כישלון מנהלתי
- red ultras
כישלון מנהלתי
אני חושב שאחרי המכה שספגנו היום אפשר
וראוי להעביר ביקורת ולומר שאולי ההנהלה וויתרה מראש
על העפלה לשלב הבתים. כן פערי הרמות גדולים וידעו את זה ובכל זאת דחו עד עכשיו את עניין החיזוק. זו החלטה שאולי גזרה עלינו את הסיפור.
על העפלה לשלב הבתים. כן פערי הרמות גדולים וידעו את זה ובכל זאת דחו עד עכשיו את עניין החיזוק. זו החלטה שאולי גזרה עלינו את הסיפור.
Re: כישלון מנהלתי
"כישלון"
"מכה"
על הפסד לפיינורד בחוץ.
נדפקתם
"מכה"
על הפסד לפיינורד בחוץ.
נדפקתם
- red ultras
איזה תגובה פופוליסטית אחי..bs war כתב:"כישלון"
"מכה"
על הפסד לפיינורד בחוץ.
נדפקתם
אתה קורא מה כתבתי? הכישלון הוא לא של השחקנים ולא של המאמן הם נתנו את כולם זה פשוט לא הספיק להוציא משהו.
ההנהלה הייתה חייבת לחזק את הקבוצה בעוד שחקן-שתיים לקראת ההתמודדות הזו. כאלה שהיו נותנים לנו את הגרוש ללירה.
1. עשינו קמפיין טוב מאוד. ספק אם זר כזה או אחר היה משנה את מאזן הכוחות מול קבוצה כמו פיינורד.
2. אם היו מביאים מהר מהר כפי שאתה ציפית לא היינו מזהים את הבעיה הקשה בחלק ההתקפי.
הרי הזר האחרון יועד להיות קשר אחורי.
בכל אופן אני מעדיף שיגיע זר בסבלנות ובלי לחץ זמן. לחץ זמן כמעט תמיד מנחית פלופים.
2. אם היו מביאים מהר מהר כפי שאתה ציפית לא היינו מזהים את הבעיה הקשה בחלק ההתקפי.
בכל אופן אני מעדיף שיגיע זר בסבלנות ובלי לחץ זמן. לחץ זמן כמעט תמיד מנחית פלופים.
לא מביאים חיזוק לשני משחקים.red ultras כתב: איזה תגובה פופוליסטית אחי..
אתה קורא מה כתבתי? הכישלון הוא לא של השחקנים ולא של המאמן הם נתנו את כולם זה פשוט לא הספיק להוציא משהו.
ההנהלה הייתה חייבת לחזק את הקבוצה בעוד שחקן-שתיים לקראת ההתמודדות הזו. כאלה שהיו נותנים לנו את הגרוש ללירה.
המטרה היא הליגה, המטרה היא לבנות בסיס בריא לטווח ארוך, אירופה זה בונוס בטח בהתחשב בהגרלה הזאת
ואולי לא תכננו בכלל להגיע עד לשלב הזה? מנסים לבנות משהו שיהווה בסיס אולי לשושלת חדשה ולא מביאים חיזוק מהמותן כי יש פיינורד על הראשred ultras כתב:אני חושב שאחרי המכה שספגנו היום אפשר
אני בספק אם הקבוצה הגדולה של וואקמה, אוגו והובאן הייתה יוצאת יותר טוב מהמשחק הזה.
- red ultras
אין בעיה רק קח בחשבון שזה עלה לך באירופה.CrazyRed7 כתב:1. עשינו קמפיין טוב מאוד. ספק אם זר כזה או אחר היה משנה את מאזן הכוחות מול קבוצה כמו פיינורד.
כמה שאנחנו מוגבלים אפשר להרגיש תחושת פספוס מהמשחק הזה. המצב של מרין יכול היה לשנות את התמונה. אם עכשיו כשאנחנו מוגבלים הצלחנו להביך אותם לא פעם אז אם היה לנו עוד שחקן שניים היינו יכולים לדבר אחרת
כי חיזוק שניים היה משנה משהו..
גם וואקמה וזהבי כחיזוקים ועדיין אנחנו מפסידים להם הם אדירים.
גם וואקמה וזהבי כחיזוקים ועדיין אנחנו מפסידים להם הם אדירים.
- red ultras
לכל הפחות הפסד מינימאלי יותר.xboy כתב:אני בספק אם הקבוצה הגדולה של וואקמה, אוגו והובאן הייתה יוצאת יותר טוב מהמשחק הזה.
ובבית תופרים אותם
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עם מליקסון או שחקן זר מסוגו בהרכב אנחנו כובשים שער חוץ היום.
ההגנה שלהם נופלת בכמה דרגות מהחלק ההתקפי, והיה חסר לנו שחקן חכם שינצל את זה.
לא מבין למה אנחנו מגיעים למשחק של מיליוני יורו ולמחזור הפתיחה בישראל בלי קשר זר נוסף שאנחנו צריכים כמו אוויר לנשימה.
לא מבין למה אנחנו מגיעים למשחק של מיליוני יורו ולמחזור הפתיחה בישראל בלי קשר זר נוסף שאנחנו צריכים כמו אוויר לנשימה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
קצת ביקורת וכולם נכנסים למגננה.
הבחור צודק. היה מספיק זמן לחזק את הקבוצה והצורך בשני שחקנים לקישור ולהתקפה זעק לשמיים כבר מזמן.
לא בטוח שזה היה משנה הרבה, אבל גם לא בטוח שלא.
לפחות הסיכויים היו גדלים.
הבחור צודק. היה מספיק זמן לחזק את הקבוצה והצורך בשני שחקנים לקישור ולהתקפה זעק לשמיים כבר מזמן.
לא בטוח שזה היה משנה הרבה, אבל גם לא בטוח שלא.
לפחות הסיכויים היו גדלים.
תבינו שהם דפקו שישייה לאייקס של עונה שעברה, זאת שהביאה לאלופת אירופה רביעייה בבית
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 22 אוגוסט 2019, 22:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- simply-red
+1Sir Alex Ferguson כתב:עם מליקסון או שחקן זר מסוגו בהרכב אנחנו כובשים שער חוץ היום.
- simply-red
לא מקורב ולא יודע מה הולך מאחורי הקלעים, אבל גם אני בדעה שאם היה נוחת לפני שבועיים שלושה שחקן התקפה אחד או אפילו שניים, יכול להיות שהיום היינו חוזרים עם שער/י חוץ לטרנר