הנה עוד ערב אבוד...סיקור משחק וציונים.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

הנה עוד ערב אבוד...סיקור משחק וציונים.

שליחה על ידי אביאל »

משה אוחיון מסכם ומחלק ציונים לשחקנים ולמאמן... מסכימים???

https://www.crazyred.co.il/article_detail.php?aid=218" onclick="window.open(this.href);return false;

תנו בתגובות!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: הנה עוד ערב אבוד...סיקור משחק וציונים.

שליחה על ידי dardasmiley »

מסכים כמעט עם הכל, חוץ מזה שלדעתי מליקסון היה צריך לקבל 3 היה גרוע! איבד המון כדורים ובעיקר עיכב והרס המון מתפרצות שלנו עם החוסר יכולת שלו למסור בזמן, שלא נדבר על ההחמצה שלו לקראת סוף המשחק. טוב יעשה עזורי אם ייתן לו להבין שמקומו בהרכב לא מובטח ויוריד אותו לספסל עד שיחליט שהוא שוב שחקן כדורגל.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בנוסף אני לא מסכים עם הקביעה שעזורי לא רוצה לנצח פשוט זה קצת קשה שהחלוץ שנחשב ההבטחה הגדולה מבחינתך להצלת החוד (בלומשטיין) ואמור לשמש כג'וקר מהספסל נראה כמי שמכר את המשחק או כמי שלחלופין הבין שאין סקאוטים אז לא צריך להתאמץ

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: הנה עוד ערב אבוד...סיקור משחק וציונים.

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

dardasmiley כתב:מסכים כמעט עם הכל, חוץ מזה שלדעתי מליקסון היה צריך לקבל 3 היה גרוע! איבד המון כדורים ובעיקר עיכב והרס המון מתפרצות שלנו עם החוסר יכולת שלו למסור בזמן, שלא נדבר על ההחמצה שלו לקראת סוף המשחק. טוב יעשה עזורי אם ייתן לו להבין שמקומו בהרכב לא מובטח ויוריד אותו לספסל עד שיחליט שהוא שוב שחקן כדורגל.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בנוסף אני לא מסכים עם הקביעה שעזורי לא רוצה לנצח פשוט זה קצת קשה שהחלוץ שנחשב ההבטחה הגדולה מבחינתך להצלת החוד (בלומשטיין) ואמור לשמש כג'וקר מהספסל נראה כמי שמכר את המשחק או כמי שלחלופין הבין שאין סקאוטים אז לא צריך להתאמץ
היה מקום להכניס את חנן פדידה, בטח כשרביבו בלי אוויר מהדקה ה60.
הציון למליקסון ניתן בגלל שלמרות שאכן איכזב הוא עדיין נתן 2 כדורים לגול, אחד לפרגל ואחד לאסולין. אם אחד מהם מסתיים ברשת אני בטוח שהיית דורש גם ציון גבוהה יותר.
צריך גם לציין שלמרות האכזבה מליקסון היה היחיד בחלק ההתקפי שהמשיך לרוץ לאורך כל 90 הדקות בזמן ששאר שחקני ההתקפה נפלו מהרגליים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה