CrazyRed7 כתב:אתה קורא לצדקנות שלי מטומטמת?
תעבור קצת על ההודעות שלך במהלך הקיץ. לך תבדוק את זה לפני שיהיה מאוחר.
לפחות תהיה גבר ותגיד שהשחקן הזה לא בא לך בטוב ואל תסתתר מאחורי ״הצוות המקצועי״ כאילו שהצוות המקצועי סיפר על התחושות שלו כלפי שחקן כזה או אחר למוטי פשכצקי.
הצעה מטומטמת כמו לחתוך שחקן על סמך מחנה אימונים כזה עוד לא שמעתי.
לי אין יכולת לקבוע על סמך 2 וחצי משחקי אימון. ברור שזה יהיה אדיוטי מצידי לקבוע אם יש לו כדורגל או לא.
לעומת זאת, לצוות המקצועי כן יש את היכולת לנבא את עתידו כשחקן אצלנו לאחר מחנה אימון שלם ואינטנסטיבי. כמו ששחקן יכול להרשים לטובה הוא גם יכול להרשים לרעה.
כל ההודעות שלי מתבססות על מה שפורסם בתקשורת ועל קריאה בין השורות בכל מה שקורה בקבוצה. שוב פעם אומר, אני רק רוצה בטובת הקבוצה.
Guevara כתב:
ברור לכל. אם יודעים שזו טעות מעכשיו, אז להתעקש עליה זה להוסיף חטא על פשע.
וגם ב"מחלקת" הסקאוטינג שלנו צריכים להפיק לקחים כדי שלא יהיו מקרים כאלה *.
* בהנחה שהשחקן אכן לא מרשים באימונים ומרגישים כי יש פה איזו נפילה - בדומה לסטו.
מבין מה אתה אומר.
פשוט קשה לי לעקל ששחקן שעקבו אחריו כל כך גרוע, שמוותרים עליו אחרי שבועיים וחצי. לא מסתדר לי. לדעתי, חייב להישאר לפחות עד ינואר. (אלא אם כן הוא מבקש לעזוב, רע לו, לא מתאקלם, בלה בלה, וזה כבר סיפור אחר).
Guevara כתב:
לי אין יכולת לקבוע על סמך 2 וחצי משחקי אימון. ברור שזה יהיה אדיוטי מצידי לקבוע אם יש לו כדורגל או לא.
לעומת זאת, לצוות המקצועי כן יש את היכולת לנבא את עתידו כשחקן אצלנו לאחר מחנה אימון שלם ואינטנסטיבי. כמו ששחקן יכול להרשים לטובה הוא גם יכול להרשים לרעה.
כל ההודעות שלי מתבססות על מה שפורסם בתקשורת ועל קריאה בין השורות בכל מה שקורה בקבוצה. שוב פעם אומר, אני רק רוצה בטובת הקבוצה.
צוות מקצועי שקובע ששחקן הוא לא מספיק טוב רק על סמך שבועיים של מחנה אימונים, אחרי שעקב אחריו במשך חודשים- הוא לא מקצועי.
שמעון א כתב:
מבין מה אתה אומר.
פשוט קשה לי לעקל ששחקן שעקבו אחריו כל כך גרוע, שמוותרים עליו אחרי שבועיים וחצי. לא מסתדר לי. לדעתי, חייב להישאר לפחות עד ינואר. (אלא אם כן הוא מבקש לעזוב, רע לו, לא מתאקלם, בלה בלה, וזה כבר סיפור אחר).
אם יגיעו להחלטה כזאת גם הם לא חפים מביקורת - יהיו חייבים להבין איך לחפש ומה לחפש ואיך להימנע מטעויות כאלה בעתיד. מדובר באנשים מאד אהובים שעושים הכל מתוך אהבה טהורה לקבוצה ולעיר ובגלל זה בחיים לא אוכל לכעוס עליהם. הם יצטרכו להיות יותר טובים והכל בסדר, גם טעויות כאלה קורות ועוד יקרו ולא רק אצלנו.
אני חושב שעדיף להתמודד עם הטעויות האלה כמה שיותר מוקדם, לא לסחוב עד ינואר כמו סטו שהיה מביך בכל פעם שעלה למגרש. להתמודד עם הטעויות אומר גם להבין שאם חוזר מקרה סטו/אנסטיס אז משהו בכל תהליך המעקב לקוי וצריכים לפתור את זה.
בחיאת רבאק, מישהו לא חשב שזה כישלון ידוע מראש?
מביאים שחקן מליגה 2 בספרד, עם מעט דקות משחק יחסית, כמעט בלי גולים, שירד לליגה 3, בסגנון משחק שממש לא מתאים לקבוצה שלנו, עם סרטון יוטיוב אחד של דקה וחצי.
