גם לנו אין.bs war כתב:
אין להם קשר אחורי, איך הוא יכול להיות מצוין?
עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
- ForeverRed
Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
יש להם יותר ממה שיש לנו... ההוא בלי שם משפחה, עלי משהו.bs war כתב:
אין להם קשר אחורי, איך הוא יכול להיות מצוין?
רק אהבה תנצח...
כמובן שהכוונה היא לא מילולית... אלא ברמת הסגנון.Totti כתב: אני לא יכול להתחבר לאמרות "תנצח את כולן חוץ מ...", זה כל כך לא נכון ולא עומד במבחני המציאות.
בפועל, הליגה נפתחת, מאמנים כמו קורצקי ברעננה, סילבס בהפועל חיפה, אבוקסיס בבני יהודה ואפילו דגו בקריה, בונים יחידות קמיקזה מאומנות וצייתניות שעושות מינימום טעויות בהגנה ושולחות התקפה מהירה קדימה עם שחקנים אלמוניים ונטולי מניירות והופ, כל משחק הופך להיות מוקש.
הפועל באר שבע הגדולה של האליפות השנייה אכלה חצץ מול רעננות, עכויאות וכפר סבא. מול ביתר היא רקדה על הדשא.
אם אתה שואל אותי, יש לביתר איכויות מקדימה לתת בראש דווקא לגדולות. כאלו שיבואו לשחק פתוח ויענשו בהתקפות מעבר. הכל בתנאי שתהיה להם הגנה לא לספוג בצרורות.
אני לא פוסל את מה שאתה אומר, אבל לדעתי הסגנון שהכי יקשה עליהם הוא קבוצה שלוחצת אותם.
ושוב גם שם כמו שאמרתי בסוף זה יוכרע על מזל (או ניצול מצבים)... מספיקה מתפרצת אחת כדי לשנות את כף המאזניים.
רק אהבה תנצח...
פציעה אחת של מוחמד וכל מגדל הקלפים הנחמד הזה שהם בנו לעצמם מתמוטט
- ForeverRed
אפשר להגיד דברים דומים על ויטור.dor69 כתב:פציעה אחת של מוחמד וכל מגדל הקלפים הנחמד הזה שהם בנו לעצמם מתמוטט
אני טוען וממשיך לטעון שהבעיה שלנו הייתה משחק ההגנה ולא שחקני ההגנה כפרסונלים. לנו יש עוד עומק, להם אין כלוםForeverRed כתב: אפשר להגיד דברים דומים על ויטור.
עם חמישיית הקסם של טאהא אלחמיד קבהא אורן וסאבו לא תצליח לעשות משחק הגנה טוב גם עם מוריניו על הקווים. אז כן זה היה פרסונלי.
כשיש ויטור ושחקנים חכמים יותר כמו קלטינס, שמיר וגולדברג אז העסק נראה יותר טוב אם כי אני עדיין לא שקט. בכל מקרה חייב בלם. אלחמיד עזב, מי מחליף אותו? מה קורה אם ויטור נפצע? יש גבול לכמה אפשר לזלזל במרכז ההגנה.
אם הם מנסים לגרום לנו לשמוח כשדגני יחתום הם בהחלט מצליחים. אני מודאג מאוד מזה שפתאום אין דיבורים על החתמת בלם.
כשיש ויטור ושחקנים חכמים יותר כמו קלטינס, שמיר וגולדברג אז העסק נראה יותר טוב אם כי אני עדיין לא שקט. בכל מקרה חייב בלם. אלחמיד עזב, מי מחליף אותו? מה קורה אם ויטור נפצע? יש גבול לכמה אפשר לזלזל במרכז ההגנה.
אם הם מנסים לגרום לנו לשמוח כשדגני יחתום הם בהחלט מצליחים. אני מודאג מאוד מזה שפתאום אין דיבורים על החתמת בלם.
