בונפלד סבג וחוגג בחוץ, ניסים בפנים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

Re: בונפלד סבג וחוגג בחוץ, ניסים בפנים

שליחה על ידי ניב »

באמת מוזר אם ניסים בהרכב.
לגביי השחקנים שנופו מובן לגמריי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

Amit M כתב:אולי יש מקום להוציא אותם מההרכב הפותח,
אבל לא לזמן אותם כלל למשחק זה קצת מוזר. אפשר להבין את העובדה שהם לא יפתחו.. אם פדלון חוזר אז קידר חוזר לעמדת הבלם, זיו כבדה בא על חשבונו של בונפלד מהלך סביר לחלוטין, ולגבי חוגג, ראינו משחק שעבר שאין לו כרגע מקום ב-11.

למרות כל זאת, תסכימו איתי שלפחות בונפלד וסבג צריכים להיות אם לא בהרכב אז על הספסל.. זה לא שלגיא יש שפע של בלמים וסבג שמציג יכולת סבירה לחלוטין בתקופה האחרונה בהחלט צריך להיות מוכן לעלות במידה וחס וחלילה יקרה משהו במהלך המשחק. גם בונפלד זה שחקן שיכול להיות מאוד יעיל במידה ויזדקקו לעוד מישהו באמצע.

יכול גם להיות שההחלטה הזו היא לא רק מקצועית.. אולי יש משהו שאנחנו לא יודעים. נחכה לשמוע מגיא את ההסבר להחלטה התמוהה הזו.
אלעד. חשד מאוד כבד שהשבוע במקום להתעסק בכדורגל. הוא עזר לאבא בבחירות .בהנחה
שהוא הגיע לאחר מכן לאימון עייף.והדבר לא נסתר מעינו של גיא.
משהו צריך לשלם על ההפסד נגד אחי נצרת.
ונדמה לי שזוהר וסבג ראויים לשלם את המחיר.. :כרטיס אדום:

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

הסניגור האדום כתב: אלעד. חשד מאוד כבד שהשבוע במקום להתעסק בכדורגל. הוא עזר לאבא בבחירות .בהנחה
שהוא הגיע לאחר מכן לאימון עייף.והדבר לא נסתר מעינו של גיא.
:כרטיס אדום:
השחקן הזה כל כך מקצוען, ממש אופי של שחקן אירופאי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

השאלה האם לזוהר חוגג אין מקום בסגל ( עזבו רגע הרכב ) במיוחד בשבוע שבו זולו פצוע.
האם כבדה ( שהוא בכלל קיצוני ) וזרקו ( שהוא בכלל לא שחקן לרמות האלה ) עדיפים להיכנס או לשחק כקשר אחורי לפני זוהר חוגג.
ההרכב הגיוני, אבל פחות מובן למה השלושה לא בסגל.
במיוחד כשסבג מועדף אצל גיא לוי על פניו של אמזלג כבלם, אלעד מועדף על פני אחרים כאופציה התקפית, וזוהר מועדף על זרקו.

בכל מקרה, אני מאמין בגיא לוי ובדרך שלו, אולי הוא מחפש ליצור זעזוע מסוים או אלה המסקנות שהוא הסיק, בכל מקרה אני נותן לו את כל הקרדיט והגב שהוא צריך במשחק מחר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

משה אוחיון כתב:השאלה האם לזוהר חוגג אין מקום בסגל ( עזבו רגע הרכב ) במיוחד בשבוע שבו זולו פצוע.
האם כבדה ( שהוא בכלל קיצוני ) וזרקו ( שהוא בכלל לא שחקן לרמות האלה ) עדיפים להיכנס או לשחק כקשר אחורי לפני זוהר חוגג.
ההרכב הגיוני, אבל פחות מובן למה השלושה לא בסגל.
במיוחד כשסבג מועדף אצל גיא לוי על פניו של אמזלג כבלם, אלעד מועדף על פני אחרים כאופציה התקפית, וזוהר מועדף על זרקו.

