ת'כלס אמירה מיותרת, בייחוד שלפי דעתי הקהל שלנו משתפר מהבחינה הזאת, הרבה כבר מבינים שזה כבר נהיה פטתי לדרוש את הפיטורים של כל מאמן שמגיע לכאן .
אני חושבת שמה שהובהיל אותו לומר את המשפט הזה זה הפחד מהלחץ, כי כרגע לא קיים לחץ מצד האוהדים ..
אחרי הגול שלישי 5-10 אוהדים התחילו לקלל אותו ומיד השתיקו אותם .
אני לא חושבת שלקלל אותו ולדרו שהוא יתפטר יועיל עכשיו, הוא המאמן שקיים פה ואם אלונה חושבת ככה אז היא גם תחליט מתי לפטר .
אין לנו מושג כמה הדברים האלה פוגעים במועדון, כמה זה גורם למאמנים ולשחקנים לחשוב 8 פעמים לפני שהם מגיעים לפה ואם אתם שואלים אותי זאת הסיבה שאין כאן שמות גדולים במיוחד.. כי כסף ב"ה לא חסר !
"סבלנות בבאר שבע זאת מילה גסה"
Re: "סבלנות בבאר שבע זאת מילה גסה"
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ועדיין אני מציע לשפוט את הדובר רק כשנגיע לחצי הליגה - ע"פ מבחן התוצאה.
עצוב אבל נכון: מכאן והלאה מתחילה בשבילנו הליגה האמיתית. זה הזמן בשביל הקבוצה החלשה מאוד הגנתית של עזורי להתחיל לספק תוצאות נגד יריבות לא יותר טובות או גדולות מאיתנו, בעיקר במשחקי הבית.
עצוב אבל נכון: מכאן והלאה מתחילה בשבילנו הליגה האמיתית. זה הזמן בשביל הקבוצה החלשה מאוד הגנתית של עזורי להתחיל לספק תוצאות נגד יריבות לא יותר טובות או גדולות מאיתנו, בעיקר במשחקי הבית.
הפועל אני כבר משתגע
למרות שאני אשכרה "מזוכיסט" כצריך להגיד מילים טובות אני אפילו מוכן לעשות זאת רחמנא ליצלן.
"עזורי ערך לשחקנים היום אימון שחרור כשלפניו שוחח עימם קצרות על כר הדשא והזכיר בעיקר את הקהל הנפלא של הקבוצה שדחף ועודד את השחקנים גם כאשר הם היו בפיגור ובעיקר בסיום המשחק."
סחטיין.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 61&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
"עזורי ערך לשחקנים היום אימון שחרור כשלפניו שוחח עימם קצרות על כר הדשא והזכיר בעיקר את הקהל הנפלא של הקבוצה שדחף ועודד את השחקנים גם כאשר הם היו בפיגור ובעיקר בסיום המשחק."
סחטיין.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 61&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אגב, האמירה "סבלנות בב"ש היא מילה גסה" קצת הוצאה מהקשרה...
כשעזורי נשאל למה ההגנה חוטפת כל כך הרבה הוא ענה שהוא מודע לבעיה ואחת הסיבות היא שכל ההגנה חדשה וצריך סבלנות עד שהיא תתחבר למרות ש"סבלנות בב"שהיא מילה גסה"...
עזורי מאוד מנסה להיות עדין ולא לעורר אנטגוניזם, ובכל זאת אנחנו תופסים כל מילה שלו בקטנות.
כשעזורי נשאל למה ההגנה חוטפת כל כך הרבה הוא ענה שהוא מודע לבעיה ואחת הסיבות היא שכל ההגנה חדשה וצריך סבלנות עד שהיא תתחבר למרות ש"סבלנות בב"שהיא מילה גסה"...
עזורי מאוד מנסה להיות עדין ולא לעורר אנטגוניזם, ובכל זאת אנחנו תופסים כל מילה שלו בקטנות.
רק אהבה תנצח...
- הפועל_מלחמה
אני רוצה להגיד כל הכבוד לקהל שלנו השבת באמת כל הכבוד ככה קהל אמיתי צריך להתנהג
לגבי עזורי וסיכומי המשחקים שלו אני מסכים שהחילופים שלו היו מאוחרים מידי זה נכון אבל גם לא נכון הוא המאמן והוא מחליט לפי השיקולים שלו
נכון לעכשיו באר שבע היא קבוצה שהכושר שלה על הפנים זה עוד הגדרה טובה קבוצה כמו הפועל באר שבע לא יכולה אחרי פיגור של 3-1 לשחק עם יותר חלוצים ולתקוף כמו שעשו מולנו ביתר ירושליים למה השחקנים שלנו לא בכושר בכלל זה הישתפר עם הזמן
כן ההגנה שלנו לא טובה יש לנו שחקני הגנה טובים אבל הם לא יודעים להתמודד עם כדורי גובה אני מקווה שעובדים על זה גם אסי צריך לתת לקאלה כמה הסברים איך עושים את זה.
לגבי עזורי וסיכומי המשחקים שלו אני מסכים שהחילופים שלו היו מאוחרים מידי זה נכון אבל גם לא נכון הוא המאמן והוא מחליט לפי השיקולים שלו
נכון לעכשיו באר שבע היא קבוצה שהכושר שלה על הפנים זה עוד הגדרה טובה קבוצה כמו הפועל באר שבע לא יכולה אחרי פיגור של 3-1 לשחק עם יותר חלוצים ולתקוף כמו שעשו מולנו ביתר ירושליים למה השחקנים שלנו לא בכושר בכלל זה הישתפר עם הזמן
כן ההגנה שלנו לא טובה יש לנו שחקני הגנה טובים אבל הם לא יודעים להתמודד עם כדורי גובה אני מקווה שעובדים על זה גם אסי צריך לתת לקאלה כמה הסברים איך עושים את זה.