עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות

שליחה על ידי bs war »

ForeverRed כתב: כשאני מדבר על איזונים אני מתכוון לפריסה על המגרש.
שני קשרי אמצע, מנהל משחק, שני שחקני כנף, חלוץ.
מאוד מאוזן.
דינמיקה פנימית הם יצטרכו למצוא תוך כדי תנועה ובשביל זה יש מאמן.
אני גם לא שותף לקטילה על אזולאי. הוא שחקן כדורגל לא רע בכלל שיודע לתרום בהמון אספקטים שהייתי שמח לראות את שהר תורם בהם. מחמיצן ענק זה כן, אבל עדיין לא ברור כמה זה קריטי.

מה יתחבר וכמה נגלה בהמשך.
יש שם חומר גלם אדיר ולא צריך להקטין אותו בכוח.
אם יעבדו נכון ידברו בעוד שנה שנתיים חזק מאוד.
יש שם שני קשרי אמצע, אף אחד מהם לא מספיק דומיננטי ברמה ההגנתית.
אם ב"מנהל משחק" התכוונת לאוחנה, הצחקת אותי. שחקן שלא רואה מטר קדימה לא יכול לנהל משחק של אף קבוצה.
בקישור ההתקפי יש שם עומס, יותר מדי טאלנטים שלא עובדים ובלי משמעת טקטית, הקבוצה הזאת תהיה מופקרת הגנתית ותתבסס על להבקיע יותר מהיריבה בכל משחק, זה לא עובד לאורך זמן.
מתחת לאיינבינדר ומוחמד יש בעיות בלתי נגמרות, אין קשר אחורי אמיתי, אין בלמים, מגן שמאלי תעלומה.
תוסיף לכל זה את הקהל, את חוגג ואת הציפיות הלא ריאליות בעליל שהעמיסו עליהם וזה מתכון להתרסקות מפוארת.

אם הם פותחים את העונה בסגל הזה אני מאוד רגוע, מאמין שיהיו מאוד דומים לנו בעונה שעברה.

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

מאוד מאוזן.
אני גם לא שותף לקטילה על אזולאי. הוא שחקן כדורגל לא רע בכלל שיודע לתרום בהמון אספקטים שהייתי שמח לראות את שהר תורם בהם. מחמיצן ענק זה כן, אבל עדיין לא ברור כמה זה קריטי.

לא רואה מניעה שיידברו חזק כבר השנה. אפשר לזלזל אבל זו יהירות מובהקת שלא לצורך לדעתי. לך תדע מה יוליד ההר געש הזה.

כמה שחוגג סתום וצומי, מבחינת מעטפת מקצועית מה שהוא עשם שם זה פי אלף עדיף על טביב ודומיו.
כמה שרוני לוי דהוי, זה פי אלף עדיף על חולה כלבת כמו גיא לוזון או נער שליחויות כמו בני בן זקן.

כישרון חסר תקדים ביחס ל20 שנה האחרונות שלהם.

רעב מצד כולם לעשות משהו גדול (מתחיל מלמעלה- חוגג אוחנה בניון, דרך רוני לוי ששנים לא היה בעמדה כזו, ומסתיים בקהל שכמה שהוא יכול להיות חמום מוח ומטומטם ככה הוא מסוגל להיסחף אחרי הצלחה ולתדלק אותה.
תשמע, אני מקבל רשמים פה ביממה האחרונה כאילו הליגה שלנו מורכבת מקבוצות ביניים ברמה של ווטפורד קריסטל פאלאס ואברטון..
מעבר ל3-5 קבוצות וגם פירגנתי לחלק, אין פה כלום ושומדבר. הליגה כליגה של 14 קבוצות די קרובה לפושטת רגל.
זה ספק כדורגל מקצועני עם טקטיקות וגיפיאסים וספק סדרת דוקו משובחת על ליגה נידחת שמשודרת בכאן 11.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

yossi כתב:השאלה איך זה ייראה מול קבוצות שאשכרה יבואו לתקוף אותם.
לא ראיתי דקה מהמשחקים שלהם, הימור פרוע שנס ציונה ורעננה לא ממש עשו את זה.
האמת, לאיזה חצי ליגה אין כלים לעשות את זה, המצב באמת בטטה.
אם תשאלו אותי, רוב הקבוצות נחלשו מהעונה שעברה שהייתה קטסטרופה בפני עצמה.

