עזורי ערך לשחקנים היום אימון שחרור כשלפניו שוחח עימם קצרות על כר הדשא והזכיר בעיקר את הקהל הנפלא של הקבוצה שדחף ועודד את השחקנים גם כאשר הם היו בפיגור ובעיקר בסיום המשחק.
נראה לי שהגיע הזמן שהוא יתחיל לדבר פחות בתקשורת.
נדמה כי הוא עסוק יותר ביחסי ציבור מאשר באיך לשפר את מצב הקבוצה.
שקט שלו יקרין שקט לשחקנים.
מה זה "חייבים להוציא נקודות" ? ואם לא ינצחו אז נגמרה העונה ? אז מרימים ידיים ? מה משמעות המילה חייבים? משמעותה הפנמה שאתה בקטסטרופה אחרי המשחק אם אתה מפסיד.
יותר שקט = יותר תוצאות במגרש.
אביב כתב:נראה לי שהגיע הזמן שהוא יתחיל לדבר פחות בתקשורת.
נדמה כי הוא עסוק יותר ביחסי ציבור מאשר באיך לשפר את מצב הקבוצה.
שקט שלו יקרין שקט לשחקנים.
מה זה "חייבים להוציא נקודות" ? ואם לא ינצחו אז נגמרה העונה ? אז מרימים ידיים ? מה משמעות המילה חייבים? משמעותה הפנמה שאתה בקטסטרופה אחרי המשחק אם אתה מפסיד.
יותר שקט = יותר תוצאות במגרש.
הוצאת לי את המילים מהפה.(משהו שממש לא קשה לעשות לעזורי)
הגיע הזמן לשתוק ולהקרין שקט ולא לחזות מראש את תוצאות המשחק אלא לשחק כדורגל.
בהתחלה החזקתי מעזורי כאיש תקשורת טוב, היום אני מגדיר אותו כפטפטן צמרת ואיש מקצוע לא ממש מוצלח.
יאללה חביבי, גזור על עצמך תענית שתיקה גם אחרי הפסדים וגם אחרי ניצחונות.
חבר'ה אני רחוק מלסנגר על ההתנהלות המקצועית של עזורי, אבל הפכתי והפכתי בכתבה ב"ספורט 5" ולא ראיתי שהדברים הובאו לציטוט מפיו של גיא עזורי, אלא מפי "גורמים בקבוצה" ואם את הדברים האלו הביא לא אחר מאשר הכתב הידוע לשמצה זיו אברג'יל - אז הייתי נזהר באמינותם כפליים.
וגם אם עזורי אמר את הדברים האלו - הוא אמר אותם לשחקנים וזה שיש הדלפות השנה על ידי שחקנים אינטרסנטים כאלו ואחרים (מה שנמנע ביד קשה על ידי גיא לוי בשנה שעברה) - זה חמור שבעתיים כי זה מראה על כך שלעזורי אין שליטה על השחקנים שלו מחד ומאידך מצביע על זה שלשחקנים אין כבוד למועדון שבו הם משחקים- עד כדי כך שכל פלוץ שקאלה תוקע בחדר ההלבשה (סליחה על הביטוי)- מייד מועבר לכתבים צמאי הדם.