המנודים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: המנודים
הקטע הוא שלא הכל נכון ואפשר לספר. מאדם בוגר כמוך הציפייה המינימלית שיבין דבר כ''כ טריוויאלי.dardasmiley כתב:
אף פעם לא הבנתי את הקטע של לכתוב הודעה בסגנון של 'אם תדעו מה שאני יודע תחשבו כמוני'. או שתספרו מה אתם יודעים, או שתימנעו מדיבור בקודים זה מייגע.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- dardasmiley
אם זה לא נכון אל תרשמו את זה, אם זה לא טריוויאלי זה בדיוק מה שאנחנו מצפים לקרוא פה בניגוד לפייס.אורי אדום בנשמה כתב:
הקטע הוא שלא הכל נכון ואפשר לספר. מאדם בוגר כמוך הציפייה המינימלית שיבין דבר כ''כ טריוויאלי.
ודווקא בגלל שמדובר פה בחתך של יחסית אינטליגנטים, אני לא רואה הגיון ברמיזות סגורות. כמו שאני לא רואה הגיון בלציין דברים טריויאליים לחלוטין כמו למשל 'שיר צדק לא מרוצה' ... וואלה? כי דווקא חשבתי שיהיה מבסוט ממצבו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
התכוונתי שלא הכל נכון לספר, קרי ראוי לספר. לא שזה לא נכון עובדתית.dardasmiley כתב:
אם זה לא נכון אל תרשמו את זה, אם זה לא טריוויאלי זה בדיוק מה שאנחנו מצפים לקרוא פה בניגוד לפייס.
ודווקא בגלל שמדובר פה בחתך של יחסית אינטליגנטים, אני לא רואה הגיון ברמיזות סגורות. כמו שאני לא רואה הגיון בלציין דברים טריויאליים לחלוטין כמו למשל 'שיר צדק לא מרוצה' ... וואלה? כי דווקא חשבתי שיהיה מבסוט ממצבו.
ודווקא כי החתך פה אינטלגנטי אתה לא רואה היגיון ברמיזות סגורות? מה הקשר?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני אוהב את שיר ומעדיף להתמקד ברגעים הגדולים ולכן לא אספר את הדברים שאני ואחרים שמענו, רק אגיד שוב שהשיקול הוא לא רק מקצועי.
לא חושב שחשוב לספר מה בדיוק קרה, אלא שיש דברים מעבר לנושא המקצועי ולכן שיר לא יחזור להיות חלק מהסגל הקבוע שלנו.
לא חושב שחשוב לספר מה בדיוק קרה, אלא שיש דברים מעבר לנושא המקצועי ולכן שיר לא יחזור להיות חלק מהסגל הקבוע שלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עוד לא הבנתי מי אשם במה שקרה? מי עשה למי ומי הקורבן פה?
הייתה טעות עם החומר האסור וההשעיה, את העונה האחרונה פתח בהרכב ואז מה?
הייתה טעות עם החומר האסור וההשעיה, את העונה האחרונה פתח בהרכב ואז מה?
יפה שגם אתה התחלת לזמר את הנרטיב.Sir Alex Ferguson כתב:אני אוהב את שיר ומעדיף להתמקד ברגעים הגדולים ולכן לא אספר את הדברים שאני ואחרים שמענו, רק אגיד שוב שהשיקול הוא לא רק מקצועי.
בושה מה שעשו לו.
מה עשו לו?izguy83 כתב: יפה שגם אתה התחלת לזמר את הנרטיב.
בושה מה שעשו לו.
שששש זה סוד, אבל לכלכך על פי זה מותר גם מותרסניור כתב:
מה עשו לו?
יש חדש עם עזרא או אלו?
נראה לי חרטא הקפריסין הזה
לא יכול לקרוא אותך בטופיק הזה אח. בלתי הסבל. אמן יחסמו אותושמעון א כתב:יש חדש עם עזרא או אלו?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
איי איי הגזמת שייקהTotti כתב: לא יכול לקרוא אותך בטופיק הזה אח. בלתי הסבל. אמן יחסמו אותו
כלום בגדול.סניור כתב:
מה עשו לו?
רק לקחו את השחקן שנעשה לו העוול הכי גדול בתולדות הכדורגל הישראלי ונתנו לו יחס של דור אלו.
כל זאת בזמן שבעולם של היום, כל יום מדברים אנשים מטעם ומעבירים מסרים בכל מדיה אפשרית. הוא לא פצה פה עד היום, כל ההתנהלות שלו היא נטו מול המועדון.
והפוסט שהוא פרסם בינואר שעבר מה איתו?izguy83 כתב: כלום בגדול.
רק לקחו את השחקן שנעשה לו העוול הכי גדול בתולדות הכדורגל הישראלי ונתנו לו יחס של דור אלו.
כל זאת בזמן שבעולם של היום, כל יום מדברים אנשים מטעם ומעבירים מסרים בכל מדיה אפשרית. הוא לא פצה פה עד היום, כל ההתנהלות שלו היא נטו מול המועדון.
כמו שאני בטוח שהמועדון הוא לא טלית שכולה תכלת בסיפור איתו, אני גם בטוח ששיר לא נקי מאשמה בדרדור הזה ביחסים. נעשה לו עוול זה נכון, אבל מאז עברו הרבה מים.
אתם מדברים כמו אוהדים מכבי והתקשורת, כאיחו המועדון נתן לו בכוונה חומרים אסורים והוא יצא גסר שהוא שתק.
הרי ידוע מה קרה, טעוצ בייצור, אז על מה בדיוק הוא שותק ?
הרי ידוע מה קרה, טעוצ בייצור, אז על מה בדיוק הוא שותק ?