ההתנהלות בחיפה מזעזעת.
בלבול בכדורגל סופר אפור עוד מצליח להוציא תוצאות טובות יחסית (יהיה לו הרבה יותר קשה בליגה כשהוא לא יוכל פשוט לעלות בבונקר ולשחק על מעבר) אבל זה מועדון שפשוט בפשיטת רגל.
לדעתי בלבול יפוטר אחרי חודש תשרי.
לגבי בית"ר, עם הכלים שיש להם הם נראים לי קבוצה שיותר מתאים לה לשחק על מעברים מאשר להחזיק בכדור ולעייף את היריבות בהנעת כדור עד שיימצאו" פירצה", קינדה, גרסייה ופלומיין, אלה שחקנים של שטח, אוהבים לרוץ קדימה עם הכדור, להוביל מתפרצות, פחות מתאים להם סגנון של מסירות מרגל לרגל, הנעת כדור בסבלנות.... הם סוסים שדוהרים קדימה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בלבול בנה קבוצה בצלמו ודמותו - אפורים מוות שיתבססו על הכישרון של שועה, המהירות של רוקאביצה וההולנדי שצירפו, הבעיטות מרחוק של מקסים ואולי ההצטרפות של שועה וחזיזה.
מול הבונקרים שמצפים להם שבוע אחר שבוע רוב הסעיפים פה מתבטלים. מאמין גם כן שלאוהדי חיפה גם אם יהיו תוצאות די טובות יימאס מהכדורגל המאוס הזה די מהר.

ניסו אביטן לא מסיים את העונה.
הפועל נחלשה, עשו להם ערבוב רציני בחוליית ההגנה שהייתה מצוינת בעונה שעברה ועליה הכל התבסס, חיזוק רציני הם לא הביאו וניסו מתפקד כמו בובה של הבעלים.
רפואה עשה שם עבודה מצוינת ביחס לכלים שהיו לו. אין לי מושג למה פיטרו אותו. אולי כי אשכרה דרש חיזוק.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

מאוד מאוזן.

לא מבין מה גורם לך להגיד בן שהר ושלומי אזולאי באותו משפט קצת דיפרסיה.
שנית תביא נייר אני מוכן לחתום לך עכשיו בסעיף התערבות באיזה מסעדה שתרצה,ביתר י"ם לא תוכל לעמוד בלחץ והלחץ שם הוא עצום.
רק אנשים שבקיאים ברזי האוהדים הירושלמים יגידו לך שהם מכוונים לליגת האלופות לא פחות.
ואיפה שהציפיות מרקיעות שחקים שם מתחילה גם הנפילה.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

אוחנה שחקן, מי שיגיד אחרת משקר לעצמו. ומעל הכל גם מקצוען אמיתי שמכבד את המקצוע ושומר על הגוף ברמה מאד גבוהה - גם בחופשות, בשונה מחבורת בארקה סטודנטים שחלקם עדיין מככבים אצלנו.

אם יש משהו שעדיין יש לגביו סימני שאלה זה הצד המנהיגותי שלו ועד כמה הוא יכול להיות הפנים של ביתר החדשה.

לא רצה להיות פה מסיבותיו, אז לא יודע כמה זה באמת פספוס - וכשהוא הגיע אלינו היחס אליו היה כאל שחקן משלים, שבזמנו זה הוכיח את עצמו. אז אין באמת על מה להיות מבואס פה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Guevara כתב:אוחנה שחקן, מי שיגיד אחרת משקר לעצמו. ומעל הכל גם מקצוען אמיתי שמכבד את המקצוע ושומר על הגוף ברמה מאד גבוהה - גם בחופשות, בשונה מחבורת בארקה סטודנטים שחלקם עדיין מככבים אצלנו.

אם יש משהו שעדיין יש לגביו סימני שאלה זה הצד המנהיגותי שלו ועד כמה הוא יכול להיות הפנים של ביתר החדשה.

לא רצה להיות פה מסיבותיו, אז לא יודע כמה זה באמת פספוס - וכשהוא הגיע אלינו היחס אליו היה כאל שחקן משלים, שבזמנו זה הוכיח את עצמו. אז אין באמת על מה להיות מבואס פה.
+1
שחקן אחושרמוטה וזה שהוא לא רצה להיות כאן זה נון גדול למערכת.
אני צופה לו עונה גדולה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

שחקן אחושרמוטה ועדיין לא מסוגל לבעוט, לתת מסירה על 20+ מטר או לעשות תנועה ללא כדור.
ואת זה אמרתי גם כשהיה כאן.

בעיניי המיקום האידאלי שלו זה בשלישיית קישור בגלל אותם ליקויים, שם היכולת שלו לשחק על שטח קטן ולשבור לחץ באה לידי ביטוי. נחכה ונראה איך זה יראה בליגה כשהוא משחק בשלישיית התקפה.
אם אנחנו היינו פותחים איתו עונה בהתקפה הייתי אומר שעדיף לקפל את העסק מעכשיו. אם רוני לוי יצליח איפה שבכר כשל אז אני אוריד בפניו את הכובע.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אוחנה של אחרי הפציעה הוא לא אותו אוחנה של לפני. אמרתי את זה כבר כשחזר.
הוא בא ולוקח אחריות, נראה שהסתובבו כמה ברגים בזמן שישב בחוץ.

את אזולאי לא השוואתי לשהר.
לוקח את בן בכל יום ובכל שעה, ועדיין, להפוך אותו לזר לכדורגל זה לא נכון בעיניי.
הוא יודע לשחק עם הפנים ועם הגב, מוסר, מבשל ועושה באזור הדו ספרתי מדי עונה בקבוצות קטנות.
לא חושב שעם התקפה כל כך מוכשרת הוא הבעיה.

