקרא לפיטורי כל המאמנים שהיו פה יכול האדון עזורי לטעון את הטענות שלו לחוסר סבלנות וכולם מאמינים לו. עכשיו כשיש פה מאמן שבאמת צריכים לקרוא לו להתפטר, התנהגות הקהל בעבר וחוסר הסבלנות שלו פועלים כנגדנו ואף אחד לא יפטר את עזורי.
כל הכבוד אני בטוח שמשפט כסה יעלה לשחקנים את המוראל
:
עזורי: "יש לנו את ההגנה הגרועה בליגה"

עזורי: "יש לנו את ההגנה הגרועה בליגה"
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ככה זה המאמנים בעידן החדש. פולטיקאים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ככה זה שמשקיעים 25 מיליון שקל אבל לא לא משקיעים במאמן
לצומת הלב של אלונה כמה טעויות אפשר לעשות !
גיא לוי מרקו בלבול ועכשיו עזורי
מתי יביאו לפה מאמן שבאמת יהיה חיי את המשחק !
זה שי !
לצומת הלב של אלונה כמה טעויות אפשר לעשות !
גיא לוי מרקו בלבול ועכשיו עזורי
מתי יביאו לפה מאמן שבאמת יהיה חיי את המשחק !
זה שי !