מסכים שהיה צריך להגיע זר.
המילה "כישלון" עדיין מחמירה קצת.
מקווה שאותו זר יגיע, עדיין חושב שהוא צריך להיות בחלק הקדמי ולא בקישור.
עם משולש של קבהא/קלטינס, שמיר/סבג וספורי/ממן עוד אפשר להסתדר. המצב שם יותר טוב מהשלישייה הקדמית.
צריך לשקול לשחרר מישהו. זריהן ובעיקר מרין צריכים לקבל דקות משמעותיות.
כישלון מנהלתי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: כישלון מנהלתי
השאלה איפה ניג׳ל אמור לשחק והאם עוד מחזיקים מקריו.
כשבנו את הקבוצה ראו ת ניג׳ל ואת מארין באגפים ואת שהר בשפיץ.
אבל אחרי שהעונה התחילה ונזכרו שהמקום הכי טוב לניג׳ל הוא באמצע פתאום ספורי מוסט לאגף ואז אולי המחשבה השתנתה לקיצוני.
גם בנו על קריו שיאבק עם שהר על המקום בהרכב אבל זה מרגיש שבקבוצה לא מחזיקים ממנו ואולי יעדיפו את ניג׳ל ושהר בשפיץ ואז הצורך בקיצוני רק גדל.
כולם מדברים על בזבוז של זר בעמדת השוער, אני לא מסכים וחושב ששטקוס הוא מהבולטים אצלנו בתחילת העונה וכרגע דווקא קריו הוא שמבזבז לנו עמדה של זר שהייתה יכולה ללכת לאמצע המגרש.
כשבנו את הקבוצה ראו ת ניג׳ל ואת מארין באגפים ואת שהר בשפיץ.
אבל אחרי שהעונה התחילה ונזכרו שהמקום הכי טוב לניג׳ל הוא באמצע פתאום ספורי מוסט לאגף ואז אולי המחשבה השתנתה לקיצוני.
גם בנו על קריו שיאבק עם שהר על המקום בהרכב אבל זה מרגיש שבקבוצה לא מחזיקים ממנו ואולי יעדיפו את ניג׳ל ושהר בשפיץ ואז הצורך בקיצוני רק גדל.
כולם מדברים על בזבוז של זר בעמדת השוער, אני לא מסכים וחושב ששטקוס הוא מהבולטים אצלנו בתחילת העונה וכרגע דווקא קריו הוא שמבזבז לנו עמדה של זר שהייתה יכולה ללכת לאמצע המגרש.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 22 אוגוסט 2019, 22:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- red ultras
זריהן העלה את המוניטין שלו קצת העונה. הוא יקבל דקות משמעותיות כאופציה ראשון שניה מהספסל. עם מרין חייב סבלנות
זה או לבנות אותו או לגרום לו לקרוס.
זה או לבנות אותו או לגרום לו לקרוס.
וואלה היו רגעים שאמרתי אם נייגל היה טוני היינו תופרים אותם. מלא ליד, מלא כמעט, אף פעם לא תכלס. תמיד בסוף מקלקל לעצמו.
חושב שמספיק זמן יודעים שהבעיה אצלנו היא כישרון בחלק ההתקפי.
מעניין מה היה קורה אם נייגל היה מוסר. עד אז הם אמנם שלטו אבל לא הגיעו להזדמנויות של גול. משחקים כאלה חייב לדעת לנצל את הפעם הזו ואחכ לשחק חכם.
חושב שמספיק זמן יודעים שהבעיה אצלנו היא כישרון בחלק ההתקפי.
מעניין מה היה קורה אם נייגל היה מוסר. עד אז הם אמנם שלטו אבל לא הגיעו להזדמנויות של גול. משחקים כאלה חייב לדעת לנצל את הפעם הזו ואחכ לשחק חכם.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.