dor69 כתב:
כבר הוכח לנו ששוער זה לא החסם שיוביל ישירות לאיבוד תואר (כל עוד אתה לא אנסטיס). כרגע יש עמדות שהייתי מחזק לפני. גם אם מביאים קשר 50:50, הייתי הולך במקום שטקוס על בלם או שחקן קו נוסף במידה ובונים על נייג׳ל לאמצע.
יודע מה? גם אם רוצים שוער זר. למה שטקוס? למה להביא אחד בגיל 37 ולא אחד צעיר יותר שיהיה פה כמה שנים? עוד פעם להחליף שוער ראשון עוד שנה שנתיים במקרה הטוב?
לא שיש לי בעיה אם מה שאתה אומר,פשוט לא אוהב שמגמדים.
ואגב שוער ככל שהם מבוגרים יותר הם טובים יותר.
אדום זקן כתב:
וואלה?
כמה משחקים שלו ראית העונה?
באיזה משחק הוא עשה טעות שגרמה לקבוצה שלו לאבד נק'?
כמה נק' הוא נתן לקבוצה שלו?
אתה סתם זורק סיסמאות שאין להם שום קשר למציאות.
לא יודע כושר גרוע ושאר הגדרות אבל אני חושב שתסכים שבעונה שנסתיימה חלה ירידה מסוימת ביכולתו בהשוואה לעונה שקדמה לה.
בכל מקרה כפי שכתבתי קודם לא הייתי מתעסק בעמדה הזו ולא מבזבז עליה עמדת זר, גם אם יגיע קשר ישראלי (אלמוג כהן?).
יביאו אותו? טעות נוספת לדעתי בטיפול בעמדה לא נכונה, אבל לפחות נדע שהביאו שחקן ראוי ולא חושב שמישהו כאן חולק על זה.
delta7 כתב:
לא יודע כושר גרוע ושאר הגדרות אבל אני חושב שתסכים שבעונה שנסתיימה חלה ירידה מסוימת ביכולתו בהשוואה לעונה שקדמה לה.
בכל מקרה כפי שכתבתי קודם לא הייתי מתעסק בעמדה הזו ולא מבזבז עליה עמדת זר, גם אם יגיע קשר ישראלי (אלמוג כהן?).
יביאו אותו? טעות נוספת לדעתי בטיפול בעמדה לא נכונה, אבל לפחות נדע שהביאו שחקן ראוי ולא חושב שמישהו כאן חולק על זה.
הכל שאלה מה התכנון הלאה.
אם הכוונה להביא עוד זר לאמצע ועוד ישראלי אפשר לעכל את עניין שטקוס.
אבל אם יבוא שטקוס ולא יגיע זר נוסף לאמצע אז אמת ויציב שזו עמדה מבוזבזת.
אדום זקן כתב:
הכל שאלה מה התכנון הלאה.
אם הכוונה להביא עוד זר לאמצע ועוד ישראלי אפשר לעכל את עניין שטקוס.
אבל אם יבוא שטקוס ולא יגיע זר נוסף לאמצע אז אמת ויציב שזו עמדה מבוזבזת.
מה לגביי בלם?
והקישור באגף מספיק טוב לדעתך?
יש עמדות יותר קריטיות מעמדת השוער לבזבז עליהם מקום של זר...
החלטה הזויה בעיניי.
מדברים על "מהלכים", בינתיים אנחנו באמצע יוני ואף קבוצה לא הציעה כלום על סאבו והרוש, טאפוקו ירד מסדר היום של הפועל חיפה ואלמוג כהן אמר שהוא לא רוצה לחזור לארץ ויש לו הצעות מגרמניה.
איזה טמטום, באמת שאין לי מילים.
עושים הכל על מנת לא להתחזק איפה שצריך.
קודם שיחתימו שני קשרים במקום סאבו וטאפוקו ואז שיחתימו שוער או בלם או אפילו עוד קשר אמצע, אבל לא, להחתים את שטקוס זה הכי חשוב.
זה מה שיעזור לנו עונה הבאה.