בכל מקרה, אני מאמין בגיא לוי ובדרך שלו, אולי הוא מחפש ליצור זעזוע מסוים או אלה המסקנות שהוא הסיק, בכל מקרה אני נותן לו את כל הקרדיט והגב שהוא צריך במשחק מחר.
בעניין זוהר, גם אני חשבתי על זה כששמעתי שזולו לא כשיר.
אבל בעניין החלופות שלך: ממה שיצא לי לראות, כבדה בהחלט עדיף על זוהר באמצע. זרקו לא. מצד שני, זרקו לא היה בסגל שבוע שעבר...יש להפועל באר שבע סגל רחב, יש צורך ברוטציה.
בעניין אלעד, אני חושב שמדובר בזעזוע.
בעניין סבג, היה לי הרבה יותר מובן אם אלול, שעלה לנו ב5 נק' בשבועיים האחרונים, היה נשאר בחוץ.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אליק כתב:
בעניין זוהר, גם אני חשבתי על זה כששמעתי שזולו לא כשיר.
אבל בעניין החלופות שלך: ממה שיצא לי לראות, כבדה בהחלט עדיף על זוהר באמצע. זרקו לא. מצד שני, זרקו לא היה בסגל שבוע שעבר...יש להפועל באר שבע סגל רחב, יש צורך ברוטציה.
בעניין אלעד, אני חושב שמדובר בזעזוע.
בעניין סבג, היה לי הרבה יותר מובן אם אלול, שעלה לנו ב5 נק' בשבועיים האחרונים, היה נשאר בחוץ.
אז שוב השאלה אם מדובר בהחלטות שנועדו לזעזע את המערכת אחרי המשחק בשבוע שעבר או לא.
כי אני לא בטוח שכקשר אחורי או קשר באמצע כבדה עדיף על זוהר.
אלעד קיבל מגיא לוי בפעמים מסוימות קרדיט של 90 דקות ובמשחקים אחרות 0 דקות.
סבג שפתח בהרכב פתאום נמצא מחוץ לסגל כשאמזלג ( שכרגע הוא הבלם המחליף ) השנה עדיין לא קיבל דקה אחת.
לא יודע, אני מקבל באהבה כל החלטה של גיא לוי, אבל השאלה היא לא למה אלעד, סבג וזוהר לא בהרכב אלא כאמור למה הם מחוץ לסגל...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אוהד מרחוק

שליחה על ידי אוהד מרחוק »

כל כך קשה להבין שמדובר בהחלטות מקצועיות נטו?
יש סגל כל כך גדול... לא הגיוני שהמאמן ינצל אותו ויבצע רוטציה?
המשחק האחרון היה חלש, בא המאמן ומשנה את מה שלדעתו היה לא בסדר.
זוהר חוגג חזר מהר מדי לסגל (מחוסר ברירה). השחקן לא בכושר והמאמן הבין שטעה ותיקן.
אלעד בונפלד - אין צורך להסביר בכלל. החלטה סבירה לחלוטין.
רועי סבג - לא מתאים מקצועית למשחק הספציפי הזה. לעכו חלוצים מהירים מאוד מאוד (עבדול עזיז ובמיוחד שלומי אדרי שתמיד מצליח מולנו).
דודי פדלון - שבועיים שלמים טוחנים את כל הפורומים למה קידר מגן שמאלי, אז הנה סוף סוף מגן שמאלי טבעי וקידר בלם. מה עכשיו לא בסדר????
אורן ניסים - כל הנראה המאמן מעדיף את סימיוני כרגע על הספסל. לגיטימי, ויש הרבה שיסכימו עימו. בכל זאת החליט לעלות עם שני חלוצים, פדידה פצוע, אורן ניסים משקיע באימונים. מדוע זה כל כך לא הגיוני לתת לו צ'אנס?