הבעיה הייתה (ואולי עודנה) בקישור בעיקר, אני אומר את זה מקיץ 17 והבעיה הוחמרה כשסאבו החליף את אייבינדר (שעל מגרעותיו אפשר להתווכח אבל ללא ספק הוא לחץ וחילץ). לא תצליח לשכנע אותי שטאהה ואלחמיד על כל מגרעותיהם הם רגע אחד בלמים לאליפות ורגע אחר כך שווים קרוב ל50 גולים בעונה, שכח מזה.הפועלעולה כתב:עם חמישיית הקסם של טאהא אלחמיד קבהא אורן וסאבו לא תצליח לעשות משחק הגנה טוב גם עם מוריניו על הקווים. אז כן זה היה פרסונלי.
אנחנו מחזיקים שחקנים שזכו בתארים, כמה כאלה יש לביתר?
מוחמד לא קשר אחורי. הוא 50/50 שהאיכויות שלו הן בעיקר התקפיות, ביציאה קדימה בדריבל ובפס. הוא צריך מישהו מאחוריו, אם הוא יהיה השחקן הכי אחורי בקישור שלהם וייאלץ להישאר מאחורה במהלך התקפות, זה די יסרס אותו.nitsande כתב: יש להם יותר ממה שיש לנו... ההוא בלי שם משפחה, עלי משהו.
גם איינבינדר וקריאה לא יכולים להיות אחרונים בקישור. היחיד שם שמתאים לתפקיד הוא טיירה, אבל הוא לא בתכניות.
את הקשר האחורי היחיד שלהם הם הביאו לנו, אז לא, אין להם יותר ממה שיש לנו.
מבלי לבדוק - לשילוב של טאהא ואלחמיד גם בעונת 17/18 היה בטח ממוצע של קרוב לגול במשחק, אם לא יותר. דווקא בתקופה שאוחיון נכנס להרכב אני זוכר שב-10 משחקים ספגנו רק 4, או משהו כזה. ואת העונה סיימנו עם 27 ספיגות, אז תעשה את החשבון. אולי אבדוק את זה אם זה יעניין פה מישהו.
הם נתנו התעלות מדהימה בפלייאוף, לא אקח מהם את זה אף פעם.
בכל מקרה ברור שהקישור בעונה החולפת היה מחריד. קבהא זה עוד שחקן שצריך להחביא במערך כדי להוציא ממנו דברים טובים בעוד שסאבו הוא אפס מוחלט בכל תחום. וברור שגם התקפה שמורכבת משהר-האסלביינק-ממן-סבע-עזרא היא התקפה שלא תעזור בהגנה ולא תעשה משחק לחץ נכון.
בכל מקרה ברור שהקישור בעונה החולפת היה מחריד. קבהא זה עוד שחקן שצריך להחביא במערך כדי להוציא ממנו דברים טובים בעוד שסאבו הוא אפס מוחלט בכל תחום. וברור שגם התקפה שמורכבת משהר-האסלביינק-ממן-סבע-עזרא היא התקפה שלא תעזור בהגנה ולא תעשה משחק לחץ נכון.
רק במסגרת מסע הדה לגיטימציה שלך לטאהה, תבדוק גם כמה בלמים התחלפו לידו במהלך העונה הזו. אני זוכר 6.הפועלעולה כתב:מבלי לבדוק - לשילוב של טאהא ואלחמיד גם בעונת 17/18 היה בטח ממוצע של קרוב לגול במשחק, אם לא יותר. דווקא בתקופה שאוחיון נכנס להרכב אני זוכר שב-10 משחקים ספגנו רק 4, או משהו כזה. ואת העונה סיימנו עם 27 ספיגות, אז תעשה את החשבון. אולי אבדוק את זה אם זה יעניין פה מישהו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נו באמת.nitsande כתב: יש להם יותר ממה שיש לנו... ההוא בלי שם משפחה, עלי משהו.
יש לנו את קבהא ואת קלטינס.
ועלי מוחמד קשר 50-50 לא אחורי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ההרכב של חיפה הזיה.
מרמים את הקהל שלהם.
מרמים את הקהל שלהם.
שופט אנטישמי בחיפה
פיי מכבי חיפה..
עוד שער אחד לשיוויון מוחלט.
גורם לתהות מה היה קורה אם לא האדום הטיפשי של חבשי.
עוד שער אחד לשיוויון מוחלט.
גורם לתהות מה היה קורה אם לא האדום הטיפשי של חבשי.