בהגנה חסרים שם דברים, זה כן - קשר אחורי, בלם, מגן שמאלי.
מצד שני גם לנו חסרים שחקנים שעושים את ההבדל לפחות ב-3 עמדות.
לפחות שם מצהירים על נכונות להמשיך להתחזק.
אצלנו כנראה הסתנוורו קצת מהניצחונות האחרונים.

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

אני ממשיך לחשוב שהיחסים עם בכר היו הגורם המרכזי לעזיבה

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

ForeverRed כתב:אוחנה של אחרי הפציעה הוא לא אותו אוחנה של לפני. אמרתי את זה כבר כשחזר.
הוא בא ולוקח אחריות, נראה שהסתובבו כמה ברגים בזמן שישב בחוץ.

את אזולאי לא השוואתי לשהר.
לוקח את בן בכל יום ובכל שעה, ועדיין, להפוך אותו לזר לכדורגל זה לא נכון בעיניי.
הוא יודע לשחק עם הפנים ועם הגב, מוסר, מבשל ועושה באזור הדו ספרתי מדי עונה בקבוצות קטנות.
לא חושב שעם התקפה כל כך מוכשרת הוא הבעיה.

בהגנה חסרים שם דברים, זה כן - קשר אחורי, בלם, מגן שמאלי.
מצד שני גם לנו חסרים שחקנים שעושים את ההבדל לפחות ב-3 עמדות.
לפחות שם מצהירים על נכונות להמשיך להתחזק.
אצלנו כנראה הסתנוורו קצת מהניצחונות האחרונים.
התחלתם שוב ? הקבוצה נראית טוב אז "הסתנוורו" מהניצחונות..
בכל מקום אחר היו מפרגנים למועדון על זה שהקבוצה נראית טוב ולא היו מתחילים להמציא ספקולציות שהחליטו שסיימו עם ההעברות..
דרך אגב, איך בחדשות הספורט לא אמרו מילה על הפנדל המומצא השני של נתניה ?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

תעשו לי טובה, הפועל רעננה נראו אומללים גם מול הפועל תל אביב שהפסידה בגלל נאיביות מטורפת.
זה לא שביתר דורסת קבוצות בגביע הטוטו.
נראה איך הם יהיו מולנו במחזור הראשון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ביתר קבוצה עם המון פלייר. תהיה נוצצת ומבריקה מקדימה. לטעמי היא תהיה הקבוצה שהכי כיף לראות אותם השנה.
ביתר תנצח (בקלילות) לדעתי את כל קבוצות הליגה שבאות בעיקר להסתגר.
שזה אומר כולן חוץ ממכבי, חיפה, נתניה, אנחנו ואולי הפועל ת"א.
קבוצות שיבואו לתקוף את ביתר יכניסו אותה לבעיה רצינית והמשחק יוכרע בעיקר על מזל (או ניצול מצבים)
אגב, לביתר אין הגנה "גרועה" במיוחד... פר שחקן ההגנה שלהם והשוער סבירים, הקשר האחורי שלהם מצויין...

הבעיה שלהם תהיה המשחק ההגנתי של החלק הקידמי.

כשיש לך לפחות 4-5 שחקנים שלא ירדפו אחרי השחקן שלהם הם יהיו בבעיה.

לדעתי, 2-5 מקומות ריאליים.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

nitsande כתב:ביתר קבוצה עם המון פלייר. תהיה נוצצת ומבריקה מקדימה. לטעמי היא תהיה הקבוצה שהכי כיף לראות אותם השנה.
קבוצות שיבואו לתקוף את ביתר יכניסו אותה לבעיה רצינית והמשחק יוכרע בעיקר על מזל (או ניצול מצבים)
אגב, לביתר אין הגנה "גרועה" במיוחד... פר שחקן ההגנה שלהם והשוער סבירים, הקשר האחורי שלהם מצויין...

אין להם קשר אחורי, איך הוא יכול להיות מצוין?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

nitsande כתב:ביתר קבוצה עם המון פלייר. תהיה נוצצת ומבריקה מקדימה. לטעמי היא תהיה הקבוצה שהכי כיף לראות אותם השנה.

אני לא יכול להתחבר לאמרות "תנצח את כולן חוץ מ...", זה כל כך לא נכון ולא עומד במבחני המציאות.

בפועל, הליגה נפתחת, מאמנים כמו קורצקי ברעננה, סילבס בהפועל חיפה, אבוקסיס בבני יהודה ואפילו דגו בקריה, בונים יחידות קמיקזה מאומנות וצייתניות שעושות מינימום טעויות בהגנה ושולחות התקפה מהירה קדימה עם שחקנים אלמוניים ונטולי מניירות והופ, כל משחק הופך להיות מוקש.

הפועל באר שבע הגדולה של האליפות השנייה אכלה חצץ מול רעננות, עכויאות וכפר סבא. מול ביתר היא רקדה על הדשא.

אם אתה שואל אותי, יש לביתר איכויות מקדימה לתת בראש דווקא לגדולות. כאלו שיבואו לשחק פתוח ויענשו בהתקפות מעבר. הכל בתנאי שתהיה להם הגנה לא לספוג בצרורות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

נעול