ואחרי כל זאת, עדיין אי אפשר לדעת מי יעלה בהרכב, כי אצל גיא לוי גם האימון המסכם לא מבטיח כלום. הוא המאמן והוא יחליט ע"פ ראייתו המקצועית, ותמיד יהיה מי שיגיד שזה לא בסדר.
כי הנה יש מגן שמאלי טבעי, סבג לא בסגל, קשר אחורי אחד ושני חלוצים. ממש הגשמת כל חלומותיו של האוהד הבאר שבעי הממוצע. ועדיין לא בסדר...

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אוהד מרחוק כתב:אורן ניסים - כל הנראה המאמן מעדיף את סימיוני כרגע על הספסל. לגיטימי, ויש הרבה שיסכימו עימו. בכל זאת החליט לעלות עם שני חלוצים, פדידה פצוע, אורן ניסים משקיע באימונים. מדוע זה כל כך לא הגיוני לתת לו צ'אנס?

ואחרי כל זאת, עדיין אי אפשר לדעת מי יעלה בהרכב, כי אצל גיא לוי גם האימון המסכם לא מבטיח כלום. הוא המאמן והוא יחליט ע"פ ראייתו המקצועית, ותמיד יהיה מי שיגיד שזה לא בסדר.
כי הנה יש מגן שמאלי טבעי, סבג לא בסגל, קשר אחורי אחד ושני חלוצים. ממש הגשמת כל חלומותיו של האוהד הבאר שבעי הממוצע. ועדיין לא בסדר...
בסדר גמור, אין טענות לגיא לוי.
אבל אני חושב שיש פה משהו מעבר להיבט מקצועי בקטע עם סימיוני, אני חושב שגיא חשב שההרחקה נגד לוד היתה לא מוצדקת והוא החליט שהוא יחנך את סימיוני ויראה לו מה זה.
אני לא חושב לדוגמה שאורן ניסים יותר טוב מלאנדרו סימיוני.

סמל אישי של משתמש
אוהד מרחוק

שליחה על ידי אוהד מרחוק »

ניב כתב: בסדר גמור, אין טענות לגיא לוי.
אבל אני חושב שיש פה משהו מעבר להיבט מקצועי בקטע עם סימיוני, אני חושב שגיא חשב שההרחקה נגד לוד היתה לא מוצדקת והוא החליט שהוא יחנך את סימיוני ויראה לו מה זה.
אני לא חושב לדוגמה שאורן ניסים יותר טוב מלאנדרו סימיוני.
כבר במסיבת העיתונאים עם מינויו של גיא, הוא סיפר שהוא מתלבט בקשר לסימיוני. בהמשך הוא ראה שאין אלטרנטיבה טובה יותר בשוק, הפועל חיפה כבר סיכמה עם החלוץ וגיא החליט להחתים אותו.
לאחר מכן, במשחקי ההכנה סימיוני לרוב נכנס כמחליף בתירוץ שהוא מוצהב למשחק הראשון בליגה ומתרגלים הרכב בלעדיו.
ולאחרונה שוב, לאחר ההרחקה מול לוד, סימיוני לא ראה הרכב.

והנה אתה רואה שלאורך זמן גיא לוי לא ממש מחזיק מסימיוני. אפשר להסכים שסימיוני תוקע את המשחק וכבר מסוף העונה הקודמת הוא בירידה ביכולתו, אולם אני חושב שבסופו של דבר סימיוני יתן את ה-10 גולים שלו וגם הנוכחות שלו ברחבה תעזור לקדוסי.
בכל מקרה, חשוב שתבין, מדובר בדילמה מקצועית נטו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אפשר להתווכח על חלק מהחלטותיו של גיא, אבל זה לא שמדובר בהחלטות הזויות בשורה התחתונה.

דברים שרואים משם..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

טוב מאוד..
בהחלט היה שווה להפסיד שבוע שעבר
רק בשביל לראות את אלעד וחוגג חוזרים למקומם הטבעי..
הניפוי של סבג מפתיע אבל בקטנה 2 מתוך 3 זה מצויין..
מקווה שהבא בתור יהיה השיכור מנירים..

שלח תגובה