סיכום מהיר על אתמול ועד כה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ארז3333

סיכום מהיר על אתמול ועד כה.

שליחה על ידי ארז3333 »

1. יש גרף שיפור אצל מוריירה. אמנם פישל בקרן, אבל בלם יפה מס' פעמים 10 מטרים לפני רחבת ה16 ועזר לאילוז. אני חושב שמול עכו, נצרת, הפועל חיפה והפועל פ"ת דברים יתחברו טוב יותר ויהיה לנו צמד בלמים טוב ברמת ליגת העל. כאן קוקי, סבלנות היא בהחלט מילת מפתח.

2. למרות טעות בגול הראשון, ועל אף דעתי השלילית עליו בד"כ, אביתר אילוז נתן משחק לא רע אתמול. פתח מהוסס, אך השתפר מאד בהמשך עם תיקולים, גליצ'ים, ופעולות התקפיות באגף ימין.

3. מי שחושב שקאלה שוער חלש, שיפרוש מאהדת כדורגל. טברקו אתמול לקח שני גולים ואכל שלושה עקב משחק הגנב רע מאד.

4. אני מקווה שעזורי ראה את החצי הראשון. שחקנו לא רע בכלל. הקהל כיבד זאת. מיסייה עזורי, האם אפשר לבקש לפתוח כל משחק עם שני חלוצים? אגב גיא, זה רק אני, או שגם אתה שמת לב שליאור אסולין מתופקד בימין אך מעט מאחור (כנראה לתמוך באגף ימין החלש הגנתית)? אם כן, אמור מעתה מערך 4-4.5-1.5.

5. הקהל אתמול לא קילל וגידף, אלא העריך את רוב מה שראה. מי שכותב אחרת שילך לתנייק.

6. החלטתי להציף זאת למעלה. מליקסון לא שחקן, למרות הבישול. הוא היה אנמי 80 מתוך 90 דקות. אני מעדיף שנאסר ואלקיים יצברו דקות על חשבונו. מאור לא בולט ברוב המשחקים וחלש מsי הנהגתית כדי להיות קפטן.

7. עזורי מאמן לא מספיק טוב. מעבר לפארסה בבחירת הסגל (14! החתמות), יש אצלו כסאות שמורים כמו בבית-כנסת. שנית, הוא מגיב לארועים ולא מוביל אותם. החילוף של העייפים היה צריך לבוא לפני הגול השלישי. כך גם מול הפועל ת"א. מליקסון לא בלט ולכן היה חייב לסיים על הספסל החל מהדקה החמישים (ולדעתי לא לפתוח כלל).

8. אם נשחק מול שאר הליגה כפי ששיחקנו אתמול בחצי הראשון יהיה אפשר לפנטז על 20-24 נקודות בסיום הסיבוב הראשון.

שבוע טוב,
ארז.
נערך לאחרונה על ידי ארז3333 ב 18 אוקטובר 2009, 23:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: סיכום מהיר על אתמול ועד כה.

שליחה על ידי nitsande »

1. מסכים איתך במאה אחוז!
2.מסכים איתך במאה אחוז! ובכלל אילוז מתחילת העונה הוא לא כזה גרוע...
3.מסכים איתך (למרות שהשער השלישי זה שער שאסור לשוער לקבל, לא יכול להיות שיינגחו לו מתוך רחבת ה5.
4.מסכים איתך במאה אחוז!
5.מסכים איתך במאה אחוז!
6.לא מסכים איתך בכלל, מליקסון שחקן שמחזיק כדור ועוזר לנווט את המשחק בצורה טובה מאוד.
מדי פעם הוא גם מבשל בישול גדול או כובש, מליקסון זה שחקן שעוזר לקישור שלנו להיות יותר מאוזן.
7.מסכים איתך, אבל עדיין צריך סבלנות בשביל לסכם...
8.אפשר להשיג אפילו יותר.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ארז, אבוס עינאכ.
כל מילה סוכר!
אולי כדאי להוריד את מעמסת ה"קפטניות" ממאור.
מאז שהוא הפך לכזה השחקן הזה פשוט הולך ונעלם.
שיתנו לקאלה להיות הקפטן - גם ככה הוא הכי כריזמטי מהשחקנים שלנו.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

ניר, יש משהו בלראות משחק מבלי לעודד. יש דברים שמתחדדים לך, ושקשה לעקוב אחריהם בעידוד רצוף. אתמול ישבתי בשער 6. ניסיתי לבוא ממקום נקי, נטול השפעות ודיעות קדומות. האמת? אני מתחיל להרגיש שאני מזדקן.

נמאס לי מהמרדף אחרי חיים אקדמים. אני מבין ששוער חובב טוב כבר לא אשוב להיות, מקסימום פח *** משודרג. לדיאטה מקיפה אין לי כוח. ולסיום, גם הילת הפנסיונרים של שער 6 מתחילה לקסום לי. סתיו.