וברור לכולם שאחרי הפדיחות בקיץ הקודם אף אחד לא ישחרר אותו עכשיו ובטח שלא ישלמו פיצויים אחרת אלונה תערוף שם ראשים.
זה קריטי לקבוצה! מאוד קריטי כי בגלל מיעוט השחקנים הישראלים הטובים בשוק אנחנו פשוט חייבים לקלוע בכל הזרים כדי להעמיד קבוצה נורמלית.
בנוסף הביאו שוער זר בלי צורך שאני לא רואה הבדלים משמעותיים ברמה בינו לבין לויטה, בזבזו את העמדה הזאת שהיא חשובה לנו לחיזוק של זר נוסף.
הקבוצה חייבת בדחיפות קשר אחורי אגרסיבי, קשר עושה משחק וקיצוני ימני.
מה שאני צופה שיקרה פה זה שקרייו יישב בספסל ובזבזנו סתם מקום לזר, ונותר לנו רק מקום לזר אחד נוסף, יצטרכו להביא פה בינגו רציני של שחקן קישור שיודע לעשות הגנה ברמה גבוהה ויודע לנהל משחק ברמה עוד יותר גבוהה כי אין לנו לא את זה ולא את זה ואין ישראלי טוב שיוכל להגיע לעמדות האלה כרגע ולשדרג אותנו.
יש שחקנים שבנגיעה הראשונה שלהם אתה קולט שהם לא מתאימים לסגנון או שהם לא ברמה.
כמובן שהוא יקבל זמן ויתנו לו להראות משהו אבל לא ייצא מזה כלום לדעתי, נחכה ונראה.
Guevara כתב:
גם בהנדסה ותכנות, די מהר אפשר לראות מי עילוי ויש לו יכולות ומי פחות יצירתי ולא ברמה הנדרשת. כנראה שמזהים אצלו יכולת נמוכה מדי באימונים ביחס למה שציפו.
לאחר החתימה של שטקוס אנחנו קצרים בזרים ויהיה חבל לוותר מעכשיו על מקום לזר רק בשביל להגיד שנתנו לו הזדמנות עד ינואר, בדיוק כמו סטו.
שטקוס, מרין, ויטור, נייגל, קריו - גם אם נביא איזה תותח לקישור - זה עדיין לא קאדר של זרים שיוביל אותנו לאליפות (או להיאבק צמוד). אם זו טעות - עדיף לשחרר כמה שיותר מהר ולתקן אותה.
לא ברור הקשר שמצאת בין תכנות לכדורגל.
כדורגלן כדי לשחק טוב צריך להיות בבריאות מלאה,
להיות אחרי מספיק משחקים בפועל, צריך לצבור בטחון,
קבוצה שלמה שמתואמת איתו, מאמן שמנצל נכון את כישוריו.
gooner כתב:
לא ברור הקשר שמצאת בין תכנות לכדורגל.
כדורגלן כדי לשחק טוב צריך להיות בבריאות מלאה,
להיות אחרי מספיק משחקים בפועל, צריך לצבור בטחון,
קבוצה שלמה שמתואמת איתו, מאמן שמנצל נכון את כישוריו.
מה צריך מתכנת? מזגן
וכישרון לכתוב אלגוריתמים יעילים.
ברור שהמעטפת חשובה מאד, הדיון הוא על הכישרון של הבחור.
gooner כתב:
הכוונה למה צריך מתכנת כדי להראות את היכולת שלו.
הרבה פחות מכדורגלן.
תוסיף גם וופלים ומכונת קפה.
נכון, אבל מהר מאד רואים אם הבחור מבריק או סטנדרטי, כנל גם שחקן כדורגל שעובר מחנה אימון שלם.
לא רוצה להישמע כאילו אני שורף אותו או משהו, הלוואי ויצליח ויפתיע את כולנו.
הקריאה בין השורות אומרת שיש פה איזה בעיה וכנראה שלא נראה את בן שהר מתמודד עם תחרות רצינית - הלוואי שאני טועה.
יש שחקנים שרואים שהם וואו בנגיעה הראשונה, ויש גליונר פלט שאתה חושב במשך שלושה חודשים שהוא לא קשור לענף ואז בום.
ראבק, קצת סבלנות.
אם נחתוך אותו עכשיו אפשר לסגור את המועדון. כלפי חוץ אנחנו בדיחה רצינית בעניין הזה. זו התנהלות לא מקצועית ולא אנושית.
אתם חייבים להפסיק עם השטות הזו שכל מה שכתוב בתקשורת הוא שקר. כמו שיש שחקנים שיוצאים בגלוי נגד פשכצקי, ככה יש שחקנים שמספרים לו ולכתבים אחרים מה קורה מאחורי הקלעים.