dor69 כתב:
זה קשור בכך שאני לא אשנה את דעתי על הליגה בהתאם לאינטרסים של המועדון שלי. אני לא חושב שלמועדונים הקטנים יש זכות קיום בליגה הראשונה, כמעט מאף בחינה.
לי יש זכרון רע מהליגה של 10 קבוצות רוב המשחקים יהיו תיקו 0 כי המאמנים פחדו לרדת ליגה כי לא היה בטן לליגה.
אני חושב שקבוצות התחתית נראות "בדיחה" רק בגלל שלא מכירים את השחקנים שלהם ולא מסוקרות במדיה הארצית.
14 קבוצות לדעתי זה המספר המושלם.
a-t כתב:
לי יש זכרון רע מהליגה של 10 קבוצות רוב המשחקים יהיו תיקו 0 כי המאמנים פחדו לרדת ליגה כי לא היה בטן לליגה.
אני חושב שקבוצות התחתית נראות "בדיחה" רק בגלל שלא מכירים את השחקנים שלהם ולא מסוקרות במדיה הארצית.
a-t כתב:
במושגים של היום הקטנת הליגה שווה להגדלת הנתח ממענק זכויות השידור (שמאוד גדל בשנים האחרונות) ואפשרות להעמיד קבוצה יותר טובה. מבחינתי זה גם בא יד ביד עם העלאה משמעותית של תקציב המינימום והסרת מגבלת הזרים או הרחבה של מספר הזרים
a-t כתב:
אפרופו ואר ושופטים, (וסליחה שזה פה ולא בראשי) בחיים אין פאול בצהוב השני של ביטון. בטח אם אתה מסתכל חמש דקות לפני על קונטה חונק את שהר ולא מקבל על זה בורדו
MikiRed כתב:גלישה מיותרת, כיוון שזה בהתקפה. הצהוב השני היה באוויר. מביטון הציפייה לקצת יותר אחריות.
רק רגל אחת קדימה והפקק האחרון בקושי משפשף את קצה הנעל של היריב.. עזוב צהוב, באיזה עולם זה פאול? פה שולפים כרטיסים לפי רמת ה״אחחחחחח!!״ של השחקן המתחזה
בושה
dor69 כתב:
רק רגל אחת קדימה והפקק האחרון בקושי משפשף את קצה הנעל של היריב.. עזוב צהוב, באיזה עולם זה פאול? פה שולפים כרטיסים לפי רמת ה״אחחחחחח!!״ של השחקן המתחזה
בושה
ממש ככה. ושום מילה על זה בכל הסיקורים של המשחק.
פשוט בושה וחרפה.
גלישה עם רגל קדימה, מוגדרת כמשחק מסוכן ושווה כרטיס צהוב
1. שחקנים צריכים להימנע מצהובים בגלל בירבורים או בהתקפה, כשלא מונעים גול. לא מתאים לבן ביטון המנוסה, צריך להרגע, בטח עם סרט הקפטן.
2. השופט היה כמובן צריך להיעזר בואר במקרה של איבינדר, אבל זה לא משנה את ההחלטה לצהוב השני לביטון
קשקוש מוחלט. רגל קדימה שלא מופנית לעבר שחקן יריב אלא לכיוון הכדור היא לא עבירה בכלל.
אם הכדור היה ביניהם בצורה כזאת שאם הרגל מפספסת את הכדור היא פוגעת בשחקן אז כן זה צהוב ואולי אפילו אדום.
אבל זה לא המצב ולא היה דומה. הוא לא נגע בו.
אדום בושה. ולאייבינדר הגיע אדום ישיר בלי לדבר בכלל, קונט צריך היה לקבל אדום.
וגם פלומיין שהיה עם צהוב תפס שחקן שלנו מאחורה בחולצה ולא קיבל צהוב שני (שאגב בן ביטון התלונן ועל זה לדעתי קיבל את הצהוב הראשון)