אגב, קאלה מנהיג פי 1000 ממליקסון. ישבתי אתמול ליד מאיר דמרי. אמרתי לו מיד אחרי שאגרף את ראשו של אילוז שטוב עשה, אם הוא רצה להגיע לכדור. בעבר, אלף אלפי הבדלות כמובן, כשיחקתי שוער בשכונה (ספקטרום גיל 23-28) או עם חברים, אם הרגשתי שכדור שלי ושחקן מקבוצתי הפריע לי, הייתי אוחז אותו בשתי ידי ומטיל אותו על הרצפה בזריזות. בלי סנטימנטים.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ארז, עם שני ילדים כבר, אני מרגיש שהזמן שלי בשער חמש ובעיקר בגוש המעודד הולך ואוזל...
עשה עימי חסד ושמור לי מקום ליידך שם בשער שש לייד מדורת השבט ליום ההוא...
הפועל אני כבר משתגע

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ארז, אני לא מסכים עם סעיף מס' 4 שלך.

הפועל ב"ש לא יכולה לשחק עם קדוסי ואסולין ביחד כל עוד משחק ההגנה שלנו נראה ככה. הרי לעולם הוא לא יעלה עם שניהם בשפיץ. אלה אם אחד מהם יצטרך לשחק על הקו. וזה יעשה להם ולשאר הקבוצה רק רע. הם לא עושים הגנה. הם יודעים להבקיע גולים - זה התפקיד שלהם.

קדוסי או אסולין בחוד. רביבו באמצע, מליקסון בצד אחד, ועד שחקן בצד השני שעוזר גם בהגנה. 2 קשרים האחוריים.

אין מה לעשות. זה הסגל שעזורי בנה, אז שיתמודד עם המצב הזה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

עוד מטרום העונה היה ברור שמליקסון קפטן זה ברירת מחדל לכל דבר ועניין, אז מה חדש?

לא מזמן היה דיון באתר האוהדים 'HBS' שזלג לכיוון עד כמה הבחור בנוי לתפקיד הקפטן. טענתי שהגם שכושר המנהיגות לוקה בחסר, זה דבר שניתן לבנות אט אט עם הזמן...העונה הנוכחית היא עונת הבנייה וההתהוות שלו כקפטן ומנהיג, ומאמין שעונה הבאה, אולי אפילו בשלהי העונה הנוכחית אנחנו נקבל אותו הרבה יותר מהוקצע ומשופשף..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ארז3333 כתב:1. יש גרף שיפור אצל מוריירה. אמנם פישל בקרן, אבל בלם יפה מס' פעמים 10 מטרים לפני רחבת ה16 ועזר לאילוז. אני חושב שמול עכו, נצרת, הפועל חיפה והפועל פ"ת דברים יתחברו טוב יותר ויהיה לנו צמד בלמים טוב ברמת ליגת העל. כאן קוקי, סבלנות היא בהחלט מילת מפתח.

2. למרות טעות בגול הראשון, ועל אף דעתי השלילית עליו בד"כ, אביתר אילוז נתן משחק לא רע אתמול. פתח מהוסס, אך השתפר מאד בהמשך עם תיקולים, גליצ'ים, ופעולות התקפיות באגף ימין.

3. מי שחושב שקאלה שוער חלש, שיפרוש מאהדת כדורגל. טברקו אתמול לקח שני גולים ואכל שלושה עקב משחק הגנב רע מאד.

4. אני מקווה שעזורי ראה את החצי הראשון. שחקנו לא רע בכלל. הקהל כיבד זאת. מיסייה עזורי, האם אפשר לבקש לפתוח כל משחק עם שני חלוצים? אגב גיא, זה רק אני, או שגם אתה שמת לב שליאור אסולין מתופקד בימין אך מעט מאחור (כנראה לתמוך באגף ימין החלש הגנתית)? אם כן, אמור מעתה מערך 4-4.5-1.5.

5. הקהל אתמול לא קילל וגידף, אלא העריך את רוב מה שראה. מי שכותב אחרת שילך לתנייק.

6. החלטתי להציף זאת למעלה. מליקסון לא שחקן, למרות הבישול. הוא היה אנמי 80 מתוך 90 דקות. אני מעדיף שנאסר ואלקיים יצברו דקות על חשבונו. מאור לא בולט ברוב המשחקים וחלש מsי הנהגתית כדי להיות קפטן.

7. עזורי מאמן לא מספיק טוב. מעבר לפארסה בבחירת הסגל (14! החתמות), יש אצלו כסאות שמורים כמו בבית-כנסת. שנית, הוא מגיב לארועים ולא מוביל אותם. החילוף של העייפים היה צריך לבוא לפני הגול השלישי. כך גם מול הפועל ת"א. מליקסון לא בלט ולכן היה חייב לסיים על הספסל החל מהדקה החמישים (ולדעתי לא לפתוח כלל).

8. אם נשחק מול שאר הליגה כפי ששיחקנו אתמול בחצי הראשון יהיה אפשר לפנטז על 20-24 נקודות בסיום הסיבוב הראשון.

שבוע טוב,
ארז.
ארז התגעגענו. היית חסר ביציע, בלעדייך זה לא אותו הדבר. אתה מתבקש במיידית לחזור אלי ואל טל וסיוון בשער 5.

בקשר לנקודות שרשמת, היית חסר לי ביציע אחרי היציאה של קאלה. באותם רגעים קפצתי מאושר ביציע ואמרתי שסוף סוף קאלה הגיע לבאר שבע. בכדור גובה השוער לוקח או את הכדור או את הראש של השחקן, גם אם מדובר באחד משלנו.

אני חושב שבקשר לגיא עזורי הכל כבר נאמר עוד בתבוסה המחפירה בפתח תקווה, אם היה לבחור יושר מקצועי הוא היה מתפטר כבר אז.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה