הגנה או בדיחה?
הגנה או בדיחה?
בושה וחרפה לכדרוגל שלנו ולמאמן שלנו גיא עזורי שהביא הגנה כזאת מורירה זר שצריך להיות מעל הליגה אצל בוסקילה לא הייתי נותן לו לשחק בושה למאמן זום זר לא פגע עשיתה טעות לך הביתה אין סבלנות יותר
Re: הגנה או בדיחה?
אנחנו אשכרה הבדיחה של ליגת העל.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אין ספק ניב ..
- liraninhio
מה שפציעה יכולה לעשות לבנאדם...
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
אין לי הגנה !!
לקונוסים שעומדים בקו האחורי בהפועל באר -שבע זה לא הגנה זה
בושה וחרפה זהוי הטעות הכי גדולה של עזורי !
לקונוסים שעומדים בקו האחורי בהפועל באר -שבע זה לא הגנה זה
בושה וחרפה זהוי הטעות הכי גדולה של עזורי !
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
אני מתכוון להיות קצת חריף בתגובה שלי...
תפסיקו לזיין את המוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אף אחד משחקני ההגנה שלנו הוא לא כישלון!
פרגל שחקן ענק! דנילו בלם טוב, ולאט לאט הוא חוזר לכושר שלו.
אביתר השתפר הרבה מהעונה שעברה והוא עוד ישתפר והרוש קצת חסר ביטחון (ובשבת האחרונה עלה פצוע).
אנחנו חוטפים הרבה שערים כי משחק(!!!!!!!!) ההגנה שלנו רע מאוד כקבוצה.
הקישר (בעיקר האגפים) לא עוזרים בכלל למגנים, ושן ואופיר לא מספקים את הסחורה בינתיים.
זאת הסיבה שההגנה נראית רע, ותרדו מהשחקנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תפסיקו לזיין את המוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אף אחד משחקני ההגנה שלנו הוא לא כישלון!
פרגל שחקן ענק! דנילו בלם טוב, ולאט לאט הוא חוזר לכושר שלו.
אביתר השתפר הרבה מהעונה שעברה והוא עוד ישתפר והרוש קצת חסר ביטחון (ובשבת האחרונה עלה פצוע).
אנחנו חוטפים הרבה שערים כי משחק(!!!!!!!!) ההגנה שלנו רע מאוד כקבוצה.
הקישר (בעיקר האגפים) לא עוזרים בכלל למגנים, ושן ואופיר לא מספקים את הסחורה בינתיים.
זאת הסיבה שההגנה נראית רע, ותרדו מהשחקנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רק אהבה תנצח...
ניצן, נדב קידר לא פחות טוב מ 3 הבלמים החדשים שלנו. פרגל, מוריירה ואדלי.
שמעון,
צר לי לאכזב אותך, נדב קידר לא מגיע לציפורן של הבוהן של פרגל, לברכיים של דנילו ובקשר לאדלי קצת קשה לקבוע.
צר לי לאכזב אותך, נדב קידר לא מגיע לציפורן של הבוהן של פרגל, לברכיים של דנילו ובקשר לאדלי קצת קשה לקבוע.
רק אהבה תנצח...
כן בסדר.
בנתיים אני רואה איזה "שחקנים אדירים" פרגל ומוריירה. ממש מהזרים הטובים שנחתו בארץ אי פעם. בינגו.
ואם אדלי היה כזה בלם טוב אז כבר מזמן עזורי היה מחתים אותו על תקן זר. כנראה שהוא לא משהו בכלל.
בכסף של פרגל, מוריירה ואדלי אני מביא בלם זר ב 250 אלף דולר, מרוסיה, סרביה, קרואטיה וכאלה. אחד שיש לו לפחות 20 הופעות בנבחרת שלו, ולא שחקנים שנדדו בכל אירופה ובליגות משנה. זה לא חיזוק!!!!!
בנתיים אני רואה איזה "שחקנים אדירים" פרגל ומוריירה. ממש מהזרים הטובים שנחתו בארץ אי פעם. בינגו.
ואם אדלי היה כזה בלם טוב אז כבר מזמן עזורי היה מחתים אותו על תקן זר. כנראה שהוא לא משהו בכלל.
בכסף של פרגל, מוריירה ואדלי אני מביא בלם זר ב 250 אלף דולר, מרוסיה, סרביה, קרואטיה וכאלה. אחד שיש לו לפחות 20 הופעות בנבחרת שלו, ולא שחקנים שנדדו בכל אירופה ובליגות משנה. זה לא חיזוק!!!!!
יניב אלול ונדב קידר בכייף יכולים לעלות לשחק הזרים האלה לא בלמים ביכלל .. ואני לא מאשים אותם רק תאמן המורה לספורט שלנו ...