הפסד, כן הפסד, של מאמן.
חבל שלא שומעים את הצעקות שלי מהבית.
תעיף את דסה המגעיל הזה, ביטון לא רואה אותו.
מה אתה שם את אלחמיד בשמאל?
פרץ הכי גרוע במכבי השנה פותח!
במקום לשחק אלחמיד ימין סלומון שמאל ופתאום יש אגפים הוא משחק עם דסה ובן הרוש
סולומון כישרון גדול, אבל יש לו עוד כברת דרך לעבור.
הרבה גז בניוטרל, יותר מדי רוצה את הכדור לרגל.
אם יבצע יותר 1x1 לעומק, יעשה תנועה בין הקווים ולא רק יחכה על הקו ישדרג את עצמו מאוד.
גם בבישול, סוף סוף הלך לעומק והוציא רוחב. מזליקי קצת אבל זה מה שמביא מצבים. דריבל לרוחב לא מקדם יותר מדי.
אי עשיית החילוף השלישי אכן הזויה.
גם ככה לא נעלה, גם ככה המקדונים רק רצו תיקו, מה הקטע לא להוציא את פרץ ולהכניס את סבע נניח?
במיוחד שכל החלק הקדמי עם הלשון בחוץ.
לזכותו של הרצוג חייב לומר שהרבה שחקנים לא היו בכושר. לחובתו יש לומר שהוא נראה קצת תקוע על שמות. מה הקשר ביברס לנבחרת? חירב את כל ההתקפות ואויר בהגנה. דסה היה חייב להתחיל על הספסל ועל בן הרוש אין לי מה להוסיף....
נבחרת ישראל זה כמו צעד תימני אחד קדימה שתיים אחורה.
לזכותו אפשר להגיד שהוא הבין מיד שהגיע איפה הבעיה ושיחק בהתאם לכלים שיש לו ולאופן שבו נבחרת נחותה כמו ישראל צריכה לשחק.
לא הכי יפה לעין,אבל מאוד אגרסיבי ויעיל.
העובדה שהוא מנסה לשמור על בסיס מסויים של 8-9 שחקנים בהרכב היא גם נכונה בשל עניין הסינרגיה והתיאום שתאכלס לא קיים בנבחרות כי הם לא מתאמנות ביחד יותר מדי.
אבל..הוא מאוד מקובע,לא משנה כלום גם אם לא הולך,מאוד מזכיר לי את בלבול,סןג של רובוט כזה.
לא ייתכן שדסה,נאתכו,כיאל,בן הרוש ואפילו דאבור לא משחקים,חלקם אפילו לא התחיל להתאמן בשום מסגרת והם זוכים למקום בהרכב.
גם אם זה נוגד את תפיסתו היה חייב להחליף שחקנים ולתת לאלה שמשחקים לשחק במיוחד שמדובר ביריבה שהיא לא מהטופ כמו מקדוניה זה היה בדיוק הזמן לעשות את זה.
היה חייב להיות יותר התקפי,להכניס עןד חלוץ לעשות קצת באלגן.
חבל..
אדום זקן כתב:
העובדה שהוא מנסה לשמור על בסיס מסויים של 8-9 שחקנים בהרכב היא גם נכונה בשל עניין הסינרגיה והתיאום שתאכלס לא קיים בנבחרות כי הם לא מתאמנות ביחד יותר מדי.
לא ייתכן שדסה,נאתכו,כיאל,בן הרוש ואפילו דאבור לא משחקים,חלקם אפילו לא התחיל להתאמן בשום מסגרת והם זוכים למקום בהרכב.
גם אם זה נוגד את תפיסתו היה חייב להחליף שחקנים ולתת לאלה שמשחקים לשחק
אדום זקן כתב:נבחרת ישראל זה כמו צעד תימני אחד קדימה שתיים אחורה.
לזכותו אפשר להגיד שהוא הבין מיד שהגיע איפה הבעיה ושיחק בהתאם לכלים שיש לו ולאופן שבו נבחרת נחותה כמו ישראל צריכה לשחק.
לא הכי יפה לעין,אבל מאוד אגרסיבי ויעיל.
אבל..הוא מאוד מקובע,לא משנה כלום גם אם לא הולך,מאוד מזכיר לי את בלבול,סןג של רובוט כזה.
גם אם זה נוגד את תפיסתו היה חייב להחליף שחקנים ולתת לאלה שמשחקים לשחק במיוחד שמדובר ביריבה שהיא לא מהטופ כמו מקדוניה זה היה בדיוק הזמן לעשות את זה.
היה חייב להיות יותר התקפי,להכניס עןד חלוץ לעשות קצת באלגן.
חבל..