חנן ממן
Re: חנן ממן
אז משבצת הקשר השלישי הולכת לספורי/ממן?
לא מכיר את ספורי אבל מרגיש לי שהראש שלו על מוד כוכב, לא יודע איך הוא מבחינת עבודה על המגרש ואיך האינטיליגנציה שלו
בכל מקרה השיטה של שני קשרים באמצע שיעבדו בשביל כולם לא תחזיק מעמד
לא מכיר את ספורי אבל מרגיש לי שהראש שלו על מוד כוכב, לא יודע איך הוא מבחינת עבודה על המגרש ואיך האינטיליגנציה שלו
יש את קבהא למשחקים מול אמצע קשה, ולא הייתי פוסל את אלחמיד כתחנה אחרונה בקישור ומעלה את הקולמביאני קצת יותר למעלה. אפשר למצוא הרבה פתרונות לקישור שלנו, סומך על ברק שיראה יצירתיות.שיש כתב:אז משבצת הקשר השלישי הולכת לספורי/ממן?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אם אתה לוקח נגר (צמרת) כמו גלזר, אתה יודע שיעבוד רק בשביל האחרים.
עם שחקנים כמו ממן או ספורי (ומה שקורה בביתר אפילו חזק יותר) אתה מצפה לעבודת צוות ולא עבודה והקרבה רק בשביל מישהוא אחר... זו תפיסה אחרת, אבל ברור שהם צריכים לעבוד לא פחות קשה, לשרוף את המגרש.
עם שחקנים כמו ממן או ספורי (ומה שקורה בביתר אפילו חזק יותר) אתה מצפה לעבודת צוות ולא עבודה והקרבה רק בשביל מישהוא אחר... זו תפיסה אחרת, אבל ברור שהם צריכים לעבוד לא פחות קשה, לשרוף את המגרש.
- ForeverRed
להכניס לשיחה ולשים דברים על השולחן.Guevara כתב:מודה שלא עקבתי יותר מדי אחרי ספורי, אבל כל אוהדי הפועל תא תמימי דעים לגבי התפקיד שלו במגרש - בול על המשבצת של ממן.
בסופו של דבר הכל תלוי בגישה של ממן, אם ירצה להוכיח את עצמו ולזכות בהרכב כל שבוע מחדש, בטח שמשאיר אותו. אם הוא בגישה של כוכב אחרי עונה איומה ויתחיל למרמר ת'מערכת בכיף מעביר אותו להפועל תל אביב. מקווה שהצוות המקצועי עם אצבע על הדופק ויודע לזהות את הגישה שלו.
משם זו תהיה החלטה שלו.
ממן/ספורי/האסלביינק מתאימים ליהלום, כקשר שאחראי להזין חלוצים ולנוע פנימה. מאחוריהם יש שלישיה שעובדת ויודעת להניע וכמובן מגינים שיודעים הגנה והתקפה ברמה גבוה.Guevara כתב: יש את קבהא למשחקים מול אמצע קשה, ולא הייתי פוסל את אלחמיד כתחנה אחרונה בקישור ומעלה את הקולמביאני קצת יותר למעלה. אפשר למצוא הרבה פתרונות לקישור שלנו, סומך על ברק שיראה יצירתיות.
לא רואה אותם במערך אחר אולי אולי נגד קבוצות שיצופפו מולנו( אם יש כאלה עדיין)
קשב למצוא מערכים שיושבים על הסגל הזה ומנצלים את היתרונות של כולם. ה4-3-3/4-2-3-1 הוא עדיין המתאים ביותר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מה חושבים על ניסיון למצוא לו קבוצה?
יש ממנו וייבים של הקבוצה של עונה שעברה, לא באמת אכפת לו מזה שהוא שחקן של הפועל ב"ש, לא באמת משתדל לחזור להיות כשיר, הרבה ברקה סטודנטים, הרבה אגו.
שחקן חמוד והכל אבל אולי כדאי להתקדם הלאה, הקבוצה בריאה ויכול להיות שהוא יפגע במרקם הזה, בנוסף הוא קצת תקוע למערך שלנו ולחזרה הכ"כ מבורכת ל4-3-3
אני הייתי משחרר, בטח ובטח אם יחתימו עוד שחקן, במצב הזה חייב לשחרר כי כבר יש עומס
יש ממנו וייבים של הקבוצה של עונה שעברה, לא באמת אכפת לו מזה שהוא שחקן של הפועל ב"ש, לא באמת משתדל לחזור להיות כשיר, הרבה ברקה סטודנטים, הרבה אגו.
שחקן חמוד והכל אבל אולי כדאי להתקדם הלאה, הקבוצה בריאה ויכול להיות שהוא יפגע במרקם הזה, בנוסף הוא קצת תקוע למערך שלנו ולחזרה הכ"כ מבורכת ל4-3-3
אני הייתי משחרר, בטח ובטח אם יחתימו עוד שחקן, במצב הזה חייב לשחרר כי כבר יש עומס
- dardasmiley
אני איתך, בעיקר בכל הנוגע לוייבים. למרות שחסר לנו קילר אינסטינקט כמו שלו, אבל בסך השיקולים לדעתי הוא כבר פחות מתאים לנו.nir767676 כתב:מה חושבים על ניסיון למצוא לו קבוצה?
צריך למצוא לו קבוצה. אין לו מקום בסגל.
הוא לא מספיק הגנתי כדי להיות אחד משלושת הקשרי אמצע, ולא מספיק מחוייב כדי לשחק מעליהם.
בעמדה היחידה שהוא יכול לתרום יש כבר שני שחקנים טובים ואני מעדיף אותם בלי לחשוב פעמיים (נאג'י וספורי).
בנוסף, האיש עצלן, ואם מוסיפים על זה את ה"וייבים" שאתם מציינים אז בכלל מיותר לנו בקבוצה.
אסור לשכוח שיש גם את יוספי וסבג בספסל שהייתי רוצה שיקבלו דקות.
הוא לא מספיק הגנתי כדי להיות אחד משלושת הקשרי אמצע, ולא מספיק מחוייב כדי לשחק מעליהם.
בעמדה היחידה שהוא יכול לתרום יש כבר שני שחקנים טובים ואני מעדיף אותם בלי לחשוב פעמיים (נאג'י וספורי).
בנוסף, האיש עצלן, ואם מוסיפים על זה את ה"וייבים" שאתם מציינים אז בכלל מיותר לנו בקבוצה.
אסור לשכוח שיש גם את יוספי וסבג בספסל שהייתי רוצה שיקבלו דקות.
רק אהבה תנצח...
"ממן עצלן" זה וואחד מיתוס. רך כן, חלש כן, איטי כן. אבל לחלוטין לא עצלן
כשחזרנו להיות קבוצה בשלהי סוף שנה שעברה מי שהחזיר את הלחץ והאגרסיביות היה ממן בשילוב עם קבהא ואוגו.bs war כתב:"ממן עצלן" זה וואחד מיתוס. רך כן, חלש כן, איטי כן. אבל לחלוטין לא עצלן
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"